Reclamă

Horoscopul dragostei pentru luna februarie 2023. Vărsătorii își vor găsi motivația în relația de cuplu. Află ce îți rezervă astrele

Dacă vrei să citești despre horoscopul dragostei pentru luna februarie 2023, află că Vărsătorii își vor găsi motivația în relația de cuplu și se vor stabiliza din punct de vedere al sentimentelor. Astrele le vor da o mână de ajutor nativilor care simt nevoia de un imbold.

Publicat: 25 ianuarie 2023, 9:46

Luna februarie aduce noi schimbări în viața Scorpionilor, iar Peștii cunosc cu siguranță momentul în care să pună punctul pe ceea ce este cu adevărat important. Chiar și cei mai curajoși dintre nativi vor cădea acum pradă săgeților lui Cupidon. Nu este cazul să se ascundă. Dacă anumite momente păreau până acum de neatins, viața amoroasă se schimbă de aici într-o clipă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Horoscopul dragostei pentru luna februarie 2023

Așa cum se cunoaște de obicei, luna februarie vine cu surprize pentru cei mai mulți nativi din zodiac. Dacă vorbim despre persoanele singure, acestea sunt gata să dea noi șanse relațiilor, însă rămân destul de precaut. O conversație onestă încă de la primele întâlniri ar ajuta în dezvoltarea durabilă a diferitelor uniuni. Dacă totuși această perioadă va trece și cei care își doresc nu vor găsi pe cineva cu care să-și întemeieze un cămin, nu este cazul să apelăm la disperare.

Descoperă ce îți rezervă astrele în funcție de zodia în care te-ai născut.

Berbec: 21 martie – 19 aprilie

Pentru nativii Berbec este perioada propice în care își găsesc vocea interioară. Au șansa de a-și manifesta sentimentele așa cum doresc, fără a fi judecați. Relația cu partenerul de viață decurge mai bine ca niciodată. În cazul în care te găsești singură în perioada lui Cupidon, află că acest lucru nu va dura pentru eternitate, spune Astrology.com. Nu ești obligată să-ți găsești chiar acum prințul pe cal alb.

Reclamă

Taur: 20 aprilie – 20 mai

Nativii Taur se simt extraordinar de bine în noua etapă a vieții. Cu toate că uneori întâmplările par ireale, tot ceea ce trăiește este cu adevărat palpabil.

Partenerul de viață își recunoaște greșelile și acum pornești la drum mulțumită de ceea ce ai reușit să aduci la suprafață. Permite-ți să aplici o doză de egoism acolo unde este cazul.

Reclamă

Află totul despre nativul Taur, de la trăsături și până la personalitate.

Gemeni: 21 mai – 21 iunie

În cazul de față, nativii Gemeni își pot permite mici escapade, fără însă a înșela încrederea partenerului. Astrele te sfătuiesc să faci acest lucru doar dacă nu te afli deja într-o relație pentru care se presupune că ai depus efort. Încearcă să te lași dusă de val, însă doar acolo unde nu sunt necesare prea multe explicații. Ți se pare că uneori viața merită trăită în doi.

Rac: 22 iunie – 22 iulie

Nativii Rac trebuie să facă în luna februarie un compromis pe plan personal. În cazul în care își doresc o relație pe viață, o cerere în căsătorie ar trebui lansată cât mai curând, arată Yourtango.com. Cu toate acestea, lucrurile merită a fi cântărite în cel mai scurt timp posibil. Orgoliul nu își are loc în acest caz.

Leu: 23 iulie – 22 august

Fiind într-o perioadă mai agitată a vieții, pe plan sentimental astrele îți aduc surprize neașteptate. Dacă ești singură, ai șansa să explorezi locuri și oameni pe care până acum nu ai avut ocazia să-i întâlnești. Dacă te afli într-o relație, aceasta va trece la nivelul următor fără prea mari eforturi din partea ta. Având în vedere că lucrurile bune vin de la sine este cazul ca și în acest punct să se întâmple la fel.

Fecioară: 23 august – 22 septembrie

Dacă până acum ai purtat diferite măști în contexte sociale care au părut că nu te avantajează, luna februarie vine să-ți deschidă drumul către fericire. Ai șansa de a cunoaște pe cineva important și poate chiar vei începe o relație. Această perioadă este una într-adevăr specială dacă te afli într-un parteneriat de multă vreme.

Balanță: 23 septembrie – 23 octombrie

Nativii Balanță au parte de o lună a lui Cupidon exact așa cum și-o doresc. Nu trebuie să mai treacă prin greutățile pe care le-au îndurat în trecut. Se simt în siguranță și acceptați. Relația de cuplu merge mai bine ca niciodată, asta pentru că toate zidurile ce înainte s-au ridicat, acum au fost dărâmate. Este șansa ta să iubești cu adevărat.

Scorpion: 24 octombrie – 21 noiembrie

Nativii Scorpion învață să fie mai deschiși față de partenerul de cuplu, iar asta le aduce o apropiere mai profundă. Posibilitatea de construire a unui viitor perfect bate la ușă. Este timpul să te vezi și tu așa cum te văd ceilalți. Familia îți este un sprijin real în tot ceea ce îți dorești să întreprinzi. Nu uita să le spui întotdeauna ceea ce simți pentru ei.

Săgetător: 22 noiembrie – 21 decembrie

Dacă alegi să faci o schimbare pe plan personal este cazul să nu renunți. Indiferent care sunt motivele pe care le găsești pentru a renunța, trebuie să îți ieși din zona de confort. Permite-ți să te bucuri de ceea ce îți place și te face să te simți bine. Partenerul de cuplu te va înțelege pe deplin, asta dacă într-adevăr este ceea ce îți trebuie în prezent.

Capricorn: 22 decembrie – 19 ianuarie

Nativii Capricorn află că mai au de lucrat la anumite situații critice din relațiile de cuplu. Cu toate acestea, nimic nu se destramă acum. Planurile frumoase vor fi totuși amânate, asta până când o doza de optimism se va ivi la ușa ta. Un vechi prieten îți aduce vești pe care le așteptai de mult. Ai mai multă încredere în ceea ce faci.

Vărsător: 20 ianuarie  – 18 februarie

Relațiile și angajamentele pe care ți le-ai aranjat până acum au venit ca un val în viața ta. Dacă te simți deranjată de anumite probleme, rezolvă situațiile urgente și lasă restul pe mâna destinului. Este important să ai parte și de câteva clipe departe de tot ceea ce îți provoacă stres.

Pești: 19 februarie – 20 martie

Nativii Pești nu mai simt teama de a se exprima în fața partenerului de cuplu. Emoțiile pe care le întâlnești acum sunt cele adevărate, cele care nu te vor lăsa să cobori ștacheta atunci când ți se va cere. Fericirea nu este totuși un lucru dat.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O zână cu aripi, care stă speriată la pământ
Horoscop
Zodii care preferă să trăiască singure. Nativii care se simt mai bine atunci când au intimitate
Există atât de multe lucruri care merită spuse despre viața personală atunci când locuiești singură. Pacea și liniștea, filmele preferate, ora de culcare târzie și faptul că nu trebuie să dai nimănui nicio explicație....
2
Bianca Censori și Kanye West într-o mașină privată
Divertisment
Bianca Censori a purtat o ținută transparentă și a fost la un pas de un accident vestimentar. Partenera lui Kanye West a avut o apariție îndrăzneață
Bianca Censori a purtat o ținută transparentă și a fost la un pas de un accident vestimentar. Partenera lui Kanye West a avut o apariție îndrăzneață pe străzile din Los Angeles. Imaginile cu diva...
3
O femeie îmbrăcată într-o rochie roșie, impunătoare
Horoscop
Cele mai norocoase zodii în funcție de luna în care s-au născut. Ei sunt fericiții zodiacului
Astrologii ne spun că data nașterii are un rol aparte în doza de noroc cu care ne neștem. Însă te-ai întrebat vreodată care dintre lunile anului poartă mai mult noroc? În acest articol, vei...
4
O femeie tânără cu ochelari de soare la ochi și un ruj portocaliu pe buze
Frumusețe
Nuanțele de ruj care te îmbătrânesc. De ce culori să te ferești, potrivit specialiștilor
Uneori este suficient să accentuezi buzele cu ruj pentru a te simți mai încrezătoare în sine. Această metodă va atrage o mulțime de priviri asupra ta, lucru care te va face să te simți...
5
Charles Spencer surprins într-o fotografie portret la Althorp House
Divertisment
Charles Spencer a vorbit despre starea de sănătate a lui Kate Middleton. Fratele Prințesei Diana spune că este îngrijorat
Charles Spencer a vorbit despre starea de sănătate a lui Kate Middleton. Fratele Prințesei Diana este îngrijorat pentru soția Prințului William. Charles a oferit mai multe informații într-un interviu recent. Charles Spencer a vorbit...
PARTENERI
×