Reclamă

Cadouri de Ziua Îndrăgostiților pentru el. Idei geniale pe placul bărbaților

Se apropie Ziua Îndrăgostiților și vrei să-l surprinzi pe partenerul tău? Pentru că știm cât de dificil este să pregătești surpriza perfectă, ne-am gândit să-ți oferim un ghid de cadouri de Ziua îndrăgostiților pentru el. Iată ce poți să pregătești pentru persoana iubită din viața ta.

Publicat: 7 februarie 2023, 6:00

Ziua Îndrăgostiților este sărbătorită pe data de 14 februarie. Timpul este scurt, iar cadourile trebuie pregătite din timp. În funcție de limbajul iubirii pe care îl ai, poți să pregătești o surpriză minunată pentru partenerul tău. Un cadou unic, special și oferit din inimă pentru cel care îți este mereu alături.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cadouri de Ziua Îndrăgostiților pentru el

Cadourile de Ziua Îndrăgostiților nu trebuie să fie scumpe pentru a fi apreciate. Deși doamnele și domnișoarele sunt cele care primesc de obicei cadouri, este bine să ne gândim și la partenerii noștri și să-i răsfățăm în această perioadă a anului.

Pentru a alege cadoul potrivit trebuie să te gândești ce anume ar aprecia cel mai mult partenerul tău. Poți alege un cadou în funcție de pasiunile și interesele sale. Poate că romantismul nu va fi la fel de implicat în pregătirea cadoului, dar sigur te vei descurca să alegi ceva care să fie pe placul său.

Pune-te în pielea partenerului și încearcă să-i dai seama ce anume și-ar putea dori de Ziua Îndrăgostiților. În funcție de cât de bine îl cunoști o să-ți fie mult mai ușor să faci o alegere. Cadourile pot fi practice sau pur și simplu simboluri ale iubirii pe care i-o porți.

Dacă partenerul tău este unul romantic, atunci poți începe cu o felicitare. Un mesaj sincer din partea ta este mai mult decât ideal pentru o astfel de ocazie specială. Poți să adaugi și o carte în funcție de preferințele sale. Se va bucura să-și petreacă timpul citind și se va gândi tot timpul la tine.

Reclamă

O altă idee este să-i oferi o trusă cu produse cosmetice, spun specialiștii. Produsele de îngrijire personală sunt ideale pentru a fi oferite drept cadou. Dacă îi cunoști foarte bine gusturile, atunci îi poți cumpăra parfumul preferat. Se va bucura să-l poarte, iar cadoul tău va fi unul practic.

Dacă iubitul tău este un bărbat practic, atunci optează pentru un cadou util, de care știi că ar avea nevoie. Poți să-i oferi în dar o trusă de instrumente, o trusă de barbierit sau diferite gadgeturi care să-i fie de folos.

O baterie externă poate fi ideală în astfel de situații, un smartwatch sau orice alt gadget care i-ar putea ușura viața de zi cu zi. 

Reclamă

Cadouri de Sf. Valentin pentru soț

Este mult mai ușor să alegi cadoul pentru o persoană pe care o cunoști foarte bine. Totodată, uneori poate să fie o provocare să găsești o idee nouă în fiecare an. Soțul tău va aprecia orice cadou i-ai oferi, însă este important să alegi ceva simbolic, care să fie un simbol al iubirii voastre.

Pe 14 februarie poți să-ți surprinzi soțul cu o cină romantică în doi pe care să o pregătești chiar tu acasă. Poți să-i prepari soțului felul său preferat de mâncare și să setezi atmosfera pentru a vă bucura de o seară liniștită în doi.

Tot în registrul cadourilor romantice, de Ziua Îndrăgostiților poți să-i pregătești un album cu fotografii din cele mai importante momente din viața voastră. Vă veți bucura împreună de acest cadou minunat. Sigur, astfel de cadouri nu sunt la fel de practice, însă îi pot aduce la fel de multă fericire. Te invităm să afli mai multe și despre tradițiile neobișnuite de Ziua Îndrăgostiților.

O altă idee fantastică este să-i cumperi un set cu cravată și butoni pentru cămașă. Poți merge mai departe și să-i alegi o cămașă elegantă. Dacă soțul tău este adeptul cadourilor amuzante, atunci îți sugerăm multe perechi de șosete colorate.

Un articol vestimentar s-ar putea să fie cadoul ideal. Nu este nevoie de un cadou scump pentru a-l face pe cel pe care îl iubești să-ți apreciez gestul.

Desigur, Ziua Îndrăgostiților este una mai specială. Pentru a duce lucrurile la următorul nivel îți propunem să-l surprinzi pe soțul tău cu o sesiune de masaj. Poți să faci o rezervare pentru masaj în cuplu, iar în felul acesta vă veți relaxa împreună.

Experiențe cadou pentru iubit de Ziua Îndrăgostiților

Experiențele sunt cadouri ideale de Ziua Îndrăgostiților pentru el. Acestea sunt momente de care vă veți bucura împreună și pe care o să vi le amintiți toată viața. Pe lista de experiențe de cuplu poți include o vacanță în doi într-un loc romantic.

Un bilet de avion poate fi o adevărată surpriză pentru cel pe care îl iubești. Există o mulțime de experiențe pe care i le poți oferi. Poți opta pentru o ședință foto în doi sau pentru o zi la spa împreună. Pe lângă un city break romantic ai putea alege să închiriezi o sală de cinema doar pentru voi.

O altă experiență unică este reprezentată de zborul cu balonul cu aer cald. Nu doar acestea pot fi experiențe inedite. Poți să-l surprinzi pe partenerul tău cu o vacanță într-o croazieră pe care să o petreceți împreună sau puteți să vă înscrieți amândoi la un curs care să aibă legătură cu una dintre pasiunile voastre.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O femeie frumoasă care poartă o rochie roz și simbolizează una dintre acele zodii energice
Horoscop
Cele mai energice zodii. Ei sunt nativii cu o forță interioară de invidiat
Te-ai întrebat vreodată care sunt cele mai energice zodii? Acești nativi au o forță interioară de invidiat. Reușesc să facă față tuturor provocărilor și aduc zâmbetul pe buzele oamenilor din viața lor. Ei sunt...
2
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 15 aprilie – 21 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
În această perioadă, mulți dintre nativi se vor reîntoarce la credințele din trecut. Există o singură zodie care va descoperi că suferă de oboseală cronică, iar aceasta va trebui să ia o pauză prelungită....
3
O femeie frumoasă care stă în pat și citește mesaje încercând să-și urmărească fostul partener
Horoscop
Zodii care își urmăresc fostul partener. Nativii care nu pot trece cu ușurință peste o despărțire
Există unele zodii care își urmăresc fostul partener. Acești nativi caută orice motiv pentru a vedea ce face persoana de care s-au despărțit. Ei trec mai greu peste momentul despărțirii și nu pot accepta...
4
O femeie frumoasă care poartă o rochie neagră și ține într-un cerc armonios mai multe frunze aurii
Horoscop
Zodii care iubesc liniștea. Ei sunt nativii care evită situațiile dramatice
Există unele zodii care iubesc liniștea și evită pe cât se poate situațiile dramatice. Acești nativi se feresc de persoanele care tind să fie vampiri energetici. Ei au nevoie de oameni sinceri în viața...
5
O femeie frumoasă care își aplică anticearcăn în timp ce se uită în oglindă
Frumusețe
Când se aplică anticearcănul. Ordinea corectă a produselor de machiaj
Dacă nu ești pasionată de beauty sau ești la început de drum, atunci poate fi copleșitor să începi să te machiezi singură. Cu atât de multă informație este greu să alegi pe cea care...
PARTENERI
×