Reclamă

Ed Westwick și Amy Jackson s-au logodit. Cei doi au fost recent într-o vacanță în Elveția

Ed Westwick și Amy Jackson s-au logodit. Cei doi au fost recent într-o vacanță în Elveția. Actorul i-a pus marea întrebare femeii din viața sa într-un peisaj care îți taie răsuflarea.

Andrada Marinică
Andrada Marinică
Publicat: 29 ianuarie 2024, 17:17 / Actualizat: 30 ianuarie 2024, 13:31

Starul Gossip Girl, în vârstă de 36 de ani, a îngenuncheat în G'staad, Elveția, când i-a cerut actriței de la Bollywood, în vârstă de 31 de ani, să-i fie soție. Cererea în căsătorie a avut loc în fața unei mulțimi de privitori curioși.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ed Westwick și Amy Jackson s-au logodit

Actorul și logodnica sa au dat marea veste pe Instagram. Ei au publicat o grămadă de fotografii, la care au adăugat o descriere simplă, dar care a atras atenția tuturor: „La naiba, da”, cu un emoji inel.

Ed a jucat rolul lui Chuck Bass în drama de succes Gossip Girl, iar fanii s-au grăbit să afirme că Chuck se pune la casa lui în cele din urmă.

Ed a întâlnit-o pe Amy, în vârstă de 31 de ani, o vedetă de la Bollywood, pe circuitul de curse din Silverstone în 2021.

Reclamă

O sursă a declarat la vremea respectivă pentru The Sun: „Ed și Amy se potrivesc foarte bine. Amândurora le place să se distreze și sunt orientați spre carieră. Deocamdată le face plăcere să se cunoască”.

Cei doi și-au oficializat relația pe Instagram chiar înainte de Ziua Îndrăgostiților în 2022, Amy scriind un mesaj pe rețelele sociale.

Ea a scris: „Happy Valentine’s Baby. Sunt veșnic recunoscătoare pentru râsetele fără sfârșit și pentru dragostea supremă!”

Reclamă

Anul trecut, cuplul s-a mutat într-o casă nouă și au fost destul de ocupați cu renovările.

„Avem un nou loc în mediul rural chiar în afara Londrei”, a spus el pentru Daily Mail despre mutarea sa din capitală.

„Decorez casa chiar acum. Sunt un pic un designer de interior”.

Vorbind despre Amy, el a adăugat: „Lucrurile sunt minunate. Ea este cea mai bună parteneră a mea. Este o mamă grozavă, are toate acele lucruri pe care le vrei, pe care le-am văzut cu mama și tata. Sper că pot avea versiunea mea.”

Logodnica celebrului actor are un fiu dintr-o relație anterioară

Anul trecut, când a fost întrebat despre căsătoriei și copii într-un interviu pentru Hello!, Ed a spus: „Da! Sută la sută. Am crescut într-o familie minunată. Părinții mei s-au iubit cu înverșunare până la sfârșit. I-am idolatrizat pe ei și relația lor. Doar genul ăsta de sprijin mi-l doresc.”

Actorul a explicat că tatăl său a murit în urmă cu 10 ani, iar mama sa a murit în septembrie 2022. Mama lui Ed a murit din cauza mezoteliomului – un tip de cancer.

Vedeta a spus că, deși nu poate vorbi cu părinții săi, el știe că ei este încă acolo.

„Mi-e enorm de dor de ea, dar încerc să mă gândesc la viitor pentru a rămâne pozitiv, cum ar fi căsătoria și copiii și toate astea.”

Amy a avut anterior o relație cu un om de afaceri pe nume George Panayiotou. Cei doi s-au logodit în ianuarie 2019 și au devenit părinții unui băiețel în luna septembrie a aceluiași an.

Amy și tatăl copilului ei au pornit pe drumuri separate în 2021, înainte ca relația ei cu Ed să înceapă mai târziu în acel an. Andreas are acum patru ani.

Amy a jucat în mai multe filme indiene.

Ed a avut în trecut o relație cu modelul și influencerul sud-african Tamara Francesconi timp de doi ani, înainte să se despartă în 2021.

Ed este cel mai bine cunoscut pentru că a interpretat personajul lui Chuk Bass din Gossip Girl, un personaj cunoscut pentru că se întâlnea cu mai multe fete. Din păcate, serialul a fost anulat după șase sezoane.

Spectacolul original a urmărit viața unor adolescenți privilegiați care frecventează o școală privată exclusivă din Manhattan și a bloggerului misterios care le-a dezvăluit anonim secretele scandaloase.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Planeta mercur înconjurată de semnele zodiacale pentru a lustra că mercur iese din retrograd pe 25 aprilie 2024
Horoscop
Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie. Ce urmează pentru zodii
Universul va deschide o poartă către un nou început pentru nativii din zodiac. Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie și lucrurile se vor schimba. Planeta își reia cursul direct, ceea ce înseamnă că...
2
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
3
O femeie superbă, blondă, care poartă o rochie roșie și ilustrează una dintre acele zodii care se folosesc de gelozie în relații
Horoscop
Zodii care se folosesc de gelozie în relații. Nativii care transformă acest sentiment într-o armă
Astrologii spun că există anumite zodii care se folosesc de gelozie în relații. Acești nativi reușesc să transforme acest sentiment într-o armă. Multe trăsături de personalitate sunt influențate de zodia în care ne naștem,...
4
O femeie frumoasă care poartă o rochie albastră și stă pe un pat de flori pentru a ilustra una dintre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024
Horoscop
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
Astrologii vorbesc despre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Acești nativi au parte de momente de neuitat. Jupiter, planeta norocului și a abundenței, este pregătit să-i sprijine pe nativi să-și...
5
Prieteni care râd și se distrează într-o zi însorită
Horoscop
Lună Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024. Cum te influențează, în funcție de zodie
Un eveniment astrologic de o intensitate uriașă va acapara toate zodiile. Luna Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024 vine să ne aducă tot timpul la extreme. Nativii se vor simți prinși într-o mare...
PARTENERI
×