Dwayne Johnson este încântat de biografia lui. Care este povestea serialului Young Rock

Dwayne Johnson este încântat de biografia lui, după cum arată conturile de socializare ale acestuia. Unul dintre cei mai bine plătiți actori de la Hollywood, The Rock, are propriul lui serial despre viața sa. Acțiunea spune povestea tânărului Johnson, încă de pe vremea când nu avea succes.

22 februarie 2021 la 12:15

Conturile personale de Facebook și Instagram ale actorului au fost pline zilele acestea de postări legate de noua lui producție. Serialul dramă la care a lucrat este un proiect de suflet, care are legătură cu viața sa dinainte să devină unul dintre cei mai cunoscuți actori de cinema.

Dwayne Johnson este încântat de biografia lui: care e povestea serialului

Pentru a putea spune poveste cât mai bine și mai detaliat, filmul a avut nevoie de trei actori care să-l interpreteze pe The Rock. Adrian Groulx, Bradley Constant și Uli Latukefu sunt cele trei fețe care-l vor întruchipa pe wrestler. Iar pentru ca firul narativ să curgă cât mai natural, a fost împărțit în trei părți, începând cu perioada când situația lui financiară era extrem de precară. Faptul că Dwayne Johnson este încântat de biografia lui arată cât de mult se bucură să-și împartă parcursul cu fanii lui.

The Rock a ales să vorbescă despre anii dinaintea carierei

The Rock a ales trei perioade ale vieții pe care să le prezinte, axându-se mai multe pe copilărie și anii în care era student. Pentru vârsta de 10 ani, actorul Adrian Groulx a fost cel care a avut de transmis povestea tânărului Dwayne Johnson. Bradley Constant s-a ocupat să-l portretizeze la 15 ani, pe vremea când era îndrăgostit ca orice adolescent. În ceea ce privește pragul de 18 ani, acesta a fost acoperit de Uli Latukefu. Actorul l-a avut de jucat pe The Rock în anii de studenție de la Universitatea din Miami. Dwayne este încântat de biografia lui pentru că simte că astfel se apropie de tinerii la început de drum.

Dwayne Johnson a fost naratorul în povestea sa

Pe tot parcursul celor trei perioade, Dwayne „The Rock” Johnson a fost cel care și-a asumat rolul de povestitor. Acest lucru s-a întâmplat pe fondul candidaturii actorului pentru poziția de președinte al Statelor Unite ale Americii din anul 2032.

Pentru mai multe imagini cu Dwayne Johnson vezi Galeria Foto.

Pentru a câștiga simpatia votanților și pentru ca oamenii să ajungă să-l placă, Johnson le-a spus povestea sa. Actorul Dwayne Johnson este încântat de biografia lui și vrea ca toată lumea să știe că oricine poate reuși, chiar și dacă pornește de jos.

Acesta și-a exprimat aprecierea vizavi de susținerile venite din partea fanilor săi pe conturile sale de socializare. A ținut să le mulțumească individual și la nivel de familie, deorece acest serial este dedicat și familiei sale care l-a susținut.

Conform The News, primul episod al serialului a fost văzut de cinci milioane de telespectatori. Acest lucru îl încântă pe Johnson de biografia lui pentru că are un impact atât de mare asupra publicului. Acesta a mulțumit și pentru criticile primite de-a lungul timpului, spunând că a reușit să transforme o dramă trecută într-un succes actual.

Recomandările CaTine.ro
1
O femeie care spală o tigaie încinsă la chiuvetă
Timp liber
De ce nu e recomandat să speli niciodată o tigaie încinsă cu apă rece
Ai observat cum, în timp, calitatea tigăii scade? Se deformează și începe să ardă jumătate din mâncare, iar cealaltă rămâne nefăcută. Poate ți s-a mai spus că nu e recomandat să speli niciodată o...
2
Paris Jackson pe covorul roșu îmbrăcată cu o rochie portocalie și o coroniță pe frunte
CaTine
Viața marcată de suferință a lui Paris Jackson
Moartea tatălui ei, Michael Jackson, a fost pentru Paris Jackson începutul unei perioade foarte lungi de suferință și autovătămare. Are doar 22 de ani, dar a trecut prin încercări prea dure pentru un adolescent....
3
Kimberley Garner, apariție ravisantă pe covorul roșu la Cannes
Divertisment
Apariția sexy a lui Kimberley Garner la plajă. Cum s-a îmbrăcat modelul
Kimberley Garner a ales o destinație preferată de multe vedete pentru relaxare, plajele din Miami. Vedeta a ales un costum de baie care a atras toate privirile. Fotografii nu au putut trece cu vederea...
4
Meghan Markle, fotografiată altături de fiul său Archie și Prințul Harry, este însărcinată pentru a doua oară.
Divertisment
Meghan Markle este din nou însărcinată. Ducesa de Sussex și Prințul Harry așteaptă al doilea copil
Meghan Markle este din nou însărcinată. Anunțul a fost făcut de purtătorul de cuvânt al cuplului pentru agenția britanică de știri Press Association, duminică, 14 februarie. Ducesa de Sussex și Prințul Harry așteaptă al...
5
icon
Statuete Oscar
Divertisment
Oscar 2021, lista scurtă a nominalizărilor: „Colectiv”, printre titlurile eligibile
Academia Americană de Artă și Științe Cinematografice a anunțat lista scurtă a nominalizarilor la Oscar 2021 pentru nouă categorii, inclusiv documentar și film internațional. „Colectiv”, regizat de Alexander Nanau, a fost inclus la categoriile...
PARTENERI
×