Reclamă

„Femeia cu cel mai frumos bust natural” a apărut într-o ținută riscantă. Vedeta a fost la un pas de un accident vestimentar

„Femeia cu cel mai frumos bust natural” a apărut într-o ținută riscantă. Vedeta internațională a fost la un pas de un accident vestimentar. Emily Ratajkowski s-a asigurat că toți ochii sunt ațintiți asupra ei atunci când a apărut într-o rochie aurie.  

Beatrice Ioana
Beatrice Ioana
Publicat: 5 mai 2024, 6:25

Emily Ratajkowski a participat la Gala Globală The King's Trust 2024. Evenimentul a avut loc la New York. Unele dintre cele mai cunoscute figuri de la Hollywood au defilat pe covorul roșu. Emily s-a remarcat și de această dată datorită ținutei sale.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Femeia cu cel mai frumos bust natural” a apărut într-o ținută riscantă

Fotomodelul, în vârstă de 32 de ani, și-a etalat silueta uluitoare într-o ținută extravagantă.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Emily Ratajkowski într-o rochie din satin cu un decolteu abisal
Emily Ratajkowski s-a asigurat că toți ochii sunt ațintiți asupra ei atunci când a apărut într-o rochie aurie / Profimedia Images

Emily a ales o ținută care să-i pună în valoare silueta incredibilă. Rochia din satin i-a îmbrățișat formele perfecte.

Reclamă

Diva a ales o ținută de efect, cu spatele gol. Aceasta a povat plină de încredere pe covorul roșu din New York. Vedeta a ales să nu poarte sutien la acest eveniment.

Supranumită „femeia cu cel mai frumos bust natural” Emily i-a lăsat pe toți fără cuvinte atunci când a optat pentru un decolteu abisal.

Diva și-a completat ținuta cu accesorii din aur. Părul a ales să-l lase desprins, în timp ce în picioare a purtat o pereche de tocuri pentru a-și completa aspectul. Paparazzi au încercat să o pozeze din cele mai bune unghiuri.

Reclamă

Printre alte vedete care au participat la eveniment s-au numărat Kate Beckinsale, Kate Moss, Ashley Graham și mulți alții. Evenimentul, desfășurat la Casa Cipriani din New York, a fost găzduit de ambasadorii The King’s Trust Lionel Richie și Edward Enninful.

Evenimentul a avut drept scop strângerea de fonduri în sprijinul organizației caritabile pentru tineri. Organizația îi sprijină pe tinerii cu vârste cuprinse între 11 și 30 de ani să obțină locuri de muncă, educație și formare, scrie DailyMail.

Câți iubiți a avut Emily Ratajkowski după divorțul de Sebastian Bear-McClard

Emily Ratajkowski și soțul ei au divorțat în iulie 2022. Cei doi s-au căsătorit în 2018 și au un copil împreună, Sylvester Apollo. După divorțul de Sebastian, Emily a încercat să-și găsească un nou partener.

„Nu am fost niciodată singură până acum. Simt toate emoțiile. Simt furie, tristețe, entuziasm, bucurie. Fiecare zi este diferită. Singurul lucru bun pe care îl știu este că simt toate aceste lucruri, ceea ce este frumos”, a spus diva într-un interviu din trecut.

Despre Emily s-a zvonit că ar fi avut o relație cu Brad Pitt în septembrie 2022. Totul s-ar fi întâmplat la scurt timp după divorț. Totuși, relația lor nu a fost una care să reziste, iar la scurt timp Emily a fost văzută în brațele altui bărbat. În octombrie 2022 a început să iasă cu Orazio Rispo.

La nici o lună după ce a fost văzută cu Rispo, diva a fost fotografiată în brațele lui Pete Davidson, fostul iubit al lui Kim Kardashian. Diva și comediantul ar fi avut o relație de doar o lună. Din ianuarie până în februarie 2023, Emily a fost fotografiată ieșind la întâlniri cu Eric Andre.

Relația lor nu a fost una de lungă durată, iar în martie 2023 paparazzi au pozat-o atunci când se săruta cu Harry Styles. În ciuda faptului că este de o frumusețe răpitoare, Emily nu a reușit să găsească un bărbat potrivit pentru ea după divorțul de fostul soț.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Un copil care ține un fluture în palme
Horoscop
Cea mai norocoasă zi din această vară pentru fiecare semn zodiacal. Află când te vei bucura de succes
Vara este aproape, iar lucrurile par mai frumoase pe măsură ce ne îndreptăm atenția către următoarele luni distracție. Dacă ai căutat momentul perfect pentru a face pauză în ceea ce privește responsabilitățile și pentru...
2
Victoria Silvstedt surprinsă într-o fotografie portret la Festivalul de Film de la Cannes 2024
Divertisment
Victoria Silvstedt a fost la un pas de un accident vestimentar. Rochia îndrăzneață a lăsat multe zone la vedere
Victoria Silvstedt a fost la un pas de un accident vestimentar. Rochia îndrăzneață a artistei a lăsat multe zone la vedere. Aceasta a avut nevoie de ajutor pentru a depăși momentul jenant de pe...
3
O femeie frumoasă cu urechi de elf și coroană pe cap
Horoscop
Când ești cea mai norocoasă persoană din lume. Află anul, luna și ziua în care astrele sunt de partea ta
Numărul tău destin te poate ajuta să descoperi cele mai bune momente pentru a-ți manifesta visele. Deși nu poți prezice viitorul, se pare că îl poți calcula. Când ești cea mai norocoasă persoană din...
4
Cuplu care face sport
Sănătate
Câte zile pe săptămână e recomandat să te antrenezi. Ce spun specialiștii despre exercițiile fizice
Pentru că sezonul de plajă se apropie cu pași rapizi, mulți oameni probabil se întreabă dacă pot recupera timpul pierdut făcând exerciții fizice în fiecare zi până la vacanța de vară. Răspunsul este mai...
5
Chifle pufoase cu brânză și mărar, pentru mic dejunuri savuroase într-o tavă metalică așezată pe un grătar
Rețete
Chifle pufoase cu brânză și mărar, pentru un mic dejun savuros
Dacă nu mai știi cu ce să-ți surprinzi familia la micul dejun, încearcă o rețetă simplă pentru chifle pufoase cu brânză și mărar. Se prepară ușor, iar ingredientele sunt simple și mereu la îndemână....
PARTENERI
×