Dwayne Johnson este încântat de biografia lui. Care este povestea serialului Young Rock

Dwayne Johnson este încântat de biografia lui, după cum arată conturile de socializare ale acestuia. Unul dintre cei mai bine plătiți actori de la Hollywood, The Rock, are propriul lui serial despre viața sa. Acțiunea spune povestea tânărului Johnson, încă de pe vremea când nu avea succes.

Publicat: 22 februarie 2021, 12:15 / Actualizat: 22 februarie 2021, 10:23

Conturile personale de Facebook și Instagram ale actorului au fost pline zilele acestea de postări legate de noua lui producție. Serialul dramă la care a lucrat este un proiect de suflet, care are legătură cu viața sa dinainte să devină unul dintre cei mai cunoscuți actori de cinema.

Dwayne Johnson este încântat de biografia lui: care e povestea serialului

Pentru a putea spune poveste cât mai bine și mai detaliat, filmul a avut nevoie de trei actori care să-l interpreteze pe The Rock. Adrian Groulx, Bradley Constant și Uli Latukefu sunt cele trei fețe care-l vor întruchipa pe wrestler. Iar pentru ca firul narativ să curgă cât mai natural, a fost împărțit în trei părți, începând cu perioada când situația lui financiară era extrem de precară. Faptul că Dwayne Johnson este încântat de biografia lui arată cât de mult se bucură să-și împartă parcursul cu fanii lui.

The Rock a ales să vorbescă despre anii dinaintea carierei

The Rock a ales trei perioade ale vieții pe care să le prezinte, axându-se mai multe pe copilărie și anii în care era student. Pentru vârsta de 10 ani, actorul Adrian Groulx a fost cel care a avut de transmis povestea tânărului Dwayne Johnson. Bradley Constant s-a ocupat să-l portretizeze la 15 ani, pe vremea când era îndrăgostit ca orice adolescent. În ceea ce privește pragul de 18 ani, acesta a fost acoperit de Uli Latukefu. Actorul l-a avut de jucat pe The Rock în anii de studenție de la Universitatea din Miami. Dwayne este încântat de biografia lui pentru că simte că astfel se apropie de tinerii la început de drum.

Dwayne Johnson a fost naratorul în povestea sa

Pe tot parcursul celor trei perioade, Dwayne „The Rock” Johnson a fost cel care și-a asumat rolul de povestitor. Acest lucru s-a întâmplat pe fondul candidaturii actorului pentru poziția de președinte al Statelor Unite ale Americii din anul 2032.

Pentru mai multe imagini cu Dwayne Johnson vezi Galeria Foto.

Pentru a câștiga simpatia votanților și pentru ca oamenii să ajungă să-l placă, Johnson le-a spus povestea sa. Actorul Dwayne Johnson este încântat de biografia lui și vrea ca toată lumea să știe că oricine poate reuși, chiar și dacă pornește de jos.

Acesta și-a exprimat aprecierea vizavi de susținerile venite din partea fanilor săi pe conturile sale de socializare. A ținut să le mulțumească individual și la nivel de familie, deorece acest serial este dedicat și familiei sale care l-a susținut.

Conform The News, primul episod al serialului a fost văzut de cinci milioane de telespectatori. Acest lucru îl încântă pe Johnson de biografia lui pentru că are un impact atât de mare asupra publicului. Acesta a mulțumit și pentru criticile primite de-a lungul timpului, spunând că a reușit să transforme o dramă trecută într-un succes actual.

RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Elvis Presley și Priscilla Presley, îmbrăcați în mire și mireasă, la nunta lor, în 1967
Divertisment
Cum s-a schimbat chipul Priscillei Presley. Fosta soție a lui Elvis Presley a apelat la operațiile estetice
Priscilla Presley, în vârstă de 76 de ani, avea doar 15 ani când l-a cunoscut pe bărbatul cu care s-a căsătorit opt ​​ani mai târziu, Elvis Presley. Pentru a opri efectele trecerii timpului, vedeta...
2
icon
Roxana Blenche, picior peste picior, într-un fotoliu, la interviul pentru CaTine.ro
CaTine
Roxana Blenche, despre dorințele care devin realitate: „Îmi place foarte mult să gătesc”
Roxana Blenche este una dintre cele mai apreciate și îndrăgite concurente din sezonul 8, Chefi la cuțite de pe Antena 1. Simpatica concurentă s-a făcut remarcată de către Chefi încă din etapa degustărilor pe...
3
Kate Middleton și Prințul William, în ziua nunții lor, în timp ce se află în caleașcă, spre Palatul Buckingham
Divertisment
Cum se va schimba numele lui Kate Middleton în anii următori
Ducesa de Cambridge va avea parte de niște schimbări în ceea ce privește titulatura regală. Cum se va schimba numele lui Kate Middleton în anii următori. Kate Middleton, Catherine, Alteța Sa Regală Ducesa de...
4
Edith Gonzalez și Lorenzo Lazo, la un eveniment, pe covorul roșu, îmbrăcați elegant, în 2012
Divertisment
Fostul soț al lui Edith Gonzalez are o nouă iubită. Cine este femeia din viața lui Lorenzo Lazo
Fostul soț al lui Edith Gonzalez are o nouă iubită. Pe contul de Instagram apar mereu imagini cu cei doi. Lorenzo Lazo și-a găsit din nou echilibrul în brațele unei femei superbe, la numai...
5
Kate Middleton și Prințul William, în ziua nunții lor, în timp ce se află în caleașcă, spre Palatul Buckingham
Divertisment
Cum se va schimba numele lui Kate Middleton în anii următori
Ducesa de Cambridge va avea parte de niște schimbări în ceea ce privește titulatura regală. Cum se va schimba numele lui Kate Middleton în anii următori. Kate Middleton, Catherine, Alteța Sa Regală Ducesa de...
PARTENERI
×