Reclamă

Georgina Rodriguez și-a luat revanșa. Imaginile care au urmat au spus totul despre relația ei cu Cristiano Ronaldo

Georgina Rodriguez și-a luat revanșa. Imaginile care au urmat au spus totul despre relația sa cu Cristiano Ronaldo. Paparazzi i-au surprins pe cei doi îndrăgostiți în ultima zi de vacanță. Fotografiile au fost făcute cu doar câteva zile nainte ca Ronaldo să marcheze golul cu numărul 900 din cariera sa.

Beatrice Ioana
Beatrice Ioana
Publicat: 8 septembrie 2024, 6:10

Cristiano Ronaldo și Georgina Rodriguez au petrecut momente de neuitat în vacanță. Jucătorul de fotbal s-a relaxat înainte de a se întoarce pe terenul de fotbal. Perechea s-a bucurat de vremea frumoasă și a încercat să obțină bronzul perfect.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Georgina Rodriguez și-a luat revanșa

Cristiano Ronaldo nu s-a abținut atunci când a venit vorba de partenera sa. Fotbalistul a fost surprins de multe ori în timp ce își ciupea partenera de gambe sau posterior.

De altfel, fotbalistul a mângâiat-o tandru pe Georgina și s-a bucurat de priveliștea pe care aceasta i-a oferit-o. De data aceasta, Georgina a avut șansa să-și ia revanșa.

Georgina Rodriguez și Cristiano Ronaldo în timp ce se sărută pe iaht
Imaginile care au urmat au spus totul despre relația ei cu Cristiano Ronaldo / Profimedia Images

Vedeta a fost pozată în timp ce îl lovea pe Ronaldo cu palma peste posterior. Imaginile cu cei doi îndrăgostiți au devenit virale în online. Ronaldo și Rodriguez nu s-au ferit și nu au ținut cont de privirile curioșilor.

Reclamă

Cuplul a petrecut câteva zile de vis pe iahtul privat. Georgina Rodriguez s-a întors între timp la activitățile sale zilnice, iar Ronaldo a revenit pe terenul de fotbal, scrie DailyMail.

În timpul vacanței sale pe iaht, Ronaldo și-a expus și pedichiura. Fanii jucătorului au aflat faptul că acesta are o rutină de frumusețe și sănătate foarte bine pusă la punct.

Există un motiv întemeiat pentru care Ronaldo își face unghiile cu ojă neagră. Pe lângă acest aspect, Ronaldo a declarat în trecut că are o dietă care presupune șase mese pe zi.

Reclamă

Jucătorul de fotbal face tot ce este posibil pentru a se menține în formă și pentru a avea cel mai bun randament pe terenul de fotbal.

Cristiano Ronaldo o numește pe partenera sa soție

Cristiano Ronaldo și Georgina Rodriguez trăiesc o frumoasă poveste de iubire. Jucătorul de fotbal are un canal de YouTube și a înregistrat recent un videoclip cu partenera sa.

Pe lângă acest videoclip special, Ronaldo a oferit recent un interviu în care a numit-o pe Georgina Rodriguez „soția sa”.

Jucătorul de fotbal a descris cum arată o dimineață obișnuită pentru el, le-a explicat admiratorilor săi rutina pe care o are de dimineață și cum își savurează cafeaua stând de vorbă cu „copiii și soția sa”.

Imaginile din vacanță au demonstrat ți ele faptul că Ronaldo ți Georgina sunt mai îndrăgostiți ca niciodată.

Deși niciunul dintre ei nu a vorbit despre nuntă, fanii fotbalistului speculează că acesta s-ar fi putut căsători în mare secret. Reprezentații jucătorului nu au făcut nicio declarație publică cu privire la acest aspect din viața ta.

Ronaldo și Georgina Rodriguez trăiesc o frumoasă poveste de iubire încă de când s-au cunoscut. Cei doi s-au întâlnit întâmplător la un magazin în care Georgina lucra ca asistent de vânzări. Ulterior, aceștia s-au revăzut la un eveniment public comun și s-au îndrăgostit la prima vedere, scrie presa.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 16 septembrie – 22 septembrie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Schimbările astrale aduc modificări pentru toate zodiile. Horoscopul săptămânii 16 septembrie – 22 septembrie 2024 vine cu surprize în viața personală și profesională. Va avea loc Luna Plină și Eclipsa de Lună în zodia...
2
Supă de linte alături de ingredientul care te ajută să reduci balonarea
Sănătate
Ingredientul care te ajută să reduci balonarea. Gospodinele îl folosesc în multe preparate gustoase
Acesta este ingredientul care te ajută să reduci balonarea. Gospodinele îl folosesc în mult preparate gustoase. Experții recomandă folosirea ghimbirului pentru ameliorarea stărilor de greață, însă acest ingredient secret este minuna pentru persoanele care...
3
Porție de plăcintă cu prune pe un șervețel brodat și una pe o farfurie ținută în mâini
Rețete
Plăcintă cu prune și aluat fraged. Un desert simplu și ușor
Această plăcintă cu prune și aluat fraged este un desert clasic, simplu și delicios, perfect pentru sezonul prunelor. Acest tip de plăcintă combină dulceața și aroma prunelor coapte cu textura ușoară și crocantă a...
4
Trei mereu copate puse pe o farfurie festivă
Timp liber
Ingredientul secret pentru cele mai bune mere coapte. Cum să prepari rapid desertul preferat al toamnei
Acesta este ingredientul secret pentru cele mai bune mere coapte. Desertul tradițional deschide perfect sezonul de toamnă. Te vei bucura de aromele dulci – acrișoare ale merelor. Descoperă mai departe rețeta simplă și rapidă....
5
O femeie care poartă o rochie albă și stă într-o pădure pentru a ilustra trăsăturile mai puțin cunoscute despre zodii
Horoscop
Trăsături mai puțin cunoscute despre fiecare semn zodiacal. Ce secrete pot ascunde nativii
Există unele trăsături mai puțin cunoscute despre fiecare semn zodiacal. Aceste secrete ale nativilor din zodiac sunt foarte bine păstrate. Astrologii dezvăluie detalii noi despre semnele care ne guvernează destinul. Cu toții cunoaștem „trăsăturile”...
PARTENERI
×