Reclamă

Horoscopul dragostei pentru luna august 2021. Gemenii redescoperă iubirea. Află ce îți rezervă astrele

Horoscopul dragostei pentru luna august 2021 aduce multe schimbări pentru nativii din zodiac. A sosit momentul ca aceștia să fie sinceri față de ei și față de ceea ce-și doresc de la viitor. Au multe oportunități de a se face auziți și nu trebuie să le rateze. Prima parte a lunii vine cu provocări pentru anumiți nativi, însă lucrurile au întotdeauna o rezolvare.

Publicat: 15 iulie 2021, 7:50

Chiar dacă este greu să se desprindă de trecut, anumiți nativi trebuie să învețe cum să-și lase amintirile în spate. Viitorul le poate aduce multe momente presărate cu iubire și tandrețe, dacă sunt deciși să facă o schimbare. Uneori, o simplă discuție poate schimba radical o situație. Nativii trebuie să învețe să fie asumați în relația de cuplu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Horoscopul dragostei pentru luna august 2021

Horoscopul dragostei aduce multe surprize pentru fiecare nativ în parte. Este o lună a gesturilor tandre, dar și a schimbărilor. Astrele sfătuiesc fiecare zodie să fie atentă la partener și să-și asume deciziile pe care le ia. Cel mai bine este să te relaxezi, să fii sinceră și să te lași uneori purtată de val.

Află ce ți-au pregătit astrele în plan amoros în funcție de zodia în care te-ai născut.

Horoscopul dragostei pentru Berbec

Horoscopul dragostei pentru luna august 2021 aduce multe momente pline de tandrețe pentru nativii din zodia Berbecului. După câteva eșecuri pe plan amoros, a sosit momentul să ai parte de iubirea pe care ți-ai dorit-o. Venus are un rol foarte important în relația de cuplu luna aceasta. De la planetă vei primi toată energia feminină de care ai nevoie pentru a te simți în largul tău în jurul partenerului. Astrele știu ce îți dorești de la relația de cuplu și îți vor oferi toate oportunitățile de care ai nevoie pentru a aduce la realitate orice dorință.

Reclamă

Horoscopul dragostei pentru Taur

Astrele anunță că relațiile amoroase ale nativilor din zodia Taurilor sunt destul de tensionate la începutul lunii. Există câteva discuții nerezolvate și din acest motiv conflictele au tendința să se aprindă din nou. Chiar dacă îți iubești partenerul, gesturie tale din ultima vreme au trădat o dorință de egoism. Îți dorești să experimentezi mai multe lucruri și nu ești hotărâtă cu privire la relația voastră în viitor. Cel mai bine este să purtați o discuție deschisă și să vă rezolvați conflictele împreună.

Horoscopul dragostei pentru Gemeni

Reclamă

Luna August urmează să fie o provocare pentru nativii din zodia Gemenilor. Au tendința să trăiască în trecut și nu pot da uitării o dragoste pierdută. Chiar dacă mulți Gemeni deja se află într-o relație, trecutul le bântuie periodic gândurile. Cel mai bine ar fi să-i spui partenerului tău cum te simți. Negarea sentimentelor nu te va ajuta, ci îți va aduce mult mai multe probleme în relația actuală decât ai putea crede. Ascultă-ți sufletul și nu lua decizii impulsive. Cântărește bine situația și încearcă să redescoperi iubirea alături de cel pe care îl îndrăgești cu adevărat.

Află din Galeria FOTO care este cea mai frumoasă trăsătură a fiecărei zodii și cum reacționează în funcție de caracteristicile semnului ei!

Horoscopul dragostei pentru Rac

Pentru tine este foarte important să adaugi puțină sare și piper relației. Din păcate, partenerul nu pare la fel de deschis la ideile tale și ajungeți la neînțelegeri din orice lucru. Luna aceasta trebuie să fii mai atentă la nevoile partenerului și să încerci să-i asculți dorințele. S-ar putea chiar să te surprindă plăcut și să descoperi că aveți mai multe lucruri în comun decât ai crede. Astrele te sfătuiesc să fii mai înțelegătoare și răbdătoare cu cel pe care-l iubești.

Horoscopul dragostei pentru Leu

Ai parte de toată dragostea și atenția partenerului tău. Acesta știe ce îți dorești și vrea întotdeauna să te răsfeșe. Fiind o zodie de foc, dragostea alături de tine este întotdeauna pătimașă și pasională. Bărbatul pe care îl ai alături știe să te treateze asemenea unei regine și vrea ca tu șă știi la fiecare moment cât de importantă ești pentru el. Ești o femeie extrem de norocoasă în dragoste și știi întotdeuna ce vrei de la partener.

Horoscopul dragostei pentru Fecioara

A sosit momentul să pui câteva bariere în relația de cuplu. Se pare că nu ești fericită cu felul în care decurg lucrurile, iar acest aspect se remarcă în fiecare ieșire publică pe care o aveți. Oamenii au observat de mult tensiunile dintre voi doi, însă refuzi să rupi relația care oricum nu mai funcționează. Horoscopul dragostei pentru luna august 2021 te sfătuiește să nu te implici într-o relație al cărui viitor nu-l mai poți vizualiza. Cel mai bine este să mergeți pe drumuri separate. Chiar dacă o să dureze o perioadă până ce-ți vei pune ordine în gânduri, astrele sunt întotdeauna alături de tine și îți vor aduce în cale partenetul pe care-l meriți.

Horoscopul dragostei pentru Balanță

Dragostea pentru tine și partenerul tău va fi extrem de expresivă luna aceasta. Pare că vă întreceți în gesturi tandre și romantice. Partenerul tău este dispus să facă orice pentru a-ți atrage atenție și pentru a-ți câștiga încrederea. Ești o femeie fermecătoare și rafinată și își dorește să te aibă aproape de el în fiecare zi. Chiar dacă te simți măgulită de gesturile sale, încearcă să nu pierzi din vedere ceea ce-ți dorești cu adevărat de la această relație. Viitorul vostru împreună sună promițător la acest moment, dar ești cu adevărat pregătită pentru provocările următoare?

Horoscopul dragostei pentru Scorpion

Pasiune și mister, acestea sunt lucrurile care te definesc. Partenerul este complet cucerit e tine, iar tu te bucuri de atenția sa. Pare că ți-ai găsit în cele din urmă liniștea alături de bărbatul pe care îl consideri un om cheie în viața ta. Încearcă totuși să nu te atașezi de el mai mult decât trebuie. O femeie puternică și seducătoare cum ești tu trebuie să știe cât de importantă este independența. Astrele știu că ești complet îndrăgăsită, iar în prima parte a lunii s-ar putea să ai tendința să vezi lucrurile întotdeauna în roz. Pe măsură ce timpul va trece, vraja ar putea dispărea, iar atunci va fi și primul punct de cotitură al relației tale.

Horoscopul dragostei pentru Săgetător

Horoscopul dragostei pentru luna august 2021 știe cum să te surprindă. În primele săptămâni vei avea parte de o invitație inedită din partea partenerului. Lasă-l să te surprindă și bucură-te de fiecare moment alături de el. Deși îți place să conduci relația, uneori este nevoie de un echilibru. Cuplul pe care îl formați este foarte dinamic și pare că pe termen lung dragostea voastră ar putea să dăinuiască. Cel mai important este să rămâneți amândoi la fel de implicați și să luptați întotdeauna împreună pentru ceea ce vă doriți.

Horoscopul dragostei pentru Capricorn

Luna august este o lună a schimbărilor pentru nativii din zodia Capricornilor. Pare că nu este un moment oportun pentru tine pentru a începe o nouă relație. Ești mult mai concentrată să te dezvolți pe plan personal și profesional, iar dragostea a trecut de mul în plan secund. Poate ar fi momentul să reconsideri acest lucru. S-ar putea chiar să întâlnești o persoană care să fie la fel de implicată cum ești tu într-o relație. Lasă-ți inima deschisă și încearcă să fii mai sinceră cu oamenii din jurul tău.

Horoscopul dragostei pentru Vărsător

Vărsătorii au nevoie de mai multă libertate. În prima parte a lunii august s-ar putea să te simți sufocată de relația pe care o ai la acest moment. Partenetrul nu a înțeles nevoia ta de independență și încearcă să te controleze în unele situații. Discută sincer cu el, înainte de a pierde orice șansă de împăcare. Ești o femeie creativă cu un spirit liber care are nevoie de dragoste și independență într-o relație. Horoscopul dragostei pentru luna august 2021 vine cu multe schimbări în viața amoroasă a Vărsătorilor deciși să se afirme.

Horoscopul dragostei pentru Pești

Așteptările pe care le ai de la partenerul tău au tendința să devină nerealiste. Dacă nu îi comunici ceea ce-ți dorești, el nu poate să ghicească și în consecință ajungeți tot timpul la neînțelegeri. Încearcă să fii mai deschisă și să-i oferi toate informațiile de care are nevoie pentru a face această relație să funcționeze în continuare. Ești extrem de iubitoare, iar partenerul tău prețuiește cel mai mult acest lucru la tine. Ai mai multă încredere în relația voastră și încearcă să purtați discuții sincere și deschise.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O zână cu aripi, care stă speriată la pământ
Horoscop
Zodii care preferă să trăiască singure. Nativii care se simt mai bine atunci când au intimitate
Există atât de multe lucruri care merită spuse despre viața personală atunci când locuiești singură. Pacea și liniștea, filmele preferate, ora de culcare târzie și faptul că nu trebuie să dai nimănui nicio explicație....
2
Bianca Censori și Kanye West într-o mașină privată
Divertisment
Bianca Censori a purtat o ținută transparentă și a fost la un pas de un accident vestimentar. Partenera lui Kanye West a avut o apariție îndrăzneață
Bianca Censori a purtat o ținută transparentă și a fost la un pas de un accident vestimentar. Partenera lui Kanye West a avut o apariție îndrăzneață pe străzile din Los Angeles. Imaginile cu diva...
3
O femeie îmbrăcată într-o rochie roșie, impunătoare
Horoscop
Cele mai norocoase zodii în funcție de luna în care s-au născut. Ei sunt fericiții zodiacului
Astrologii ne spun că data nașterii are un rol aparte în doza de noroc cu care ne neștem. Însă te-ai întrebat vreodată care dintre lunile anului poartă mai mult noroc? În acest articol, vei...
4
O femeie tânără cu ochelari de soare la ochi și un ruj portocaliu pe buze
Frumusețe
Nuanțele de ruj care te îmbătrânesc. De ce culori să te ferești, potrivit specialiștilor
Uneori este suficient să accentuezi buzele cu ruj pentru a te simți mai încrezătoare în sine. Această metodă va atrage o mulțime de priviri asupra ta, lucru care te va face să te simți...
5
Charles Spencer surprins într-o fotografie portret la Althorp House
Divertisment
Charles Spencer a vorbit despre starea de sănătate a lui Kate Middleton. Fratele Prințesei Diana spune că este îngrijorat
Charles Spencer a vorbit despre starea de sănătate a lui Kate Middleton. Fratele Prințesei Diana este îngrijorat pentru soția Prințului William. Charles a oferit mai multe informații într-un interviu recent. Charles Spencer a vorbit...
PARTENERI
×