Reclamă

Dwayne Johnson este încântat de biografia lui. Care este povestea serialului Young Rock

Dwayne Johnson este încântat de biografia lui, după cum arată conturile de socializare ale acestuia. Unul dintre cei mai bine plătiți actori de la Hollywood, The Rock, are propriul lui serial despre viața sa. Acțiunea spune povestea tânărului Johnson, încă de pe vremea când nu avea succes.

Publicat: 22 februarie 2021, 12:15

Conturile personale de Facebook și Instagram ale actorului au fost pline zilele acestea de postări legate de noua lui producție. Serialul dramă la care a lucrat este un proiect de suflet, care are legătură cu viața sa dinainte să devină unul dintre cei mai cunoscuți actori de cinema.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dwayne Johnson este încântat de biografia lui: care e povestea serialului

Pentru a putea spune poveste cât mai bine și mai detaliat, filmul a avut nevoie de trei actori care să-l interpreteze pe The Rock. Adrian Groulx, Bradley Constant și Uli Latukefu sunt cele trei fețe care-l vor întruchipa pe wrestler. Iar pentru ca firul narativ să curgă cât mai natural, a fost împărțit în trei părți, începând cu perioada când situația lui financiară era extrem de precară. Faptul că Dwayne Johnson este încântat de biografia lui arată cât de mult se bucură să-și împartă parcursul cu fanii lui.

The Rock a ales să vorbescă despre anii dinaintea carierei

The Rock a ales trei perioade ale vieții pe care să le prezinte, axându-se mai multe pe copilărie și anii în care era student. Pentru vârsta de 10 ani, actorul Adrian Groulx a fost cel care a avut de transmis povestea tânărului Dwayne Johnson. Bradley Constant s-a ocupat să-l portretizeze la 15 ani, pe vremea când era îndrăgostit ca orice adolescent. În ceea ce privește pragul de 18 ani, acesta a fost acoperit de Uli Latukefu. Actorul l-a avut de jucat pe The Rock în anii de studenție de la Universitatea din Miami. Dwayne este încântat de biografia lui pentru că simte că astfel se apropie de tinerii la început de drum.

Reclamă

Dwayne Johnson a fost naratorul în povestea sa

Pe tot parcursul celor trei perioade, Dwayne „The Rock” Johnson a fost cel care și-a asumat rolul de povestitor. Acest lucru s-a întâmplat pe fondul candidaturii actorului pentru poziția de președinte al Statelor Unite ale Americii din anul 2032.

Pentru mai multe imagini cu Dwayne Johnson vezi Galeria Foto.

Reclamă

Pentru a câștiga simpatia votanților și pentru ca oamenii să ajungă să-l placă, Johnson le-a spus povestea sa. Actorul Dwayne Johnson este încântat de biografia lui și vrea ca toată lumea să știe că oricine poate reuși, chiar și dacă pornește de jos.

Acesta și-a exprimat aprecierea vizavi de susținerile venite din partea fanilor săi pe conturile sale de socializare. A ținut să le mulțumească individual și la nivel de familie, deorece acest serial este dedicat și familiei sale care l-a susținut.

Conform The News, primul episod al serialului a fost văzut de cinci milioane de telespectatori. Acest lucru îl încântă pe Johnson de biografia lui pentru că are un impact atât de mare asupra publicului. Acesta a mulțumit și pentru criticile primite de-a lungul timpului, spunând că a reușit să transforme o dramă trecută într-un succes actual.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 15 aprilie – 21 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
În această perioadă, mulți dintre nativi se vor reîntoarce la credințele din trecut. Există o singură zodie care va descoperi că suferă de oboseală cronică, iar aceasta va trebui să ia o pauză prelungită....
2
O femeie frumoasă care poartă o rochie roz și simbolizează una dintre acele zodii energice
Horoscop
Cele mai energice zodii. Ei sunt nativii cu o forță interioară de invidiat
Te-ai întrebat vreodată care sunt cele mai energice zodii? Acești nativi au o forță interioară de invidiat. Reușesc să facă față tuturor provocărilor și aduc zâmbetul pe buzele oamenilor din viața lor. Ei sunt...
3
fată îmbrăcată în culori deschise pe un fundal bleu
Horoscop
Culoarea zodiei Gemeni. Nuanțele care îți poartă noroc dacă ești în această zodie
Fiecare nativ în parte are trăsături specifice, dar și lucruri care îi plac în mod deosebit și i se potrivesc mănușă. Află care este culoarea zodiei Gemeni și vezi cum poți să o porți...
4
Jennifer Lopez într-un crop top verde în timp ce își ascunde abdomenul cu ajutorul unei poșete
Divertisment
Abdomenul ei nu mai are niciun secret. Cum și-a pus timpul amprenta asupra corpului lui Jennifer Lopez
Abdomenul ei nu mai are niciun secret. Timpul pare că și-a pus amprenta asupra corpului lui Jennifer Lopez. Vedeta latino a făcut spectacol atunci când a apărut pe străzile din New York. Totul s-a...
5
O femeie frumoasă care poartă o rochie neagră și ține într-un cerc armonios mai multe frunze aurii
Horoscop
Zodii care iubesc liniștea. Ei sunt nativii care evită situațiile dramatice
Există unele zodii care iubesc liniștea și evită pe cât se poate situațiile dramatice. Acești nativi se feresc de persoanele care tind să fie vampiri energetici. Ei au nevoie de oameni sinceri în viața...
PARTENERI
×