Reclamă

Horoscopul dragostei pentru luna aprilie 2024. Balanțele își regăsesc liniștea în relațiile de cuplu

Primăvara continuă în forță și nativii își regăsesc puterea de a comunica și de a se face înțeleși. Horoscopul dragostei pentru luna aprilie 2024 aduce surprize pentru toată lumea. Cei mai mulți vor vedea cu ochiul liber mici diferențe și nu se vor mai lăsa controlați atât de ușor.

Cristiana Coman
Cristiana Coman
Publicat: 29 martie 2024, 9:17

Pe 19 aprilie, Soarele intră în Taur și astrele spun că zodiile vor trece de la o atitudine subiectivă la una luptătoare, de nestăvilit. Vor putea să-și reînnoiască anumite jurăminte, fără presiunea de a rămâne singuri.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Horoscopul dragostei pentru luna aprilie 2024

Unul dintre nativi își va întâlni fără doar și poate persoana potrivită și va lua decizia cea mare. Anumite relații vor căpăta valențe deosebite. Zodiile vor încerca să-și manifeste dragostea în cel mai sincer mod posibil. Munca în echipă le va oferi încredere în propria persoană.

Descoperă ce îți rezervă astrele în funcție de zodia în care te-ai născut.

Berbec: 21 martie – 19 aprilie

Nativii Berbec vor profita de începutul lunii pentru a se bucura de cele mai mici plăceri pe plan personal. Se așteaptă o conexiune specială cu  o persoană foarte apropiată. Se va instala liniștea în cămin, dacă vorbim despre cei care sunt deja într-o relație sau sunt căsătorți. Aceștia își vor mări cercul de prieteni.

Reclamă

Taur: 20 aprilie – 20 mai

Nativii Taur vor avea parte de echilibru în cuplu, chiar dacă pe alocuri se întrevăd multe conflicte. Aceștia trebuie să renunțe la orgolii dacă își doresc o viață perfectă în doi. În a doua jumătate a lunii aprilie se vor remedia anumite probleme în familie.

Cei singuri își vor găsi starea necesară pentru o petrece momente inedite cu cei din jur.

Reclamă

Gemeni: 21 mai – 21 iunie

Nativii Gemeni vor avea parte de compatibilități sexuale pe care până în prezent nu le-au crezut posibile. Chiar dacă sunt stresați la locul de muncă vor reuși să treacă peste aceste mici obstacole. Își dezvoltă relația de cuplu și se concentrează pe regăsirea de sine.

Rac: 22 iunie – 22 iulie

Nativii Rac își doresc să reaprindă flacăra pasiunii așa că își îndreaptă atenția către plăcerile fizice. Nu uită nici de familie, mai aleg că trebuie să-și reia legăturile cu anumite persoane pe care nu le-au mai văzut de multă vreme. Diferențele dintre ei și partenerul de viață se vor observa imediat.

Află totul despre nativii Rac, de la trăsături și până la personalitate. Ce spun astrele

Leu: 23 iulie – 22 august

Nativii Leu vor avea parte de mici certuri în cuplu. Este posibil ca acestea să genereze idei de separare. Spre jumătatea lunii se așteaptă călătorii inițiatice care îi vor ajuta către o conexiune mai profundă. Vor primii vești importante de la rude. Cei singuri sunt foarte nehotărâți.

Fecioară: 23 august – 22 septembrie

Nativii Fecioară simt că trebuie să-și hrănească relația de cuplu, asta dacă nu vor să renunțe cât mai repede la aceasta. Intimitatea este la un nivel foarte scăzut, arată Yourtango.com. Vor atinge apogeul luptelor personale către finalul lunii. Cei singuri se bucură de faptul că sunt mereu în centrul atenției.

Balanță: 23 septembrie – 23 octombrie

Nativii Balanță nu au parte de o lună prea bună din punct de vedere amoros. Nu vor simți căldură nici măcar din partea familiei, iar interacțiunile cu aceștia vor fi foarte dificile. Cei singuri vor avea noroc doar la începutul lui aprilie. În rest se vor răzgândi de foarte multe ori dacă își doresc cu adevărat un partener.

Scorpion: 24 octombrie – 21 noiembrie

Nativii Scorpion au parte de conflicte în cuplu, ba chiar înțelegeri care duc spre despărțire. Situațiile familiale sunt extrem de tensionate. Se recomandă evitarea certurilor minore care ar putea să ducă la furtuni enorme. Pentru ca relațiile să dureze este nevoie de efort.

Săgetător: 22 noiembrie – 21 decembrie

Nativii Săgetător vor începe cu stângul luni aprilie. Cei care sunt deja într-o relație își doresc copii, însă discuțiile cu partenerul de viață duc către alte căi, spune Astrology.com. Este important să se concentreze pe ceea ce contează cu adevărat, fără a mai observa supărările din trecut.

Capricorn: 22 decembrie – 19 ianuarie

Nativii Capricorn au parte de relații armonioase, atât de cuplu cât și cu cei din familie. Se bucură de intimitate și își cresc cercul de prieteni. Este o lună perfectă pentru plimbări, atât în afara țării cât și pentru redescoperirarea anumitor patrimonii.

Vărsător: 20 ianuarie  – 18 februarie

Nativii Vărsător nu vor fi lipsiți de armonie în cuplu. Stabilitatea pe care o vor întâlni în luna aprilie va continua și în următoarea perioadă. Este important să acorde atenție celor din jur pentru a primi același tratament. Cei singuri vor renunța la bariere.

Pești: 19 februarie – 20 martie

Nativii Pești vor fi nevoiți să depună eforturi colosale pentru a menține flacăra iubirii aprinsă. Alături de partener vor evolua într-un stil mai lent. Comunicarea este întotdeauna cheia, asta dacă nu vor să se ajungă la despărțire.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Planeta mercur înconjurată de semnele zodiacale pentru a lustra că mercur iese din retrograd pe 25 aprilie 2024
Horoscop
Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie. Ce urmează pentru zodii
Universul va deschide o poartă către un nou început pentru nativii din zodiac. Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie și lucrurile se vor schimba. Planeta își reia cursul direct, ceea ce înseamnă că...
2
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
3
O femeie superbă, blondă, care poartă o rochie roșie și ilustrează una dintre acele zodii care se folosesc de gelozie în relații
Horoscop
Zodii care se folosesc de gelozie în relații. Nativii care transformă acest sentiment într-o armă
Astrologii spun că există anumite zodii care se folosesc de gelozie în relații. Acești nativi reușesc să transforme acest sentiment într-o armă. Multe trăsături de personalitate sunt influențate de zodia în care ne naștem,...
4
O femeie frumoasă care poartă o rochie albastră și stă pe un pat de flori pentru a ilustra una dintre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024
Horoscop
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
Astrologii vorbesc despre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Acești nativi au parte de momente de neuitat. Jupiter, planeta norocului și a abundenței, este pregătit să-i sprijine pe nativi să-și...
5
Prieteni care râd și se distrează într-o zi însorită
Horoscop
Lună Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024. Cum te influențează, în funcție de zodie
Un eveniment astrologic de o intensitate uriașă va acapara toate zodiile. Luna Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024 vine să ne aducă tot timpul la extreme. Nativii se vor simți prinși într-o mare...
PARTENERI
×