Reclamă

De ce își face Cristiano Ronaldo unghiile cu ojă. Fotbalistul și-a expus pedichiura perfectă în timpul unei vacanțe

S-a aflat de ce își face Cristiano Ronaldo unghiile cu ojă. Fotbalistul a fost surprins recent în timpul vacanței sale cu Georgina Rodriguez. Fanii au remarcat imediat faptul că acesta avea pedichiura făcută cu o nuanță de negru.

Beatrice Ioana
Beatrice Ioana
Publicat: 5 septembrie 2024, 6:10 / Actualizat: 5 septembrie 2024, 10:41

Cristiano Ronaldo a ridicat câteva semne de întrebare în mediul online atunci când fanii au observat că acesta are unghiile făcute cu culoarea neagră. Înainte de a trage orice concluzie, admiratorii fotbalistului au căutat motivul pentru care partenerul Georgine Rodriguez a luat o astfel de decizie.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

De ce își face Cristiano Ronaldo unghiile cu ojă

Cristiano Ronaldo a fost surprins la bustul gol în timp ce își savura cafeaua pe un iaht de lux. Jucătorul de fotbal s-a bucurat de câteva zile de odihnă înainte de a se întoarce la antrenamente.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Cristiano Ronaldo în timp ce stă pe un iah și își savurează cafeaua
Puțini sunt cei care știu de ce își face Cristiano Ronaldo unghiile cu ojă / Profimedia Images

Ronaldo a fost însoțit de frumoasa sa parteneră, Georgina Rodriguez. Pe lângă fizicul musculos, Cristiano a lăsat la vedere și o pedichiură perfectă.

Reclamă

El a putut fi admirat în timp ce stătea la soare și servea o ceașcă de cafea. Fanii jucătorului de fotbal, care au întotdeauna ochi de vultur, au observat faptul că Ronaldo avea unghiile de la degetele de picioare acoperite cu un lac de unghii negru.

Nu este prima dată când ronaldo apare cu unghiile de picioare date cu lac negru. Anul trecut, Cristiano a făcut furori cu o fotografie postată în online în care fanii îi putea admira pedichiura. Ceea ce nu știu fanii sportului este faptul că acesta este extrem de implicat atunci când vine vorba de rutinele sale de sănătate și fitness.

Unghiile de la picioare nu fac excepție atunci când vine vorba de grija pe care Ronaldo și-o poartă. Potrivit publicației DailyMail, sportivii își vopsesc unghiile sau le acoperă cu un strat protector pentru a preveni unghiile de ciuperci și bacterii. Un expert a explicat care este motivul din spatele acestei rutine.

Reclamă

„Mulți sportivi de top fac acest lucru pentru a-și proteja unghiile de ciuperci și bacterii atunci când petre ore în șir la antrenamente”, a spus expertul pentru presa internațională.

Ce rutine neobișnuite are Cristiano Ronaldo pentru a rămâne mereu în formă

Cristiano Ronaldo face tot ce poate pentru a rămâne unul dintre cei mai buni sportivi din lume. Jucătorul de fotbal are o rutină strictă de sănătate de la care nu se abate.

Conform publicației The Sun, Cristiano Ronaldo obișnuiește să ia șase mese pe zi, peștele fiind o mare parte din dieta sa.

Jucătorul de fotbal are un meniu foarte bine pus la punct și obișnuiește să consume alimente bogate în proteine și grăsimi slabe. Pe lângă dietă, Ronaldo apelează la o cameră de crioterapie.

Presa scrie că Ronaldo face tratament cu crioterapie în mod regulat. Această rutină îl ajută pe fotbalist să amelioreze durerile musculare și inflamația.

Nu în ultimul rând, Cristiano Ronaldo petrece peste patru ore la antrenamentele zilnice. Jucătorul de fotbal urmează un plan strict de fitness la care adaugă câte 30 de minute de cardio și exerciții cu greutăți. Pe lângă antrenamentele de echipă, Ronaldo petrece timp singur în sala de forță.

Somnul este foarte important în viața jucătorului de fotbal. Superstarul a vorbit deseori despre cum își organizează programul pentru a putea să se odihnească înainte de meci.

„Somnul adecvat este cu adevărat important pentru a profita la maximum de antrenament. Mă culc devreme și mă trezesc devreme, mai ales înainte de meciuri. Somnul ajut mușcii să se recupereze, ceea ce este foarte important”, a spus Ronaldo într-un interviu din trecut.

Așadar, nu doar unghiile fac parte din rutina lui Ronaldo. Jucătorul de fotbal are o mulțime de reguli pe care le respectă pentru a avea parte de cele mai bune performanțe pe teren. 

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Cercul zodiacal cu toate cele 12 zodii pe un fundal închis la culoare
Horoscop
Ce poate manifesta fiecare zodie în parte la începutul lunii septembrie. Explicațiile astrologilor
Nativii se află tot mai aproape de dorințele lor, iar iubirea și prietenia îi salvează și de această dată. Află ce poate manifesta fiecare zodie în parte la începutul lunii septembrie și cum prietenia...
2
O femeie care se plimbă pe plajă
Sănătate
Cum să folosești mersul pe jos pentru a slăbi după vârsta de 50 de ani. Care e secretul scăderii în greutate cu minimum de efort
Descoperă secretul scăderii în greutate după 50 de ani cu sfatul unui kinetoterapeut. Află cum să folosești mersul pe jos pentru a slăbi, după o vârstă când metabolismul a încetinit deja destul de mult....
3
Georgina Rodriguez în costum de baie alături de Cristiano Ronaldo pe un iaht
Divertisment
Cristiano Ronaldo a făcut dezvăluiri neașteptate despre relația sa cu Georgina Rodriguez. Jucătorul de fotbal a fost mai sincer ca niciodată
Cristiano Ronaldo a făcut dezvăluiri neașteptate despre relația sa cu Georgina Rodriguez. Jucătorul de fotbal a fost mai sincer ca niciodată. Presa susține că acesta ar fi dat de înțeles că s-a căsătorit în...
4
Ben Affleck în timp ce pleacă de la birou după ce s-a întâlnit cu Jennifer Lopez
Divertisment
Jennifer Lopez și Ben Affleck s-au întâlnit pentru prima dată după divorț. Momentul tensionat a fost surprins de fotografi
Jennifer Lopez și Ben Affleck s-au întâlnit pentru prima dată după divorț. Momentul tensionat a fost surprins imediat de fotografi. Reuniunea lor ține primele pagini ale presei internaționale. Cei doi foști soți nu reușesc...
5
Jennifer Lopez a mers la mall cu copiii ei după divorțul de Ben Affleck
Divertisment
Cum a sărbătorit Jennifer Lopez divorțul de Ben Affleck. Fanii au fost surprinși să o vadă pe divă în astfel de ipostaze
Fotografii au surprins cum a sărbătorit Jennifer Lopez divorțul de Ben Affleck. Vedeta latino a fost însoțită de copiii săi și un grup de prieteni. Cântăreața pare că a trecut peste dezamăgirile în dragoste...
PARTENERI
×