Reclamă

Horoscopul dragostei pentru weekend-ul 13 – 14 iulie 2024. Vezi ce spun astrele despre zodii

Nativii vor avea parte de schimbări și acestea se vor vedea cu ochiul liber. Citește horoscopul dragostei pentru weekend-ul 13 – 14 iulie 2024 și vezi despre ce este vorba. Cei mai curajoși vor accepta cerei în căsătorie.

Cristiana Coman
Cristiana Coman
Publicat: 12 iulie 2024, 9:09

Indiferent că sunt la începutul relațiilor sau sărbătoresc de mult dragostea, nativii vor cunoaște acum mai multe detalii despre ceea ce înseamnă să-ți plănuiești viitorul alături de persoana iubită.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Horoscopul dragostei pentru weekend-ul 13 – 14 iulie 2024

 Este important ca nativii să-și ofere șansa de a fi conectați cu partenerul, astfel nicio discuție care va avea loc nu va fi cu adevărat semnificativă. Conexiunile romantice îi vor aduce într-un punct comun.

Descoperă ce îți rezervă astrele în funcție de zodia în care te-ai născut.

Berbec: 21 martie – 19 aprilie

Nativii Berbec se simt îndreptățiți să spună ce au pe suflet. Dacă nu au o relație de durată, acest lucru îi poate supăra pe parteneri. Este important să aștepte momentul potrivit pentru anumite destăinuiri. Alegerile pe care le vor face de acum îainte le va modifica percepția despre lume, spune Astrology.com.

Reclamă

Taur: 20 aprilie – 20 mai

Nativii Taur sunt conștienți de conexiunile pe care le caută. Convorbirile directe le aduc cea mai mare satisfacție. Partenerul își dorește să le creeze un spațiu sigur în care să-și manifeste dorințele. Este posibil ca relația în care se află să nu le aducă confortul necesar.

Gemeni: 21 mai – 21 iunie

Reclamă

Nativii Gemeni care nu sunt implicați într-o relație amoroasă nu știu exact ce își doresc. Sunt sfătuiți să ia o pauză și să facă o listă cu anumite calități și defecte pe care le-ar dori la un partener. Este importantă sinceritatea, atât cu sine cât și cu cei din jur. Cei aflați într-o relație vor avea regrete.

Rac: 22 iunie – 22 iulie

Nativii Rac caută în adâncul sufletului lor un motiv pentru care să rămână în continuare alături de partener. Cu toate că îi cunosc calitățile și defectele, balanța înclină către lucrurile negative pe care aceștia le-au realizat. Este important să aibă un spațiu sigur în care să comunice.

Leu: 23 iulie – 22 august

Nativii Leu sunt mândri de ceea ce au realizat până în prezent, chiar dacă uneori pare că vor mai mult. Partenerul de viață îi apreciează, însă uneori aceștia nu simt o iubire adevărată. Este important să cunoască toate datele problemei înainte de a se înrola într-o posibilă relație de viitor, arată Yourtango.com.

Fecioară: 23 august – 22 septembrie

Nativii Fecioară își caută perechea potrivită și o găsesc în cele din urmă. Relațiile pe care le stabilesc acum vor fi cu adevărat baza pentru viitor. Noul spațiu pe care și-l creează pentru a spune tot ce gândesc este unul sigur. Astrele le vor fi alături la orice pas.

Balanță: 23 septembrie – 23 octombrie

Nativii Balanță își continuă rutina și sunt pregătiți să ofere tot ce au mai bun partenerilor de viață. Relațiile pe care le au reprezintă centrul universului lor. De cele mai multe ori locurile în care întâlnesc oameni noi nu sunt cele imaginate de ei. Sunt invitați să îmbrățișeze schimbarea.

Scorpion: 24 octombrie – 21 noiembrie

Nativii Scorpion caută schimbările din viață în acest weekend. Vor să devină o versiune mai bună a lor, însă oportunitățile pe care le întâlnesc nu sunt cele pe care le caută cu adevărat. Viața lor devine un cerc vicios, asta dacă nu pot să-și pună în balanță direcțiile reale.

Săgetător: 22 noiembrie – 21 decembrie

Nativii Săgetător se simt îndreptățiți să-și ceară lucrurile înapoi atunci când relația nu mai funcționează alături de partener. Vor exista certuri și idei despre un posibil partaj. Astrele spun că este important să facă o pauză de la viața petrecută împreună.

Află totul despre nativii Săgetător, de la trăsături și până la personalitate. Ce spun astrele

Capricorn: 22 decembrie – 19 ianuarie

Nativii Capricorn sunt înconjurați de iubire și fericire. În ciuda acestor reușite, se gândesc că procesul pe care îl traversează în prezent nu s-a finalizat. Totul devine mult mai intens față de ceea ce s-a întâmplat până acum. Răspunsurile pe care le caută nu vor veni asupra lor atât de ușor.

Vărsător: 20 ianuarie – 18 februarie

Nativii Vărsător se simt tot mai singuri. Acest lucru nu înseamnă că partenerul de viață nu le mai acordă aceeași atenție ci că ei sunt mult prea critici. Sunt tentați să refuze multe oferte ale celor din jur de a ieși la scenă deschisă, însă acest lucru se întâmplă doar dintr-o frică inconștientă.

Pești: 19 februarie – 20 martie

Nativii Pești sunt pregătiți să ofere cele mai simple explicații partenerului de viață. Atunci când se ceartă, totul devine mult mai diferit în viziunea lor. Un nou capitol din viață va trebui îmbrățișat, asta pentru că toate conexiunile pe care le-au stabilit până în prezent i-au făcut să se îndoiască de propriile puteri.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Femeie în rochie verde, cu o bufniță în mână, într-o pădure, toamna
Horoscop
Cumpănă mare pentru o zodie în octombrie 2024. Ce aduce horoscopul toamnei 2024 pentru nativi
Anotimpul următor aduce cu el motivație și o mulțime de oportunități pentru zodii. Vor exista șanse de creștere și dezvoltare personală. Cheia este modul în care le folosești pentru a face față tuturor schimbărilor...
2
două fete frumoase cu o bomboană în mână privesc spre cameră pe un fundal albastru deschis
Horoscop
2 zodii au parte de surprize în timpul Lunii Albastre din august 2024. Vezi dacă te numeri printre ele
Unul dintre cele mai rare evenimente ale anului aduce experiențe neașteptate pentru nativi. 2 zodii au parte de surprize în timpul Lunii Albastre din august 2024. Nu este doar o simplă apariție, ci este...
3
Ben Affleck în timp ce coboară dintr-un avion privat
Divertisment
Jennifer Garner „l-a consolat” pe Ben Affleck în ziua în care JLo a depus actele de divorț. Cum au fost surprinși foștii soți
Jennifer Garner „l-a consolat” pe Ben Affleck în ziua în care JLo a depus actele de divorț. Garner și fostul ei soț au fost fotografiați de paparazzi în timp ce coborau dintr-un avion privat....
4
O femeie cu o tabletă în mână, în haine business, în fața unei clădiri de birouri
Horoscop
Zodii predestinate să aibă succes în carieră de-a lungul vieții, potrivit astrologilor
Conform astrologiei, fiecare semn zodiacal are trăsăturile sale de personalitate. Aceste trăsături se manifestă ca defecte și calități specifice care fac anumite lucruri să fie mai ușor de realizat sau obținut pentru unele zodii...
5
Addison Rae în timp ce mănâncă înghețată și se plimbă pe stradă cu o prietenă
Divertisment
Ea este vedeta care a oprit circulația cu ținuta pe care a ales-o. Fotografii au pozat-o din toate unghiurile
Ea este vedeta care a oprit circulația cu ținuta pe care a ales-o. Fotografii au pozat-o din toate unghiurile și au încercat să obțină cele mai bune imagini. Vedeta și-a etalat silueta într-o ținută...
PARTENERI
×