Reclamă

Elizabeth Emanuel a fost la un pas de a leșina atunci când a văzut rochia de mireasă a Prințesei Diana. Ce a declarat creatoarea de modă despre ziua cea mare

Elizabeth Emanuel a fost la un pas de a leșina atunci când a văzut rochia de mireasă a Prințesei Diana. Creatoarea de modă a vorbit deschis despre ținuta pe care a conceput-o pentru ziua cea mare din viața soției Prințului Charles.

Beatrice Ioana
Beatrice Ioana
Publicat: 23 octombrie 2023, 6:28

Prințesa Diana și Prințul Charles s-a căsătorit pe 29 iulie 1981. Ceremonia emoționantă continuă să fie unul dintre cele mai importante momente din istorie. Nunta celor doi a fost transmisă live și a fost urmărită de milioane de oameni din lumea întreagă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Elizabeth Emanuel a fost la un pas de a leșina atunci când a văzut rochia de mireasă a Prințesei Diana

O lume întreagă a fost cu ochii pe rochia creată de Elizabeth Emanuel. Aceasta a povestit într-un interviu pentru The Mirror cum s-a simțit atunci când a văzut-o pe Prințesa Diana la altar. Rochia impresionantă din dantelă și tafta de mătase a avut nevoie de luni de pregătire pentru a fi gata.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Regele Charles și Prințesa Diana în fața altarului, în ziua căsătoriei lor
Prințesa Diana și Regele Charles au avut o căsătorie aranjată / Getty Images

Designerul a făcut tot posibilul pentru a se asigura că rochia rămâne secretă până în ziua cea mare. Rochia a costat aproximativ 9.000 de lire sterline și includea țesături diferite, mâneci clasice bufante și mai mult de 10.000 de perle, 25 de metri de tafta de mătase, 100 metri de crinolină și 150 de metri de plasă pentru voal.

Reclamă

Trena a fost făcută din mătase brodată manual, scriu publicațiile internaționale. Când Lady Di s-a dat jos din trăsură, oamenii au rămas cu respirația tăiată.

Elizabeth Emanuel a fost la un pas de a leșina atunci când a văzut rochia Prințesei Diana. Creatoarea de modă a fost uimită de faptul că rochia Prințesei era șifonată.

„Știam că se va încreți puțin, dar când am văzut-o sosind la Catedrala St. Paul am simțit că o să leșin. Am fost îngrozită, mai ales pentru că era mult mai rău decât m-am așteptat”.

Reclamă

Deși Prințesa Diana a participat la repetiția ceremoniei sale, creatoarea de modă a declarat că a avut o altă rochie în care Prințesa a repeta. Astfel că aceasta nu a realizat cât de mult se va șifona ținuta Prințesei.

Cum și-a ascuns Prințesa Diana rochia de mireasă

Elizabeth Emanuel susține că a avut creată o „rochie secretă” pentru Prințesa Diana. Soția Prințului Charles și-a dorit ca ținuta sa să rămână secretă. Echipa de creatori de modă s-a ocupat de fiecare aspect și a păstrat totul secrete.

„Nu am încercat rochia înainte de nuntă. A trebuit să fim foarte atenți la repetiții. Am avut și o rochie de rezervă pentru eveniment, în caz că nu mergea cum trebuie cu prima ținută”.

În ciuda faptului că designerii Prințesei s-au temut de rezultatul final al evenimentului, Prințesa Diana r fi fost foarte încântată.

Experții redali susțin că Lady Di i-a sunat pe aceștia pentru a le mulțumi personal. Soția Prințului a fost fericită cu rochia pe care a purtat-o în ziua cea mare din viața sa. Rochia șifonată nu a reprezentat singurul incident din ziua cea mare.

Barbara Daly, make-up artistul Dianei, a spus că înainte ca Diana să meargă la ceremonie aceasta a vărsat accidental puțin parfum pe rochie. Daly a încercat să curețe rochia, însă parfumul a lăsat o pată mare pe rochia Prințesei.

Diana a ales să țină rochia de zona pătată, astfel încât să pară că încearcă să evite doar să o calce. Lady Di nu a vrut să lase niciun eveniment să intervină în momentul său de neuitat.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Mai multe ouă fierte și vopsite pentru Paște
Timp liber
Cât timp se fierb ouăle pentru Paște, înainte de a fi vopsite. Trucuri ca să iasă perfecte
Paștele se apropie și gospodinele își doresc să pună pe masă cele mai bune preparate. Descoperă cât timp se fierb ouăle pentru Paște, înainte de a fi vopsite. Mai jos găsești câteva trucuri ca...
2
Două mâini de femeie care curăță un ou fiert de o coajă
Timp liber
Ce să faci cu ouăle fierte ca să se curețe foarte ușor. Trucuri utile pentru orice gospodină
Se apropie Paștele, iar de pe masă nu trebuie să lipsească ouăle frumos încondeiate. Ciocnirea ouălor de Paște este o tradiție care se păstrează în continuare. Descoperă și tu ce să faci cu ouăle...
3
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 29 aprilie – 5 mai 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Mișcările astrale vor schimba cursul zodiilor în perioada ce urmează. Săptămâna Patimilor aduce cu sine transformări profunde. Horoscopul săptămânii 29 aprilie – 5 mai 2024 oferă toate informațiile necesare pentru fiecare nativ în parte....
4
Pască cu aluat de pandișpan porționată și decorată cu zahăr
Rețete
Pască cu aluat de pandișpan, mai cremoasă și elegantă
Dacă ești în căutarea unei rețete de pască cremoasă și elegantă, îți recomandăm să încerci rețeta de pască cu aluat de pandișpan. Chiar dacă compoziția pentru pască se prepară cu multe stafide, merită preparată...
5
Femeie amestecând cu o lingură în cremă de cacao cu unt
Rețete
Cremă de cacao cu unt, pentru torturi și prăjituri
Dacă îți este dor de gustul cremelor de prăjituri din copilărie, simple și delicioase, îți oferim o rețetă de cremă de cacao cu unt. Este ușor de făcut și nu ai nevoie de ingrediente...
PARTENERI
×