Reclamă

Horoscopul lunii februarie 2024. Astrele ne îndeamnă să ne lăsăm pradă imaginației și creativității

Este momentul ca nativii să pășească într-o lume vizionară și idealistă, odată ce intră în lumea Vărsătorului. Horoscopul lunii februarie 2024 aduce multe mișcări astrale importante ce nu vor trece neobservate. Este vorba despre Pluto care își găsește un drum către semnul Vărsătorului.

Cristiana Coman
Cristiana Coman
Publicat: 26 ianuarie 2024, 9:31

Noi începuturi vor avea loc pentru patru dintre zodii. Acestea vor învăța să nu se mai lase călcate în picioare și să-și spună cuvântul. A doua lună din an vine cu perioade mai stabile. Instinctele vor putea fi controlate mult mai ușor și nativii vor reuși să facă pași către viitor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Horoscopul lunii februarie 2024

Cele mai multe dintre zodii vor face loc pentru iertare și împăcare. Chiar dacă vor exista momente de cumpănă, acestea vor putea fi depășite într-o manieră mult mai simplă ca până acum. Vor exista patru evenimente astrale în luna februarie care vor marca schimbări importante.

Descoperă ce îți rezervă astrele în funcție de zodia în care te-ai născut!

Berbec : 21 martie – 19 aprilie

Nativii Berbec își doresc o schimbare și sunt sfătuiți de astre să se îndrepte către această idee. Vor întări relațiile persoane și vor avea șansa de a trece peste obstacole foarte dificile alături de cei din familie. Cu Venus în Capricorn, ambiția acestora va crește. Schimbările profesionale vor aduce și ele un plus de valoare. Vor avea șansa unor creșteri financiare.

Reclamă

Taur : 20 aprilie – 20 mai

Nativii Taur țin să-și asume tot mai multe riscuri la locul de muncă. Acest lucru îi determină să-și mărească ambiția și să se facă remarcați. Trebuie să fie atenți la oboseală pentru că îi poate ajunge din urmă.

Pentru nativii singuri va fi o perioadă în care își vor întâlni sufletul pereche. În ceea ce-i privește pe cei care se află deja într-o relație, vorbim despre provocări intense.

Reclamă

Gemeni : 21 mai – 21 iunie

Pentru nativii Gemeni apar probleme neprevăzute în luna februarie. Acest lucru înseamnă că au nevoie de un plan bine pus la punct pentru a le rezolva. Apar cheltuieli neprevăzute și eforturi pentru a stabiliza situați financiară. Își dedică tot mai mult relațiilor cu prieteni. Vor începe noi hobby-uri și nu vor renunța la creșterea profesională. Sănătatea este acum pe primul plan. Intervin schimbări pozitive în relații.

Rac : 22 iunie – 22 iulie

Nativii Rac reușesc să-și regăsească încrederea de sine, însă se văd prinși în tot felul de responsabilități la locul de muncă. Dacă vor realiza doar ceea ce le place, nu vor simți totuși o greutate prea mare. Își doresc mai mulți bani și se implică în proiecte diverse. Au șansa de a pleca într-o aventură alături de prieteni. Caută să facă sporturi extrem pentru a-și trata setea de adrenalină. Relația cu familia se va îmbunătăți constant.

Leu: 23 iulie – 22 august

Nativii Leu își asumă tot mai multe riscuri în luna februarie. Se află sub influența unei zodii de aer, așa că de acum înainte vor analiza foarte mult orice aspect al vieții. Vor să petreacă o perioadă de singurătate pentru a se regăsi. La capitolul evenimente sociale vor încerca să evite aceste întâlniri pentru o perioadă, arată Yourtango.com. Vor culege ceea ce au semănat în lunile ce au trecut și se vor bucura de rezultate. Au șansa să descodere noi pasiuni.

Fecioară: 23 august – 22 septembrie

Nativii Fecioară își doresc să dețină controlul. Atât la locul de muncă, dar și în viața personală fac planuri nenumărate. În cele din urmă, Universul este cel care preia frâiele și descoperă că pe parcurs îi așteaptă surprize. Vor trebui să ia o hotărâre importantă. Vor exista conflicte cu partenerul de viață, însă odată ce va exista comunicare sinceră, acestea se vor risipi. Pentru cei care încep noi relații de iubire nu va exista nicio problemă.

Balanță: 23 septembrie – 23 octombrie

Nativii Balanță vor avea o perioadă propice dezvoltării personale, asta dacă se vor ridica din bula în care au intrat acum ceva timp. Vor trebui să renunțe la gelozii și să-și impună limite. Tot ceea ce-i sfătuiesc astrele este să treacă prin viață cu zâmbetul pe buze. Chiar dacă viața amoroasă va avansa rapid, vor ști cum să gestioneze lucrurile și tot ceea ce își doresc de la un viitor mult mai bun, spun cei de la russh.com. În ceea ce privește sănătatea, nu au nicio problemă în acest sens.

Scorpion: 24 octombrie – 21 noiembrie

Nativii Scorpion reușesc să avanseze pe plan profesional în luna februarie. Își dedică tot timpul creșterii în cadrul acestui aspect și sunt încununați de succese. Își vor crește veniturile și vor rămâne cu picioarele pe pământ, indiferent cât de mulți bani reușesc să aibe în cont. Vor reuși să stârnească anumite invidii, atât cu colegii cât și cu membrii familiei. Relațiile personale devin mai serioase, iar prietenii vor fi mereu alături pentru a-i ajuta.

Săgetător: 22 noiembrie – 21 decembrie

Nativii Săgetător au șansa de a trăi o viață cu adevărat fericită. Acest lucru se poate întâmpla cu minim efort din partea lor. Vor trebui să renunțe la anumite relații toxice, însă pe parcurs vor vedea cu adevărat beneficiile. În ceea ce privește socializarea, o vor lăsa pe ultima sută de metrii. Săgetătorii simt nevoia să petreacă mai multă vreme în propria companie. O vacanță în natură este tot ceea ce au nevoie în perioada imedat următoare.

Află totul despre nativii Săgetător, de la trăsături și până la personalitate. Ce spun astrele.

Capricorn: 22 decembrie – 19 ianuarie

Nativii Capricorn au noroc în dragoste, dar și în viața profesională. Nu își neglijează prietneii și se ocupă de toate proiectele pentru care și-au dat acordul. Anumite provocări la locul de muncă vor veni pe la jumătatea lunii, însă cu puțină ambiție și efort vor reuși să treacă mai departe. În ceea ce privește sănătatea, vor avea probleme minore.

Vărsător: 20 ianuarie  – 18 februarie

Nativii Vărsător se vor concentra asupra relațiilor de cuplu în luna februarie. Au șansa de a reînvia un sentiment pe care l-au crezut pierdut. La locul de muncă nu reușesc să se concentreze și caută noi perspective de viitor în ceea ce privește anumite sentimente. Sunt răsfățați de partener și vor să dăruiască totul cu aceeași monedă. Pentru cei singuri, vor exista momente serioase de flirt.

Pești: 19 februarie – 20 martie

Nativii Pești au șansa de a-și acorda o perioadă lungă pentru îngrijirea personală. Chiar dacă vor părea egoiști, acum este momentul să renunțe la stres și evenimente care să-i aducă mai aproape de o stare totală de anxietate. Vor profita de un anumit timp liber pentru a se odihni. În relația de cuplu vor avea în permanență de câștiga, chiar dacă la un moment dat își vor pierde interesul. La locul de muncă vor iniția noi proiecte.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O femeie frumoasă care poartă o rochie roz și simbolizează una dintre acele zodii energice
Horoscop
Cele mai energice zodii. Ei sunt nativii cu o forță interioară de invidiat
Te-ai întrebat vreodată care sunt cele mai energice zodii? Acești nativi au o forță interioară de invidiat. Reușesc să facă față tuturor provocărilor și aduc zâmbetul pe buzele oamenilor din viața lor. Ei sunt...
2
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 15 aprilie – 21 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
În această perioadă, mulți dintre nativi se vor reîntoarce la credințele din trecut. Există o singură zodie care va descoperi că suferă de oboseală cronică, iar aceasta va trebui să ia o pauză prelungită....
3
O femeie frumoasă care stă în pat și citește mesaje încercând să-și urmărească fostul partener
Horoscop
Zodii care își urmăresc fostul partener. Nativii care nu pot trece cu ușurință peste o despărțire
Există unele zodii care își urmăresc fostul partener. Acești nativi caută orice motiv pentru a vedea ce face persoana de care s-au despărțit. Ei trec mai greu peste momentul despărțirii și nu pot accepta...
4
O femeie frumoasă care poartă o rochie neagră și ține într-un cerc armonios mai multe frunze aurii
Horoscop
Zodii care iubesc liniștea. Ei sunt nativii care evită situațiile dramatice
Există unele zodii care iubesc liniștea și evită pe cât se poate situațiile dramatice. Acești nativi se feresc de persoanele care tind să fie vampiri energetici. Ei au nevoie de oameni sinceri în viața...
5
O femeie frumoasă care își aplică anticearcăn în timp ce se uită în oglindă
Frumusețe
Când se aplică anticearcănul. Ordinea corectă a produselor de machiaj
Dacă nu ești pasionată de beauty sau ești la început de drum, atunci poate fi copleșitor să începi să te machiezi singură. Cu atât de multă informație este greu să alegi pe cea care...
PARTENERI
×