Reclamă

Descoperă semnificația mesajelor trimise de Univers cu ajutorul orelor fixe. Află cum să descifrezi secretele

Dacă te-ai aflat și tu măcar o dată în situația de a nu știi ce se întâmplă cu adevărat, descoperă semnificația mesajelor trimise de Univers cu ajutorul orelor fixe. Acestea te pot ajuta să înțelegi mai ușor ce se întâmplă cu exactitate în viața ta și care sunt motivele pentru care te consideri de cele mai multe ori nedreptățită de soartă.

Publicat: 15 iunie 2022, 8:02

Astrologia nu poate fi lipsită de numere, asta pentru că cifrele apar în orice ipostază a vieții noastre. Atunci când ne uităm la ceas, când ne amintim ziua noastră de naștere sau adresele prietenilor. Deși la început pot părea fără însemnătate, semnificația mesajelor trimise de Univers duc cu sine adevărate comori nedescifrate încă.

Conceputul de sincronicitate a fost introdus lumii pentru prima oară de către renumitul psiholog Carl Jung. Acesta era de părere că o serie de coincidențe pot duce ulterior la întâmplări pline de sens pentru fiecare în parte.

Descoperă semnificația mesajelor trimise de Univers cu ajutorul orelor fixe

Atunci când privim spre ceas și vedem în repetate rânduri aceeași oră fixă se spune că nu este în realitate o coincidență. Acestea reprezintă anumite tipare pe care mulți dintre noi nu le luăm în considerare, arată Astrology.com.

Se pare că atunci când ne sincronizăm cu anumite ore arătate pe ceas, creierul nostru își dorește să realizeze anumite legături mult mai profunde. De fapt, acesta ne trimite în căutarea amintirilor care au legătură cu acele cifre specifice.

Dacă anumite persoane nu consideră că numerologia are o legătură aparte cu viața noastră, iată că sunt și oameni care cred cu tărie în puterea astrelor, spune Yourtango.com. Semnificația mesajelor trimise de Univers pot aduce cu sine atât întâmplări pozitive, cât și negative. Atâta timp cât reușim să utilizăm logica matematică, limbajul numerologic poate deveni mult mai ușor de înțeles.

Reclamă

1111

Potrivit astrologilor, atunci când privim spre ceas în repetate rânduri și vedem doar această formațiune de numere, trebuie să ne concentrăm atenția exclusiv pe timpul prezent. Altfel spus, trebuie să ne creem o stare de confort ce nu ne mai poate trimite înapoi în trecut, dar nici să ne arunce într-un viitor incert.

Pentru cei mai puțini instruiți poate fi o trezire la viață. Este important ca în aceste momente să notăm gândurile avute, dar și sentimentele ce ne încearcă. De asemenea, trebuie să avem curajul de a ne găsi forța interioară.

Reclamă

Află ce pietre prețioase ți se potrivesc, în funcție de zodia ta.

333

Astrologii spun că această serie numerologică este una dintre cele mai importante. Cifra trei, asociată cu Sfânta Treime, poate părea la început numărul perfect. Poate reprezenta o aliniere a sufletului cu trupul, sau pur și simplu o regăsire ulterioară dintr-un vis de mult uitat. Cei care privesc această serie în mod constant, nu trebuie să ignore prezența sa.

444

Una dintre cele mai fascinante serii de numere aduce cu sine cele patru elemente. Apă, foc, pământ și aer sunt reprezentantele astrologiei, iar cei pasionați nu pot trece peste aceste puncte cardinale în citirea viitorului lor. Mulți astrologi sunt de părere că cifra patru reprezintă și căminul, casa în care îți dorești să fii. Cei care visează sau privesc foarte des către aceste numere au vise legate de familie, de stabilitate emoțională și relațională.

555

Semnificația mesajelor trimise de Univers te aduc de fiecare dată în acest punct. Atunci când privești constant către aceste cifre, este posibil ca viața ta să ia o întorsătură neașteptată. De asemenea, pe această cale este posibil ca astrele să te îndepărteze de la un tragic accident sau de la o problemă serioasă de sănătate.

666

Dacă în anumite culturi este văzută ca o reprezentare a răului, această serie de cifre îți poate aduce în realitate foarte mult noroc. Asigură oportunități și încurajări ce te pot scoate cu siguranță din zona de confort. Nu este cazul să ne facem speranțe deșarte atunci când nu știm motivele reale pentru care cifrele ni se arată în realitate.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Ben Affleck de mână cu Jennifer Lopez în timp ce fac cumpărături din Paris
Divertisment
Ce cadou de nuntă au primit Ben Affleck și Jennifer Lopez de la Jennifer Garner. Fosta soție a actorului a făcut un gest neașteptat
Nunta artistei Jennifer Lopez a ținut zile la rând primele pagini ale presei internaționale. Vedeta s-a bucurat de o ceremonie restrânsă pe care a organizat-o în mare secret alături de soțul său, Ben Affleck....
2
Ducii de Cambridge, la Wimbledon, în haine elegante
Divertisment
Videoclipul viral cu Prințul William și Kate Middleton. Imaginile în care se distrează la petreceri au strâns peste 4 milioane de vizualizări
Videoclipul viral cu Prințul William și Kate Middleton a fost comentat de multe persoane. Imaginile cu cei doi, în timp ce se distrează, cel mai probabil în facultate, au fost vizionate de milioane de...
3
Vlad Gherman, îmbrăcat casual, la Roata Vedetelor
Divertisment
Vlad Gherman a spus totul despre el. Detaliile pe care puțini le știu despre celebrul actor
Vlad Gherman a intrat în lumina reflectoarelor încă din adolescență și s-a făcut remarcat în serialele produse de Ruxandra Ion. În paralel a cucerit inimile tinerilor din România atunci când a cântat în trupa...
4
Un cristal pe masa unei ghicitoare în cărți
Horoscop
Bijuterii care atrag prosperitatea și fericirea în viață. Ce cristale trebuie să porți
Purtarea acestor bijuterii care atrag prosperitatea și fericirea în viață îți poate schimba cu adevărat planurile de viitor. De la inele care îți iau ochii la brățări fine ce pot fi purtate doar în...
5
Ramona Olaru, fotografie lângă roata de la Roata Vedetelor
Divertisment
Ramona Olaru vorbește deschis despre relația cu Cătălin Cazacu. Ce o deranjează cel mai mult la actualul ei partener
Ramona Olaru vorbește deschis despre relația cu Cătălin Cazacu. Ea a filmat a doua ediție a show-ului difuzat în exclusivitate pe Antena PLAY, Roata Vedetelor. Pentru că și-a dorit să răspundă la toate întrebările,...
PARTENERI
×