Reclamă

Aniversarea de 76 de ani a Reginei Camilla, organizată de Regele Charles. Evenimentul deosebit pe care i l-a dedicat

Aniversarea de 76 de ani a Reginei Camilla, organizată de Regele Charles. Majestatea Sa s-a asigurat că împlinirea a 76 de ani a soției sale va fi marcată cu un eveniment deosebit de important.

Andrada Marinică
Andrada Marinică
Publicat: 18 iulie 2023, 12:30

Regina Camilla a împlinit 76 de ani pe data de 18 iulie. Soțul ei, regele Charles al III-lea, s-a asigurat că ziua specială a Majestății Sale este marcată într-un mod cu totul unic.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Aniversarea de 76 de ani a Reginei Camilla, organizată de Regele Charles

În Londra s-a auzit un salut de armă foarte special cu ocazia zilei de naștere a Reginei. Este prima dată când Majestății Sale i se acordă această onoare. De obicei este rezervată Regelui și Reginei de ziua lor de naștere.

Într-un comunicat de presă al armatei britanice, s-a anunțat: „Trupa Regelui Artileria Regală de Cai va trage un Salut Regal de 41 Gun de la ora 1200. Compania de Artilerie Onorabilă va trage un Salut Regal de 62 Gun de la Tower Wharf, 17 iulie 2023, de la ora 13.00”.

Chiar și cei care își plimbă câinii în zona respectivă au fost sfătuiți să evite perimetrul. Armata a anunțat că zgomotul puternic ar putea speria animalele de companie.

Armata britanică a organizat o demonstrație specială de ziua Reginei Camilla
În Londra s-a auzit un salut de armă foarte special cu ocazia zilei de naștere a Reginei / Profimedia Images
Reclamă

Regina Camilla a primit urări de ziua de naștere pe Instagram de la Prințul și Prințesa de Wales. Ea a fost omagiată și pe contul principal al Familiei Regale.

Prințul William și Prințesa Kate au spus: „La mulți ani Majestății Sale Regina”. Ei au publicat o fotografie cu Camilla zâmbind la Wimbledon. E o poză care a fost făcută la începutul turneului în timpul vizitei sale.

Contul oficial de Instagram al Familiei Regale a optat pentru un trio de imagini cu Majestatea Sa zâmbind, scriind: „Urez Majestății Sale Regina la mulți ani astăzi!”

Reclamă

Cum și-a aniversat Regina Camilla ziua de naștere anul trecut

Anul trecut, Camilla și-a marcat ziua de naștere cu un nou portret alături de iubitul ei Jack Russell Terrier, Beth.

Frumoasa imagine a fost surprinsă de fotograful regal Chris Jackson. Atunci, Majestatea Sa a purtat o rochie elegantă de vară, completată cu un guler feminin cu decolteu în V, împodobită cu flori albastre și roz. Ducesa Camilla de atunci a fost fotografiată în grădinile casei ei din Wiltshire.

Vorbind despre oportunitate, fotograful Chris a spus: „Cu adevărat special să o fotografiez pe Ducesa de Cornwall la casa ei din Wiltshire pentru cea de-a 75-a zi de naștere. Am petrecut mulți ani călătorind în jurul lumii, fotografiind-o pe Ducesă în turneele regale și la evenimente. Așa că, este minunat să o fotografiez și acolo unde ea se simte atât de relaxată”.

Sărbătorirea a 76 de ani ai Reginei vine după vestea că ea nu va primi propria ei anuitate de la Parlament. Consortului anterior, Ducele de Edinburgh, a fost plătit cu aproape 360.000 de lire sterline pentru a-și finanța îndatoririle oficiale.

Un raport oficial privind finanțele casei regale a confirmat că activitățile Camillei vor fi acoperite de Grantul Suveran. S-a spus că ei nu i se va acorda o plată separată.

Comunicatul conținea următoarele informații: „Parlamentul i-a oferit Prințului Philip o anuitate separată în valoare de 359.000 de lire sterline pe an. Regina Camilla nu va primi o anuitate separată, iar activitățile Reginei vor fi finanțate din Grant”.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Două mâini de femeie care curăță un ou fiert de o coajă
Timp liber
Ce să faci cu ouăle fierte ca să se curețe foarte ușor. Trucuri utile pentru orice gospodină
Se apropie Paștele, iar de pe masă nu trebuie să lipsească ouăle frumos încondeiate. Ciocnirea ouălor de Paște este o tradiție care se păstrează în continuare. Descoperă și tu ce să faci cu ouăle...
2
Două tăvi cu cozonaci proaspăt scoși din cuptor
Timp liber
Când se scot cozonacii din tavă. Trucuri de la gospodine pentru un cozonac reușit
Cozonacii sunt nelipsiți de pe masa de sărbătoarea r românilor. Gospodinele se pregătesc din timp pentru a avea pe masă cele mai bune preparate. Dacă îți dorești să ai parte de cozonaci apetisanți și...
3
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 29 aprilie – 5 mai 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Mișcările astrale vor schimba cursul zodiilor în perioada ce urmează. Săptămâna Patimilor aduce cu sine transformări profunde. Horoscopul săptămânii 29 aprilie – 5 mai 2024 oferă toate informațiile necesare pentru fiecare nativ în parte....
4
Două ouă care se află într-o crăticioară la fiert
Timp liber
Cât timp se fierb ouăle ca să fie tari. Câte minute se țin în apă pe foc
Ouăle roșii nu vor lipsi de pe masa ta de Pește. Cât timp se fierb ouăle ca să fie tari? Află și tu câte minute se țin în apă pe foc. Specialiștii în bucătărie...
5
Cele 12 semne zodiacale, dispuse în cercuri concentrice, cu un soare stilizat în interior, pe un fundal în nuanțe de mov și albastru.
Horoscop lunar
Horoscopul lunii mai 2024. Nativii vor găsi timp pentru dezvoltare personală și socială
Toată această perioadă vine cu schimbări uriașe pentru nativii din zodiac. Horoscopul lunii mai 2024 oferă promisiuni și noi direcții, atât în viața personală cât și profesională. Este important să nu ne îndepărtăm de...
PARTENERI
×