Care e problema cu ei? Cartofii prăjiți de la fast food nu sunt foarte sănătoși. Deși nu te bucuri mereu de mesele la fast-food în speranța că ai grijă de sănătatea ta, vei fi surprinsă de ingredientele suplimentare pe care le ascund cartofii prăjiți de fast-food.
Secrete despre cartofii prăjiți pe care restaurantele nu vor să le știi
Iată câteva secrete despre cartofi prăjiți pe care restaurantele nu vor să le cunoști. Chiar dacă în cele mai multe meniuri regăsești informațiile nutriționale pentru fiecare preparat în parte, există cu siguranță și informații pe care proprietarii le omit din descriere.
Marjele de preț la cartofi prăjiți
Cartofii prăjiți sunt o afacere grozavă pentru restaurantele fast-food. Potrivit The Street, un lanț de fast-food poate obține de obicei 500 de grame de cartofi pentru aproximativ 15 cenți.
Chiar și așa îi poate vinde pentru aproximativ 6 dolari. Acesta este un procent de 3.900% și de aceea restaurantele îi au tot timpul în meniu.
Cartofii prăjiți de la fast-food dau dependență
Sunt restaurante care le adaugă aromă de vită, altele, condimentele. Unele lanțuri adaugă chiar zaharuri și grăsimi suplimentare. Acea aromă artificială este folosită pentru a imita gustul pe care îl aveau cartofii prăjiți pe vremea când erau prăjiți în seu de vită.
Aroma artificială de carne de vită este derivată din grâu și derivate din lapte și este potrivită pentru vegetarieni.