Reclamă

Horoscopul lunii noiembrie 2022. Vărsătorii vor avea parte de o perioadă cu suișuri și coborâșuri. Descoperă ce îți rezervă astrele

Horoscopul lunii noiembrie 2022 le aduce nativilor transformare și mult mai multă energie pentru realizarea planurilor de viitor. Toamna depinde de culorile naturii, iar cele mai multe dintre semnele zodiacale vor profita de această perioadă pentru a-și organiza vacanțe alături de cei dragi. Fiecare instinct va fi spus fără nicio reținere. Venus în Scorpion aduce schimbări în dispoziția anumitor nativi.

Cristiana Coman
Cristiana Coman
Publicat: 25 octombrie 2022, 9:30

Vor exista gânduri contradictorii ce le vor da de furcă anumitor persoane. Pe măsură ce se acumulează responsabilitățile la locul de muncă, fiecare își va lua în brațe meseria fără nicio problemă. Sănătatea și dietele echilibrate vor fi acum la putere. Cu toate acestea, lumea nu se va termina dacă anumite planuri nu se vor finaliza. Astrele sunt de părere că oboseala poate fi compensată cu evenimente fericite.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Horoscopul lunii noiembrie 2022

Horoscopul lunii noiembrie 2022 va aduce nativilor recuperarea energiei pierdute. Există multe lucruri de așteptat, chiar dacă la început par de neatins. Corpul va susține mișcarea în orice formă a sa. Astrele recomandă relaxarea în orice formă a sa.

Această perioadă întâmpină semnele zodiacale cu o eclipsă de lună în Taur pe 8 noiembrie. Soarele, Mercur și Venus formează careuri cu Saturn ce este situat în Vărsător. În această conjunctură, se simte nevoia de siguranță dar și rigiditate în gândire.

Descoperă ce îți rezervă astrele în funcție de zodia în care te-ai născut.

Berbec: 21 martie – 19 aprilie

Reclamă

Horoscopul lunii noiembrie 2022 spune că această perioadă va fi una cu suișuri și coborâșuri. Vor exista fluctuații în finanțe, dar și la locul de muncă.

Trebuie să acorzi o atenție deosebită acțiunilor precipitate. Astfel, vei evita pierderi de orice fel și îți vei menține un loc bun sau o poziție de conducere în carieră. Viața amoroasă se anunță intensă.

Este foarte posibil să renunți la unele relații sau chia căsnicii. Mulți nativi simt nevoia de o schimbare. Ești frământată de îndoieli și acest lucru te face mai puțin comunicativă.

Reclamă

Taur: 20 aprilie – 20 mai

Dacă la începutul perioadei vedem semne ușoare de schimbare, pe măsură ce trece timpul lucrurile se vor schimba fără doar și poate. Cu toate acestea, trebuie să ai grijă la budget pentru că te vei bucura de o situație financiară bună.

Ai muncit din greu și acum se vor vedea rezultatele, arată Astrology.com. Preocupările principale sunt legate de relațiile cu ceilalți, dar și de relația amoroasă. Pasiunile sunt foarte apropiate de suflet și vor fi urmate îndeaproape. Este vremea să te ocupi și de imaginea ta.

Gemeni: 21 mai – 21 iunie

Horoscopul lunii noiembrie 2022 spune că cei mai mulți Gemeni încearcă să păstreze armonia în viața sentimentală. AStrele spun că este important să te implici în planificarea vieții cotidiene alături de cel drag. Baza unei relații solide de cuplu este comunicarea. Pentru cei singuri, jumătatea lunii poate aduce săgeata lui Cupidon chiar la locul de muncă.

Eclipsa de lună din 8 noiembrie are impact asupra banilor acestor nativi. Este posibil să existe consecințe mai puțin dorite. Este cazul să rezervi mai mult timp pentru odihnă și meditație. Este vremea introspecției.

Rac: 22 iunie – 22 iulie

Viața amoroasă a nativilor Raci se anunță tumultoasă în noiembrie 2022. În prima decadă a lunii este posibil să se anunțe dispute alături de cei dragi. Nu este exclus ca partenerul să îți aducă acuzații nefondate. O relație de prietenie sau iubire va fi pusă la încercare. Va veni o perioadă în care nu vor exista realizări deosebite la locul de muncă.

Conjuncturile astrale te inspiră să realizezi planificări pe termen lung. Este vremea să realizezi o analiză în relația cu cei superiori. Cel mai probabil îți vei da seama că nu este cazul să investești în proiecte care nu ți se potrivesc.

Leu: 23 iulie – 22 august

Horoscopul lunii noiembrie 2022 spune că ești așezată în casa familiei și al iubirii. Relațiile cu cei dragi sunt din ce în ce mai solide și continui să comunici sub această formă cu cei dragi. Este posibil ca mulți nativi să ia decizii importante în legătură cu statutul matrimonial în această perioadă. Este posibil să iasă la iveală secrete neștiute de nimeni.

Dacă au rămas lucrurile nelămurite între tine și o fostă iubire, acum este momentul să puneți capăt conversațiilor, spune Yourtango.com. Este posibil să aibă loc schimbări stresante pe plan profesional. În a doua jumătate a lunii îți dai seama că vrei să schimbi ceva.

Fecioară: 23 august – 22 septembrie

Astrele spun că în această perioadă este important ce anume spui în discuțiile cu cei apropiați. Acestea te sfătuiesc să nu devii prea critică față de cei din jur. Este nevoie să-ți exprimi credințele, însă într-o manieră mai blândă. Este posibil ca anumite persoane să fie duplicitare, de aceea este bine să fii precaută pe plan relațional.

Este important să te gândești la dezvoltare profesională pe termen lung, pe lângă orele pe care le dedici la locul de muncă. Cu toate acestea, este dificil să te implici în colaborări. Se anunță o perioadă stresantă și agitată, în specială în perioada eclipsei de lună din 8 noiembrie.

Află totul despre nativul Fecioară, de la trăsături și până la personalitate.

Balanță: 23 septembrie – 23 octombrie

Horoscopul lunii noiembrie 2022 întrevedere o perioadă de zbucium sufletesc. Este posibil ca cele mai multe dintre Balanțe să se îndepărteze de partenerul de viață. Vor exista de asemenea suferințe ale iubirii neîmpărtășite. Evenimentele care au loc în perioada următoare te pot determina să-ți revizuiești fără doar și poate viața.

Conștientizezi că există anumite neajunsuri de care nu te-ai ocupat până acum. Cel mai probabil ai relevații uluitoare în ceea ce privește situația financiară. Îți dai seama unde greșești în gestionarea resurselor. Cât despre sănătate, s-ar putea să reface anumite analize.

Scorpion: 24 octombrie – 21 noiembrie

Nativul Scorpion traversează o perioadă dificilă în plan afectiv, ceea ce îi pune la încercare maturitatea emoțională. Pentru anumite semne zodiacale este posibil ca fericirea în dragoste să se arate mai repede decât au crezut.

Cu toate acestea, nu este exclus să existe dezamăgiri. Este importantă înțelegerea expresiei “suflet pereche” și ceea ce reprezintă aceasta pentru tine personal. Deși de cele mai multe ori tu ești maestra manipulării, acum lucrurile par să stea cu totul altfel. Eclipa de lună vine să tulbure anumite aspecte mai puțin plăcute ale unor parteneriate.

Săgetător: 22 noiembrie – 21 decembrie

Horoscopul lunii noiembrie 2022 spune că pe plan afectiv vei avea mult mai mult noroc ca luna trecută. Frământările sufletești au dispărut, iar tu te poți bucura de intensitatea sentimentelor benefice. În familie este posibil să apară intrigi ce îți afectează indirect căsnicia sau relația.

La locul de muncă este posibil să aibă loc schimbări importante. Pentru anumiți nativi se poate încheia o colaborare, nu însă în cel mai pașnic mod cu putință. Este o perioadă propice pentru reluare anumitor studii abandonate nu demult. Cu sănătatea nu ești în cea mai bună formă.

Capricorn: 22 decembrie – 19 ianuarie

Eclipsa de lună din 8 noiembrie se pare că are impact asupra planetei Venus, guvernatoarea acestui semn zodiacal. Te poți aștepta la momente tulburătoare pe plan afectiv. Relația sentimentală sau chiar căsnicia îți este pusă la grea încercare.

Dacă începi o poveste nouă, o vei face într-un mod cu totul neașteptat. Este o perioadă foarte bună pentru investiții de orice fel. Cursurile de specializare te vor ajuta în acest sens. Cel mai probabil, vei transmite mult mai dificil lucrurile pe care le vrei spuse către ceilalți.

Vărsător: 20 ianuarie  – 18 februarie

Luna noiembrie se anunță dificilă în plan emoțional. Viața de familie este perturbată de evenimente care nu sunt în controlul niciunuia dintre membrii.

Viața de cuplu funcționează la capacitate lentă. Neîncrederea în propriile valori îți afectează și felul în care te percep ceilalți. Banii ar putea reprezenta un subiect sensibil în viața acestor nativi. Te avantajează încrederea de sine. Astrele te sfătuiesc să te ghidezi către specialiști pentru anumite investiții de viitor.

Pești: 19 februarie – 20 martie

Eclipa de lună din 8 noiembrie nu putea lipsi nici din viața nativilor Pești. În zilele ce se apropie acestei perioade, este posibil să rostești anumite vorbe ce l-ar putea deranja pe partenerul de viață. De altfel, și ție îți sunt arătate mai multe adevăruri dureroase. Este cazul să te pui în valoare și să-ți cauți un loc de muncă mai bine plătit. Cel mai bine este să-ți faci puțină ordine în suflet.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Planeta mercur înconjurată de semnele zodiacale pentru a lustra că mercur iese din retrograd pe 25 aprilie 2024
Horoscop
Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie. Ce urmează pentru zodii
Universul va deschide o poartă către un nou început pentru nativii din zodiac. Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie și lucrurile se vor schimba. Planeta își reia cursul direct, ceea ce înseamnă că...
2
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
3
O femeie superbă, blondă, care poartă o rochie roșie și ilustrează una dintre acele zodii care se folosesc de gelozie în relații
Horoscop
Zodii care se folosesc de gelozie în relații. Nativii care transformă acest sentiment într-o armă
Astrologii spun că există anumite zodii care se folosesc de gelozie în relații. Acești nativi reușesc să transforme acest sentiment într-o armă. Multe trăsături de personalitate sunt influențate de zodia în care ne naștem,...
4
O femeie frumoasă care poartă o rochie albastră și stă pe un pat de flori pentru a ilustra una dintre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024
Horoscop
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
Astrologii vorbesc despre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Acești nativi au parte de momente de neuitat. Jupiter, planeta norocului și a abundenței, este pregătit să-i sprijine pe nativi să-și...
5
Prieteni care râd și se distrează într-o zi însorită
Horoscop
Lună Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024. Cum te influențează, în funcție de zodie
Un eveniment astrologic de o intensitate uriașă va acapara toate zodiile. Luna Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024 vine să ne aducă tot timpul la extreme. Nativii se vor simți prinși într-o mare...
PARTENERI
×