Reclamă

Horoscopul dragostei pentru luna noiembrie 2022. Taurii vor schimbări pe plan personal. Află ce îți rezervă astrele

Horoscopul dragostei pentru luna noiembrie 2022 vine în viața nativilor cu mai multă speranță pentru viitor. Dacă până acum exista teama de a-și exprima sentimentele față de cei dragi, acum nimic nu le va mai sta în cale. Fiecare cuvânt va fi lăsat să zboare în care, așa cum a fost gândit. Toamna vine cu mai mult curaj pentru Tauri și Balanțe. Nici Vărsătorii nu vor fi lăsați deoparte. Aceștia vor învăța cum să-și pună în valore frumusețea.

Cristiana Coman
Cristiana Coman
Publicat: 26 octombrie 2022, 9:20

Vor reușii anumiți nativi să se alinieze în cuplu ? Astrele spun că dacă vor aborda fiecare situație cu sinceritate, atunci totul va avea o însemnătate aparte. Pe măsură ce timpul trece, persoanele singure vor realiza care le sunt de fapt prioritățile. Unii își vor dori să pășească spre altar, mânați de dorințe ascunse, iar alții se vor bucura de liniște. Oricum ar fi, niciun nativ nu va scăpa de săgețile lui Cupidon, chiar dacă acestea își vor face sau nu efectul. Astrele sunt de părere că toate semnele zodiacale ar trebui să guste din romantismul de toamnă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Horoscopul dragostei pentru luna noiembrie 2022

Horoscopul dragostei pentru luna noiembrie 2022 va aduce nativilor mai multă energie și încredere pe plan afectiv. Corpul le va spune când anume exact este momentul pentru dezlănțuirea actelor de romantism. Astrele recomandă zile fără grabă. Această perioadă va aduce deschidere sufletească și o șansă în plus către viitorul mult dorit. În acest sens, nu este cazul ca lucrurile importante să fie grăbite pentru că pot avea pe termen lung consecințe nedorite.

Descoperă ce îți rezervă astrele în funcție de zodia în care te-ai născut.

Berbec: 21 martie – 19 aprilie

Horoscopul dragostei pentru luna noiembrie 2022 spune că această perioadă va fi una perfectă pentru relații. Vor exista mici momente de neîncredere, dar vor dispărea rapid. Trebuie să acorzi o atenție aparte felului în care te exprim. Astfel, vei evita momente stânjenitoare de liniște la primele întâlniri. Viața amoroasă se anunță intensă. Este foarte posibil să fii atinsă de săgeata lui Cupidon, arată Yourtango.com. Nativii care se află deja într-o relație vor avea momente romantice în doi, fără participarea copiilor. Acest lucru nu îi va face să se simtă ca fiind părinți neglijenți, ci din contră, le va oferi un plus de încredere pe viitor.

Reclamă

Taur: 20 aprilie – 20 mai

Dacă la începutul perioadei vedem semne că nativul Taur își dorește cu adevărat o relație de lungă durată. Cu toate acestea, experiențe difficile din trecut au lăsat semne vizibile în sufletul acestui semn zodiacal. Poate că totuși ai muncit din greu pentru ceva ce trebuia să aștepți să se întâmple de la sine.

Preocupările principale sunt acum legate doar de dezvoltarea personală. Poate o excursie în țară sau citirea unei cărți mult dorite. Pasiunile tale vor fi relevate unei persoane pe care ai cunoscut-o acum multă vreme.

Reclamă

Gemeni: 21 mai – 21 iunie

Horoscopul dragostei pentru luna noiembrie 2022 spune că cei mai mulți Gemeni încearcă să-și păstreze optimismul în viața sentimentă. Astrele spun că este important ca acțiunile să în concordanță cu gândurile pentru ca totul să meargă ca pe roate. Baza unei relații solide de cuplu este într-adevăr comunicarea, însă aceasta trebuie să fie cât mai sinceră.

Pentru nativii singuri, jumătatea lunii jumătatea lunii le aduce o surpriză. Dacă au crezut că vor rămâne fără partener o bună perioadă de timp, s-au înșelat. Este posibil să existe un foc mocnit între două persoane care abia s-au cunoscut. Astrele spun ca situația să fie luată cât mai liniștit posibil. Dragostea de la început nu se aseamănă niciodată cu cea de peste ani.  

Rac: 22 iunie – 22 iulie

Viața amoroasă a nativilor Raci se anunță cu multe suișuri și coborâșuri în noiembrie 2022. În prima parte a lunii este posibil să se anunțe dispute alături de partenerul de viață. Nu este exclus ca o posibilă despărțire să fie pusă pe masă. O relație de prietenie sau iubire mai veche va răsări din nou în viața ta. Va veni o perioadă în care îți vei da seama care sunt de fapt dorințele tale reale.

Nu neglija totuși persoana care ți-a fost alături atât de multă vreme. Nu îți stă în caracter să fii egoistă. Conjuncturile astrale te inspiră să scoți la iveală ceea ce până acum nu ai crezut posibil. Este vremea să realizezi o analiză a propriilor valori. Cel mai probabil îți vei da seama că nu este cazul să te întorci la ceea ce ai lăsat în urmă.

Leu: 23 iulie – 22 august

Horoscopul dragostei pentru luna noiembrie 2022 spune că ești așezată în casa familiei pe care ți-ai construit-o cu mult curaj și dăruire. Relațiile cu cei dragi sunt perfecte în această perioadă. Este posibil ca mulți nativi să plece în călătorii alături de cei dragi. Să rememoreze și să povestească despre clipele mai puțin plăcute. Este posibil să iasă la iveală sentimentele în contradictoriu, spune Astrology.com.

Cu toate acestea, le vor lega nativilor relațiile cu cei din jur. Dacă au rămas lucrurile nelămurite, acum totul va fi întins pe tavă. Este posibil să îți dorești o escapadă de una singură. Nu te ascunde dacă îți dorești să verși câteva lacrimi. Acestea te vor curăța cu siguranță.

Află top 3 cei mai atrăgători bărbați ai zodiacaului. Care sunt bărbații ce reușesc să întoarcă toate privirile.

Fecioară: 23 august – 22 septembrie

Astrele spun că în această perioadă comunicarea cu cei dragi va fi dificilă. Este nevoie de multe explicații suplimentare și o doză de răbdare pentru ca totul să meargă așa cum trebuie. Este posibil ca anumite persoane din jurul tău să-și piardă cumpătul.

Este important să te gândești abordarea fiecărei situații pentru ca totul să meargă ca pe roate. Cu toate acestea, spre finalul perioade o scurtă discuție cu partenerul de viață îți va readuce în minte motivele pentru care au început din start acele clipe de neliniște în familie. Astrele îți recomandă plimbările în natură.

Balanță: 23 septembrie – 23 octombrie

Horoscopul dragostei pentru luna noiembrie 2022 întrevedere o perioadă propice intervențiior personale. Este posibil ca cele mai multe dintre Balanțe să se îndepărteze de ideea unui partener pe viață. Vor exista situații în care acești nativi se vor gândi doar la experiențe de moment. Evenimentele care au loc în perioada următoare te pot schimba și îți pot deschide noi căi de comunicare.

Deși nu te-ai fi văzut niciodată în ipostaza de cuceritoare, acum este momentul să îți oferi o altă denumire. Conștientizezi că există și astfel de dorințe ce nu trebuie ascunse și nici reprimate. Cel mai probabil ai relevații din toate discuțiile avute cu prietenii. Îți dai seama unde ai greșit până în prezent și ce anume trebuie să faci pe viitor. Fii mai încrezătoare ! Și alege conștient.

Scorpion: 24 octombrie – 21 noiembrie

Nativul Scorpion traversează o perioadă mult mai dificilă în plan afectiv. Pentru anumite persoane vin zile pline de depresie. Cu toate acestea, nu este exclus să existe mici momente de fericire, dar nu vor dura foarte mult. Este importantă înțelegerea propriei conștiințe pentru ca viitorul să capete un alt sens.

Deși de cele mai multe ori reușești să ții totul sub control, de data aceasta te simți pierdută. Eclipa de lună vine să-ți tulbure toate relațiile pe care le-ai construit în timp, iar acest lucru te poate da puțin peste cap. Cărțile de dezvoltare personală îți vin în ajutor, dar pe deoparte, încep să te frustreze aplicările efective ale exercițiilor sugerate de marii experți.

Săgetător: 22 noiembrie – 21 decembrie

Horoscopul dragostei pentru luna noiembrie 2022 spune că pe plan afectiv vei avea mult mai mult noroc ca până acum. Frământările sufletești nu au dispărut, însă încrederea de sine a crescut. În relația de cuplu simți că dai totul, iar partenerul de viață te urmează întocmai. Colaborarea cu acest merge excelent. Pot apărea discuții despre copii și întregirea familiei. Pentru anumiți nativi se poate încheia o perioadă a căutărilor persoanei potrivite. Este un semn că ți-ai setat în sfârșit un obiectiv și mergi spre realizarea acestuia până la capăt.

Capricorn: 22 decembrie – 19 ianuarie

Eclipsa de lună din 8 noiembrie se pare că are un impact total asupra vieții tale amoroase. Te poți aștepta la certuri, ba chiar despărțiri. Relația sentimentală se află pe punctul de a se finaliza. Dacă începi o discuție, simți nevoia să fii tu cea care are întotdeauna dreptate.

Partenerul de viață te vede ca oaia neagră, iar acest lucru îți conferă sentimente reprimate din trecut. Nu lăsa micile vorbe să te afecteze la un nivel subconștient. Cel mai probabil, persoana iubită îți răspunde cu aceeași monedă. Nimeni nu e perfect, încearcă să vezi și defectele celui de lângă tine. Este o perioadă foarte bună pentru comunicare cu grijă.

Vărsător: 20 ianuarie  – 18 februarie

Luna noiembrie se anunță mult mai liniștită pe plan emoțional. Viața de familie este perturbată doar de mici evenimente care nu stau în controlul tău. Viața de cuplu devine mult mai frumoasă, iar comunicarea este surprinzătoare. Tot ceea ce nu ai crezut posibil, acum se întâmplă. Relația cu copiii este una excelentă, iar partenerul de viață reușește să te complimenteze la fiecare pas. Te simți ca o regină într-un castel. Poartă-te ca atare !

Pești: 19 februarie – 20 martie

Viața sentimentală a nativilor pești se poate schimba fără doar și poate în luna noiembrie 2022. În zilele ce urmează vei avea parte de multe teste pe care le vei trece cu brio. Vei căpăta o încredere de sine ce se va vedea și în grupul de prieteni. Nu trebuie totuși să devii arogantă. Rămâi pe o linie de plutire. În ceea ce privește comunicarea în cuplu, aceasta va fi pe primul loc în topul dorințelor tale pentru viitor.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O femeie frumoasă care poartă o rochie roz și simbolizează una dintre acele zodii energice
Horoscop
Cele mai energice zodii. Ei sunt nativii cu o forță interioară de invidiat
Te-ai întrebat vreodată care sunt cele mai energice zodii? Acești nativi au o forță interioară de invidiat. Reușesc să facă față tuturor provocărilor și aduc zâmbetul pe buzele oamenilor din viața lor. Ei sunt...
2
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 15 aprilie – 21 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
În această perioadă, mulți dintre nativi se vor reîntoarce la credințele din trecut. Există o singură zodie care va descoperi că suferă de oboseală cronică, iar aceasta va trebui să ia o pauză prelungită....
3
O femeie frumoasă care stă în pat și citește mesaje încercând să-și urmărească fostul partener
Horoscop
Zodii care își urmăresc fostul partener. Nativii care nu pot trece cu ușurință peste o despărțire
Există unele zodii care își urmăresc fostul partener. Acești nativi caută orice motiv pentru a vedea ce face persoana de care s-au despărțit. Ei trec mai greu peste momentul despărțirii și nu pot accepta...
4
O femeie frumoasă care poartă o rochie neagră și ține într-un cerc armonios mai multe frunze aurii
Horoscop
Zodii care iubesc liniștea. Ei sunt nativii care evită situațiile dramatice
Există unele zodii care iubesc liniștea și evită pe cât se poate situațiile dramatice. Acești nativi se feresc de persoanele care tind să fie vampiri energetici. Ei au nevoie de oameni sinceri în viața...
5
O femeie frumoasă care își aplică anticearcăn în timp ce se uită în oglindă
Frumusețe
Când se aplică anticearcănul. Ordinea corectă a produselor de machiaj
Dacă nu ești pasionată de beauty sau ești la început de drum, atunci poate fi copleșitor să începi să te machiezi singură. Cu atât de multă informație este greu să alegi pe cea care...
PARTENERI
×