Reclamă
restaurant
Timp liber
// 15 octombrie 2022
Secrete despre cartofii prăjiți pe care restaurantele nu vor să le cunoști
Acest preparat gustos are câteva secrete neplăcute. Dacă te uiți la lista cu „cele mai populare articole din meniul fast-food”, probabil că vei vedea cartofii prăjiți pe locul #1. Aceștia vor fi întotdeauna un element extrem de popular printre clienți și, după cum vei vedea, un favorit pentru lanțurile de fast-food în sine. Ai aici lista cu secrete despre cartofii prăjiți pe care restaurantele nu vor să le știi.
Reclamă
Divertisment
// 2 februarie 2022
Jennifer Lopez și Ben Affleck au luat cina în Beverly Hills. Artista a purtat un top negru, transparent
Jennifer Lopez și Ben Affleck au luat cina în Beverly Hills. Cei doi au ieșit la restaurant și, așa cum și-a obișnuit fanii în ultimul timp, ținuta artistei nu avea cum să treacă neobservată.
Timp liber
// 29 septembrie 2021
Pasiunea pentru bucătărie leagă relații pe viață: Dani Oțil și povestea The Grill
Dani Oțil este unul dintre cei mai cunoscuți prezentatori de televiziune. Sunt mulți cei care știu despre el că apare la tv de foarte mulți ani, dar puțini cei care au aflat că vedeta tv deține un restaurant. The Grill e unul dintre cele mai apreciate din București.
Timp liber
// 11 aprilie 2021
(P) TRATTORIA IL CALCIO: un alt restaurant care se alătură aplicației eatZZ
Cu fiecare comandă în aplicația eatZZ ne apropiem de comunitatea pe care dorim să o formăm, reușind să fim tot mai mulți și tot mai mult #UnulPentruAltul. Astăzi a venit rândul restaurantului TRATTORIA IL CALCIO.
Reclamă
Timp liber
// 10 aprilie 2021
(P) The PUB: povestea restaurantul unic în România
Și astăzi suntem #UnulPentruAltul. Ne hrănim cu burgeri și specialități atent pregătite, cu poftă de viață, cu spectacole și cu momente artistice oferite de un alt restaurant din comunitatea noastră. Care e povestea restaurantul The PUB.
Timp liber
// 9 aprilie 2021
(P) La PLĂCINTE: cum face față restaurantul la schimbările pieței
eatZZ este despre puterea echipei atât la nivelul fiecărei afaceri Horeca, dar și la nivel de piață pentru că învățăm să ne ajutăm și să creștem împreună. Deciziile de azi contribuie la stabilitatea de mâine. Ce spune directorul La PLĂCINTE despre schimbările provocate de pandemie.