Reclamă

Horoscopul lunii iulie 2023. Taurii și Vărsătorii atrag banii ca un magnet

Horoscopul lunii iulie 2023 aduce schimbări în viața nativilor din zodiac, dar și două evenimente astrale importante. Este vorba despre retrogradarea lui Venus în Leu ce începe pe data de 23 iulie. De asemenea, mai este vorba despre Nodurile Lunare pe axa Taur-Scorpion pe axa Berbec – Balanță ( 12 iulie). Specialiștii spun că acum relațiile vor fi testate.

Cristiana Coman
Cristiana Coman
Publicat: 27 iunie 2023, 7:59 / Actualizat: 27 iunie 2023, 9:57

Chiar dacă până acum anumiți nativi au crezut că sunt feriți de acest test, până la urmă parteneriatele au nevoie de implicare și efort. Pentru a fi echilibrate, aceștia trebuie să folosească cât mai puțin sentimentele de frică și frustrare. Pentru nativii singuri există oportunități nenumărate de a se distra. Pot găsi obiceiuri noi, pasiuni care să dea o formă reală imaginației lor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Horoscopul lunii iulie 2023

Luna iulie va fi plină de surprize pentru semnele zodiacale. Este vorba despre succese pe plan profesional, dar și personal. Cei care își doresc o relație de lungă durată trebuie să știe că acum este momentul oportun pentru a face primul pas.

Descoperă ce îți rezervă astrele în funcție de zodia în care te-ai născut!

Berbec : 21 martie – 19 aprilie

Nativii Berbec sunt plini de energie în această perioadă. Luna iulie le aduce răsplata eforturilor depuse la începutul verii. Cu toate acestea, astrele îi sfătuiesc să nu-și mai lase viața personală pe locul doi. Trebuie să existe un echilibru între odihnă și muncă. În caz contrar, oricât de mult ți-ai dori să intri într-o relație, lucrurile nu se vor întâmpla niciodată așa cum îți dorești. Vei fi înconjurată de foarte mulți oameni de valoare.

Reclamă

Taur : 20 aprilie – 20 mai

Pentru nativii Taur luna iulie este plină de surprize. Cei mai mulți vor avea parte de evoluții profesionale și întâmplări pozitive pe plan personal. De asemenea, câștigurile financiare au acum un rol extrem de important.

Trebuie totuși să existe un echilibru între ceea ce se întâmplă în realitate și atunci când este vorba despre emoții. Epuizarea va duce întotdeauna la dezechilibre. Cel mai important este să profiți de ceea ce ți se oferă, în avantajul tău.

Reclamă

Gemeni : 21 mai – 21 iunie

Nativii Gemeni au parte și ei de o schimbare. Vor trebui să profite din plin de idei, asta pentru că afacerile nu așteaptă. Este posibil să ai parte de proiecte noi care îți vor deschide orizonturile. Chiar dacă te-ai fi așteptat la o vară relaxantă, află că munca este acum pe primul plan. Dezvoltarea personală te interesează într-o mai mică măsură, dar la fel de importantă. Colaborările sunt acum de interes, însă ești sfătuită să te gândești de două ori atunci când inițiezi o propunere de colaborare.

Rac : 22 iunie – 22 iulie

Nativii Rac au parte de transformări mult mai profunde. Este vorba despre o introspecție asupra lucrurilor realizate până în prezent. Toate eforturile vor fi răsplătite și te apropii cu pași rapizi către îndeplinirea tuturor obiectivelor. Este posibil să-ți însoțești prietenii într-o excursie . Chiar dacă te gândești să refuzi, un timp pentru odihnă și relaxare nu este niciodată prea mult.

Leu: 23 iulie – 22 august

Nativii Leu dau dovadă de curaj luna aceasta. Cu toate că pornesc întotdeauna mai greu, pe parcurs realizează că au resursele necesare pentru a continua. Este posibil să întâlnească anumite persoane în viața lor care le vor schimba stilul de trai. Sunt mult mai deschiși în fața provocărilor, ceea ce le va aduce bucurie și entuziasm în viață, spune Yourtango.com. Este indicat dacă ești într-o relație să nu eviți discuțiile cu partenerul de viață. Pentru nativii singuri poate fi vorba despre o provocare atunci când vine vorba despre găsirea sufletului pereche.

Fecioară: 23 august – 22 septembrie

Nativii Fecioară nu sunt lipsiți de provocări în toată această perioadă. Își permit o mică abatare de la drum pentru a-și oferi câteva momente de relaxare. Reușitele pe plan profesional nu întârzie să apară, însă trebuie acordată o atenție deosebită cheltuirii resurselor financiare, arată Astrology.com. Încearcă să apelezi la metode care să te aducă într-o stare de liniște totală. Poate fi vorba despre yoga, meditație sau chiar exerciții de respirație profundă. Indiferent de varianta aleasă, vei obține rezultate.

Balanță: 23 septembrie – 23 octombrie

Nativii Balanță reușesc să-și găsească echilibrul și liniștea. Se bucură de reușitele pe plan profesionale, momente pentru care au muncit. Relațiile afective le aduc câteva probleme, însă nu atât de majore încât să nu existe rezolvare. Se vor întări acum prieteniile din trecut și noi legături vor apărea pe parcurs. Acest lucru va fi posibil doar dacă balanțele vor fi pregătite pentru comunicare. Este posibil înnoirea jurămintelor acolo unde este cazul.

Află totul despre nativii Balanță, de la trăsături și până la personalitate.

Scorpion: 24 octombrie – 21 noiembrie

După o perioadă agitată, nativii Scorpion reușesc să-și găsească liniștea. Este vorba acum despre planurile de viitor. Este necesare să fie unele mai realiste, cele care se pot tăia foarte ușor dintr-o listă lungă. Cu Venus în mișcare retrogradă nu reușești să-ți concentrezi atenția asupra lucrurilor din sectorul amoros. Vezi avea șansa de a-ți testa partenerul. Spre finalul lunii, Scorpion doresc să se întoarcă la rădăcini, așa că vor face o vizită familiei. Sunt pregătiți acum să ofere o veste importantă.

Săgetător: 22 noiembrie – 21 decembrie

Nativii Săgetător au parte de momente de frustrare și neputință. Evenimentele astrologice din casa lor îi va perturba în diverite situații ale vieții. Marte le aduce îndrăzneală și curaj pentru anumite proiecte profesionale. Cu toate acestea, vei ajunge să spui anumite vorbe în momente limită. Pentru nativii singuri poate fi vorba despre persoane noi care apar în viața lor. Sunt sfătuiți să lase deoparte momentele narcisiste și să se concentreze asupra lipsei empatiei.

Capricorn: 22 decembrie – 19 ianuarie

Nativii Capricorn reușesc să-și găsească un echilibru între viața personală și cea profesională. Cu toate acestea, vor avea parte de haos controlat până în 2025. În timp ce o anumită zona se va liniști, alta va intra într-o stare de anxietate continuă. De aceea, astrele îi sfătuiesc să se înarmeze cu multă răbdare, putere dar și hotărâre. Odihna este o altă componentă importantă. Chiar la începutul lunii este posibil să existe un mic dezechilibru, acesta nu va dura mult. Urmează o etapă importantă pentru studii și examene.

Vărsător: 20 ianuarie  – 18 februarie

Nativii Vărsător se află printre zodiile de top din această lună. Cu Venus care retrogradează în casa a 7-a se vor produce întâmplări neprevăzute pe plan relațional. Mai precis, se poate ca anumite întâlniri să-ți readucă în atenție persoane pe care le-ai plăcut în trecut. Chiar dacă te afli deja într-o relație, vor apărea gânduri și complicații. În caz contrar, te poți îndrăgosti peste măsură și să rămâi dezamăgită.

Pești: 19 februarie – 20 martie

Cu Saturn în semnul Pești, nativii prezintă în această perioadă riscuri de separări, negocieri și certuri. Te gândești că există persoane în jurul tău care ar trebui să gândească la fel, iar lucrurile nu sunt tocmai roz. La locul de muncă te deranjează condițiile și tinzi să îți ceri drepturile. Nu-ți mai dorești să fii tu cea care se sacrifică pentru oamenii dragi. Dacă te afli într-o relație trebuie să știi că obiectivele de viitor nu mai sunt aceleași ca ale partenerului.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Planeta mercur înconjurată de semnele zodiacale pentru a lustra că mercur iese din retrograd pe 25 aprilie 2024
Horoscop
Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie. Ce urmează pentru zodii
Universul va deschide o poartă către un nou început pentru nativii din zodiac. Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie și lucrurile se vor schimba. Planeta își reia cursul direct, ceea ce înseamnă că...
2
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
3
O femeie superbă, blondă, care poartă o rochie roșie și ilustrează una dintre acele zodii care se folosesc de gelozie în relații
Horoscop
Zodii care se folosesc de gelozie în relații. Nativii care transformă acest sentiment într-o armă
Astrologii spun că există anumite zodii care se folosesc de gelozie în relații. Acești nativi reușesc să transforme acest sentiment într-o armă. Multe trăsături de personalitate sunt influențate de zodia în care ne naștem,...
4
O femeie frumoasă care poartă o rochie albastră și stă pe un pat de flori pentru a ilustra una dintre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024
Horoscop
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
Astrologii vorbesc despre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Acești nativi au parte de momente de neuitat. Jupiter, planeta norocului și a abundenței, este pregătit să-i sprijine pe nativi să-și...
5
Prieteni care râd și se distrează într-o zi însorită
Horoscop
Lună Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024. Cum te influențează, în funcție de zodie
Un eveniment astrologic de o intensitate uriașă va acapara toate zodiile. Luna Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024 vine să ne aducă tot timpul la extreme. Nativii se vor simți prinși într-o mare...
PARTENERI
×