Reclamă

Gesturi care te fac mai puțin plăcută de cei din jur. La ce să fii atentă atunci când ieși la prima întâlnire

Experții în relații susțin că există anumite gesturi care te fac mai puțin plăcută de cei din jur. Aceștia vor să vină în ajutor și să ofere sfaturi de comportament. În luna iubirii tot mai multe persoane își caută sufletul pereche.

Publicat: 8 februarie 2023, 6:38

Prima întâlnire poate fi crucială într-o relație. Este vorba, de cele mai multe ori, de prima impresie pe care o persoană și-o poate face despre tine. Acesta este și motivul pentru care este important să fii sinceră, deschisă și autentică.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gesturi care te fac mai puțin plăcută de cei din jur

Sigur și tu ai auzit că nu ar trebui să te intereseze ce cred ceilalți despre tine. Acest lucru este doar pe jumătate adevărat. Atunci când atitudinea ta este una supărătoare, poți începe să-ți pui câteva semne de întrebare.

Complexitatea dinamicii dintr-o societate este încă un mister pentru mulți dintre noi. Sigur, nu trebuie să acorzi prea multă atenție dacă o persoană nu te place în mod particular. Însă dacă opinia generală este una greșită despre tine, atunci poți lua în calcul câteva schimbări, spun specialiștii pentru YourTango.com.

Ajungi cu întârziere la întâlnire și îți încalci promisiunile

Un lucru care poate fi problematic la o primă întâlnire este reprezentat de ora la care trebuie să te întâlnești cu partenerul. Cei mai mulți oameni sunt deranjați de faptul că unul dintre parteneri întârzie la întâlnire.

Reclamă

Încearcă să-ți iei timpul necesar să te pregătești și să ajungi la ora stabilită. Încălcarea unei promisiuni îi poate face pe ceilalți să-și piardă rapid încrederea în tine. Chiar dacă este vorba de o promisiune minoră, precum ora pe care a-i stabilit-o pentru a vă vedea, acest lucru îl poate face pe cel care te așteaptă să-și piardă treptat interesul în a te mai vedea.

Nu ai simțul umorului

Simțul umorului este foarte important când vine vorba de buna funcționare a unei relații. Sigur, glumele trebuie foarte bine alese la prima întâlnire, însă în lipsa unui simț al umorului, atmosfera poate fi una tensionată sau plictisitoare.

Reclamă

Specialiștii în relații spun că este important să fii deschisă și să comunici cu partenerul tău. Conexiunea care se creează la prima întâlnire este extrem de importantă pentru a determina dacă vă veți mai vedea și în viitor.

Îți place să te victimizezi

Dacă ești genul de persoană care se simte tot timpul nedreptățită, atunci s-ar putea să existe o problemă la prima întâlnire. Oamenii care dau prea mult vina pe cei din jur și nu își asumă responsabilitatea pentru deciziile luate nu sunt văzuți cu ochi buni de către ceilalți.

S-ar putea ca partenerul tău de discuție să devină dezinteresat de o relație atunci când începi în timpul întâlnirii să te victimizezi cu privire la lucrurile care s-au întâmplat în trecutul tău.

Oferi sfaturi atunci când nu îți sunt cerute

Din dorința de a fi de ajutor, uneori poți să oferi sfaturi fără a-ți fi cerute. În astfel de situații, oamenii devin rezervați în discuție. Specialiștii spun că este important să-ți alegi cu atenție cuvintele și să-l asculți pe cel cu care ai ales să ieși în oraș.

Dacă ești într-o relație stabilă deja, atunci te invităm să descoperi câteva idei de cadouri pentru el cu ocazia Zilei Îndrăgostiților. Ziua Îndrăgostiților se apropie, iar tu trebuie să fii pregătită pentru cel pe care îl iubești.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Un copil care ține un fluture în palme
Horoscop
Cea mai norocoasă zi din această vară pentru fiecare semn zodiacal. Află când te vei bucura de succes
Vara este aproape, iar lucrurile par mai frumoase pe măsură ce ne îndreptăm atenția către următoarele luni distracție. Dacă ai căutat momentul perfect pentru a face pauză în ceea ce privește responsabilitățile și pentru...
2
Victoria Silvstedt surprinsă într-o fotografie portret la Festivalul de Film de la Cannes 2024
Divertisment
Victoria Silvstedt a fost la un pas de un accident vestimentar. Rochia îndrăzneață a lăsat multe zone la vedere
Victoria Silvstedt a fost la un pas de un accident vestimentar. Rochia îndrăzneață a artistei a lăsat multe zone la vedere. Aceasta a avut nevoie de ajutor pentru a depăși momentul jenant de pe...
3
O femeie frumoasă cu urechi de elf și coroană pe cap
Horoscop
Când ești cea mai norocoasă persoană din lume. Află anul, luna și ziua în care astrele sunt de partea ta
Numărul tău destin te poate ajuta să descoperi cele mai bune momente pentru a-ți manifesta visele. Deși nu poți prezice viitorul, se pare că îl poți calcula. Când ești cea mai norocoasă persoană din...
4
Cuplu care face sport
Sănătate
Câte zile pe săptămână e recomandat să te antrenezi. Ce spun specialiștii despre exercițiile fizice
Pentru că sezonul de plajă se apropie cu pași rapizi, mulți oameni probabil se întreabă dacă pot recupera timpul pierdut făcând exerciții fizice în fiecare zi până la vacanța de vară. Răspunsul este mai...
5
Chifle pufoase cu brânză și mărar, pentru mic dejunuri savuroase într-o tavă metalică așezată pe un grătar
Rețete
Chifle pufoase cu brânză și mărar, pentru un mic dejun savuros
Dacă nu mai știi cu ce să-ți surprinzi familia la micul dejun, încearcă o rețetă simplă pentru chifle pufoase cu brânză și mărar. Se prepară ușor, iar ingredientele sunt simple și mereu la îndemână....
PARTENERI
×