Reclamă

Zodii care nu-și doresc o relație în această vară. Nativii care aleg să rămână singuri

Câteodată, oamenii simt nevoia de a lua o pauză de la romantism pentru a-și limpezi mintea și a se relaxa în liniște. În următoarea perioadă, unii nativii ai zodiacului își vor dori să se bucure de vară și de timpul petrecut alături de prieteni și familie, fără presiunea și grijile unor noi conexiuni. Sunt zodii care nu-și doresc o relație în această vară. Află ce spun astrele.

Simina Drăguț
Simina Drăguț
Publicat: 24 iunie 2023, 11:21

Iubirea poate vindeca răni sufletești, dar odată ce dispare, lipsa acesteia poate crea altele noi. Căutarea persoanei alături de care îți dorești să rămâi tot restul vieții poate fi o adevărată provocare emoțională. De aceea, se poate ca uneori să alegi să te îndepărtezi de planul relațional pentru a-ți reface forțele interioare.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Zodii care nu-și doresc o relație în această vară

Să fii îndrăgostită este un sentiment foarte frumos. Te face să te simți încrezătoare, entuziasmată, puternică și vulnerabilă. Deși dragostea poate fi o experiență foarte plăcută, unii nativi pot decide să o excludă din viața lor în următoarele luni, din diverse motive. Aceștia se nasc predispuși să evite iubirea, potrivit Times of India.

Următoarele semne zodiacale vor dori să-și petreacă vara singure pentru a se ocupa mai mult de relațiile cu cei apropiați. Acestea vor să profite de sezonul cald.

Berbec

Berbecii pun suflet în tot ceea ce fac. Atunci când își caută un partener, depun toate eforturile ca să-și atingă scopul. De aceea se află printre primele zodii care nu-și doresc o relație în această vară. Aceștia vor decide să se axeze mai mult pe relațiile pe care le au cu prietenii și familia. De asemenea, vor vrea să avanseze pe plan profesional.

Reclamă

Apreciază tot ceea ce au în prezent, fără să-și dorească să descopere mai mult. Berbecii știu că nu au nevoie de o relație pentru a se simți împliniți, așa că, în această vară, dragostea nu va reprezenta preocuparea lor centrală. Doar o persoană cu adevărat specială poate avea șanse să-i convingă să se răzgândească.

Leu

Zodia Leu reprezintă semnul zodiacal care simte cea mai mare nevoie de independență. Nu suportă să ceară permisiunea cuiva. Chiar dacă obișnuiesc să-și țină inima deschisă pentru o nouă dragoste, în această vară, nativii din zodia Leu nu vor aștepta pe nimeni.

Reclamă

Știu că ei sunt singurii responsabili de propria lor fericire și nu se bazează pe alte persoane. Nu-și vor irosi anotimpul preferat pentru a-și găsi un nou partener, conform Collective World.

Scorpion

Scorpionii se vor orienta spre progres și spre atingerea unor obiective bine stabilite, de aceea se numără printre cele patru zodii care nu-și doresc o relație în această vară. Vor să se distreze în acest sezon, dar, în același timp, vor să-și mențină un nivel de productivitate ridicat.

Din acest motiv, se vor concentra asupra lucrurilor pe care le pot controla și vor evita să-și caute un partener, deoarece știu că s-ar putea să nu-l găsească. Dacă apare o persoană specială în calea lor, n-o vor refuza, dar atenția lor se va îndrepta spre alte obiective. Aceștia își aleg relațiile cu atenție deoarece vor parteneri iubitori și implicați.

Pești

Nativii din zodia Pești sunt deseori interesați să-și găsească o iubire de o vară, dar în acest an vor face o excepție. Vor prefera să-și investească energia în conexiunile emoționale deja existente. Nu au întotdeauna timp liber, așa că doresc să-l folosească în cel mai bun mod posibil.

Vor să se întâlnească cu prietenii și familia. De asemenea, vor să se relaxeze, departe de stresul și oboseala grijilor zilnice. Visează să stea liniștiți în natură și să se bucure de timpul lor liber.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Planeta mercur înconjurată de semnele zodiacale pentru a lustra că mercur iese din retrograd pe 25 aprilie 2024
Horoscop
Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie. Ce urmează pentru zodii
Universul va deschide o poartă către un nou început pentru nativii din zodiac. Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie și lucrurile se vor schimba. Planeta își reia cursul direct, ceea ce înseamnă că...
2
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
3
O femeie superbă, blondă, care poartă o rochie roșie și ilustrează una dintre acele zodii care se folosesc de gelozie în relații
Horoscop
Zodii care se folosesc de gelozie în relații. Nativii care transformă acest sentiment într-o armă
Astrologii spun că există anumite zodii care se folosesc de gelozie în relații. Acești nativi reușesc să transforme acest sentiment într-o armă. Multe trăsături de personalitate sunt influențate de zodia în care ne naștem,...
4
O femeie frumoasă care poartă o rochie albastră și stă pe un pat de flori pentru a ilustra una dintre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024
Horoscop
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
Astrologii vorbesc despre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Acești nativi au parte de momente de neuitat. Jupiter, planeta norocului și a abundenței, este pregătit să-i sprijine pe nativi să-și...
5
Prieteni care râd și se distrează într-o zi însorită
Horoscop
Lună Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024. Cum te influențează, în funcție de zodie
Un eveniment astrologic de o intensitate uriașă va acapara toate zodiile. Luna Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024 vine să ne aducă tot timpul la extreme. Nativii se vor simți prinși într-o mare...
PARTENERI
×