La numai 15 ani a ajuns deja la radio, unde ulterior a venit și colegul său, Răzvan Simion, care i-a fost prieten din copilărie. Cei doi s-au angajat ulterior la Antena 1, iar din anul 2008, cei doi sunt nelipsiți de pe micile ecran și chiar fac echipă și la X Factor.
Pentru că a ajuns să lucreze de la o vârstă fragedă, Dani Oțil știe cel mai bine ce înseamnă să lupți pentru ceea ce îți dorești. Acesta este pasionat de sport și atunci când nu este la tv, participă la concursuri de enduro. Recent, Dani Oțil a devenit și tată. Prezentatorul tv trăiește cea mai frumoasă perioadă din viața sa alături de aleasa inimii sale, Gabriela Prisăcariu. Băiețelul lor este centrul universului lor. Acest lucru se poate vedea foarte ușor pe rețelele sociale, acolo unde postează des fotografii din viața de familie.
Pasiunea pentru bucătărie leagă relații pe viață
Unul dintre lucrurile pe care puțini oameni le cunosc despre Dani Oțil este faptul că acesta are și un restaurant. The Grill este o locație patronată de prezentatorul tv și Damian Marian. Cei doi și-au promis că vor aduce calitatea pe mesele clienților care le calcă pragul. Prietenia este cuvântul care dăinuiește și în relația dintre cei doi, așa cum se întâmplă în proiectele de succes.
Ideea restaurantului The Grill s-a născut în Argentina, într-un moment în care cei doi se aflau într-o vacanță. Prima dată a fost în discuție deschiderea unei cafenele. Faptul că au găsit un spațiu mai mare i-a făcut să-și schimbe ideea.
Sunt în industria HoReCa de 4 ani. Ne-am apucat de treabă cu gândul la o cafenea, un loc de socializare, unde să degustăm preparate, să vină multă lume, să plece multă lume. Apoi am găsit mai multe idei și locația și ne-am dat seama că ar fi prea puțin o cafenea. Așa că am făcut restaurant. Partenerul meu are experiență anterioară bogată, ceea ce este un puternic avantaj. A făcut acest lucru mulți ani în alte țări, dintre care ultimii aproape 10 ani în Londra, unde a avut și restaurant, și cafenea.
– Dani Oțil
În ceea ce privește The Grill, Dani Oțil se ocupă de zona de comunicare. Damian Marian este responsabil de partea operațională. Totul decurge foarte bine în afacere, iar cei doi antreprenori se ridică de fiecare dată la standardele clienților care frecventează zona de Nord a Capitalei, atât români, cât și turiști străini.
Cele mai gustoase preparate sunt la The Grill
Un lucru este important de menționat atunci când vorbim despre The Grill. Nu se face niciodată rabat de la calitate în ceea ce privește mâncarea. Pentru a avea mereu pește proaspăt, cei doi lucrează cu unul dintre cei mai mari distribuitori din țară. Pentru a obține mereu cea mai gustoasă friptură de vită, The Grill lucrează cu un crescător de Black Angus din zona Sibiu, iar pentru carnea argentiniană lucrează cu un importator renumit.