Reclamă

Horoscopul dragostei pentru luna septembrie 2021. Scorpionii se simt iubiți. Află ce îți rezervă astrele

Horoscopul dragostei pentru luna septembrie 2021 anunță o perioadă plină de momente de neuitat pentru toți nativii din zodiac. Aceștia se vor bucura de clipe de tandrețe alături de cei pe care-i iubesc. Pentru Scorpioni, luna aceasta va fi marcată de iubirea primită din partea partenerului.

Publicat: 17 august 2021, 10:16 / Actualizat: 30 august 2021, 18:44

Prima partea a lunii va aduce câteva provocări pentru anumiți nativi din zodiac. Aceștia trebuie să învețe să fie mai comunicativi și să-și exprime cu sinceritate sentimentele. Astrele vor încerca să-i ghideze pe tot parcursul acestei luni pentru a găsi în cele din urmă rezolvarea pe care și-o doresc cu adevărat.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Horoscopul dragostei pentru luna septembrie 2021

Horoscopul dragostei pentru luna septembrie 2021 anunță multe momente speciale pentru antivii din zodiac. Aceștia trebuie să învețe să fie asumați și să nu se teamă să comunice ceea ce-și doresc de la relația de cuplu. Fiecare nativ în parte este sfătuit să se bucure de fiecare moment la maxim. Luna septembrie va fi presărată cu amintiri pe care le vor prețui pentru totdeauna.

Descoperă ce îți rezervă horoscopul dragostei pentru luna septembrie 2021 în funcție de zodia în care te-ai născut.

Berbec: 21 martie – 19 aprilie

Berbecii se vor simți copleșiți cu iubire luna aceasta. Partenerul de cuplu știe cum să te cucerească și să te surprindă, prin urmare încearcă să te bucuri de fiecare moment. Horoscopul dragostei pentru luna septembrie 2021 te sfătuiește să-ți deschizi sufletul și să nu-ți mai ascunzi sentimentele. Te temi să pari vulnerabilă în fața partenerului de cuplu, iar din această cauză uneori pot apărea neînțelegeri între voi doi.

Reclamă

Taur: 20 aprilie – 20 mai

Nativii din zodia Taurilor știu cum să se facă remarcați. Luna aceasta îți redescoperi energia feminină și te bucuri din plin de frumusețea și farmecul tău natural. Partenerul de cuplu va remarca și el o schimbare în atitudinea ta și te va aprecia cu fiecare ocazie. Este o perioadă extrem de înfloritoare pentru tine. Bucură-te de fiecare clipă la maxim și nu uita că viața este trecătoare.

Află din Galeria FOTO care este arma secretă a seducției pentru fiecare zodie și cum se comportă în funcție de caracteristicile semnului ei!

Reclamă

Gemeni: 21 mai – 21 iunie

Pentru tine se anunță o perioadă agitată. Din punct de vedere emoțional nu reușești să-ți găsești echilibrul, iar acest lucru s-ar putea reflecta și asupra relației de cuplu. Încearcă să te liniștești și să-ți rezolvi problemele. Dacă nu ești bine cu tine, în mod cert nu vei reuși să fii bine nici într-o relație. Dacă te simți presată pentru a lua o decizie, nu uita că întotdeauna cea mai bună soluție este să-ți asculți inima și intuiția.

Rac: 22 iunie – 22 iulie

Racii par să se retragă din ce în ce mai mult când vine vorba de relațiile amoroase. Aceștia nu mai au încredere să iasă la întâlniri și preferă să-și petreacă timpul singuri Astrele te sfătuiesc să lași spațiu oamenilor să intre în viața ta. Spre finalul lunii ai putea fi surprinsă în mod plăcut de o persoană care își va dori să-ți fie alături pentru totdeauna.

Leu: 23 iulie – 22 august

Horoscopul dragostei pentru luna septembrie 2021 anunță multe momente pline de tandrețe pentru nativii acestei zodii de foc. Aceștia se bucură de toată atenția și iubirea venită din partea partenerului. Leii știu cum să se facă remarcați și să obțină tot ceea ce-și doresc. Cu toate acestea, atenția venită din partea celui pe care-l iubești s-ar putea să te copleșească uneori. Nu uita cât de important este să faceți lucrurile separat unul de celălalt uneori.

Fecioară: 23 august – 22 septembrie  

Femeile Fecioară uită de multe ori cât de importantă este viața amoroasă. Se concentrează foarte mult pe aspectele ce țin de carieră și neglijează sfera emoțională. Luna septembrie le va surprinde complet pe aceste femei care vor simți pentru prima dată după mult timp că plutesc. Iubirea va fi elementul central care le va guverna întreaga existență în această lună. Bucură-te de fiecare moment alături de cel care va reuși să-ți cucerească inima.

Balanță: 23 septembrie – 23 octombrie

Așteptările pe care ți le faci de la partener ar putea fi uneori nerealiste. Din această cauză, de multe ori pot apărea conflicte între voi doi. Încearcă să discuți cu partenerul tău fiecare lucru care te deranjează în relație și să nu pui presiune inutilă asupra sa. Dacă nu-i spui ce anume te deranjează cu adevărat, nici el nu se va putea schimba. Comunicarea este cheia într-o relație, iar în momentul în care vei înțelege acest lucru, o parte din problemele tale se vor rezolva.

Scorpion: 24 octombrie – 21 noiembrie

Scorpionii se simt iubiți, iar acest lucru nu poate decât să-i bucure. Femeile Scorpion au parte de toată aprecierea și admirația partenerului. Acestea știu cât de importante sunt și profită la maxim de aceste sentimente. La rândul tău, nu trebuie să uiți cât de important este să-i arăți celui pe care-l iubești ceea ce simți cu adevărat. Ai tendința să fii rece uneori, iar acest lucru poate să-l deruteze uneori pe partenerul tău.

Săgetător: 22 noiembrie – 21 decembrie

Horoscopul dragostei pentru luna septembrie 2021 anunță o perioadă mai dificilă pentru nativii din zodia Săgetătorului. Aceștia vor începe luna singuri. Au nevoie de timp pentru a-și da seama ceea ce-și doresc cu adevărat de la viitor. O relație nu face decât să le distragă atenția de la adevăratele probleme. Nativii din zodia Săgetătorului trebuie să învețe să-și pună ordine în gânduri înainte de a intra într-o relație serioasă, de lungă durată.

Capricorn: 22 decembrie – 19 ianuarie

Nativii din zodia Capricornului nu par la fel de interesați de sfera iubirii ca ceilalți nativi. Aceștia își doresc mai întâi stabilitate din punct de vedere profesional și financiar înainte de a se avânta într-o poveste de iubire. Cu toate acestea, luna septembrie le va aduce în cale o persoană pe care nu o pot ignora cu ușurință. Fii atentă la oamenii din jurul tău și lasă-ți inima deschisă.

Vărsător: 20 ianuarie  – 18 februarie

Pentru Vărsători dragostea plutește în aer. Aceștia au parte de multe momente de tandrețe alături de cel pe care-l iubesc. După o lungă perioadă în care au preferat să fie singuri, a sosit momentul să simtă din nou fluturași în stomac. Luna septembrie se anunță a fi una plină de momente de neuitat alături de cel pe care-l iubești. Fii deschisă la oportunități și nu rata nicio ocazie pentru a vă cunoaște mai bine.

Pești: 19 februarie – 20 martie

Peștii au nevoie de mai multă libertate. În ultima perioadă se simt copleșiți de prezența partenerului în viața lor. Cel mai bine pentru acești nativi este să-și rezerve câteva zile pentru a face câteva lucruri singuri. Dacă te iubește cu adevărat, bărbatul din viața ta va înțelege cât de important este pentru tine să te relaxezi în lipsa sa. Horoscopul dragostei pentru luna septembrie 2021 te sfătuiește să nu te neglijezi și să-ți acorzi tot timpul de care ai nevoie.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O femeie frumoasă care poartă o rochie roz și simbolizează una dintre acele zodii energice
Horoscop
Cele mai energice zodii. Ei sunt nativii cu o forță interioară de invidiat
Te-ai întrebat vreodată care sunt cele mai energice zodii? Acești nativi au o forță interioară de invidiat. Reușesc să facă față tuturor provocărilor și aduc zâmbetul pe buzele oamenilor din viața lor. Ei sunt...
2
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 15 aprilie – 21 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
În această perioadă, mulți dintre nativi se vor reîntoarce la credințele din trecut. Există o singură zodie care va descoperi că suferă de oboseală cronică, iar aceasta va trebui să ia o pauză prelungită....
3
O femeie frumoasă care stă în pat și citește mesaje încercând să-și urmărească fostul partener
Horoscop
Zodii care își urmăresc fostul partener. Nativii care nu pot trece cu ușurință peste o despărțire
Există unele zodii care își urmăresc fostul partener. Acești nativi caută orice motiv pentru a vedea ce face persoana de care s-au despărțit. Ei trec mai greu peste momentul despărțirii și nu pot accepta...
4
O femeie frumoasă care poartă o rochie neagră și ține într-un cerc armonios mai multe frunze aurii
Horoscop
Zodii care iubesc liniștea. Ei sunt nativii care evită situațiile dramatice
Există unele zodii care iubesc liniștea și evită pe cât se poate situațiile dramatice. Acești nativi se feresc de persoanele care tind să fie vampiri energetici. Ei au nevoie de oameni sinceri în viața...
5
O femeie frumoasă care își aplică anticearcăn în timp ce se uită în oglindă
Frumusețe
Când se aplică anticearcănul. Ordinea corectă a produselor de machiaj
Dacă nu ești pasionată de beauty sau ești la început de drum, atunci poate fi copleșitor să începi să te machiezi singură. Cu atât de multă informație este greu să alegi pe cea care...
PARTENERI
×