Reclamă

Horoscopul dragostei pentru luna aprilie 2024. Balanțele își regăsesc liniștea în relațiile de cuplu

Primăvara continuă în forță și nativii își regăsesc puterea de a comunica și de a se face înțeleși. Horoscopul dragostei pentru luna aprilie 2024 aduce surprize pentru toată lumea. Cei mai mulți vor vedea cu ochiul liber mici diferențe și nu se vor mai lăsa controlați atât de ușor.

Cristiana Coman
Cristiana Coman
Publicat: 29 martie 2024, 9:17

Pe 19 aprilie, Soarele intră în Taur și astrele spun că zodiile vor trece de la o atitudine subiectivă la una luptătoare, de nestăvilit. Vor putea să-și reînnoiască anumite jurăminte, fără presiunea de a rămâne singuri.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Horoscopul dragostei pentru luna aprilie 2024

Unul dintre nativi își va întâlni fără doar și poate persoana potrivită și va lua decizia cea mare. Anumite relații vor căpăta valențe deosebite. Zodiile vor încerca să-și manifeste dragostea în cel mai sincer mod posibil. Munca în echipă le va oferi încredere în propria persoană.

Descoperă ce îți rezervă astrele în funcție de zodia în care te-ai născut.

Berbec: 21 martie – 19 aprilie

Nativii Berbec vor profita de începutul lunii pentru a se bucura de cele mai mici plăceri pe plan personal. Se așteaptă o conexiune specială cu  o persoană foarte apropiată. Se va instala liniștea în cămin, dacă vorbim despre cei care sunt deja într-o relație sau sunt căsătorți. Aceștia își vor mări cercul de prieteni.

Reclamă

Taur: 20 aprilie – 20 mai

Nativii Taur vor avea parte de echilibru în cuplu, chiar dacă pe alocuri se întrevăd multe conflicte. Aceștia trebuie să renunțe la orgolii dacă își doresc o viață perfectă în doi. În a doua jumătate a lunii aprilie se vor remedia anumite probleme în familie.

Cei singuri își vor găsi starea necesară pentru o petrece momente inedite cu cei din jur.

Reclamă

Gemeni: 21 mai – 21 iunie

Nativii Gemeni vor avea parte de compatibilități sexuale pe care până în prezent nu le-au crezut posibile. Chiar dacă sunt stresați la locul de muncă vor reuși să treacă peste aceste mici obstacole. Își dezvoltă relația de cuplu și se concentrează pe regăsirea de sine.

Rac: 22 iunie – 22 iulie

Nativii Rac își doresc să reaprindă flacăra pasiunii așa că își îndreaptă atenția către plăcerile fizice. Nu uită nici de familie, mai aleg că trebuie să-și reia legăturile cu anumite persoane pe care nu le-au mai văzut de multă vreme. Diferențele dintre ei și partenerul de viață se vor observa imediat.

Află totul despre nativii Rac, de la trăsături și până la personalitate. Ce spun astrele

Leu: 23 iulie – 22 august

Nativii Leu vor avea parte de mici certuri în cuplu. Este posibil ca acestea să genereze idei de separare. Spre jumătatea lunii se așteaptă călătorii inițiatice care îi vor ajuta către o conexiune mai profundă. Vor primii vești importante de la rude. Cei singuri sunt foarte nehotărâți.

Fecioară: 23 august – 22 septembrie

Nativii Fecioară simt că trebuie să-și hrănească relația de cuplu, asta dacă nu vor să renunțe cât mai repede la aceasta. Intimitatea este la un nivel foarte scăzut, arată Yourtango.com. Vor atinge apogeul luptelor personale către finalul lunii. Cei singuri se bucură de faptul că sunt mereu în centrul atenției.

Balanță: 23 septembrie – 23 octombrie

Nativii Balanță nu au parte de o lună prea bună din punct de vedere amoros. Nu vor simți căldură nici măcar din partea familiei, iar interacțiunile cu aceștia vor fi foarte dificile. Cei singuri vor avea noroc doar la începutul lui aprilie. În rest se vor răzgândi de foarte multe ori dacă își doresc cu adevărat un partener.

Scorpion: 24 octombrie – 21 noiembrie

Nativii Scorpion au parte de conflicte în cuplu, ba chiar înțelegeri care duc spre despărțire. Situațiile familiale sunt extrem de tensionate. Se recomandă evitarea certurilor minore care ar putea să ducă la furtuni enorme. Pentru ca relațiile să dureze este nevoie de efort.

Săgetător: 22 noiembrie – 21 decembrie

Nativii Săgetător vor începe cu stângul luni aprilie. Cei care sunt deja într-o relație își doresc copii, însă discuțiile cu partenerul de viață duc către alte căi, spune Astrology.com. Este important să se concentreze pe ceea ce contează cu adevărat, fără a mai observa supărările din trecut.

Capricorn: 22 decembrie – 19 ianuarie

Nativii Capricorn au parte de relații armonioase, atât de cuplu cât și cu cei din familie. Se bucură de intimitate și își cresc cercul de prieteni. Este o lună perfectă pentru plimbări, atât în afara țării cât și pentru redescoperirarea anumitor patrimonii.

Vărsător: 20 ianuarie  – 18 februarie

Nativii Vărsător nu vor fi lipsiți de armonie în cuplu. Stabilitatea pe care o vor întâlni în luna aprilie va continua și în următoarea perioadă. Este important să acorde atenție celor din jur pentru a primi același tratament. Cei singuri vor renunța la bariere.

Pești: 19 februarie – 20 martie

Nativii Pești vor fi nevoiți să depună eforturi colosale pentru a menține flacăra iubirii aprinsă. Alături de partener vor evolua într-un stil mai lent. Comunicarea este întotdeauna cheia, asta dacă nu vor să se ajungă la despărțire.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 8 aprilie – 14 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii se vor simți preferați de astre în perioada următoare. Horoscopul săptămânii 8 aprilie – 14 aprilie 2024 vine cu previziuni neașteptate. Există o zodie care are noroc atât la bani, cât și în...
2
O femeie frumoasă care poartă o rochie mov și stă pe unpat de flori de liliac
Horoscop
Zodia care face cele mai multe sacrificii în luna aprilie 2024. Nativul care are de luat decizii importante
Astrologii au dezvăluit care este zodia care face cele mai multe sacrificii în luna aprilie 2024. Acest nativ va avea de luat multe decizii importante și va fi pus în situații dificile. Se anunță...
3
Liza Minnelli, dusă acasă în scaun cu rotile
Divertisment
Primele imagini cu Liza Minnelli după mai bine de un an. Vedeta de 78 de ani era în scaun cu rotile, înconjurată de prieteni
Au apărut primele imagini cu Liza Minnelli după mai bine de un an. Vedeta de 78 de ani era în scaun cu rotile, înconjurată de prieteni. Liza a fost surprinsă într-o ieșire publică rară...
4
Hartă astrală cu toate zodiile
Horoscop
Ce spun elementele semnului zodiacal despre tine. Personalitatea în funcție de zodie
Dacă te întrebi de ce simți și te manifești într-un anumit mod, e bine să știi că elementele semnului zodiacal în care te-ai născut au o influență certă. Află ce spun elementele semnului zodiacal...
5
O femeie frumoasă care stă în fața lunii și poartă o umbrelă galbenă pe umăr pentru a ilustra zodia nefericită a lunii aprilie 2024
Horoscop
Zodia nefericită a lunii aprilie 2024. Ea are cele mai multe probleme din cauza banilor
Zodia nefericită a lunii aprilie 2024 se va confrunta cu multe probleme. Acesta nativ va avea de luat decizii importante, iar viața s-ar putea să-l surprindă în perioada ce urmează. Este o lună plină...
PARTENERI
×