Reclamă

Dovada că Lewis Hamilton e unul dintre cei mai cool piloți de Formula 1 ai momentului. Cum a apărut cu puțin timp înainte de Marele Premiu al Ungariei 2024

Aceasta este dovada că Lewis Hamilton e unul dintre cei mai cool piloți de Formula 1 ai momentului. Pilotul și-a făcut apariția într-un mare fel în padoc înainte de Marele Premiu al Ungariei. Hamilton pare că și-a recăpătat încrederea după victoria record la Silverstone.

Beatrice Ioana
Beatrice Ioana
Publicat: 19 iulie 2024, 11:44

Temperaturile ridicate nu l-au oprit pe Hamilton din a alege o ținută cool. Pilotul de Formula 1 a apărut pe pistă într-o vestă maro tricotată. Paparazzi s-au grăbit să-l fotografieze din toate unghiurile înainte de pregătirea pentru Marele Premiul al Formulei 1 al Ungariei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dovada că Lewis Hamilton e unul dintre cei mai cool piloți de Formula 1 ai momentului

Pilotul de curse de Formula 1, în vârstă de 39 de ani, care a câștigat recent prima sa cursă în mai bine de doi ani pe terenul de acasă la Silverstone, pare că este pregătit pentru cursa de la Marele Premiu al Ungariei.

Fotografii l-au surprins în timp ce se îndrepta spre garajul Mercedes. Hamilton și-a lăsa la vedere brațele tonifiate și tatuajele.

Vezi mai multe imagini în Galerie Foto!

Lewis Hamilton într-o vestă tricotată și o pereche de pantaloni în padoc la Marele Premiu al Ungariei
Pilotul și-a făcut apariția într-un mare fel în padoc înainte de Marele Premiu al Ungariei / Profimedia Images
Reclamă

Pilotul a optat pentru un top elegant pe care l-a combinat cu o pereche de pantaloni și cizme în nuanțe apropiate.

Hamilton, de șapte ori campion mondial, și-a completat ținuta cu o geantă Dior. Pilotul este foarte atent la detalii, dar mai ales la accesorii.

Acesta și-a completat ținuta cu un lanț argintiu și o pereche de ochelari de soare. Fotografiile apar după ce Hamilton a încheiat o serie de 945 de zile fără victorii.

Reclamă

El a reușit să triumfeze pentru a noua oară record la Marele Premiu al Marii Britanii, în urmă cu două săptămâni.

După victoria de la Marele Premiu al Marii Britanii, Hamilton a fost surprins de fotografi în compania iubitului său câine, Roscoe.

Imaginile emoționante cu cei doi au topit rapid inimile fanilor de pretutindeni. Pilotul de Formula 1 se pregătește acum pentru o competiție strânsă la Marele Premiu al Ungariei.

Ce a declarat Lewis Hamilton după victoria din Marea Britanie

Hamilton a recâștigat conducerea de la colegul său Lando Norris, care a ajuns pe locul al treilea în spatele liderului campionatului, Max Verstappen, scrie publicația Daily Mail.

După victoria pe care a avut-o la Marele Premiu al Marii Britanii, Hamilton a povestit despre lupta sa pentru sănătatea mintală.

Pilotul de Formula 1 a trecut prin clipe cuplite după pierderea titlului de la Abu Dhabi din 2021 și a recunoscut că nu credea că va mai câștiga din nou o cursă de Formula 1.

Cea mai recentă victorie i-a oferit pilotului încrederea de care a avut nevoie. Acum apare mai determinat ca niciodată să se întoarcă pe pistă și să demonstreze de ce este capabil.

„M-am confruntat cu multe provocări. Este adversitatea prin care am trecut ca echipă, dar și adversitatea pe care am trăit-o personal”.

„Toate acele provocări de a mă da jos din pat în fiecare zi și de a da o șansă competiție. Sunt atît de mult emomente în care simți că dai totul și pare că nimic nu este suficient de bun”.

„Trăim într-o perioadă în care sănătatea mintală este o problemă serioasă și nu am de gând să mint, am experimentat asta”, a spus pilotul după marea sa victorie de la Marele Premiu al Marii Britanii.

„Când m-am întors în 2022 am crezut că am trecut peste ce s-a întâmplat la Abu Dhabi în 2021, dar nu a fost așa. A fost cea mai lungă perioadă în care nu am avut o victorie și s-au acumulat multe emoții de-a lungul timpului”, a mai adăugat pilotul într-un interviu oferit după marea sa victorie.

Cursa de Formula 1 poate fi urmărită și în AntenaPLAY

Programul Marelui Premiu de Formula 1 al Ungariei 2024

Weekend-ul de Formula 1 va debuta vineri, cu prima sesiune de antrenamente liber. Acesta se va desfășura de la 14:30, și va fi live în AntenaPLAY. A doua sesiune de antrenamente va fi tot vineri, de la ora 18:00, fiind de asemenea live în AntenaPLAY.

Ziua de sâmbătă va începe cu a treia sesiune de pregătire, care are loc de la ora 13:30 și se vede live în AntenaPLAY. Calificările vor lua startul de la ora 17:00 și vor putea fi urmărite live în AntenaPLAY.

Marea cursă de la Hungaroring se va desfășura duminică, de la ora 16:00, și va fi în direct pe Antena 1 și live în AntenaPLAY.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Cristiano Ronaldo și Georgina Rodriguez în timp ce stau de vorbă pe un iaht
Divertisment
Cristiano Ronaldo și Georgina Rodriguez au mers în vacanță în sudul Franței. Cei doi îndrăgostiți s-au bucurat unul de celălalt pe un iaht
Cristiano Ronaldo și Georgina Rodriguez au mers în vacanță în sudul Franței. Cei doi îndrăgostiți s-au bucurat unul de celălalt. Presa internațională scrie că fotbalistul și partenera sa au ales să-și petreacă timpul liber...
2
O femeie care prinde soarele în mâini la apus
Horoscop
Zodii care sunt norocoase până pe 8 septembrie 2024. Nativii care au șansa să-și confrunte sentimentele
Ei sunt nativii care sunt sfătuiți să vadă ce au cu adevărat în suflet. Săptămâna aceasta a început cu o Lună Nouă în Fecioară care sugerează ce va aduce noul ciclu de eclipsă în...
3
Magiun de prune în borcan și în linguriță, alături de prune proaspete
Rețete
Magiun de prune. Rețetă tradițională, românească
Rețeta de magiun de prune este o rețetă tradițională din bucătăria românească, foarte populară și foarte des preparată. Dacă nu ai încercat până acum rețeta, ți-o oferim detaliată mai jos. Magiunul este cunoscut pentru...
4
Două porții de prăjitură cu prune pe o farfurie și prăjitura secționată pe un platou, cu un cuțit
Rețete
Prăjitură răsturnată cu prune caramelizate. Un desert gustos și aromat
Printre rețetele cu prune pe care ți-ai propus să le prepari, trece pe listă și rețeta de prăjitură răsturnată cu prune caramelizate. Este rețeta unui desert delicios și spectaculos, care combină dulceața caramelului cu...
5
Prune la borcan fără zahăr și un bol cu prune
Rețete
Prune la borcan fără zahăr. Rețetă simplă și sănătoasă
Dacă vrei să te bucuri de aroma prunelor și în sezonul rece, poți prepara rețeta de prune la borcan fără zahăr. Le poți consuma ca pe compot sau le poți include în rețete de...
PARTENERI
×