Reclamă

Emma Răducanu a trecut printr-o transformare fizică impresionantă. Jucătoarea de tenis a lucrat la fizicul său în ultimul an

Emma Răducanu a trecut printr-o transformare fizică impresionantă. Jucătoarea de tenis a lucrat din greu la fizicul său în ultimul an. Aceasta și-a dorit să devină mult mai puternică pentru a avea rezultate mai bune în competițiile sportive. 

Publicat: 21 martie 2023, 13:03

Emma Răducanu și-a lăsat fanii fără cuvinte. Aceștia au fost complet impresionați de noul său fizic. Jucătoarea de tenis a reușit să-și dezvolte mult mai bine musculatură. Aceasta a putut fi admirată în turneul de la Indian Wells, pentru care s-a perfecționat în ultimul an.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Emma Răducanu a trecut printr-o transformare fizică impresionantă

Admiratorii jucătorii de tenis -au obișnuit cu fizicul zvelt și atletic al Emmei. Totuși, tânăra de 20 de ani arată complet diferit în cea mai recentă apariție a sa. Jucătoarea de tenis a concurat la Indian Wells la începutul acestei săptămâni și a arătat impecabil pe teren.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Suporterii acesteia au fost uimiți când au văzut-o pe teren. Emma are acum un fizic mai voluminos, umerii săi sunt mai slabi, iar coapsele mult mai musculoase, comparativ cu imaginile cu ea de pe teren din 2022. Presa internațională spune că Emma a început un regim de antrenament riguros sub atenta supraveghere a specialistului Jez Green.

Reclamă

Acesta a ajutat-o pe jucătoare să se recupereze mult mai ușor și după accidentele pe care le-a suferit pe terenul de tenis. Emma le-a oferit fanilor săi o privire de ansamblu asupra călătoriei sale intense de transformare a fizicului.

Emma a publicat un clip în care ridica de patru ori greutatea sa corporală. La acea vreme bruneta avea în jur de 55 kg și a ridicat greutăți impresionante în timpul unei sesiuni de antrenament.

Fanii sunt de părere că Emma ar putea să revină la forma la care a fost văzută pe teren la US Open 2021. Jucătoarea de tenis se bucură de sprijinul și susținerea fanilor săi. Aceștia își arată sprijinul inclusiv în mediul online, acolo unde o felicită pentru fiecare reușită.

Reclamă

Ce spun fanii Emmei Răducanu despre transformarea acesteia

Cei mai mulți suporteri ai sportivei s-au arătat a fi entuziasmați de schimbarea prin care aceasta a trecut. Mulți fani au remarcat faptul că Emma are o musculatură mult mai dezvoltată. Aceștia și-au arătat admirația în secțiunea de comentarii. 

„Este un pas în direcția corectă. Dacă va rămâne în formă va avea rezultate incredibile. Umerii aceia par foarte puternici, iar masa musculară este mult mai bine definită. Parteneriatul său cu Jez Green pare că a dat rezultate. Acum arată ca un atlet profesionist de turneu, nu ca un junior. Abia aștept să o urmăresc în 2023.”

Emma se bucură de o schimbare impresionată. Din păcate transformarea nu a ajutat-o în cel mai recent turneu de la Indian Wells.

Aceasta a pierdut în fața campioanei Iga Swiatek, care a câștigat confruntarea cu 6-3 6-1. În ciuda pierderii, Ema se simte optimistă în ceea ce privește performanța sa din viitor. Aceasta a făcut și câteva declarații publice după meci. 

”Cred că, în general, pot spune că a fost o săptămână pozitivă pentru mine. Echipa a avut o serie de trei meciuri foarte bune”.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
2
O femeie care își aplică ulei pe păr
Frumusețe
Cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului, recomandate de experții în frumusețe
Podoaba capilară este unul din atuurile frumuseții feminine. Deși nu există o rețetă magică, cercetările arată că cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului pot accelera procesul. În plus, extractele puternice din plante ajută...
3
Un bărbat care stă pe o canapea, cu telecomanda în mână, care cască
Horoscop
Zodii care pot fi parteneri leneși. Cum să abordezi situația în relația de cuplu
Te-ai săturat să-ți cicăliști constant partenerul să-și facă sarcinile din casă? Te trezești că faci toate sarcinile grele din relație? Dacă da, nu ești singura. Astrologii lămuresc și această situație. Există zodii care pot...
4
O femeie care privește cu zâmbetul pe buze la o vitamină
Sănătate
Deficitul de vitamine care te-ar putea face să pari mai în vârstă. La ce recomandă specialiștii să fii atentă
Te-ai simțit mai fragilă, irascibilă și fără energie în ultima perioadă? Ar fi bine să verifici dacă ai deficit de vitamine. Acesta poate provoca o serie de simptome, cum ar fi oboseală și iritabilitate....
5
O femeie îmbrăcată în rochie albă, cu aripi de înger
Horoscop
Zodii care regretă că s-au deschis prietenilor. Nativii care se pot confrunta cu momente tensionate
Cât de multă încredere poți avea în oamenii pe care îi consideri apropiați de sufletul tău? Ai mai jos lista cu zodii care regretă că s-au deschis prietenilor și care au șanse mari să...
PARTENERI
×