Reclamă

De ce Prințesa Diana își ținea mereu geanta la piept. E un truc pe care îl poate folosi orice femeie

A fost iubită și adorată de milioane de femei din întreaga lume. Și pentru că era un exemplu de urmat, mulți s-au întrebat de ce Prințesa Diana își ținea mereu geanta la piept atunci când cobora din mașini. Trucul ei devine viral pe TikTok: „Atât de simplu, dar atât de inteligent”.

Andrada Marinică
Andrada Marinică
Publicat: 12 august 2023, 6:52

Regreta Diana Frances Spencer, Prințesa de Wales, e acum virală pe TikTok, datorită unui truc pe care cei care l-au aflat deja îl numesc „atât de inteligent”.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

De ce Prințesa Diana își ținea mereu geanta la piept

Katarina, un specialist în erichetă și bune maniere (@katarina.etiquette) a obținut peste 19,7 milioane de vizualizări, 1,3 milioane de aprecieri, 77.000 de descărcări și 600 de comentarii atunci când a publicat trucul pe care Lady Diana îl folosea atunci când cobora din mașini.

Este un truc pe care atât membrii regali, cât și femeile normale l-ar putea folosi pentru a scăpa ușor de atenție nedorită. L-ar pute folosi în momente care le-ar putea face ținuta unor situații neplăcute.

„Știai că prințesa Diana avea mai multe trucuri pentru a evita atenția nedorită a paparazzilor?” întreabă Katarina în descrierea pe care a adăugat-o la video.

Reclamă

„Unul dintre ele era să-și acopere mereu decolteul cu geanta atunci când ieșea din mașină. În acest fel, ea nu le oferea paparazzilor nimic de menținând în același timp o postură elegantă.”

Deși cele mai multe dintre noi probabil nu vor fi urmărite niciodată de paparazzi, acest truc e considerat foarte util. E cel mai indicat ca să poți ieși elegant dintr-o mașină. Mai ales atunci când ținutele sunt decoltate.

„Ceva atât de simplu, dar atât de inteligent!”, „Acum m-ai făcut să mă gândesc cum arăt coborând dintr-o mașină 😂”, a scris cineva. „Eu iau notițe ca cineva care nu va fi niciodată celebru sau fotografiat de paparazzi”, a comentat o altă persoană.

Reclamă

Dovezile că Prințesa Diana a folosit acest truc au fost încărcate de contul TikTok de știri regale @allacortedi, obținând peste 532.000 de vizualizări.

Ce alte trucuri mai au femeile din Familia Regală

Dar acesta nu a fost singurul truc al Prințesei Diana pentru a scăpa de canmerele fotografilor. Contul de fan @queen_diana_spencer a distribuit imagini ale regretatei prințese mergând înapoi pentru a evita camerele. Și acesta e un videoclip care a câștigat peste 12,3 milioane de vizualizări.

Alte trucuri ale Familiei regale au devenit, de asemenea, virale în aplicație. La fel ca și trucul lui Kate Middleton atunci când iese în public cu pantofi cu toc. Ea folosește un dres anti-alunecare pentru a evita ca încălțările să-i scape din picioare.

Alte trucuri de modă ale familiei regale, potrivit Woman’s World, sunt:

  • Greutățile pentru perdele sunt folosite pentru a ține rochiile la locul lor. Acesta este un truc care se număra printre preferatele Reginei Elisabeta.
  • Plase de păr pentru a ține la distanță păsările care zboară. E un truc pe care Kate Middleton îl folosește destul de des.
  • Purtarea de pantofi cu platforme pentru a reduce disconfortul, ceea ce făcea foarte des Meghan Markle

Deși pot duce vieți foarte diferite față de o persoană obișnuită, se pare că familia regală se confruntă cu aceleași probleme pe care le au femeile obișnuite destul de des.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Două mâini de femeie care curăță un ou fiert de o coajă
Timp liber
Ce să faci cu ouăle fierte ca să se curețe foarte ușor. Trucuri utile pentru orice gospodină
Se apropie Paștele, iar de pe masă nu trebuie să lipsească ouăle frumos încondeiate. Ciocnirea ouălor de Paște este o tradiție care se păstrează în continuare. Descoperă și tu ce să faci cu ouăle...
2
Două tăvi cu cozonaci proaspăt scoși din cuptor
Timp liber
Când se scot cozonacii din tavă. Trucuri de la gospodine pentru un cozonac reușit
Cozonacii sunt nelipsiți de pe masa de sărbătoarea r românilor. Gospodinele se pregătesc din timp pentru a avea pe masă cele mai bune preparate. Dacă îți dorești să ai parte de cozonaci apetisanți și...
3
O femeie frumoasă care poartă o rochie albă și stă într-un lac pentru a ilustra una dintre acele zodii nefericite a lunii mai 2024
Horoscop
Zodia nefericită a lunii mai 2024. Ea are cele mai multe probleme din cauza stresului
Astrologii au dezvăluit care este zodia nefericită a lunii mai 2024. Acest nativ se va confrunta cu cele mai multe probleme din cauza stresului de la locul de muncă. Astrele arată o perioadă destul...
4
O femeie frumoasă care poartă o rochie albă și stă într-un lac pentru a ilustra una dintre acele zodii nefericite a lunii mai 2024
Horoscop
Zodia nefericită a lunii mai 2024. Ea are cele mai multe probleme din cauza stresului
Astrologii au dezvăluit care este zodia nefericită a lunii mai 2024. Acest nativ se va confrunta cu cele mai multe probleme din cauza stresului de la locul de muncă. Astrele arată o perioadă destul...
5
O femeie frumoasă care poartă o rochie neagră și o pereche de mănuși în timp ce ține un deget la gură pentru a ascunde un secret
Horoscop
Zodii care nu pot păstra un secret. Nativii în care nu e recomandat să-ți pui încrederea
Există unele zodii care nu pot păstra un secret. Acești nativi nu pot fi de încredere și este recomandat să eviți discuțiile importante în preajma lor. Dacă ai anumite probleme care îți dorești să...
PARTENERI
×