Reclamă

Horoscopul banilor 2024. Berbecii vor avea parte de o ploaie de bani în luna mai

Horoscopul banilor 2024 pentru fiecare semn zodiacal spune că abundența va fi posibilă, dar numai dacă ești flexibilă și deschisă la minte. Astrologia financiară din 2024 pare să fie mai promițătoare decât se anticipa. Astrele se vor alinia și vor aduce mai multe oportunități de creștere financiară.

Andrada Marinică
Andrada Marinică
Publicat: 2 ianuarie 2024, 7:24

Începutul spectacolului va fi Jupiter! În astrologie, Jupiter domnește asupra norocului, abundenței și creșterii. Tot ce atinge Jupiter se transformă în aur.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Horoscopul banilor 2024

De la 1 ianuarie 2024 până la 25 mai 2024, planeta norocului se va afla în Taur. În acest timp, Jupiter se va extinde asupra temelor Taurului de bogăție personală, materialism și sisteme de valori. Oportunitățile mult așteptate, aliniate cu obiectivele tale financiare și cu valorile profesionale, pot apărea în timpul lui Jupiter în Taur.

Până pe 25 mai 2024, va apărea o nouă tendință financiară, deoarece Jupiter va intra în Gemeni și va fi în zodia gemenilor pentru restul anului 2024. Conform astrologiei tradiționale, Jupiter în Gemeni ar putea prezenta mai multe obstacole și provocări. Dar nu lăsa asta să te doboare! Jupiter în Gemeni te va încuraja să te educi din punct de vedere financiar.

Berbec: 21 martie – 19 aprilie

Berbec, luna ta cea mai promițătoare va fi mai, deoarece mai multe planete îți vor activa a doua casă a bunurilor personale. Stabilește-ți obiective financiare realiste și dedică-te respectării unui buget pentru a-ți îndeplini obiectivele în următoarele șase luni în timpul lunii noi în Taur pe 7 mai 2024.

Reclamă

Taur: 20 aprilie – 20 mai

De obicei, tu apelezi la metode financiare încercate și adevărate. Cu toate acestea, ar putea merita să explorezi noi căi pentru a crește abundența atunci când a doua casă a stabilității financiare este activată odată ce Jupiter intră în Gemeni pe 25 mai 2024, spune horoscopul banilor 2024.

Gemeni: 21 mai – 21 iunie

Reclamă

Va trebui să dai pentru a primi, Gemeni. Iunie și iulie ar putea fi o perioadă prosperă din punct de vedere financiar dacă cultivi posibilități financiare pe termen lung și scurt. S-ar putea să simți că nu poți urmări oportunități financiare aliniate cu cariera ta decât la sfârșitul lunii iunie. Cu toate acestea, această mentalitate îți poate întârzia capacitatea de a-ți îndeplini obiectivele.

Rac: 22 iunie – 22 iulie

Înfruntă-ți temerile. Va trebui să arunci o privire mai profundă asupra finanțelor când Pluto intră în Vărsător pe 20 ianuarie 2024. Înainte de a începe acest tranzit, ar trebui să reflectezi la ceea ce a apărut ultima dată când Pluto a fost în Vărsător, care a fost din 23 martie 2023 până pe 11 iunie 2023. Orice a apărut atunci în calea ta se poate întoarce în 2024.

Leu: 23 iulie – 22 august

A trăi în momentul de față te-ar putea costa mult. Vei avea multe șanse să corectezi cursul pentru prima jumătate a anului 2024, în timp ce Saturn este direct în Pești, în cea de-a opta casă a datoriilor. Deoarece Saturn guvernează responsabilitatea și karma, ai grijă să iei decizii financiare înțelepte devreme pentru a evita problemele mai târziu în cursul anului.

Fecioară: 23 august – 22 septembrie

Fecioară, numără-ți stelele norocoase! Dintre toate semnele zodiacale, ești una dintre cele două care au, probabil, cele mai favorabile tranzite financiare pentru 2024. Trei eclipse vor afecta fie a doua casă a bogăției personale, fie a opta casă a bogăției comune. Aceste eclipse vor provoca posibilități de nerefuzat.

Balanță: 23 septembrie – 23 octombrie

Sezonul fiscal ar putea fi cea mai proastă perioadă financiară din 2024, Balanță. În mod ideal, este posibil să fi sperat la un sezon fiscal decent. Dar planurile tale pot lua o întorsătură dacă trebuie să plătești mai mulți bani pentru a-ți achita taxele sau să obții o declarație fiscală mai mică decât era anticipat.

Scorpion: 24 octombrie – 21 noiembrie

Ești gata să investești, Scorpion? Oportunități pe termen lung de creștere financiară și stabilitate vor apărea după ce Jupiter va intra în Gemeni pe 25 mai 2024. Planeta norocoasă va îmbunătăți casa a opta a activelor și bogăției comune.

Săgetător: 22 noiembrie – 21 decembrie

Află care sunt obiectivele tale financiare pentru acest an, Săgetător. Iunie și iulie au potențialul atât pentru dificultăți financiare, cât și pentru satisfacții, dar energia astrologică va fi cea mai mare provocare a ta. Ai mare grijă ce faci cu ea.

Capricorn: 22 decembrie – 19 ianuarie

Inovația îți va amplifica abundența. Oferă o șansă perspectivelor financiare neobișnuite odată ce Pluto intră în Vărsător pe 20 ianuarie 2024. Acest tranzit poate fi un déjà vu, deoarece ultima dată când Pluto a fost în Vărsător a fost din 23 martie 2023 până pe 11 iunie 2023. Orice s-a întâmplat în 2023 ar putea veni înapoi în 2024!

Vărsător: 20 ianuarie  – 18 februarie

Anxietatea financiară te poate ajuta să fii pe drumul cel bun cu obiectivele și cheltuielile tale, Vărsător. Nivelurile tale de stres te-ar putea avantaja în timp ce Saturn în Pești activează a doua casă a bogăției personale, deoarece vei fi mai atentă la oportunitățile tale financiare de la 1 ianuarie 2024 până la 29 iunie 2024.

Pești: 19 februarie – 20 martie

Te simți deja bogat, Pești? Ești una dintre cele două zodii norocoase care vor avea tranzite financiare favorabile în 2024, deoarece trei eclipse vor influența a doua casă a bogăției personale și a opta casă a bogăției comune.

Începutul primăverii ar putea fi cathartic din punct de vedere financiar, cu eclipsa lunară penumbrală a lunii pline din Balanță care încheie un ciclu în casa ta a opta a datoriilor pe 25 martie 2025.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Planeta mercur înconjurată de semnele zodiacale pentru a lustra că mercur iese din retrograd pe 25 aprilie 2024
Horoscop
Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie. Ce urmează pentru zodii
Universul va deschide o poartă către un nou început pentru nativii din zodiac. Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie și lucrurile se vor schimba. Planeta își reia cursul direct, ceea ce înseamnă că...
2
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
3
O femeie superbă, blondă, care poartă o rochie roșie și ilustrează una dintre acele zodii care se folosesc de gelozie în relații
Horoscop
Zodii care se folosesc de gelozie în relații. Nativii care transformă acest sentiment într-o armă
Astrologii spun că există anumite zodii care se folosesc de gelozie în relații. Acești nativi reușesc să transforme acest sentiment într-o armă. Multe trăsături de personalitate sunt influențate de zodia în care ne naștem,...
4
O femeie frumoasă care poartă o rochie albastră și stă pe un pat de flori pentru a ilustra una dintre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024
Horoscop
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
Astrologii vorbesc despre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Acești nativi au parte de momente de neuitat. Jupiter, planeta norocului și a abundenței, este pregătit să-i sprijine pe nativi să-și...
5
Prieteni care râd și se distrează într-o zi însorită
Horoscop
Lună Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024. Cum te influențează, în funcție de zodie
Un eveniment astrologic de o intensitate uriașă va acapara toate zodiile. Luna Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024 vine să ne aducă tot timpul la extreme. Nativii se vor simți prinși într-o mare...
PARTENERI
×