Reclamă

Horoscopul lunii decembrie 2022. Balanțele au nevoie de echilibru în viața lor. Descoperă ce îți rezervă astrele

Horoscopul lunii decembrie 2022 spune că Balanțele au nevoie de echilibru în viața or. Această lună vine cu multe transformări pentru nativii din zodiac. Ultima lună din an este presărată de momente frumoase. Cele mai multe zodii vor avea parte de clipe de neuitat alături de cei dragi. Totodată, este o perioadă minunată pentru ca zodiile să-și manifeste cele mai mari dorințe pentru anul ce urmează.

Publicat: 28 noiembrie 2022, 6:00

Zodiile intră în noua lună din an într-un mod inedit. Cele mai multe dintre ele se bucură de efectele benefice ale planetei Jupiter. Astrele spun că în această perioadă, nativii vor putea să se bucure de energia pe care o primesc de la palnetele guvernant. Ultima lună din an este foarte importantă din punct de vedere energetic.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Horoscopul lunii decembrie 2022

Horoscopul lunii decembrie 2022 aduce vești bune pentru cei mai mulți nativi din zodiac. Aceștia trebuie să iasă din zona de confort și să se pună mai des pe primul loc. Astrele spun că este o perioadă prosperă pentru cele mai multe zodii. Dacă luna noiembrie a adus câteva neînțelegeri între nativi, luna aceasta vine cu multe rezolvări. Zodiile trebuie să-și găsească echilibru interior și să învețe să depășească micile inconveniente. Astrele le vor fi alături la fiecare pas și vor încerca să le ghideze pe tot parcursul acestei luni magice. 

Descoperă ce îți rezervă astrele în funcție de zodia în care te-ai născut.

Berbec: 21 martie – 19 aprilie

Horoscopul lunii decembrie 2022 aduce vești bune pentru nativii din zodia Berbecului. Decembrie este o lună extraordinară pentru tine.

Reclamă

Este momentul perfect să recuperezi timpul pe care ai simțit că l-ai pierdut în luna anterioară. Pe măsură ce se apropie sfârșitul anului 2022, te simți tot mai motivată de a începe noi activități care să te destindă. Energia ta este concentrată în cea de-a IX-a casă, a învățăturii.

Luna aceasta vei pune mai mult accentul pe lucrurile importante pe care le poți învăța. Mercur, planeta comunicării, va avea un impact pozitiv asupra ta. În cea de-a doua parte a lunii, astrele spun că te vei axa mai mult pe călătorii. Sfârșitul de lună va fi marcat de vizitele celor dragi și recunoștința de a avea o familie unită și împlinită.

Taur: 20 aprilie – 20 mai

Reclamă

Astrele spun că Taurii sunt vedetele lunii decembrie. Întreaga atenție va fi asupra ta pe parcursul acestor săptămâni de sărbătoare. Luna decembrie începe foarte bine pentru tine. Eclipsa totală de Soare în Săgetător, din data de 4 decembrie, îți aduce oportunități de dezvoltare pe plan profesional. Astrele spun că este o perioadă foarte bună și din punct de vedere financiar.

Casa banilor este activată, iar tu ai șansa să-ți crești veniturile. Universul lucrează în favoarea ta în aceste săptămâni care au rămas din anul 2022.

La jumătatea lunii se va pune și mai mult accentul pe casa finanțelor. Valorile tale s-ar putea să se schimbe și să privești cu alți ochi proiectele în care voiai în trecut să investești.

Gemeni: 21 mai – 21 iunie

Horoscopul lunii decembrie 2022 aduce vești bune și pentru Gemeni. Viața ta va fi tot un zumzet în această lună. Este timpul să spui adevărul i să fii sinceră față de tine și ceilalți. Prea mult timp te-ai pus pe locul doi.

Acum este momentul oportun să ai mai multă grijă de tine și să-ți îndeplinești câteva dintre dorințele mai vechi. Astrele spun că treci prin schimbări personale semnificative. Un eveniment lunar major va marca sfârșitul de an pentru tine.

S-ar putea să existe modificări definitive în ceea ce privește parteneriatul pe care îl ai cu o persoană din viața ta. Perspectivele de viitor sunt tot mai largi. Este momentul oportun să iei o decizie privind viitorul tău, scrie YourTango.com.

Rac: 22 iunie – 22 iulie

Racii trebuie să se pregătească pentru un sfârșit de an plin. Decembrie debutează cu o eclipsă de Soare în Săgetător. Evenimentul va avea loc pe data de 4 decembrie și va avea un impact direct asupra ta. Astrele spun că ești ocupat cu evoluția pe plan personal, în aceste ultime săptămâni din an.

Un nou proiect te va ține ocupată. Este vorba de un proiect creativ, pe care l-ai tot amânat în ultimul an. În cea de-a doua parte a lunii te vei contrea asupra problemelor din trecut.

Este momentul să-ți iei timp și să reflectezi la adevărurile ascunse pe care refuzi să le accepți. S-ar putea ca acest curu să te pună în fața unor decizii care ar putea să-ți transforme complet parcursul și implicit începutul anului 2023.

Leu: 23 iulie – 22 august

Este momentul să închei anul 2022 în stil măreț. Ești una dintre cele mai puternice femei din zodiac, iar acest lucru se vede inclusiv la sfârșit de an. S-ar putea să ai parte de o lună aglomerată. Acest lucru se datorează și petrecerilor la care ești invitată.

Pentru tine distracția este pe primul loc în această perioadă. În cea de-a doua parte a lunii ești ocupată cu schimbările mici din viața ta.

Pașii aceștia te vor ajuta să pornești pe un drum preț. Începe un capitol pe care l-ai așteptat cu nerăbdare. Sfârșitul de lună aduce cu sine o promovare. S-ar putea ca anul 2023 să te găsească într-una din cele mai frumoase perioade din viața ta.

Fecioară: 23 august – 22 septembrie

Horoscopul lunii decembrie 2022 aduce multe noutăți pentru nativii din zodia Fecioarei. Astrele spun că pentru tine este o lună aglomerată, dar este și luna în care o să strălucești în fața celor din jur. Eclipsa de Sare din Săgetător îți activează casa familiei și a emoțiilor interioare.

Este momentul să depășești blocajele pe care le-ai avut și să-ți exprimi sentimentele cu sinceritate. Subiecte mai vechi vor fi dezgropate, iar discuțiile pe care le vei purta luna aceasta vor contura perspective noi pentru tine.

În cea de-a doua parte a lunii trebuie să te îngrijești de aspectele ce țin de carieră. Astrele spun că Jupiter îți va sta alături. Planeta norocului te va ajuta să ieie cele mai bune decizii pentru viitorul tău profesional.

Balanță: 23 septembrie – 23 octombrie

Astrele se aranjează în favoarea ta. Astrele spun că luna aceasta trebuie să-i faci curaj și să ieși din zona de confort. Universul îți oferă toată energia de care ai nevoie pentru a fae schimbările pe care le visezi. Mentalitatea este principalul aspect la care trebuie să lucrezi.

Eclipsa puternică de Soare din Săgetător îți va influența casa comunicării și a gândirii. Acest lucru presupune începerea unui nou proiect.

Ideile vin  mult mai ușor în viața ta, iar acum dispun de toată energia necesară pentru a le transforma în realitate. Luna aceast poți fae schimbări și pe plan personal. Descoperă care sunt cei trei bărbați din zodiac care știu să iubească cu adevărat.

Scorpion: 24 octombrie – 21 noiembrie

Transformarea ta începe abia în luna decembrie, spun astrele. Pe măsură ce trece timpul, tu te simți tot până pe viața și deciziile tale. Astrele spun că este o perioadă foarte bună pentru tine. Energia de care dispui te ajută să avansezi și să faci tot ceea ce îți propui.

În această lună te vei xa tot pe proiectele profesionale. Familia cade pe locul doi. Acest lucru va fi recuperat spre finalul lunii.

Începutul anului 2023 o să vină cu noi proiecte personale pentru tine. Este posibil să fie nevoie să faci o mutare importantă în ceea ce privește cariera pe care o ai. Astrele sunt alături de tine, scrie Astrology.com.

Săgetător: 22 noiembrie – 21 decembrie

Decembrie este sezonul tău. Ultimele saptamani din an te vor ajuta să treci printr-o transformare incredibilă. Astrele spun că luna aceasta începe în forță pentru tine.

Eclipsa de Soare te influențează și ea în mod pozitiv. Astrele spun că ești înconjurată de oameni dragi și reușești să ai parte de momente de neuitat. În cea de-a doua parte a lunii este posibil să te concentrezi mai mult asupra proiectelor personale.

Casa familiei este activată, iar tu simți nevoie să te axezi mai mult pe viața de familie. Ai parte de o lună extraordinară, scrie horoscopul lunii decembrie 2022.

Capricorn: 22 decembrie – 19 ianuarie

Nimic nu poate sta în calea ta, spune horoscopul lunii decembrie 2022. Astrele spun că te bucuri de una dintre cele mai bune luni din viața ta.Sfârșitul de an îți aduce nenumărate oportunități pe plan profesional. Luna aceasta se pune accentul pe energia at feminină.

Astrele spun că mentalitatea ta se va schimba spre sfârșitul anului și începutul lui 2023. Totodată, astrele spun că te pregătești să treci printr-un proces amplu de transformare. Nu uita să pui accent pe bunăstarea ta, dar și pe starea de sănătate.

S-ar putea să fie nevoie de mai multă atenție în acest sector din viața ta. Este un moment deosebit în ceea ce privește și viața profesională. S-ar putea să primești oportunitatea de a începe  nouă colaborare.

Vărsător: 20 ianuarie  – 18 februarie

Vărsătorii au multe lucruri de pus la punct, însă energia lor este una impresionantă. Astrele spun că este o perioadă foarte bună pentru tine. Te vei descurca de minune, air aces lucru se va întâmpla și datorită oamenilor din viața ta. Luna aceasta vei învăța o lecție foarte bună despre prietenie.

S-ar putea să rămâi surprins de modul în care cei apropiați vor reactiona atunci când le vei cere ajutorul. Dacă ți-ai pierdut speranța în ajutorul venit de la ceilalți, luna aceasta te va lua complet prin surprindere. Tot ceea ce se întâmplă în viața ta în această lună vine ca o lecție prețioasă pentru viitorul apropiat.

Pești: 19 februarie – 20 martie

Horoscopul lunii decembrie 202 aduce vești bune pentru nativii din zodia Peștilor. Sfârșitul de an vine cu transformări pe plan personal. Este o lună destul de plină pentru tine, dar acest lucru te motivează să te mobilizezi și să dai tot ceea ce ai mai bun.

Pe măsură ce timpul trece, tu te vei apropia tot mai mult de o descoperire importantă pe plan personal. S-ar putea ca în viața ta să mai apară o persoană.

Familia s-ar putea să se mărească sau cercul de prieteni.Trebuie să fii foarte atentă la mesajele pe care le primești. Luna aceasta este despre bucuria de a-i avea alături pe cei dragi.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
fete care se îmbrățișează și zâmbesc pe un fundal alb
Horoscop
Zodii care știu să mențină prietenii de durată. De la cel mai fidel la cel mai absent nativ
Pentru cei mai mulți, relațiile care trec testul timpului sunt cele mai importante pentru fericire. Citește despre acele zodii care știu să mențină prietenii de durată și care este valoarea acestora. Există nativi care...
2
O femeie care poartă o rochie frumoasă și aleargă pentru a ilustra modul în care lasă trecutul în spate
Horoscop
Zodii care lasă trecutul în spate în săptămâna 11 martie – 17 martie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Astrologii au dezvăluit care sunt cele trei zodii care lasă trecutul în spate în săptămâna 11 martie – 17 martie 2024. Acești nativi sunt pregătiți să deschidă un nou capitol în viața lor. Astrele...
3
Brânzoaice trandafir, cu brânză de vaci și stafide
Rețete
Brânzoaice trandafir, cu brânză de vaci și stafide
Pentru momentele în care ai mai mult timp de petrecut în bucătărie și dorești să prepari plăcinte cu brânză, îți recomandăm rețeta de brânzoaice trandafir, cu brânză de vaci și stafide. Chiar dacă petreci...
4
fată frumoasă îmbrăcată cu o pelerină pe un cal într-o pădure
Horoscop
3 zodii care își propun să câștige orice luptă în perioada următoare. Vezi dacă te numeri printre ele
Mulți nativi își doresc să aibă noroc și să fie veghiați de astre, indiferent de situație. Cu toate acestea, 3 zodii care își propun să câștige orice luptă în perioada următoare chiar vor reuși....
5
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 11 martie – 17 martie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Astrologii au pregătit surprize inedite pentru toții nativii din zodiac. Fiecare zi a săptămânii va avea un punct intens pe care zodiile îl vor simți din plin. Horoscopul săptămânii 11 martie – 17 martie...
PARTENERI
×