Reclamă

Horoscopul lunii august 2024. Nativii sunt tot mai dornici să-și găsească marea dragoste

Multe surprize îi așteaptă pe nativi în ultima lună de vară. Dragostea plutește pretutindeni și horoscopul lunii august 2024 anunță mari schimbări. Universul este de partea zodiilor, astfel încât fiecare să-și găsească adevăratul drum în viitor. Unii decid să-și schimbe viața, pe când alții lasă totul la întâmplace.

Cristiana Coman
Cristiana Coman
Publicat: 26 iulie 2024, 9:02

Unii nativi vor fi complet dați peste cap de anumite evenimente, însă asta nu îi va opri din a-și controla sentimentele atunci când nimic nu mai poate fi făcut. Decid să-și impresioneze șefii, atunci când vine vorba despre carieră. Alții caută să fie pe placul partenerilor în plan personal.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Horoscopul lunii august 2024

Vestea bună pentru cele mai multe dintre zodii vine chiar de la astre. Nativii vor dori să petreacă mai mult timp alături de familie. Chiar dacă nu vor alege distanțe mari, își vor duce până la capăt visul. Zilele libere pe care și le-au ales par a fi exact pe placul lor.

Descoperă ce îți rezervă astrele în funcție de zodia în care te-ai născut!

Berbec : 21 martie – 19 aprilie

Nativii Berbec au foarte multe șanse să ajungă la ceea ce își doresc. Caută să își inhibe atitudinea arogantă și să se îndrepte către familie. Sunt extrem de energici și au o perioadă în care consolidarea relațiilor va fi un punct cheie în ceea ce îi privește. Este o perioadă propice pentru noi oportunități, atât în carieră cât și pe plan personal.

Reclamă

Taur : 20 aprilie – 20 mai

Nativii Taur își găsesc jumătatea în ultima lună de vară și acest lucru nu poate decât să îi bucure. Visau de multă vreme la această conexiune și acum că a ajuns în viața lor, nu mai știu cum să-și arate afecțiunea. De asemenea, se bazează pe instinct atunci când vine vorba despre investiții.

Se simt puternici și pregătiți să înfrunte orice ar avea viața să le arunce în față.

Reclamă

Gemeni : 21 mai – 21 iunie

Nativii Gemeni își vor revizui planurile personale și se vor gândi de două ori înainte de a acționa. Față de partener își schimbă atitudinea și se lasă conduși. Este important să ia o decizie în ceea ce îi privește, altfel altcineva va face acest lucru pentru ei. Spre finalul lunii vor găsi explicațiile pe care le caută, foarte aproape de casă. Prietenii le vor fi alături, indiferent de situație. Nimeni nu le va putea tulbura liniștea.

Rac : 22 iunie – 22 iulie

Nativii Rac sunt sfătuiți să se gândească la carieră și să se bucure de ceea ce au de oferit cei din jur. Nu vor să facă niciun compromis și sunt tentați să fie tot mai serioși. Găsesc domeniul perfect în care să evolueze, iar asta nu poate decât să îi bucure. Pleacă în concediu atunci când nu mai găsesc nicio rezolvare la probleme. O scurtă perioadă de vacanță îi ajută să-și limpezească mintea. Sunt admonestați pentru anumite lucruri.

Leu: 23 iulie – 22 august

După o perioadă lungă în care deciziile profesionale le-au aparținut, acum totul este în favoarea lor. Se dedică familiei și caută colaborări. Aduc la cunoștință un proiect pe care l-au ținut secret multă vreme. După ce se bazează pe propriile descoperiri, se bucură de zilele de vară, în vacanță. Resursele interioare de care dau dovadă îi ajută să ia cele mai dificile decizii. Cei care sunt implicați sentimental în relații trec la nivelul următor.

Află tot ce trebuie să știi despre nativii Leu, de la trăsături și până la personalitate. Ce spun astrele

Fecioară: 23 august – 22 septembrie

Nativii Fecioară sunt tot mai ambițioși. Așteaptă multe surprize din partea celor dragi și nu se lasă mai prejos atunci când vine vorba despre întâlniri importante. Oamenii din viața lor îi ambiționează să se deschidă. Reușesc să spună ce au pe suflet, iar asta îi face să se simtă mult mai bine. Pun accentul pe comunicare, atât în relații cât și în viața profesională. Drumul lor în carieră continuă să fie unul perfect.

Balanță: 23 septembrie – 23 octombrie

Nativii Balanță caută să rezolve fiecare problemă pe care o au într-un mod treptate. Cu ajutorul celor din jur devin mai comunicativi și se bucură de situațiile din viața lor. Se gândesc la vacanțe exotice alături de partener, iar Venus îi poate răsplăti în acest sens. Unii dintre nativi vor cere scuze celor mai apropiați membrii din familie. Mulți nu vor afla ce i-a lovit până nu va fi prea târziu. În ceea ce privește resursele financiare, banii vor veni de unde nu se așteaptă, arată Yourtango.com.

Scorpion: 24 octombrie – 21 noiembrie

Nativii Scorpion sunt implicați în tot mai multe activități profesionale. Vor avea parte de câștiguri substanțiale, însă nu trebuie să-și irosească energia. Economiile pe care le-au strâns de-a lungul timpului îi vor ajuta într-un fel. Se simt îndreptățiți să-și ducă proiectele la următorul nivel. Beneficiile de care au parte în prezent nu trebuie să-i scoată din bula lor de confort. Atunci când au semne de întrebare caută răspunsuri la persoanele nepotrivite.

Săgetător: 22 noiembrie – 21 decembrie

Nativii Săgetător încearcă să investească într-un proiect pe care singuri l-au adus pe masă. Beneficiile pe termen lung sunt nenumărate. Singura problemă în cazul nativilor este că vor petrece mai multă vreme departe de cei dragi. La începutul acestei perioade vor lua o decizie importantă pentru viitor. Este important să se concentreze asupra a ceea ce este cu adevărat valoros pentru viața lor.

Capricorn: 22 decembrie – 19 ianuarie

Nativii Capricorn se găsesc în imposibilitatea de a-și duce planurile până la capăt. Luna aceasta este important să aibă grijă de ei și să-și rezolve problemele financiare. Pun accentul și pe dragoste, asta pentru că relațiile sunt foarte importante pentru ei, spune Astrology.com. Micile distracții de care au parte împreună cu familia le oferă un plus e confort. Se pune accentul și pe carieră în cazul lor.

Vărsător: 20 ianuarie  – 18 februarie

Nativii Vărsător comunică foarte bine cu cei din jur și reușesc să-i înțeleagă. Prietenii vin în preajma lor pentru sfaturi, iar acest lucru nu poate decât să îi bucure. Sarcinile care le revin la locul de muncă sunt din ce în ce mai dificile. Vor fi nevoiți să ia locul unor colegi, iar asta va însemna muncă în plus. Deși nu sunt pregătiți pentru această schimbare, nu au de ales. Vor urma și alte perioade mai favorabile în ceea ce îi privește.

Pești: 19 februarie – 20 martie

Nativii Pești au tendința de a controla totul. Nu întotdeauna reușesc, însă de cele mai multe ori se simt apropiați față de cei din jur. Simt că nu pot să greșească în acest sens, însă își vor dovedi contrariul. Primesc un plus de iubire din partea celor mai îndrăgiți oameni din anturaj. Veștile bune vor veni mai repede decât se așteaptă.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală pe un fundal auriu
Horoscop
Nativii care își găsesc adevărata fericire pe 5 septembrie 2024. Sunt pregătiți să se bucure de viață
Nativii care își găsesc adevărata fericire pe 5 septembrie 2024 sunt mai pregătiți decât oricând să se bucure de viață și să-și urmeze propria cale pentru a obține împlinirea sufletească care i-a cam ocolit...
2
Fată fericită stă pe o canapea cu un laptop în brațe pe un fundal deschis la culoare
Horoscop
4 zodii care sunt favoritele astrelor până pe 22 septembrie 2024. Vezi dacă te numeri printre ele
Venus în Balanță deschide oportunități pentru optimism și romantism. 4 zodii care sunt favoritele astrelor până pe 22 septembrie 2024 își vor duce planurile la bun sfârșit. Deși nativii vor profita de aceste schimbări...
3
O femeie care prinde soarele în mâini la apus
Horoscop
Zodii care sunt norocoase până pe 8 septembrie 2024. Nativii care au șansa să-și confrunte sentimentele
Ei sunt nativii care sunt sfătuiți să vadă ce au cu adevărat în suflet. Săptămâna aceasta a început cu o Lună Nouă în Fecioară care sugerează ce va aduce noul ciclu de eclipsă în...
4
Georgina Rodriguez în costum de baie alături de Cristiano Ronaldo pe un iaht
Divertisment
Cristiano Ronaldo a făcut dezvăluiri neașteptate despre relația sa cu Georgina Rodriguez. Jucătorul de fotbal a fost mai sincer ca niciodată
Cristiano Ronaldo a făcut dezvăluiri neașteptate despre relația sa cu Georgina Rodriguez. Jucătorul de fotbal a fost mai sincer ca niciodată. Presa susține că acesta ar fi dat de înțeles că s-a căsătorit în...
5
Magiun de prune în borcan și în linguriță, alături de prune proaspete
Rețete
Magiun de prune. Rețetă tradițională, românească
Rețeta de magiun de prune este o rețetă tradițională din bucătăria românească, foarte populară și foarte des preparată. Dacă nu ai încercat până acum rețeta, ți-o oferim detaliată mai jos. Magiunul este cunoscut pentru...
PARTENERI
×