Reclamă

Filmul Pantera Neagră: Wakanda Forever rescris în memoria actorului Chadwick Boseman

Iubitorii Universului Marvel au avut de trecut o grea încercare după moartea actorului principal din filmul Pantera Neagră. Chadwick Boseman a fost cunoscut pentru interpretarea multor personaje de-a lungul carierei. Cu toate acestea, niciunul nu i-a adus faima de care s-a bucurat după rolul interpretat în filmul Pantera Neagră.

Publicat: 4 mai 2021, 13:49

Succesul filmului Pantera Neagră: Wakanda Forever va fi pus și de data aceasta pe umerii regizorului Royan Coogler. Primul film s-a bucurat de încasări de aproximativ 1.3 miliarde de dolari conform datelor publicate de Box Office Mojo. Totuși fanii sunt curioși să afle cum va arăta acțiunea filmului Pantera Neagră fără regretatul actor Chadwick Boseman.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Filmul Pantera Neagră 2 un tribut pentru actorul Chadwick Boseman

Celebra actriță Lupita Nyong a declarat într-un interviu care ar putea fi noua interpretare de care se va bucura filmul. Actrița resimte cu mare durere în suflet pierderea regretatului actor. Lupita Nyong i-a fost alături actorului în cele mai multe scene din film. Actrița s-a bucurat de atenția publicului prin interpretarea oferită personajului său Nakia Shauku. Nakia este o celebră luptătoarea din ordinul Dora Milaje îndrăgostită iremediabil de regele său, Pantera Neagră.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Actorii Chadwick Boseman, Michael Jordan și lupita Nyong îmbrăcați de gală pe covorul roșu la premiera din Seoul a filmului Pantera Neagră
Lupita Nyong a declarat într-un interviu pentru Yahoo! Movies că întoarcerea pe platourile de filmare va fi dureroasă fără Chadwick Boseman/ Getty Images

Lupita Nyong se va întoarce în uimitoarea lumea a Universului Marvel. Ea o va interpretarea din nou pe Nakia în noua producție din filmul Pantera Neagră. Deși pierderea colegului său a afectat-o în mod direct, actrița are încredere în abilitățile regizorului Ryan Coogler. Întreaga echipă și-a concetrat eforturile pentru a aduce o nouă interpretare a filmului Pantera Neagră. Actorii vor înfrunta noile pericole sub grija și protecția regretatului actor.

De altfel, Lupita Nyong a declarat într-un interviu pentru Yahoo! Movies că întoarcerea pe platourile de filmare va fi dureroasă fără Chadwick Boseman. Totuși, actorii sunt convinși că Pantera Neagră îi va veghea pe tot parcursul noilor provocări. În tributul pe care l-a scris pentru regretatul actor din filmul Pantera Neagră aceasta vorbea despre impactul pe care Chadwick Boseman l-a avut asupra membrilor din echipă.

Chadwick Boseman a fost un om plin de iubire, a vrut să fie sigur că viața sa a reprezentat ceva pentru ceilalți. El a fost întotdeauna atent la nevoile umanității, la nevoiele oamenilor de culoare, la nevoiele celor apropiați lui. Este cel care ne-a activat mândria de a fi cine suntem, prin munca grea pe care a depus-o și țelurile înalte pe care și le-a setat în filmele în care a ales să joace.

– Lupita Nyong

Actrița nu a putut face foarte multe dezvăluiri cu privire la universul din filmul Pantera Neagră: Wakanda Forever. Cu toate acestea un lucru este cert, tributul pe care filmul îl va aduce regretatului actor Chadwick Boseman.

Reclamă

Noile orizonturi ale filmului Pantera Neagră

Fanii sunt nerăbdători să vadă ce întorsătură va avea filmul Pantera Neagră. Anul trecut actorul principal, Chadwick Boseman a pierdut lupta cu cancerul. Actorul s-a bucurat de un real succes în lumea cinematografică. El este cel care a adus la viață unul dintre cele mai îndrăgite personaje din Universul Marvel.

Regizorul Ryan Coogler are de îndeplinit o misiune demnă de unul dintre super eroii lumii Marvel. În contextul actual trebuie să decidă ce se va întâmpla cu povestea din filmul Pantera Neagră. Privind la felul în care sunt ordonate lucrurile în Universul Marvel, filmul va trebui să găsească o metodă de a râmâne în faza 4 a MCU.

Dacă acesta va ține cont de modul în care este abordată povestea în benzile desenate, rolul Panterei Negre ar putea fi luat de către sora sa. Oricare ar fi planurile regizorului, povestea trebuie să urmeze cursul firesc al eroilor din lumea Marvel. Lupta dintre bine și rău va fi cel mai probabil dată pe teritoriul Wakandei. Un tărâm cu resurse fără de care eroii din Marvel nu ar fi ceea ce sunt astăzi. Cele mai multe dintre armele super eroiilor din Universul Marvel sunt confecționate din vibranium. Metalul mult dorit este menționat în toate poveștile ca fiind parte din pământul Wakandei.

Reclamă

Vestea morții actorului principal a venit ca o lovitură neașteptată pentru fanii filmului Pantera Neagră. Deși Wakanda se află în momentul de față lipsită de apărare fără Pantera Neagră, regizorul Ryan Coogler promite să aducă fanilor o poveste plină de intrigă și suspans alături de super eorii preferați.

Studiourile Marvel au făcut deja public noul titlu al producției. Filmul Pantera Neagră: Wakanda Forever este programat pentru data de 8 iulie 2022. Intriga filmului promite să țină publicul aproape de ecrane. Fanii Universului Marvel sunt cei mai nerăbdători să afle care va fi deznodământul poveștii super eroului Pantera Neagră.

RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 15 aprilie – 21 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
În această perioadă, mulți dintre nativi se vor reîntoarce la credințele din trecut. Există o singură zodie care va descoperi că suferă de oboseală cronică, iar aceasta va trebui să ia o pauză prelungită....
2
O femeie frumoasă care poartă o rochie roz și simbolizează una dintre acele zodii energice
Horoscop
Cele mai energice zodii. Ei sunt nativii cu o forță interioară de invidiat
Te-ai întrebat vreodată care sunt cele mai energice zodii? Acești nativi au o forță interioară de invidiat. Reușesc să facă față tuturor provocărilor și aduc zâmbetul pe buzele oamenilor din viața lor. Ei sunt...
3
fată îmbrăcată în culori deschise pe un fundal bleu
Horoscop
Culoarea zodiei Gemeni. Nuanțele care îți poartă noroc dacă ești în această zodie
Fiecare nativ în parte are trăsături specifice, dar și lucruri care îi plac în mod deosebit și i se potrivesc mănușă. Află care este culoarea zodiei Gemeni și vezi cum poți să o porți...
4
Jennifer Lopez într-un crop top verde în timp ce își ascunde abdomenul cu ajutorul unei poșete
Divertisment
Abdomenul ei nu mai are niciun secret. Cum și-a pus timpul amprenta asupra corpului lui Jennifer Lopez
Abdomenul ei nu mai are niciun secret. Timpul pare că și-a pus amprenta asupra corpului lui Jennifer Lopez. Vedeta latino a făcut spectacol atunci când a apărut pe străzile din New York. Totul s-a...
5
O femeie frumoasă care poartă o rochie neagră și ține într-un cerc armonios mai multe frunze aurii
Horoscop
Zodii care iubesc liniștea. Ei sunt nativii care evită situațiile dramatice
Există unele zodii care iubesc liniștea și evită pe cât se poate situațiile dramatice. Acești nativi se feresc de persoanele care tind să fie vampiri energetici. Ei au nevoie de oameni sinceri în viața...
PARTENERI
×