Reclamă

Ducele de Sussex a fost fotografiat în culise la Marele Raliu de Formula 1 al Statelor Unite. Prințul Harry părea zâmbitor chiar dacă nu o avea alături pe Meghan Markle

Ducele de Sussex a fost fotografiat în culise la Marele Raliu de Formula 1 al Statelor Unite. Prințul Harry părea zâmbitor chiar dacă nu o avea alături pe Meghan Markle. Fiul cel mic al Regelui Charles a arătat entuziasmat când a fost văzut pe o pistă de curse din Austin.

Andrada Marinică
Andrada Marinică
Publicat: 24 octombrie 2023, 13:00

Ducele de Sussex purta un tricou polo negru și o pereche de ochelari de soare. El a fost fotografiat în culise pentru a întâlni echipele Mercedes și Red Bull.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ducele de Sussex a fost fotografiat în culise la Marele Raliu de Formula 1

Prințul, care a dezvăluit anterior că obișnuia să concureze cu câștigătorul marelui premiu Johnny Herbert la karting, a părut destul de entuziasmat în timp ce vorbea cu echipa.

Sosirea lui Harry pe pista de curse vine înaintea Circuitului Americilor. Triplul campion mondial de Formula 1 de la Red Bull, Max Verstappen, a câștigat sâmbătă o cursă de sprint la Marele Premiu al Statelor Unite, din pole position.

Vezi mai multe imagini în GALERIA FOTO!

Ducele de Sussex își salută fanii la un concurs de Formul 1 din Austin, Texas
Ducele de Sussex purta un tricou polo negru și o pereche de ochelari de soare / Profimedia Images
Reclamă

Olandezul în vârstă de 26 de ani a terminat cu 9,465 secunde în fața lui Hamilton. Acesta din urmă a ocupat locul al doilea la start. Charles Leclerc de la Ferrari a ocupat locul trei. El a fost întrecut de Hamilton la începutul unei curse care a oferit puncte primilor opt clasați.

Ieșirea lui în public are loc după ce Ducele și Meghan Markle, în vârstă de 42 de ani, au fost văzuți pe un aeroport din SUA. Cei doi se întorceau dintr-o călătorie pe insula Canouan din Grenadine.

Ducii de Sussex folosesc avioane priviate deși se spune că luptă împotriva schimbărilor climatice

Reclamă

Recent s-a aflat că vacanța în Canouan a soților Sussex a fost realizată cu ajutorul unui avion privat. Plimbarea lor a avut loc la doar câteva zile după ce cuplul a vorbit la o conferință în care discuta impactul schimbărilor climatice asupra sănătății mintale.

Harry și Meghan au folosit un avion cu reacție Dassault Falcon 7X pentru a zbura din New Jersey la Canouan. Călătoria lor a avut loc după ce au participat la summit-ul de la New York pe 10 octombrie.

Aceștia au participat la conferința organizată de Project Healthy Minds. Aici, Zak Williams, fiul actorului Robin Williams, le-a spus participanților că schimbările climatice afectează negativ sănătatea mintală, în special la tineri.

Cuplul a fost dornic în trecut să-și evidențieze preocuparea pentru mediu. Când a fost intervievat de Oprah Winfrey în urmă cu doi ani, Harry a identificat schimbările climatice și sănătatea mintală drept două „probleme presante”.

Dar cei doi se pare că nu renunță sub nicio formă la avioanele private. În 2019, Harry și Meghan au fost cercetați pentru că au avut patru zboruri cu un jet privat în doar 11 zile. Inclusiv unul către casa lui Sir Elton John din Nisa.

Zborurile private emit mai mult combustibil per pasager decât cele comerciale. Zborurile private ale Ducilor de Sussex au avut un total de peste 4.000 de mile. Avioanele lor au ars 9,6 tone de emisii de CO2.

O sursă apropiată lui Harry a spus că Falcon 7X aparține unui prieten al celor doi. Se pare că acesta are o proprietate pe Canouan, potrivit Mirror. S-a mai spus că cei doi soți au folosit un zbor comercial pentru a ajunge la summitul de sănătate mintală din New York.

Harry a spus anterior că ia zboruri comerciale „99% din viața mea”. El a sugerat că uneori folosește avioane private pentru „a se asigura că familia este în siguranță”.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Planeta mercur înconjurată de semnele zodiacale pentru a lustra că mercur iese din retrograd pe 25 aprilie 2024
Horoscop
Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie. Ce urmează pentru zodii
Universul va deschide o poartă către un nou început pentru nativii din zodiac. Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie și lucrurile se vor schimba. Planeta își reia cursul direct, ceea ce înseamnă că...
2
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
3
O femeie superbă, blondă, care poartă o rochie roșie și ilustrează una dintre acele zodii care se folosesc de gelozie în relații
Horoscop
Zodii care se folosesc de gelozie în relații. Nativii care transformă acest sentiment într-o armă
Astrologii spun că există anumite zodii care se folosesc de gelozie în relații. Acești nativi reușesc să transforme acest sentiment într-o armă. Multe trăsături de personalitate sunt influențate de zodia în care ne naștem,...
4
O femeie frumoasă care poartă o rochie albastră și stă pe un pat de flori pentru a ilustra una dintre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024
Horoscop
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
Astrologii vorbesc despre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Acești nativi au parte de momente de neuitat. Jupiter, planeta norocului și a abundenței, este pregătit să-i sprijine pe nativi să-și...
5
Prieteni care râd și se distrează într-o zi însorită
Horoscop
Lună Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024. Cum te influențează, în funcție de zodie
Un eveniment astrologic de o intensitate uriașă va acapara toate zodiile. Luna Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024 vine să ne aducă tot timpul la extreme. Nativii se vor simți prinși într-o mare...
PARTENERI
×