Reclamă

De ce Regele Charles și Regina Camilla au părăsit Londra separat pentru turul regal din Australia. Cuplul regal are uneori planuri de călătorie diferite

Regele Charles și Regina Camilla sunt un cuplu sudat, dar par să aibă planuri diferite de călătorie. De ce Regele Charles și Regina Camilla au părăsit Londra separat pentru turul regal din Australia.

Andrada Marinică
Andrada Marinică
Publicat: 20 octombrie 2024, 6:22

Pe 18 octombrie, Regele, în vârstă de 75 de ani, și Regina, în vârstă de 77 de ani, au aterizat la Sydney pentru a începe turneul lor regal din Australia și Samoa. În timp ce familia regală a coborât din avion împreună pentru o întâmpinare oficială, o privire atentă asupra Circularei Curții arată că Regele Charles a părăsit Londra pe 17 octombrie, iar numele Reginei Camilla nu a fost menționat în înregistrare.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

De ce Regele Charles și Regina Camilla au părăsit Londra separat pentru turul regal din Australia

People scrie că Regina a plecat separat, întrerupând călătoria de 10.000 de mile din Regatul Unit cu o vacanță privată.

Planurile individuale de călătorie pot fi dintr-un motiv simplu, preferința personală, scrie presa. Se spune că Reginei Camilla îi este frică de zbor. Ea a plecat anterior făcut o pauză pentru o oprire la un spa preferat.

Se știe că Regina merge la centrul de sănătate holistic Soukya de lângă Bangalore, India. E un institut medical rezidențial axat pe „vindecare, prevenire sau întinerire” prin naturopatie, homeopatie, yoga, Ayurveda și multe altele.

Regina Camilla, coboară din avion
Se știe că Regina merge la centrul de sănătate holistic Soukya de lângă Bangalore, India / Profimedia Images
Reclamă

În octombrie 2022, un avion British Airways în care Regina Camilla ar fi călătorit acasă de la spa a suferit avarii. Aeronava lovit o pasăre. Deși Regina s-ar putea să nu fie o fană a zborului, rolul ei regal necesită uneori călătorii pe distanțe lungi.

Regele Charles, în schimb, a lucrat îndreptându-se către mai multe evenimente și întâlniri. Programul Regelui nu a fost o surpriză, deoarece Regina și-a descris anterior soțul ca fiind „complet dependent de muncă”.

Privind în perspectivă, Regele Charles și Regina Camilla vor avea un program aglomerat. Turneul lor are o durată de nouă zile în Australia și Samoa. Vizita lor este cea mai îndepărtată călătorie după diagnosticul de cancer al Regelui în februarie.

Reclamă

În anunțul din iulie despre călătoria Regelui și a Reginei, un purtător de cuvânt a spus că un tur din Noua Zeelandă a fost anulat deoarece „medicii Regelui au sfătuit că un astfel de program extins ar trebui evitat în acest moment, pentru a acorda prioritate recuperării continue a Majestății Sale”.

Turul Australiei va fi relativ limitat în comparație cu vizitele anterioare

„Medicii Regelui au sfătuit că o nouă prelungire a călătoriei Majestăților Lor ar trebui evitată în acest moment. Se va acorda prioritate refacerii continue a Majestății Sale”, a spus purtătorul de cuvânt. „Ca și în cazul tuturor angajamentelor recente ale Majestății Sale, programul său în ambele țări va fi sub rezerva avizului medicului și a oricăror modificări necesare din motive de sănătate.”

O declarație din septembrie a Palatului despre turneul regal a subliniat că itinerariile vor evidenția relațiile bune dintre ambele națiuni.

„Vizita regelui în Australia va fi prima a Majestății Sale într-un tărâm ca monarh, în timp ce reuniunea șefilor de guvern din Commonwealth din Samoa este prima la care Regele va participa în calitate de șef al Commonwealth-ului”, a spus Palatul Buckingham.

„În ambele țări, angajamentele Majestăților Lor se vor concentra pe teme menite să celebreze tot ce este mai bun din Australia și Samoa.”

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Porție de plăcintă cu mere de post pe o farfurie cu fructe de pădure
Rețete
Plăcintă cu mere de post „12 linguri”. Rețetă ușoară și rapidă
Se apropie una dintre perioadele de post și ești în căutare de rețete de deserturi delicioase și ușoare? Trece pe lista de preparat și rețeta de plăcintă cu mere de post „12 linguri”. Este...
2
Două pahare pline cu „aurul alb”, băutura considerată benefică pentru organism
Sănătate
Băutura denumită „aurul alb” are o mulțime de beneficii pentru corp. Este considerată elixirul tinereții
Băutura denumită „aurul alb” are o mulțime de beneficii pentru corp. Aceasta este considerată elixirul tinereții de către mulți nutriționiști. Rețeta provine din Valencia, Spania, și a câștigat tot mai multă popularitate în ultimul...
3
O femeie frumoasă care ține în brațe un inorog
Horoscop
3 zodii manifestă norocul în mod natural. Cine sunt nativii care au parte de reușite
3 zodii manifestă norocul în mod natural. Acești nativi vor avea parte de reușite pe tot parcursul acestei zile. Se anunță o perioadă extraordinară pentru nativii care îndrăznesc să viseze cu ochii deschiși. Cele...
4
Sufleu de mere în două vase, decorate cu felii de mere, batoane de scorțișoară, anason stelat și fulgi de migdale
Rețete
Sufleu de mere. Rețeta unui desert pufos și delicios
Desertul sufleu de mere este simplu și ușor de preparat, perfect pentru iubitorii de fructe și pentru cei care apreciază deserturile fine, cu o textură pufoasă și delicată. Acest preparat combină aroma dulce și...
5
Adriana Lima, colaj de imagini cu chipul ei
Divertisment
A primit critici pentru chipul ei, dar Adriana Lima le-a demonstrat tuturor că are locul ei pe podium. Ce mesaj a avut modelul pentru valul de reacții negative de anul trecut
A primit critici pentru chipul ei, dar Adriana Lima le-a demonstrat tuturor că are locul ei pe podium la Victoria’s Secret 2024, după o pauză de 6 ani. Adriana Lima a arătat incredibil când...
PARTENERI
×