Reclamă

Descoperă semnificația mesajelor trimise de Univers cu ajutorul orelor fixe. Află cum să descifrezi secretele

Dacă te-ai aflat și tu măcar o dată în situația de a nu știi ce se întâmplă cu adevărat, descoperă semnificația mesajelor trimise de Univers cu ajutorul orelor fixe. Acestea te pot ajuta să înțelegi mai ușor ce se întâmplă cu exactitate în viața ta și care sunt motivele pentru care te consideri de cele mai multe ori nedreptățită de soartă.

Publicat: 15 iunie 2022, 8:02

Astrologia nu poate fi lipsită de numere, asta pentru că cifrele apar în orice ipostază a vieții noastre. Atunci când ne uităm la ceas, când ne amintim ziua noastră de naștere sau adresele prietenilor. Deși la început pot părea fără însemnătate, semnificația mesajelor trimise de Univers duc cu sine adevărate comori nedescifrate încă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Conceputul de sincronicitate a fost introdus lumii pentru prima oară de către renumitul psiholog Carl Jung. Acesta era de părere că o serie de coincidențe pot duce ulterior la întâmplări pline de sens pentru fiecare în parte.

Descoperă semnificația mesajelor trimise de Univers cu ajutorul orelor fixe

Atunci când privim spre ceas și vedem în repetate rânduri aceeași oră fixă se spune că nu este în realitate o coincidență. Acestea reprezintă anumite tipare pe care mulți dintre noi nu le luăm în considerare, arată Astrology.com.

Se pare că atunci când ne sincronizăm cu anumite ore arătate pe ceas, creierul nostru își dorește să realizeze anumite legături mult mai profunde. De fapt, acesta ne trimite în căutarea amintirilor care au legătură cu acele cifre specifice.

Dacă anumite persoane nu consideră că numerologia are o legătură aparte cu viața noastră, iată că sunt și oameni care cred cu tărie în puterea astrelor, spune Yourtango.com. Semnificația mesajelor trimise de Univers pot aduce cu sine atât întâmplări pozitive, cât și negative. Atâta timp cât reușim să utilizăm logica matematică, limbajul numerologic poate deveni mult mai ușor de înțeles.

Reclamă

1111

Potrivit astrologilor, atunci când privim spre ceas în repetate rânduri și vedem doar această formațiune de numere, trebuie să ne concentrăm atenția exclusiv pe timpul prezent. Altfel spus, trebuie să ne creem o stare de confort ce nu ne mai poate trimite înapoi în trecut, dar nici să ne arunce într-un viitor incert.

Pentru cei mai puțini instruiți poate fi o trezire la viață. Este important ca în aceste momente să notăm gândurile avute, dar și sentimentele ce ne încearcă. De asemenea, trebuie să avem curajul de a ne găsi forța interioară.

Reclamă

Află ce pietre prețioase ți se potrivesc, în funcție de zodia ta.

333

Astrologii spun că această serie numerologică este una dintre cele mai importante. Cifra trei, asociată cu Sfânta Treime, poate părea la început numărul perfect. Poate reprezenta o aliniere a sufletului cu trupul, sau pur și simplu o regăsire ulterioară dintr-un vis de mult uitat. Cei care privesc această serie în mod constant, nu trebuie să ignore prezența sa.

444

Una dintre cele mai fascinante serii de numere aduce cu sine cele patru elemente. Apă, foc, pământ și aer sunt reprezentantele astrologiei, iar cei pasionați nu pot trece peste aceste puncte cardinale în citirea viitorului lor. Mulți astrologi sunt de părere că cifra patru reprezintă și căminul, casa în care îți dorești să fii. Cei care visează sau privesc foarte des către aceste numere au vise legate de familie, de stabilitate emoțională și relațională.

555

Semnificația mesajelor trimise de Univers te aduc de fiecare dată în acest punct. Atunci când privești constant către aceste cifre, este posibil ca viața ta să ia o întorsătură neașteptată. De asemenea, pe această cale este posibil ca astrele să te îndepărteze de la un tragic accident sau de la o problemă serioasă de sănătate.

666

Dacă în anumite culturi este văzută ca o reprezentare a răului, această serie de cifre îți poate aduce în realitate foarte mult noroc. Asigură oportunități și încurajări ce te pot scoate cu siguranță din zona de confort. Nu este cazul să ne facem speranțe deșarte atunci când nu știm motivele reale pentru care cifrele ni se arată în realitate.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O femeie frumoasă care stă în pat și citește mesaje încercând să-și urmărească fostul partener
Horoscop
Zodii care își urmăresc fostul partener. Nativii care nu pot trece cu ușurință peste o despărțire
Există unele zodii care își urmăresc fostul partener. Acești nativi caută orice motiv pentru a vedea ce face persoana de care s-au despărțit. Ei trec mai greu peste momentul despărțirii și nu pot accepta...
2
O femeie frumoasă care poartă o rochie neagră și ține într-un cerc armonios mai multe frunze aurii
Horoscop
Zodii care iubesc liniștea. Ei sunt nativii care evită situațiile dramatice
Există unele zodii care iubesc liniștea și evită pe cât se poate situațiile dramatice. Acești nativi se feresc de persoanele care tind să fie vampiri energetici. Ei au nevoie de oameni sinceri în viața...
3
O femeie frumoasă care își aplică anticearcăn în timp ce se uită în oglindă
Frumusețe
Când se aplică anticearcănul. Ordinea corectă a produselor de machiaj
Dacă nu ești pasionată de beauty sau ești la început de drum, atunci poate fi copleșitor să începi să te machiezi singură. Cu atât de multă informație este greu să alegi pe cea care...
4
Cara Delevingne, într-o ținută casual, pe stradă
Divertisment
Casa i-a fost distrusă de incendiu și acum a fost fotografiată așa. Vedeta care pare foarte afectată de eveniment
Casa i-a fost distrusă de incendiu și acum a fost fotografiată așa. Cara Delevingne pare foarte afectată de eveniment. Fotografii au surprins-o în timp ce ieșea de la o clasă de Pilates. Modelul și...
5
Jonah Hill, imagine din tinerețe, dintrun film
Divertisment
Jonah Hill e aproape de nerecunoscut pe placa de surf. Actorul a slăbit enorm, iar acum face mult sport
Jonah Hill e aproape de nerecunoscut pe placa de surf. Actorul a slăbit enorm, iar acum face mult sport. Fotografii au stat pe urmele lui și l-au pozat din toate unghiurile. Jonah Hill a...
PARTENERI
×