Reclamă

FKA Twigs și Julia Fox au luat masa împreună. Vedetele au ales să poarte ținute excentrice

FKA Twigs și Julia Fox au luat masa împreună. Cele două vedete au ales să poarte ținute excentrice. Fotografii au fost tot timpul pe urmele lor și au încercat să le surprindă din toate unghiurile. Divele au luat masa într-un restaurant de lux.

Beatrice Ioana
Beatrice Ioana
Publicat: 24 august 2024, 6:09 / Actualizat: 24 august 2024, 9:27

Cântăreața FKA Twigs a ales să poarte o bustieră din piele maro. Diva și-a completat ținuta cu o pereche de cizme asortare până la coapsă. Cizmele i-au pus și mai mult în evidență silueta de invidiat. Julia Fox a preferat să aleagă o ținută care să-I acopere complet formele.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FKA Twigs și Julia Fox au luat masa împreună

FKA Twigs, născută Tahlia Debrett Barnett, a ales să poarte o ținută excentrică. Aceasta și-a asortat ținuta cu un clutch excentric.

Presa internațională scrie că poșeta a fost semnată de Charlie Le Mindu. Machiajul elaborate al vedetei a fost realizat de către Tilda Mace.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

FKA Twigs într-o ținută excentrică în timp ce se plimbă cu Julia Fox
FKA Twigs și Julia Fox au luat masa împreună / Profimedia Images
Reclamă

FKA Twigs a ales să se radă pe jumătate din cap în luna martie a acestui an. Coafura excentrică a fost completată de ținuta ei ieșită din comun.

Julia Fox a preferat să poarte o ținută all black. Actrița a purtat pe cap și o cagulă care să o acopere complet. Julia și FKA Twigs au o relație strânsă de prietenie, iar în ultimele săptămâni s-au afișat tot mai des împreună.

FKA Twigs și-a început cariera ca dansatoare de rezervă în videoclipuri muzicale pentru artiști precum Ed Sheeran și Jessie J.

Reclamă

Cântăreața se bucură acum de multă popularitate în mediul online. Julia Fox, pe de altă parte, a ales să-și dedice timpul carierei sale de actriță.

Fox se bazează pe stilista Briana Andalore pentru ținutele pe care le poartă. Presa internațională a raportat că Julia a semnat pentru un nou rol în comedia indie Northbound a lui William Scoular, alături de Bruce Dern, Hunter Parris și Joanna Cassidy.

Julia Fox nu a mai avut relații de mai bine de doi ani

Julia Fox susține că nu a mai avut relații de mai bine de doi ani. Aceasta nu a mai lăsat niciun bărbat să se apropie de ea. Diva a povestit mai multe despre motivul pentru care a luat această decizie. Julia a preferat să fie sinceră cu urmăritorii săi din mediul online.

„2 ani de celibate și n-am fost niciodată mai bine”, a scris Julia în secțiunea de comentarii a unui videoclip din online. Vedeta a devenit cunoscută publicului larg după ce s-a afișat public cu Kanye West. La începutul relației sale cu West, Julia obișnuia să poarte ținute excentrice.

Mai mult, Julia a trecut prin câteva transformări fizice în timpul relației sale cu West. Vedeta a declarant că a pierdut mai multe kilograme.

West și Kanye s-au întâlnit în anul 2022, iar la scurt timp au începu să aibă o relație. Povestea lor de iubire a durat aproximativ șase săptămâni.

După despărțirea de West, Julia a mai avut câteva relații de scurtă durată. Kanye și-a găsit și el iubirea în brațele altei personae. Fostul soț al lui Kim Kardashian este căsătorit în prezent cu Bianca Censori. Aparițiile lui Kanye cu Bianca au ținut deseori primele pagini ale presei de peste hotare.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Cercul zodiacal cu toate cele 12 zodii pe un fundal închis la culoare
Horoscop
Ce poate manifesta fiecare zodie în parte la începutul lunii septembrie. Explicațiile astrologilor
Nativii se află tot mai aproape de dorințele lor, iar iubirea și prietenia îi salvează și de această dată. Află ce poate manifesta fiecare zodie în parte la începutul lunii septembrie și cum prietenia...
2
O femeie care se plimbă pe plajă
Sănătate
Cum să folosești mersul pe jos pentru a slăbi după vârsta de 50 de ani. Care e secretul scăderii în greutate cu minimum de efort
Descoperă secretul scăderii în greutate după 50 de ani cu sfatul unui kinetoterapeut. Află cum să folosești mersul pe jos pentru a slăbi, după o vârstă când metabolismul a încetinit deja destul de mult....
3
Georgina Rodriguez în costum de baie alături de Cristiano Ronaldo pe un iaht
Divertisment
Cristiano Ronaldo a făcut dezvăluiri neașteptate despre relația sa cu Georgina Rodriguez. Jucătorul de fotbal a fost mai sincer ca niciodată
Cristiano Ronaldo a făcut dezvăluiri neașteptate despre relația sa cu Georgina Rodriguez. Jucătorul de fotbal a fost mai sincer ca niciodată. Presa susține că acesta ar fi dat de înțeles că s-a căsătorit în...
4
Ben Affleck în timp ce pleacă de la birou după ce s-a întâlnit cu Jennifer Lopez
Divertisment
Jennifer Lopez și Ben Affleck s-au întâlnit pentru prima dată după divorț. Momentul tensionat a fost surprins de fotografi
Jennifer Lopez și Ben Affleck s-au întâlnit pentru prima dată după divorț. Momentul tensionat a fost surprins imediat de fotografi. Reuniunea lor ține primele pagini ale presei internaționale. Cei doi foști soți nu reușesc...
5
Jennifer Lopez a mers la mall cu copiii ei după divorțul de Ben Affleck
Divertisment
Cum a sărbătorit Jennifer Lopez divorțul de Ben Affleck. Fanii au fost surprinși să o vadă pe divă în astfel de ipostaze
Fotografii au surprins cum a sărbătorit Jennifer Lopez divorțul de Ben Affleck. Vedeta latino a fost însoțită de copiii săi și un grup de prieteni. Cântăreața pare că a trecut peste dezamăgirile în dragoste...
PARTENERI
×