Reclamă

Gesturi care te fac mai puțin plăcută de cei din jur. La ce să fii atentă atunci când ieși la prima întâlnire

Experții în relații susțin că există anumite gesturi care te fac mai puțin plăcută de cei din jur. Aceștia vor să vină în ajutor și să ofere sfaturi de comportament. În luna iubirii tot mai multe persoane își caută sufletul pereche.

Publicat: 8 februarie 2023, 6:38

Prima întâlnire poate fi crucială într-o relație. Este vorba, de cele mai multe ori, de prima impresie pe care o persoană și-o poate face despre tine. Acesta este și motivul pentru care este important să fii sinceră, deschisă și autentică.

Gesturi care te fac mai puțin plăcută de cei din jur

Sigur și tu ai auzit că nu ar trebui să te intereseze ce cred ceilalți despre tine. Acest lucru este doar pe jumătate adevărat. Atunci când atitudinea ta este una supărătoare, poți începe să-ți pui câteva semne de întrebare.

Complexitatea dinamicii dintr-o societate este încă un mister pentru mulți dintre noi. Sigur, nu trebuie să acorzi prea multă atenție dacă o persoană nu te place în mod particular. Însă dacă opinia generală este una greșită despre tine, atunci poți lua în calcul câteva schimbări, spun specialiștii pentru YourTango.com.

Ajungi cu întârziere la întâlnire și îți încalci promisiunile

Un lucru care poate fi problematic la o primă întâlnire este reprezentat de ora la care trebuie să te întâlnești cu partenerul. Cei mai mulți oameni sunt deranjați de faptul că unul dintre parteneri întârzie la întâlnire.

Reclamă

Încearcă să-ți iei timpul necesar să te pregătești și să ajungi la ora stabilită. Încălcarea unei promisiuni îi poate face pe ceilalți să-și piardă rapid încrederea în tine. Chiar dacă este vorba de o promisiune minoră, precum ora pe care a-i stabilit-o pentru a vă vedea, acest lucru îl poate face pe cel care te așteaptă să-și piardă treptat interesul în a te mai vedea.

Nu ai simțul umorului

Simțul umorului este foarte important când vine vorba de buna funcționare a unei relații. Sigur, glumele trebuie foarte bine alese la prima întâlnire, însă în lipsa unui simț al umorului, atmosfera poate fi una tensionată sau plictisitoare.

Reclamă

Specialiștii în relații spun că este important să fii deschisă și să comunici cu partenerul tău. Conexiunea care se creează la prima întâlnire este extrem de importantă pentru a determina dacă vă veți mai vedea și în viitor.

Îți place să te victimizezi

Dacă ești genul de persoană care se simte tot timpul nedreptățită, atunci s-ar putea să existe o problemă la prima întâlnire. Oamenii care dau prea mult vina pe cei din jur și nu își asumă responsabilitatea pentru deciziile luate nu sunt văzuți cu ochi buni de către ceilalți.

S-ar putea ca partenerul tău de discuție să devină dezinteresat de o relație atunci când începi în timpul întâlnirii să te victimizezi cu privire la lucrurile care s-au întâmplat în trecutul tău.

Oferi sfaturi atunci când nu îți sunt cerute

Din dorința de a fi de ajutor, uneori poți să oferi sfaturi fără a-ți fi cerute. În astfel de situații, oamenii devin rezervați în discuție. Specialiștii spun că este important să-ți alegi cu atenție cuvintele și să-l asculți pe cel cu care ai ales să ieși în oraș.

Dacă ești într-o relație stabilă deja, atunci te invităm să descoperi câteva idei de cadouri pentru el cu ocazia Zilei Îndrăgostiților. Ziua Îndrăgostiților se apropie, iar tu trebuie să fii pregătită pentru cel pe care îl iubești.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O femeie îmbrăcată în haine sport care îți arată grăsimea de pe abdomen și are un centimetru după gât
Sănătate
6 sfaturi pentru a elimina grăsimea de pe abdomen, potrivit specialiștilor
Fii pregătită, blugii preferați sunt pe cale să se potriveasca mult mai bine pe corpul tău. Ai mai jos 6 sfaturi pentru a elimina grăsimea de pe abdomen, potrivit specialiștilor. Fiecare femeie este minunat...
2
O fotografie panoramă cu lacul Scropoasa, aflat la doar două ore de București
Timp liber
Ce să vizitezi în weekend lângă București. Locul care pare desprins din povești
Dacă te întrebi ce să vizitezi în weekend lângă București, atunci avem soluția perfectă pentru tine. La doar două ore de capitală se află un loc desprins parcă din povești. Este vorba despre un...
3
O femeie frumoasă care stă lângă un gard cu trandafiri și poartă tunsoarea bob italian
Frumusețe
Bob italian, tunsoarea îndrăgită de femei. Ce recomandări fac specialiștii în beauty
Tunsoarea bob italian a prins tot mai multă popularitate în ultimele luni. A devenit rapid îndrăgită de milioanele de femei din lumea întreagă. Specialiștii în beauty recomandă această tunsoare femeilor care își doresc o...
4
O linguriță cu unt, deasupra unei căni cu cafea
Sănătate
De ce mulți oameni pun unt în cafea dimineța
Untul și-a făcut loc și în ceștile de cafea datorită presupuselor sale beneficii de ardere a grăsimilor. Chiar dacă mulți consumatori de cafea consideră că acest lucru este netradițional, află de ce mulți oameni...
5
Kate Middleton în fața unui pupitru în timp ce ține un discurs la Londra
Divertisment
Kate Middleton a purtat o pereche de pantofi cu toc. Stilul Prințesei de Wales s-a schimbat în ultimii ani
Kate Middleton a purtat o pereche de pantofi cu toc. Stilul vestimentar al prințesei de Wales s-a schimbat complet în ultimii ani. Prințesa de Wales a dat dovadă de eleganță și rafinament în cadrul...
PARTENERI
×