Reclamă

Femeile care au cele mai înalte standarde în relații. Care sunt lunile din an în care s-au născut acestea

Femeile care au cele mai înalte standarde în relații sunt foarte atente la bărbații din jurul lor. Acestea sunt selective și își doresc tot ceea ce este mai bun pentru viitorul familiei lor. Experții susțin că există câteva luni din an în care aceste femei s-au născut. Anotimpul continuă să aibă o influență aparte asupra puterii unei personae.

Beatrice Ioana
Beatrice Ioana
Publicat: 20 iunie 2023, 7:10

Dacă vrei să ieși la întâlnire cu o femeie care s-a născut într-o anume lună a anului, atunci trebuie să știi că pentru anumite doamne va trebui să depui mai mult efort. Există unele femei care au standarde mult mai înalte decât celelalte, iar acest lucru s-ar datora tocmai luni din an în care s-au născut.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Femeile care au cele mai înalte standarde în relații

Pare greu de crezut, însă luna anului în care te-ai născut îți poat einfluneța personalitatea. În funcție de aceste luni speciale poți determina dacă urmează să întâlnești o femeie cu standarde înalte. Se spune că aceste femei sunt extrem de selective și își aleg cu mare atenția oamenii din viața lor.

Descoperă mai multe și despre cum îți influențează culoarea ochilor personalitatea. Fiecare mic detaliu dezvăluie un secret despre personalitatea ta.

Februarie

Femeile care s-au născut în luna februarie sunt încăpățânate, susțin specialiștii pentru Collective. Aceste femeie sunt hotărâte și determinate. Dacă ele își doresc ceva, atunci vor face tot posibilul pentru a obține acel lucru. Nu așteaptă să fie ajutate de către ceilalți și preferă să iasă singură din situațiile dificile.

Reclamă

Aceste femei dau dovadă de multă independență, motiv pentru care este destul de greu să le atragi atenția. Dacă ceva nu le mulțumește așteptările, atunci își vor face cunoscută dezamăgirea.

Aceste femei adoră să întâlnească bărbați care sunt dispuși să muncească din greu pentru a le satisface nevoile.

Ele caută un partener care să fie dispus să facă lucruri extraordinare pentru ele.

Reclamă

Aprilie

Femeile născute în luna aprilie nu sunt deloc timide când vine vorba de a-și face cunoscute dorințele. Aceste femei au standarde foarte înalte și se așteaptă ca partenerii să le răsfețe și să le respecte în fiecare clipă a zilei. Sunt femei care își vor face foarte car cunoscute nevoile și așteptările.

Nu se vor mulțumi niciodată cu puțin și te vor face să înțelegi că trebuie să muncești dacă vrei să le atragi atenția.

Ele știu că merită să fie răsfățate, motiv pentru care se vor asigura că bărbatul din viața lor le tratează ca pe niște regine. O femeie născută în luna aprilie nu-și va cere niciodată iertare pentru faptul că are standarde înalte. Descoperă și cum recunoști un bărbat dedicat.

Iunie

Femeile născute în luna iunie adoră să se simtă apreciate de către cei din jurul lor. De altfel, pentru ele există nenumărate opțiuni, mai ales pentru că sunt persoane sociabile care adoră să interacționeze cu oamenii din jurul lor. Sunt multe persoane care ar putea să le facă fericite, însă femeile născute în această lună preferă un bărbat care să depună eforturi considerabile pentru a le cuceri.

Aceste femei au nevoie de un bărbat care să le atragă atenția prin gesturile mici, dar constante. Au standarde înalte și își doresc un partener care este pregătit să-și asume riscuri pentru ele.

Aceste femei se plictisesc destul de repede, iar bărbatul din viața lor va trebui să fie inventiv și creativ pentru a le menține interesul crescut.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Planeta mercur înconjurată de semnele zodiacale pentru a lustra că mercur iese din retrograd pe 25 aprilie 2024
Horoscop
Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie. Ce urmează pentru zodii
Universul va deschide o poartă către un nou început pentru nativii din zodiac. Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie și lucrurile se vor schimba. Planeta își reia cursul direct, ceea ce înseamnă că...
2
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
3
O femeie superbă, blondă, care poartă o rochie roșie și ilustrează una dintre acele zodii care se folosesc de gelozie în relații
Horoscop
Zodii care se folosesc de gelozie în relații. Nativii care transformă acest sentiment într-o armă
Astrologii spun că există anumite zodii care se folosesc de gelozie în relații. Acești nativi reușesc să transforme acest sentiment într-o armă. Multe trăsături de personalitate sunt influențate de zodia în care ne naștem,...
4
O femeie frumoasă care poartă o rochie albastră și stă pe un pat de flori pentru a ilustra una dintre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024
Horoscop
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
Astrologii vorbesc despre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Acești nativi au parte de momente de neuitat. Jupiter, planeta norocului și a abundenței, este pregătit să-i sprijine pe nativi să-și...
5
Prieteni care râd și se distrează într-o zi însorită
Horoscop
Lună Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024. Cum te influențează, în funcție de zodie
Un eveniment astrologic de o intensitate uriașă va acapara toate zodiile. Luna Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024 vine să ne aducă tot timpul la extreme. Nativii se vor simți prinși într-o mare...
PARTENERI
×