Reclamă

Prințul George împlinește 10 ani. Imagini de colecție cu fiul Prințului și Prințesei de Wales

Prințul George împlinește 10 ani. Fiul Prințului și Prințesei de Wales și-a celebrat aniversarea alături de familia sa. Micuțul se află în linie directă pentru moștenirea tronului Marii Britanii. El va prelua această responsabilitate de la tatăl său, Prințul William.

Beatrice Ioana
Beatrice Ioana
Publicat: 22 iulie 2023, 6:24 / Actualizat: 22 iulie 2023, 10:31

Prințul George sărbătorește un moment important din viața sa. Fiul cel mare al Prințului William și a lui Kate Middleton a fost sărbătorit de întreaga sa familie. George s-a născut pe data de 22 iulie 2013. Ca în fiecare an, mama sa i-a celebrat aniversarea dezvăluind o fotografie portret cu acesta.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Prințul George împlinește 10 ani

Aniversarea Prințului George  are loc în timpul vacanței de vară. Acesta se poate bucura de ziua sa alături de familie. Experții regali susțin că George a celebrat momentul important împreună cu Prințul William, Kate Middleton, Prințul Louis și Prințesa Charlotte.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Conform publicației People, Kate Middleton și Prințul William și-au dus cei trei copii într-o vacanță de familie. Nu ar fi primul an în care se întâmplă acest lucru. În anul 2019, Kate și William și-au dus copiii într-o vacanță privată în insulele din Caraibe.

Reclamă

Prințul și Prințesa de Wales își doresc sp-i ofere Prințului George o aniversare de neuitat. Fanii Familiei Regale au celebrat și ei aniversarea viitorului Rege. Aceștia și-au arătat dragostea față de Prințul George pe rețelele de socializare.

Kate Middleton și Prințul William s-au bucurat să distribuie un nou portret al fiului lor. Nu în ultimul rând, experții regali susțin că Prințul George și-a celebrat aniversarea cu un tort special. Sursele apropiate Prințesei de Wales susțin că aceasta ar fi purtat o conversație cu cofetara Alive Fevronia.

Kate Middleton s-a asigura mereu că cei trei copii ai săi au parte de o viață cât mai normală și a încercat să-i facă să nu simtă presiunea de a face parte din Familia Regală Britanică.

Reclamă

Prințul George este al treilea pe linia succesiunii la tron

Prințul George împlinește o vârstă importantă. Acesta a fost deja responsabilizat în ceea ce privește sarcinile sale în Familia Regală Britanică. Fiul Prințului William este al treilea pe linia succesiunii la tron. Acesta va fi rege al Marii Britanii după bunicul său și tatăl său, Prințul William.

Prințul George este perfect conștient de rolul important pe care îl va avea în viitor. Fiul Prințului William a primit deja sfaturi de la regretata sa străbunică, Regina Elisabeta. Cu toate acestea, Kate Middleton s-a impus întotdeauna în ceea ce privește creșterea fiului ei.

Prințesa de Wales este protectivă cu Prințul George și își dorește ca evoluția sa să se facă gradual, fără ca acesta să simtă o presiune mult prea mare.

Prințul George este un copil activ

Prințul George a avut până acum o vară agitată. Acesta a participat la parada Trooping the Colour, dar și la turneul Wimbledon. Micuțul își ia foarte în serios îndatoririle regale. Ca orice alt copil, Prințul George are și câteva pasiuni.

Prințul William a povestit într-un interviu din trecut faptul că George este pasionat de dans, drumeții și tenis. Mai mult, fiul lui Kate Middleton este pasionat de aeronave, acesta a participat în anul 2016 la Royal International Air Tattoo.

Recent, Prințul George a demonstrat faptul că este pasionat și de fotbal. Tatăl său este cel care îi susține pasiunile și îl încurajează să fie cât mai activ. Kate Middleton este și ea alături de George și încearcă să-i ofere o copilărie specială.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Mai multe ouă fierte și vopsite pentru Paște
Timp liber
Cât timp se fierb ouăle pentru Paște, înainte de a fi vopsite. Trucuri ca să iasă perfecte
Paștele se apropie și gospodinele își doresc să pună pe masă cele mai bune preparate. Descoperă cât timp se fierb ouăle pentru Paște, înainte de a fi vopsite. Mai jos găsești câteva trucuri ca...
2
Două mâini de femeie care curăță un ou fiert de o coajă
Timp liber
Ce să faci cu ouăle fierte ca să se curețe foarte ușor. Trucuri utile pentru orice gospodină
Se apropie Paștele, iar de pe masă nu trebuie să lipsească ouăle frumos încondeiate. Ciocnirea ouălor de Paște este o tradiție care se păstrează în continuare. Descoperă și tu ce să faci cu ouăle...
3
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 29 aprilie – 5 mai 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Mișcările astrale vor schimba cursul zodiilor în perioada ce urmează. Săptămâna Patimilor aduce cu sine transformări profunde. Horoscopul săptămânii 29 aprilie – 5 mai 2024 oferă toate informațiile necesare pentru fiecare nativ în parte....
4
Pască cu aluat de pandișpan porționată și decorată cu zahăr
Rețete
Pască cu aluat de pandișpan, mai cremoasă și elegantă
Dacă ești în căutarea unei rețete de pască cremoasă și elegantă, îți recomandăm să încerci rețeta de pască cu aluat de pandișpan. Chiar dacă compoziția pentru pască se prepară cu multe stafide, merită preparată...
5
Femeie amestecând cu o lingură în cremă de cacao cu unt
Rețete
Cremă de cacao cu unt, pentru torturi și prăjituri
Dacă îți este dor de gustul cremelor de prăjituri din copilărie, simple și delicioase, îți oferim o rețetă de cremă de cacao cu unt. Este ușor de făcut și nu ai nevoie de ingrediente...
PARTENERI
×