Reclamă

Emily Ratajkowski a cumpărat brad de Crăciun. Vedeta a fost fotografiată în New York cu abdomenul la vedere în plină iarnă

Emily Ratajkowski a cumpărat brad de Crăciun. Vedeta a fost fotografiată în New York cu abdomenul la vedere în plină iarnă. Vedeta a primit o mână de ajutor în timp ce încerca să ajungă acasă cu cumpărăturile.

Andrada Marinică
Andrada Marinică
Publicat: 11 decembrie 2023, 7:36

Modelul în vârstă de 32 de ani și-a lăsat la vedere abdomenul tonifiat pentru ieșirea pe o vreme nu tocmai prietenoasă. Ea a fost fotografiată într-un pulover roșu, dar care nu acoperea prea mult din partea de sus a corpului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Emily Ratajkowski a cumpărat brad de Crăciun

Topul era decoltat, cu un design încrucișat care îi punea în evidență talia. Peste bluză, ea a adăugat o jachetă neagră din piele de căprioară, ușor scurtă și ea.

Vedeta și-a completat ținuta cu o pereche de pantaloni cu imprimeu de șarpe, care erau accesorizați cu o curea subțire din piele neagră.

În cele din urmă, ținuta ei a fost completată cu o pereche de pantofi sport albi. Emily nu a lăsat vremea nefavorabilă să o împiedice să intre în spiritul sărbătorilor, deoarece a plouat pe tot parcursul zilei.

Părul vedetei era ușor umezit de vremea de afară și era coafat pe o parte, abordarea care îi separa bretonul.

Reclamă
Emily Ratajkowski, pe stradă, ajutată de un bărbat să care bradul de Crăciun
Vedeta a fost fotografiată în New York cu abdomenul la vedere în plină iarnă / Profimedia Images

Emily purta și ea o coroană mare din crenguțe de brad peste antebraț și o pungă din plastic albastră.

În urma ei se afla un bărbat îmbrăcat în pantaloni de camuflaj și o jachetă verde cu glugă, care căra bradul pe un scaun negru de birou cu roți.

Reclamă

Din scena cumpărăturilor de sărbători a lipsit fiul de doi ani al lui Ratajkowski, Sly, pe care îl are din relația cu fostul ei soț, Sebastian Bear-McClard.

Luna trecută, ea a sărbătorit Ziua Recunoștinței împreună cu copilul ducându-l să urmărească parada anuală. Ulterior, ea a distribuit fotografii cu micuțul său pe Instagram celor 30,2 milioane de urmăritori ai ei.

Emily Ratajkowski s-a întâlnit cu mai mulți bărbați în ultimul timp

În ceea ce privește viața ei amoroasă după divorț, modelul a fost văzut de mai multe ori cu comediantul francez Stéphane Bak.

Prima dată când au fost văzuți împreună a fost în octombrie, când nu s-au ferit să-și manifeste în public afecțiunea în timp ce erau la Paris.

Romantismul s-a mutat în State la scurt timp după, iar cei doi au fost văzuți împreună la CFDA Fashion Awards.

„Dacă ești amuzant, ai o șansă cu Emily – iar Stephane este foarte încrezător. Are un mare simț al umorului și este ușor de înțeles. Este doar un moment bun”, a declarat o sursă pentru DailyMail.com despre cei doi.

De când s-a despărțit de Bear-McClard anul trecut, Ratajkowski s-a bucurat de viața de femeie necăsătorită, întâlnindu-se cu diverse persoane publice, inclusiv Pete Davidson, Eric Andre și Harry Styles. Artistul din urmă a sărutat-o pasional pe Emily Ratajkowski pe străzile din Tokyo. Se întâmpla la doar șase luni după ce modelul a cerut divorțul de Sebastian Bear. Harry Styles pare că a dat uitării relația cu Olivia Wilde.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Planeta mercur înconjurată de semnele zodiacale pentru a lustra că mercur iese din retrograd pe 25 aprilie 2024
Horoscop
Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie. Ce urmează pentru zodii
Universul va deschide o poartă către un nou început pentru nativii din zodiac. Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie și lucrurile se vor schimba. Planeta își reia cursul direct, ceea ce înseamnă că...
2
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
3
O femeie superbă, blondă, care poartă o rochie roșie și ilustrează una dintre acele zodii care se folosesc de gelozie în relații
Horoscop
Zodii care se folosesc de gelozie în relații. Nativii care transformă acest sentiment într-o armă
Astrologii spun că există anumite zodii care se folosesc de gelozie în relații. Acești nativi reușesc să transforme acest sentiment într-o armă. Multe trăsături de personalitate sunt influențate de zodia în care ne naștem,...
4
O femeie frumoasă care poartă o rochie albastră și stă pe un pat de flori pentru a ilustra una dintre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024
Horoscop
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
Astrologii vorbesc despre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Acești nativi au parte de momente de neuitat. Jupiter, planeta norocului și a abundenței, este pregătit să-i sprijine pe nativi să-și...
5
Prieteni care râd și se distrează într-o zi însorită
Horoscop
Lună Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024. Cum te influențează, în funcție de zodie
Un eveniment astrologic de o intensitate uriașă va acapara toate zodiile. Luna Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024 vine să ne aducă tot timpul la extreme. Nativii se vor simți prinși într-o mare...
PARTENERI
×