Reclamă

Horoscopul dragostei pentru luna decembrie 2022. Berbecii vor avea parte de o mulțime de beneficii în cuplu. Află ce se întâmplă cu zodia ta

Horoscopul dragostei pentru luna decembrie 2022 spune că Berbecii vor avea parte de o mulțime de beneficii în cuplu. Comunicarea va decurge fără niciun fel de probleme în relația de cuplu. Pe zona intimității totul se întâmplă așa cum își doresc partenerii, iar flacăra pasiunii se reaprinde.

Publicat: 29 noiembrie 2022, 6:25

Iarna vine cu o mulțime de surprize pentru zodii pe plan amoros. Taurii se vor bucura de o mulțime de transformări în sectorul relației. Astrele spun că în luna decembrie există o mulțime de schimbări, iar lucrurile care nu funcționează vor fi date uitării. E loc doar pentru bucurie și împliniri.

Horoscopul dragostei pentru luna decembrie 2022

Horoscopul dragostei pentru luna decembrie 2022 aduce o mulțime de satisfacții în plan amoros pentru majoritatea zodiilor. Astrele recomandă ca lucrurile care nu aduc împlinire să fie lăsate în trecut, iar pentru viitor să fie planificate doar evenimentele car aduc bucurie și emoții plăcute. Mercur, care se întâlnește cu Venus favorizează comunicarea în sectorul amoros.

Descoperă ce îți rezervă astrele în funcție de zodia în care te-ai născut.

Berbec: 21 martie – 19 aprilie

Cea mai bună zi pentru iubire în luna decembrie este pe data de 19. La mijlocul lunii vor exista o mulțime de beneficii pentru tine și partenerul tău. Cele mai multe surprize vin din partea conexiunii dintre Mercur-Venus în Scorpion. Mercur este planeta comunicării, în timp ce Venus este despre dragoste și relații. Faptul că cele două se întâlnesc în Scorpion te ajută să te focusezi mai mult pe intimitate și conexiune. Fie că ai sau nu o relație, aceasta este perioada cea mai bună pentru a descoperi dragostea adevărată, arată Yourtango.com

Reclamă

Taur: 20 aprilie – 20 mai

Cea mai bună zi pentru iubire și pasiune este ziua de 16 decembrie. Venus, planeta iubirii, ajunge pe terenul de foc al Săgetătorului și luminează sectorul intimității și al conexiunilor. Această parte a vieții tale guvernează transformarea așa că, dacă ai o relație, nu ezita să-i aduci îmbunătățiri.

Astrele spun că în decembrie vei reuși să descoperi care sunt sectoarele ce nu funcționează și cum poți ajunge să cunoști dragostea adevărată.

Reclamă

Gemeni: 21 mai – 21 iunie

Tot data de 16 decembrie este destinată iubirii și în cazul tău. Săgetătorul este cel care guvernează relațiile de iubire în cazul tău. Acesta te va ajuta să extinzi ceea ce înainte credeai că e ceva normal. Te va ajuta să vezi cu alți ochi cât de frumoasă este relația ta de fapt și îți va permite să îți asumi anumite riscuri pentru ca iubirea din inima ta să crească.

Rac: 22 iunie – 22 iulie

Cea mai bună zi pentru iubire în cazul tău este date de 1 decembrie. La fel cum se întâmplă cu majoritatea zodiilor în acest an, focusul cade pe intimitate și conexiune, elemente esențiale în orice fel de relație. Astrele te vor ajuta să îți dai seama cum să treci peste lucrurile pe care le simți ca obstacole sau limitări. Nu este momentul să renunți la cineva sau ceva care are o însemnătate aparte pentru tine.

Leu: 23 iulie – 22 august

Cea mai bună zi pentru iubire este pe data de 20 decembrie. În timp ce mulți sunt dispuși să redescopere intimitatea în această perioadă, în cazul tău este vorba despre romantism în relația de cuplu. În această perioadă astrele îți recomandă să vezi partea logică în orice situație. Intuiția trebuie lăsată o perioadă deoparte fiindcă te poate conduce pe căi greșite. De cele mai multe ori trebuie să ai grijă ca sentimentele să nu fie cele care dictează în deciziile importante.

Află top 3 cei mai atrăgători bărbați ai zodiacaului. Care sunt bărbații ce reușesc să întoarcă toate privirile.

Fecioară: 23 august – 22 septembrie

Cea mai bună zi pentru iubire în cazul tău este tot data de 20 decembrie. Dacă ai un partener, ai grijă să nu-l dezamăgești și să-i dai peste cap toate planurile și gândurile pe care le avea alături de tine. Echilibrul este lucrul cel mai important pentru a obține ceea ce îți dorești. Faptul că te confrunți cu sentimente pe care nu le-ai mai trăit până acum îți va schimba puțin ordinea priorităților.

Balanță: 23 septembrie – 23 octombrie

Cea mai bună zi pentru iubire este pe data de 8 decembrie. Vestea cea mare din această lună este Eclipsa de Lună care va trimite unde de șoc în partea din viața ta care guvernează toate formele de intimitate. Eclipsele de Lună aduc schimbări în ceea ce simți, ceea ce înseamnă că s-ar putea să fi avut loc o procesare internă asupra semnificației și importanței tuturor aspectelor intimității.

Aceasta se referă nu doar la intimitatea fizică, ci și la intimitatea emoțională, mentală și chiar spirituală care există în cadrul relațiilor.

Scorpion: 24 octombrie – 21 noiembrie

Cea mai bună zi pentru dragoste e pe 8 decembrie. Viața s-a transformat în moduri neașteptate de la eclipsa solară de Lună Nouă din Scorpion. Acum, Energia Scorpionului guvernează sentimentul de sine, în timp ce energia Taurului guvernează relația romantică.

Eclipsa de Lună aduce schimbări sau evoluții neașteptate în relația ta. Este vorba de a aduce împreună atât pasiunea, cât și stabilitatea, fără a fi nevoie să alegi din nou între cele două.

Săgetător: 22 noiembrie – 21 decembrie

Cea mai bună zi pentru dragoste e pe data de 22 decembrie. În octombrie, Marte în Gemeni s-a înfruntat cu Neptun în Pești, subliniind temele relației tale romantice și ale căminului. Acest lucru creează un punct de criză asupra căruia vei putea lua o decizie serioasă, astfel încât să poți aduce împreună aceste două părți ale vieții tale.

Vor avea loc schimbări atât în ceea ce privește locul pe care îl numești acasă. Acest tranzit nu va avea loc din nou până în martie 2023, așa că este important să profiți de această oportunitate și să ai încredere că vei putea reuni toate aspectele vieții tale.

Capricorn: 22 decembrie – 19 ianuarie

Cea mai bună zi pentru dragoste e pe data de 30 noiembrie. Sfârșitul lunii devine deosebit de important pentru tine. Racul este semnul care guvernează relațiile tale romantice.

O schimbare a început luna trecută prin faptul că te implici mai mult emoțional în deciziile pe care le iei, în special în relația ta romantică. Această lună te ajută să vezi cum, dacă nu faci acest lucru, partenerul de viață se va plictisi să aștepte și vei rămâne fără cuplu.

Vărsător: 20 ianuarie  – 18 februarie

Cea mai bună zi pentru dragoste e data de 16 decembrie. Ultimul sfert de lună în astrologie reprezintă o perioadă de dăruire și responsabilitate reînnoită. Așa cum se întâmplă în Leu, semnul zodiacal care îți guvernează viața romantică, această energie va veni în relația ta.

Ultimul sfert de lună în Leu te va ajuta să te reangajezi în relația de cuplu, să adâncești legătura și, de asemenea, îți va permite să te asiguri că nu lași nimic să stea în calea iubirii.

Pești: 19 februarie – 20 martie

Cea mai bună zi pentru dragoste e pe data de 22 decembrie. Te afli într-o fază de schimbări care vin în casa și viața ta de familie datorită faptului că Marte va fi poziționat în această parte a vieții tale până la începutul anului viitor. Marte în Gemeni aduce nu numai schimbări, ci și hotărâre de a crea ceea ce îți dorești cu adevărat.

Pe măsură ce se confruntă cu Neptun în Pești, vei fi întrebată ce dorești cu adevărat. Acest lucru este pentru a te asigura că nu ești doar de acord asupra a ceea ce este cel mai ușor sau a ceea ce este cel mai confortabil în relație. Trebuie să te asiguri că orice ai creat este ceea vă doriți amândoi.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O femeie cu părul scurt stă în fața unei oglinzi și se dă cu ruj pe buze, sugerând nuanțe de ruj pe care să le eviți dacă ai peste 40 de ani
Frumusețe
Nuanțe de ruj pe care să le eviți dacă ai peste 40 de ani. Care sunt explicațiile make-up artiștilor
Există o serie de nuanțe de ruj pe care să le eviți dacă ai peste 40 de ani, iar specialiștii în frumusețe explică motivele. De cele mai multe ori, femeile aleg să folosească rujul...
2
O femeie tânără, în echipament sportiv se pregîtește de mișscare, unul dintre obiceiurile prin care să reduci grăsimea abdominală
Lifestyle
Obiceiuri prin care să reduci grăsimea abdominală. Ce exerciții fizice să faci
Recomandăm câteva obiceiuri prin care să reduci grăsimea abdominală, astfel încât să îți atingi obiectivele. În cazul în care grăsimea din zona abdomenului îți dă bătăi de cap, ai ajuns la locul potrivit. Îți...
3
O femeie mai în vârstă stă în fața unei oglinzi, fiind atentă la ce să nu facă părului său
Frumusețe
Ce să nu faci părului tău. Aceste sfaturi te vor ajuta să arăți cu 10 ani mai tânără
Stiliștii te învață ce să nu faci părului tău atunci când îl îngrijești. Deși poate ai impresia că îi oferi toată atenția de care are nevoie, s-ar putea să faci niște greșeli de care...
4
O femeie frumoasă, îmbrăcată într-o rochie roșie, cu aripi
Horoscop
Top 3 zodii care au faima la picioare. Ele sunt cele care reușesc să obțină tot ceea ce își doresc
Fie că se întâmplă accidental sau chiar își doresc, ele se încadrează în top 3 zodii care au faima la picioare. Reușesc întotdeauna să obțină atât lucruri materiale cât și prietenii. Fac mari eforturi...
5
O hartă cu zodii și monede
Horoscop
Top 3 zodii materialiste. Ele sunt cel mai greu de satisfăcut într-o relație
Se spune despre acestea că s-ar încadra în top 3 zodii materialiste, asta pentru știu să aprecieze bunurile de valoare și vor întotdeauna să fie înconjurate de lux și frumusețe. Au pretenții în viață,...
PARTENERI
×