Reclamă

Fiica lui Michael Schumacher a postat un mesaj emoționant. Ce i-a transmis Gina-Maria tatălui său cu ocazia zilei de naștere

Fostul pilot de Formula 1 a suferit o leziune cerebrală traumatică în timp ce schia în Alpii francezi în decembrie 2013. De atunci, acesta se află în comă, iar familia e destul de discretă cu privire la starea sa. Recent, fiica lui Michael Schumacher a postat un mesaj emoționant. Ce i-a transmis Gina-Maria cu ocazia zilei de naștere.

Publicat: 4 ianuarie 2023, 12:21

Lui Michael Schumacher i s-au scris mesaje de susținere și urări de bine cu ocazia zilei sale de naștere. Pe data de 3 ianuarie 2023 fostul pilot de Formula 1 a împlinit 54 de ani.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Fiica lui Michael Schumacher a postat un mesaj emoționant

Fostul star de F1 a stat departe de ochii presei de când a suferit o leziune cerebrală în timpul unui accident la schi în decembrie 2013. În urma incidentului, a început să primească tratament de specialitate la domiciliul său din Elveția.

Marți, copiii lui au postat fotografii frumoase cu tatăl lor.

„La mulți ani, tată 🫶🏽🥰, din vremurile noastre de la karting! 🏎️ #keepfighting ❤️”, a scris fiica sa Gina-Maria, în vârstă de 25 de ani, pe Instagram în dreptul unei fotografii cu ei doi, purtând jachete bomber de curse, similare.

Reclamă

Fratele ei Mick, care a călcat pe urmele tatălui său urmărind o carieră în lumea mașinilor de curse, a distribuit și el un mesaj pe Instagram.

Tânărul de 23 de ani a postat o imagine cu el și tatăl său îmbrăcați în jachete negre și cămăși albe cu nasturi, precum și o altă fotografie cu tatăl său în ținuta lui de curse.

„La mulți ani celui mai bun tată din toate timpurile ❤️ te iubesc!”, a scris el la postare.

Reclamă

Recent, și Brad Pitt și-a sărbătorit ziua de naștere. Acesta a petrecut însă în compania lui Ines de Ramon, noua sa iubită.

Ce se mai știe despre Michael Schumacher

Schumacher este considerat unul dintre cei mai buni piloți de F1. Potrivit F1, Schumacher a câștigat 91 de curse și șapte campionate. Există și un documentar despre viața sa, care a fost lansat în 2021.

Potrivit Sports Illustrated, când i s-a acordat Premiul de Stat al Renania de Nord-Westfalia în iulie 2022, soția sa Corinna a fost prezentă pentru a-l accepta și a oferit o scurtă actualizare despre starea fostului pilot de curse.

„Mi-e dor de Michael în fiecare zi”, a spus Corinna. „Dar nu doar mie îmie este dor de el. Sunt copiii, familia, tatăl lui, toți cei din jurul lui. Adică, tuturor le este dor de Michael, dar Michael este aici. Altfel, dar el este aici și asta ne dă putere. Încercăm să ducem mai departe o familie, așa cum i-a plăcut lui Michael. Și ne continuăm viața. Privatul este privat, așa cum spunea el întotdeauna.”

„Este foarte important pentru mine că el poate continua să se bucure cât mai mult posibil de viața sa privată”, a continuat ea. „Michael ne-a protejat întotdeauna, iar acum noi îl protejăm pe Michael”.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
2
O femeie care își aplică ulei pe păr
Frumusețe
Cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului, recomandate de experții în frumusețe
Podoaba capilară este unul din atuurile frumuseții feminine. Deși nu există o rețetă magică, cercetările arată că cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului pot accelera procesul. În plus, extractele puternice din plante ajută...
3
Un bărbat care stă pe o canapea, cu telecomanda în mână, care cască
Horoscop
Zodii care pot fi parteneri leneși. Cum să abordezi situația în relația de cuplu
Te-ai săturat să-ți cicăliști constant partenerul să-și facă sarcinile din casă? Te trezești că faci toate sarcinile grele din relație? Dacă da, nu ești singura. Astrologii lămuresc și această situație. Există zodii care pot...
4
O femeie care privește cu zâmbetul pe buze la o vitamină
Sănătate
Deficitul de vitamine care te-ar putea face să pari mai în vârstă. La ce recomandă specialiștii să fii atentă
Te-ai simțit mai fragilă, irascibilă și fără energie în ultima perioadă? Ar fi bine să verifici dacă ai deficit de vitamine. Acesta poate provoca o serie de simptome, cum ar fi oboseală și iritabilitate....
5
O femeie îmbrăcată în rochie albă, cu aripi de înger
Horoscop
Zodii care regretă că s-au deschis prietenilor. Nativii care se pot confrunta cu momente tensionate
Cât de multă încredere poți avea în oamenii pe care îi consideri apropiați de sufletul tău? Ai mai jos lista cu zodii care regretă că s-au deschis prietenilor și care au șanse mari să...
PARTENERI
×