Reclamă

Pasiunea pentru bucătărie leagă relații pe viață: Dani Oțil și povestea The Grill

Dani Oțil este unul dintre cei mai cunoscuți prezentatori de televiziune. Sunt mulți cei care știu despre el că apare la tv de foarte mulți ani, dar puțini cei care au aflat că vedeta tv deține un restaurant. The Grill e unul dintre cele mai apreciate din București.

Publicat: 29 septembrie 2021, 5:46 / Actualizat: 29 septembrie 2021, 16:49

La numai 15 ani a ajuns deja la radio, unde ulterior a venit și colegul său, Răzvan Simion, care i-a fost prieten din copilărie. Cei doi s-au angajat ulterior la Antena 1, iar din anul 2008, cei doi sunt nelipsiți de pe micile ecran și chiar fac echipă și la X Factor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Pentru că a ajuns să lucreze de la o vârstă fragedă, Dani Oțil știe cel mai bine ce înseamnă să lupți pentru ceea ce îți dorești. Acesta este pasionat de sport și atunci când nu este la tv, participă la concursuri de enduro. Recent, Dani Oțil a devenit și tată. Prezentatorul tv trăiește cea mai frumoasă perioadă din viața sa alături de aleasa inimii sale, Gabriela Prisăcariu. Băiețelul lor este centrul universului lor. Acest lucru se poate vedea foarte ușor pe rețelele sociale, acolo unde postează des fotografii din viața de familie.

Pasiunea pentru bucătărie leagă relații pe viață

Unul dintre lucrurile pe care puțini oameni le cunosc despre Dani Oțil este faptul că acesta are și un restaurant. The Grill este o locație patronată de prezentatorul tv și Damian Marian. Cei doi și-au promis că vor aduce calitatea pe mesele clienților care le calcă pragul. Prietenia este cuvântul care dăinuiește și în relația dintre cei doi, așa cum se întâmplă în proiectele de succes.

Ideea restaurantului The Grill s-a născut în Argentina, într-un moment în care cei doi se aflau într-o vacanță. Prima dată a fost în discuție deschiderea unei cafenele. Faptul că au găsit un spațiu mai mare i-a făcut să-și schimbe ideea.

Sunt în industria HoReCa de 4 ani. Ne-am apucat de treabă cu gândul la o cafenea, un loc de socializare, unde să degustăm preparate, să vină multă lume, să plece multă lume. Apoi am găsit mai multe idei și locația și ne-am dat seama că ar fi prea puțin o cafenea. Așa că am făcut restaurant. Partenerul meu are experiență anterioară bogată, ceea ce este un puternic avantaj. A făcut acest lucru mulți ani în alte țări, dintre care ultimii aproape 10 ani în Londra, unde a avut și restaurant, și cafenea.

– Dani Oțil

Reclamă

În ceea ce privește The Grill, Dani Oțil se ocupă de zona de comunicare. Damian Marian este responsabil de partea operațională. Totul decurge foarte bine în afacere, iar cei doi antreprenori se ridică de fiecare dată la standardele clienților care frecventează zona de Nord a Capitalei, atât români, cât și turiști străini.

Cele mai gustoase preparate sunt la The Grill

Un lucru este important de menționat atunci când vorbim despre The Grill. Nu se face niciodată rabat de la calitate în ceea ce privește mâncarea. Pentru a avea mereu pește proaspăt, cei doi lucrează cu unul dintre cei mai mari distribuitori din țară. Pentru a obține mereu cea mai gustoasă friptură de vită, The Grill lucrează cu un crescător de Black Angus din zona Sibiu, iar pentru carnea argentiniană lucrează cu un importator renumit.

Reclamă

Atât Dani Oțil, cât și Damian Marian și-au asigurat mereu clienții că nimic din ceea ce se regăsește în farfurie nu a fost vreodată congelat. Pastele se fac în bucătăria restaurantului, iar pentru deserturi lucrează în colaborare cu o faimoasă cofetărie.

Pasiunea pentru bucătărie leagă relații pe viață. Cei doi prieteni fac tot ce le stă în putință să le ofere oamenilor care vin la The Grill cele mai bune preparate, obținute din ingrediente de calitate. La The Grill, oamenii care au gustat din mâncarea restaurantului, se întorc. Relațiile de prietenie se leagă foarte ușor zi de zi între angajați și clienți.

Dacă nu ai cum să ajungi în zona de Nord a Capitalei pentru a mânca la The Grill, nu te panica. Găsești restaurantul în aplicația eatZZ. eatZZ.ro este singura aplicație care îi îndeamnă pe toți utilizatorii, inclusiv pe chefi, ospătari, livratori și patroni de restaurante, să recomande alte restaurante și preparate favorite, într-un efort comun de a schimba trendul industriei în mai bine.

eatZZ este momentan disponibil exclusiv pentru bucureșteni în App Store și Google Play, dar și pe website-ul www.eatzz.ro. Platforma îşi propune ca în viitor să ajungă în cât mai multe zone din ţară.

Este timpul să fim mai mult unul pentru altul. Tu fii pentru noi în aplicația EatZZ. Descarcă! Comandă! Poftă bună!

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
2
O femeie care își aplică ulei pe păr
Frumusețe
Cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului, recomandate de experții în frumusețe
Podoaba capilară este unul din atuurile frumuseții feminine. Deși nu există o rețetă magică, cercetările arată că cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului pot accelera procesul. În plus, extractele puternice din plante ajută...
3
Un bărbat care stă pe o canapea, cu telecomanda în mână, care cască
Horoscop
Zodii care pot fi parteneri leneși. Cum să abordezi situația în relația de cuplu
Te-ai săturat să-ți cicăliști constant partenerul să-și facă sarcinile din casă? Te trezești că faci toate sarcinile grele din relație? Dacă da, nu ești singura. Astrologii lămuresc și această situație. Există zodii care pot...
4
O femeie care privește cu zâmbetul pe buze la o vitamină
Sănătate
Deficitul de vitamine care te-ar putea face să pari mai în vârstă. La ce recomandă specialiștii să fii atentă
Te-ai simțit mai fragilă, irascibilă și fără energie în ultima perioadă? Ar fi bine să verifici dacă ai deficit de vitamine. Acesta poate provoca o serie de simptome, cum ar fi oboseală și iritabilitate....
5
O femeie îmbrăcată în rochie albă, cu aripi de înger
Horoscop
Zodii care regretă că s-au deschis prietenilor. Nativii care se pot confrunta cu momente tensionate
Cât de multă încredere poți avea în oamenii pe care îi consideri apropiați de sufletul tău? Ai mai jos lista cu zodii care regretă că s-au deschis prietenilor și care au șanse mari să...
PARTENERI
×