Reclamă

Horoscopul lunii august 2021. Berbecii sunt pregătiți pentru noi începuturi. Descoperă ce-ți rezervă astrele

Horoscopul lunii august 2021 pregătește multe surprize frumoase pentru toți nativii din zodiac. Este o perioadă perfectă pentru a face câteva schimbări în viața lor. Fie că se gândesc la schimbări profesionale sau la cele personale, astrele le rezervă multe oportunități.

Publicat: 14 iulie 2021, 8:17 / Actualizat: 5 iulie 2022, 16:34

Nativii din zodiac trebuie să se bazeze mai mult pe intuiția lor. Pentru câteva zodii se anunță o perioadă perfectă pentru a-și schimba parcursul profesional. Pe de altă parte, depinde de fiecare zodie în parte dacă va avea curajul să riște și să-și întindă aripile către necunoscut.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Horoscopul lunii august 2021. Ce se întamplă cu nativii din fiecare zodie

Luna asugust este o lună a schimbărilor. Cei mai mulți nativi sunt înzestrați cu o intuiție de invidiat și se vor adapta cu ușurință la viitor. Fiecare aspect este important, prin urmare astrele îi sfătuiesc să nu ia decizii pripite. Alegerile cele mai potrivite se fac doar atunci când mintea și spiritul sunt într-un echilibru perfect. Zodiile trebuie să se detașeze de la evenimentele stresante și să-și pună ordine în viață. Viitorul este promițător pentru nativii dispuși să muncească pentru ceea ce-și doresc.

Află din GALERIA FOTO ce ți-au pregătit astrele pentru luna august, pentru a lua cele mai bune decizii de viitor.

Berbec: 21 martie – 19 aprilie

Nativii din zodia Berbecului sunt mai pregătiți ca niciodată să se afirme. Aceștia sunt nerăbdători să vadă ce le rezervă viitorul. Conform horoscopului pentru luna august trebuie să fii mai atentă la semnele din jurul tău. Eliberează-te de orice lucru care simți că nu îți aduce un plus în viață. Timpul este prețios și nu merită irosit. Este o lună pe care trebuie să ți-o dedici în totalitate ție. Relaxează-te și bucură-te de momentele simple. Astrele te sfătuiesc să fii foarte atentă la cei din jurul tău. Nu întotdeuna oamenii sunt bine intenționați. Precauția în relațiile noi de prietenie este mai mult decăt necesară în această lună.

Reclamă

Taur: 20 aprilie – 20 mai

Horoscopul lunii august 2021 aduce multe vești pentru nativii din zodia Taurilor. Venus, planeta lor guvernantă o să le influențeze în mod direct casa dragostei și a relațiilor cu cei din jur. Este o lună prielnică pentru a dezvolta prietenii noi și pentru a-ți deschide sufletul în fața unei iubiri sincere. Explorează mai mult și nu te teme să-ți expui nevoile dintr-o relație. Astrele sunt pregătite să-ți ofere clipe de neuitat alături de o persoană care va avea un impact major în viața ta. Totodată, ia în calcul posibilitatea de a începe un curs nou. Forțele Universului sunt prielnice pentru tine în această lună și poți învăța cu mai multă ușurință îndeletniciri noi.

Gemeni: 21 mai – 21 iunie

Reclamă

Conjunctura astrală nu este favorabilă pentru nativii Gemeni în prima parte a lunii august. Ești mult prea agitată și din acest motiv o să ratezi oportunități importante. Neatenția ta la detalii te poate costa destul de mult ân viitor. Încearcă să te detașezi de la sarcinile stresante și privește cu mintea limpede unde ești și unde ai vrea să ajungi. Chiar dacă spontaneitatea este un element vital al zodiilor de aer, astrele îți sugerează să-ți trasezi câteva linii generale pe care să le urmezi. Găsește-ți pacea interioară, iar rezolvările vor apărea de la sine.

Rac: 22 iunie – 22 iulie

Luna tranzitează zodia ta până pe data de 7 august, iar acest lucru o să te afecteze în mod direct. Este posibl să simți nevoia de a te afla în preajma copiilor, din cauza energiei maternale pe care Venus o va activa. Astrele îți recomandă să te destinzi și să te conectezi din nou la natură. Luna august ar trebui să fie pentru tine o lună a călătoriilor. O pauză bine meritată s-ar putea să te ajute mai mult decât ai crede pe termen lung. Nu te lăsa influențată de aspectele negative care pot apărea. Ești una dintre cele mai puternice zodii și te adaptezi cu ușurință la orice sigtuație. Încrederea în propriile puteri îți va fi pusă la încercare în această lună. Nu te teme, vei trece întotdeuna cu bine peste orice impediment.

Leu: 23 iulie – 22 august

Naitvii din zodia Leului știu cum să strălunească. Horoscopul lunii august 2021 îți rezervă multe nopți lungi presărate de momente de neuitat. Luna aceasta trebuie să fii mai mult timp în preajma celor dragi. Prietenii sunt cei mai importanți, iar distracția este întotdeuna în toi alături de ei. Gașca ta nu o să te dezamăgească și o să-ți ofere cea mai frumoasă și magină lună de vară. Astrele sunt convinse de faptul că te vei face remarcată. În fapt, ți-au pregătit câteva oportunități pentru a te face să strălucești. Bucură-te de fiecare moment, luna aceasta este despre relaxare și distracție.

Fecioara: 23 august – 22 septembrie  

Problemele care au apărut în trecut s-ar putea să te macine în primele zile ale lunii august. Ești tentată să te întorci la câteva persoane și amintiri care nu au ce să mai caute în preajma ta. Astrele te sfătuiesc să nu faci greșeala de a te uita înapoi. Cel mai bine este să-ți folosești energia pentru a-ți trasa câteva direcții de viitor. Ești mai puternică decât crezi și Universul nu te va lăsa niciodată la greu. Mercur, planeta ta guvernantă, este pregătită să te ghideze pe tot parcursul lunii și să te facă să deschizi ochii la ceea ce este cu adevărat important. Ai mai multă încredere în tine, rezolvările nu vor înceta să apară.

Balanță: 23 septembrie – 23 octombrie

Te-ai împovărat cu mult prea multe sarcini în luna precedentă și din acest motiv te simți extenuată. Folosește energia astrală pentru a te reconecta cu ceea ce-ți aduce bucurie în suflet. Oferă-ți timpul necesar și ai mai multă grijă de tine. Echilibrul este un element vital pentru semnul tău zodiacal, iar lucrurile vor începe să-și recapete sensul doar atunci când îl vei obține. Pe plan social ești sfătuită să acorzi mai multă atenție relațiilor de prietenie pe care le-ai legat. Câțiva prieteni s-ar putea să se îngrijoreze dacă alegi să te izolezi de ei.

Scorpion: 24 octombrie – 21 noiembrie

Primele săptămâni ale lunii sunt extrem de delicate pentru tine. Sunt anumite aspecte legate de viața ta profesională care te neliniștesc. Horoscopul lunii august 2021 te sfătuiește să nu te preocupi mai mult decât este nevoie. Ai muncit extrem de mult, iar rezultatele vor apărea cu siguranță. Chiar dacă răbdarea îți este pusă la încercare, ai încredere în tine și în energiile astrale. Pe termen lung vei observa că punctul pe vrei să-l atingi este mai aproape decât ai fi crezut.

Săgetător: 22 noiembrie – 21 decembrie

Datorită naturii tale extrovertite vei avea parte de una dintre cele mai spectaculaose veri. Ești gata de distracție și abia aștepți să-ți faci prieteni și amintiri noi. Bucuria și pofta ta de viață îi impresionează întotdeuna pe cei din jurul tău. Nu te teme să te exprimi sincer. Astrele ți-au pregătit multe oportunități pentru a te face remarcată. Pe plan profesional, astrele îți recomandă să privești mai atent la pasiunile tale. Poate că drumul pe care ți-l dorești la acest moment nu este cel mai potrivit pentru tine.

Capricorn: 22 decembrie – 19 ianuarie

Luna aceasta vine cu multe provocări pentru tine. Te zbați între ceea ce-ți dorești cu adevărat și ceea ce trebuie să faci. Astrele îți reconadă să finalizezi această bătălie interioară și să-ți ascuți inima. Liniștea ta suflectească este mai importantă ca orice. În plus, rezolvările vor apărea doar în momentul în care vei face pace cu mintea ta. Dacă nu reușești să atingi un echilibru emoțional, atunci încearcă să discuți problemele care te macină cu cineva apropiat. Sfatul unui prieten poate schimba radical perspectiva din care privești lucrurile în prezent. Horoscopul lunii august 2021 are încredere în tine și știe că până la finalul lunii vei redescoperi fericirea și dragostea adevărată

Vărsător: 20 ianuarie  – 18 februarie

Astrele îți recomandă să acorzi mai multă atenție energiilor spirituale. În prima parte a lunii ai nevoie să-ți rezervi mai mult timp pentru a medita. Când mintea pare să-ți joace feste, cel mai bine este să-ți asculți inima. Cu Luna Nouă care îți tranzitează semnnul zodiacal în prima săptămână a lunii s-ar putea să te simți tentată să te întorci în trecut. Amintirile sunt lucruri minunate pentru orice persoană, totuși încearcă să nu rămâi ancorată în trecut. Prezentul este cel pe care ar trebui să-l trăiești la intensitate maximă. Folosește-te de creativitatea și talentele tale pentru a aduce la viață lumi nebănuite și încearcă pe cât de mult poți să nu te lași copleșită de melancolie.

Pești: 19 februarie – 20 martie

Ești pregătită să te detașezi complet de lucrurile amteriale. În cele din urmă vei realiza că ai strâns mul prea multe obiecte și că a sosit momentul să le găsești un cămin nou. Chiar dacă pare greu să te desparți de anumite lucruri care poartă cu ele amintiri plăcute, horoscopul lunii august 2021 te sfătuiește să lași loc pentru noi oportunități. Încearcă să privești această etapă dintr-o perspectivă mai luminoasă. Nu renunți la trecutul tău, ci faci mai mult loc pentru prezent și viitor. Sensibilitatea ta este de-a dreptul impresioanntă, iar astrele îți vor aduce în cale multe momente de bucurie sinceră și profundă.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 15 aprilie – 21 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
În această perioadă, mulți dintre nativi se vor reîntoarce la credințele din trecut. Există o singură zodie care va descoperi că suferă de oboseală cronică, iar aceasta va trebui să ia o pauză prelungită....
2
O femeie frumoasă care poartă o rochie roz și simbolizează una dintre acele zodii energice
Horoscop
Cele mai energice zodii. Ei sunt nativii cu o forță interioară de invidiat
Te-ai întrebat vreodată care sunt cele mai energice zodii? Acești nativi au o forță interioară de invidiat. Reușesc să facă față tuturor provocărilor și aduc zâmbetul pe buzele oamenilor din viața lor. Ei sunt...
3
fată îmbrăcată în culori deschise pe un fundal bleu
Horoscop
Culoarea zodiei Gemeni. Nuanțele care îți poartă noroc dacă ești în această zodie
Fiecare nativ în parte are trăsături specifice, dar și lucruri care îi plac în mod deosebit și i se potrivesc mănușă. Află care este culoarea zodiei Gemeni și vezi cum poți să o porți...
4
Jennifer Lopez într-un crop top verde în timp ce își ascunde abdomenul cu ajutorul unei poșete
Divertisment
Abdomenul ei nu mai are niciun secret. Cum și-a pus timpul amprenta asupra corpului lui Jennifer Lopez
Abdomenul ei nu mai are niciun secret. Timpul pare că și-a pus amprenta asupra corpului lui Jennifer Lopez. Vedeta latino a făcut spectacol atunci când a apărut pe străzile din New York. Totul s-a...
5
O femeie frumoasă care poartă o rochie neagră și ține într-un cerc armonios mai multe frunze aurii
Horoscop
Zodii care iubesc liniștea. Ei sunt nativii care evită situațiile dramatice
Există unele zodii care iubesc liniștea și evită pe cât se poate situațiile dramatice. Acești nativi se feresc de persoanele care tind să fie vampiri energetici. Ei au nevoie de oameni sinceri în viața...
PARTENERI
×