Reclamă

Eclipsa de Soare pe 14 octombrie 2023. Ce înseamnă pentru fiecare zodie

Odată cu Luna Nouă în Balanță vine și Eclipsa de Soare pe 14 octombrie 2023. Chiar într-o zi de sărbătoare pentru credincioși se petrec fenomene astrale ce vor afecta într-o manieră destul de puternică toate zodiile. Cea de-a doua Eclipsă din acest an nu este vizibilă din țara noastră, însă are influențe asupra fiecărui nativ.

Cristiana Coman
Cristiana Coman
Publicat: 13 octombrie 2023, 10:14

Fiind un eveniment astrologic major, a fost documentat cu multă vreme înainte de către specialiști. De asemenea, eclipsele sunt fenomene rare, de aceea există anumite zone pe glob unde se pot observa. O eclipsă de lună are loc o dată pe an, iar o eclipsă de soare vine la 3 – 5 ani o dată.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Eclipsa de Soare pe 14 octombrie 2023

Acest fenomen se produce atunci când Luna trece prin fața Soarelui, între Pământ și corpul ceresc. Discul lunar se observă atunci ca fiind mai mare decât cel al Soarelui. Din România au fost observate multe eclipse parțiale. Cea din 14 octombrie se mai numește și eclipsă inelară. Motivul este simplu, discul lunii nu va acoperi soarele într-o manieră completă și va lăsa în jurul său un inel de lumină. Pasionații de astronomie descriu acest lucru ca fiind de o frumusețe aparte.

Descoperă ce îți rezervă astrele în funcție de zodia în care te-ai născut.

Berbec: 21 martie – 19 aprilie

Nativii Balanță se axează în această perioadă pe probleme de dragoste. Vor avea șanse pe care până acum nu le-ai mai întâlnit și vor încerca să profite de ele. Cei care nu se află într-o relație vor continua neobosiți persoana potrivită. De menționat că această zodie va fi cu adevărată împlinită pe plan amoros.

Reclamă

Taur: 20 aprilie – 20 mai

Nativii Taur se bucură de succes pe plan profesional, asta pentru că o bună perioadă de timp au muncit destul de mult. De asemenea, șanse noi în iubire apar atunci când se așteaptă mai puțin. Au parte de seri romantice cu o persoană dragă.

Își vor recunoaște o greșeală din trecut pe care nu mai vor să o repete.

Reclamă

Gemeni: 21 mai – 21 iunie

Nativii Gemeni au parte de momente haotice. Multe dintre întâlniri îi lasă cu întrebări fără răspuns. Se vor ocupa de anumite plăceri personale pentru a se îndepărta de un stres major. Este momentul oportun pentru realizarea de investiții în propria locuință.

Rac: 22 iunie – 22 iulie

Nativii Rac scapă de problemele personale în perioada următoare. La locul de muncă apar diverse altercații, dar care se vor aplana ușor. Discuțiile sincere sunt de preferat în acest moment, dată fiind perioada foarte încărcată pentru fiecare nativ în parte. În ceea ce privește relațiile amoroase, acestea pot avea șanse de reușită.

Leu: 23 iulie – 22 august

Nativii Leu vor avea parte de probleme în familie. Este vorba despre finanțele care nu au fost gestionate într-un mod tocmai corect. Situația se va schimba la începutul lunii noiembrie, însă perioadele stresante nu vor lipsi. Trebuie acordată o mai mare atenție stării de sănătate. Eclipsa de Soare aduce câteva probleme în această privință, spune Astrology.com.

Fecioară: 23 august – 22 septembrie

Nativii Fecioară sunt foarte optimiști și plini de energie în perioada care urmează. În ceea ce privește situația de la locul de muncă, preferă să nu iasă în evidență. Planurile personale sunt mult mai atractive și le vor îndeplini cu succes. Dragostea este cea care va avea parte de beneficii.

Balanță: 23 septembrie – 23 octombrie

Nativii Balanță vor avea parte de momente neașteptate pe toate planurile. Este vorba despre vești bune, dar și mai puțin plăcute. Cu toate acestea, vor avea de câștigat pe plan amoros, însă nu se vor putea bucura la capacitate maximă. Anumite dovezi de iubire vor trebuie făcute acum pentru a vedea cu exactitate despre ce este vorba.

Scorpion: 24 octombrie – 21 noiembrie

Nativii Scorpion au șansa de a se ocupa de anumite dorințe și planuri personale pe care le-au amânat o bună perioadă. Vor avea bucuria de a se odihni în locuri însorite, date fiind zilele de concediu pe care le vor lua. Nu este bine să ia decizii majore în aceste zile. De asemenea, eforturile nu sunt acceptate de cei din jur, spune Yourtango.com.

Săgetător: 22 noiembrie – 21 decembrie

Nativii Săgetător vor fi și ei influențați de eclipsa de soare. Se vor trezi că au bugete mult mai mari pe care le pot cheltui. Discuțiile cu membrii familiei vor fi în jurul achiziționării de bunuri. Viața privată continuă într-un mod mai relaxat, iar comunicarea este simplă.

Capricorn: 22 decembrie – 19 ianuarie

Nativii Capricorn vor să se izoleze în această perioadă. Vor să-și regăsească stima de sine pe care cred că au pierdut cu ceva vreme în urmă. Activitățile pe care le vor practica au legătură cu ceea ce îi face cu adevărat fericiți. Se vor bucura cu adevărat dacă au răbdare și profită de ceea ce le oferă viața.

Află totul despre nativii Capricorn, de la trăsături și până la personalitate. Ce spun specialiștii.

Vărsător: 20 ianuarie – 18 februarie

Nativii Vărsător sunt nevoiți să depună mai mult efort la locul de muncă, însă toate lucrurile merg în favoarea lor. Este posibil să-și reia vizitele în cadrul cercului de prieteni și astfel să se simtă mai încrezători în sine. Vor primi reproșuri pentru anumite discuții, însă nu se vor lăsa admonestați.

Pești: 19 februarie – 20 martie

Eclipsa de Lună scoate la iveală mai multe probleme ale nativilor Pești. Printre acestea se numără și relația defectuoasă cu partenerul de cuplu. Comunicarea lipsește cu desăvârșire de ceva vreme, însă argumentele pe care Peștii le oferă nu sunt tocmai agreate de cei din jur. Vorbim și despre o despărțire.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O femeie frumoasă în costum popular românesc care ține în mână un mănunchi de spice de grâu pentru a ilustra câteva tradiții de Rusalii 2024
Timp liber
Rusalii 2024. Care sunt tradițiile zilei de 23 iunie
Creștinii ortodocși sărbătoresc în această perioadă sărbătoarea de rusalii 2024. Rusaliile fac referire la pogorârea Duhului Sfânt asupra Sfinților Apostoli. Evenimentul sfânt a avut loc la cincizeci de zile de la Învierea Domnului. Cincizecimea...
2
O femeie frumoasă care poartă o rochie albastră și privește apusul
Horoscop
Zodii destinate succesului. Nativii care reușesc să se afirme în orice circumstanțe
Astrologii spun că există anumite zodii care sunt destinate succesului. Acești nativi reușesc să se descurce în orice circumstanțe și se afirmă ori de câte ori au de întâmpinat o nouă provocare. Unele semne...
3
Un cuplu de îndrăgostiți care ține în brașe un balon cu cuvântul iubire
Horoscop
4 zodii care se îndrăgostesc cel mai repede. Nativii care se află în căutarea sufletului pereche
Cele 4 zodii care se îndrăgostesc cel mai repede se fac imediat remarcate. Acești nativi se află în căutarea sufletului pereche și nu se opresc până nu găsesc persoana potrivită. Descoperă mai jos dacă...
4
O femeie care se privește în oglindă și se îmbrățișează în timp ce își spune o afirmație puternică
Horoscop
Încearcă să spui această afirmație timp de 21 de zile și vezi ce se întâmplă. Care este cel mai nou trend în manifestare
Încearcă să spui această afirmație timp de 21 de zile și vezi ce se întâmplă, așa sună cel mai recent îndemn al experților în manifestare. Trendul a devenit viral în mediul online și nu...
5
O femeie frumoasă care meditează în fața Lunii Pline din Capricorn
Horoscop
Zodii norocoase în timpul Lunii Pline din Capricorn. Nativii care se afirmă în fața celorlalți
Există unele zodii care sunt cu adevărat norocoase în timpul Lunii Pline din Capricorn 2024. Acești nativi se afirmă pe toate planurile și reușesc să aibă parte de multe reușite. Luna Plină în Capricorn...
PARTENERI
×