Reclamă

Femeile care au cele mai înalte standarde în relații. Care sunt lunile din an în care s-au născut acestea

Femeile care au cele mai înalte standarde în relații sunt foarte atente la bărbații din jurul lor. Acestea sunt selective și își doresc tot ceea ce este mai bun pentru viitorul familiei lor. Experții susțin că există câteva luni din an în care aceste femei s-au născut. Anotimpul continuă să aibă o influență aparte asupra puterii unei personae.

Beatrice Ioana
Beatrice Ioana
Publicat: 20 iunie 2023, 7:10

Dacă vrei să ieși la întâlnire cu o femeie care s-a născut într-o anume lună a anului, atunci trebuie să știi că pentru anumite doamne va trebui să depui mai mult efort. Există unele femei care au standarde mult mai înalte decât celelalte, iar acest lucru s-ar datora tocmai luni din an în care s-au născut.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Femeile care au cele mai înalte standarde în relații

Pare greu de crezut, însă luna anului în care te-ai născut îți poat einfluneța personalitatea. În funcție de aceste luni speciale poți determina dacă urmează să întâlnești o femeie cu standarde înalte. Se spune că aceste femei sunt extrem de selective și își aleg cu mare atenția oamenii din viața lor.

Descoperă mai multe și despre cum îți influențează culoarea ochilor personalitatea. Fiecare mic detaliu dezvăluie un secret despre personalitatea ta.

Februarie

Femeile care s-au născut în luna februarie sunt încăpățânate, susțin specialiștii pentru Collective. Aceste femeie sunt hotărâte și determinate. Dacă ele își doresc ceva, atunci vor face tot posibilul pentru a obține acel lucru. Nu așteaptă să fie ajutate de către ceilalți și preferă să iasă singură din situațiile dificile.

Reclamă

Aceste femei dau dovadă de multă independență, motiv pentru care este destul de greu să le atragi atenția. Dacă ceva nu le mulțumește așteptările, atunci își vor face cunoscută dezamăgirea.

Aceste femei adoră să întâlnească bărbați care sunt dispuși să muncească din greu pentru a le satisface nevoile.

Ele caută un partener care să fie dispus să facă lucruri extraordinare pentru ele.

Reclamă

Aprilie

Femeile născute în luna aprilie nu sunt deloc timide când vine vorba de a-și face cunoscute dorințele. Aceste femei au standarde foarte înalte și se așteaptă ca partenerii să le răsfețe și să le respecte în fiecare clipă a zilei. Sunt femei care își vor face foarte car cunoscute nevoile și așteptările.

Nu se vor mulțumi niciodată cu puțin și te vor face să înțelegi că trebuie să muncești dacă vrei să le atragi atenția.

Ele știu că merită să fie răsfățate, motiv pentru care se vor asigura că bărbatul din viața lor le tratează ca pe niște regine. O femeie născută în luna aprilie nu-și va cere niciodată iertare pentru faptul că are standarde înalte. Descoperă și cum recunoști un bărbat dedicat.

Iunie

Femeile născute în luna iunie adoră să se simtă apreciate de către cei din jurul lor. De altfel, pentru ele există nenumărate opțiuni, mai ales pentru că sunt persoane sociabile care adoră să interacționeze cu oamenii din jurul lor. Sunt multe persoane care ar putea să le facă fericite, însă femeile născute în această lună preferă un bărbat care să depună eforturi considerabile pentru a le cuceri.

Aceste femei au nevoie de un bărbat care să le atragă atenția prin gesturile mici, dar constante. Au standarde înalte și își doresc un partener care este pregătit să-și asume riscuri pentru ele.

Aceste femei se plictisesc destul de repede, iar bărbatul din viața lor va trebui să fie inventiv și creativ pentru a le menține interesul crescut.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O tănără care stă singură pe un pod pentru a ilustra una dintre cele trei zodii care adoră să fie singure
Horoscop
Zodii care adoră să fie singure. Nativii care preferă o viață departe de ceilalți
Astrele dezvăluile mai multe amănunte despre acele zodii care adoră să fie singure. Acești nativi preferă o viață departe de ceilalți, iar de cele mai multe ori sunt secretoși și misterioși. Unele persoane preferă...
2
Harta zodiacului chinezesc pe un fundal maro
Horoscop
Zodiacul chinezesc pe ani. Tabelul care îți arată ce animal ești în horoscopul chinezesc în funcție de anul nașterii
În zodiacul chinezesc pe ani, fiecare animal are propriile sale trăsături. Semnificațiile și predicțiile se instalează în funcție de anul nașterii. Sunt 12 animale în acest zodiac și fiecare dintre acestea sunt asociate unui...
3
Un candy bar cu mai multe prăjituri pentru a ilustra ce desert ți se potrivește, în funcție de zodie
Horoscop
Ce desert ți se potrivește, în funcție de zodie. Nativii care adoră prăjiturile delicioase
Mesele sunt complete doar atunci când te-ai răsfățat și cu un mic desert. Astrologii spun că preferințele pentru prăjituri diferă de la un nativ la altul. Descoperă și tu ce desert ți se potrivește,...
4
Kate Middleton și Prințesa Kate la o fermă de alge
Divertisment
Prințesa Kate a purtat blugi skinny și pantofi sport. Ea și Prințul William au mers la stația de bărci de salvare St Davids RNLI din Pembrokeshire
Prințesa de Wales s-a alăturat Prințului William pentru o vizită la stația de bărci de salvare St Davids RNLI din Pembrokeshire. Prințesa Kate a purtat blugi skinny și pantofi sport, dar chiar și așa...
5
Kanye West, acoperit din cap până în picioare, în haine de culoare neagră
Divertisment
Bianca Censori continuă să depășească limitele în Italia. Prietenii sunt „extrem de îngrijorați” de situația celor doi soți
Bianca Censori continuă să depășească limitele în Italia. Prietenii sunt „extrem de îngrijorați” de situația celor doi soți. Au fost criticați pentru ieșirile lor în excursie, atât în ceea ce privește ținutele, dar și...
PARTENERI
×