Reclamă

Horoscopul săptămânii 07 martie – 13 martie 2022. Descoperă ce îți rezervă astrele, în funcție de zodie

Horoscopul săptămânii 07 martie – 13 martie 2022 vine cu vești neașteptate pentru unii nativi din zodiac, în timp ce pentru alții aduce vești îngrijorătoare. Mai multe zodii vor trece printr-o perioadă instabilă financiar. Este o săptămână potrivită pentru schimbări radicale în plan personal. Astrele te vor îndruma către alegerile corecte.

Publicat: 7 martie 2022, 8:40 / Actualizat: 5 iulie 2022, 16:41

Mai mulți nativi vor fi întâmpinați de surprize neașteptate în această primăvară. Pe plan financiar este cazul ca unii nativi să își refacă strategiile. Cu toate acestea, la finalul perioadei fiecare zodie va ieși în câștig. Săptămâna aceasta se anunță plină de idei mărețe și de planuri bine puse la punct.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Horoscopul săptămânii 07 martie – 13 martie 2022

Horoscopul săptămânii 07 martie – 13 martie 2022 îi va aduce pe nativi în fața unor decizii radicale. Fie că e vorba despre schimbarea locului de muncă sau a partenerului, aceștia vor fi ghidați de către astre la fiecare pas. Important este ca semnele să fie interpretate într-o manieră corectă. În ciuda greutăților, această perioadă va fi ideală pentru introspecții.

Descoperă ce îți rezervă astrele în funcție de zodia în care te-ai născut.

Berbec: 21 martie – 19 aprilie

Horoscopul săptămânii 07 martie – 13 martie 2022 îți va reduce entuziasmul pe care îl arătai nu de curând la locul de muncă. Dacă ai crezut că șefii ți-au mai acordat încă o șansă, acum este momentul să vezi adevărul. În ciuda necazurilor, ai șansa să vezi partea plină a paharului, scrie Astrology.com. Pe plan sentimental, ai parte de surpriza vieții tale. Poate fi un inel de logodnă sau o călătorie într-o locație exotică. Astrele te sfătuiesc să accepți fiecare situație cu calm.

Reclamă

Astfel, vei fi mult mai stăpân pe situație și nu te vei lăsa dezamăgită în cazul în care realitatea nu se potrivește cu visul tău.

Taur: 20 aprilie – 20 mai

Acești nativi au parte de o săptămână excelentă din punct de vedere profesional. În ciuda temerilor, tot ceea ce își propun Taurii în această perioadă, devine realitate. Fiind cheltuitori din fire, vor trebui totuși să aibă grijă. Astrele îi sfătuiesc să își tempereze entuziasmul. Chiar dacă lucrurile merg pe o pantă ascendentă, asta nu înseamnă că nu se poate modifica rapid strategia. Ești o zodie de pământ serioasă, iar tot ceea ce trebuie să faci este să te comporți ca atare. Cu toate acestea, nimic nu poate părea mai dificil.

Reclamă

Relația de cuplu nu este cea mai fericită. Partenerul îți va reproșa neglijența, iar tu nu vei ști cum să îți ceri scuze. Asta pentru că simți că nu ai greșit cu nimic. Încearcă să te transpui întotdeauna în viața celui de lângă tine.

Gemeni: 21 mai – 21 iunie

Horoscopul săptămânii 07 martie – 13 martie 2022 arată că Gemenii se numără printre acei nativi care au parte de surprize neașteptate pe plan personal. Din păcate, veștile nu sunt tocmai îmbucurătoare, spune Yourtango.com. Cu toate acestea, la sfârșitul săptămânii vei avea parte de revelația vieții tale care te va scoate ușor din monotonie. Vei încerca să-ți refaci viața și vei descoperi multe idei uitate. Relația cu cei apropiați se află pe o pantă descendentă, asta pentru că simți nevoia să fii mai singură ca oricând.

În ciuda prietenilor care vor încerca să-ți întindă o mână de ajutor, vei refuza. Astrele te sfătuiesc să nu rămâi fără sprijin o lungă perioadă de timp. Dacă simți nevoia să vorbești, orice ajutor e mai mult decât ofertant.

Rac: 22 iunie – 22 iulie

Racii simt mai mult ca oricând iubirea celor dragi. Dacă până acum ar fi refuzat o întâlnire pe nevăzute cu un posibil partener, iată că în această săptămână totul devine posibil. Pentru nativii care se află deja într-o relație, vestea cea mare îi va găsi într-o perioadă de vulnerabilitate. În ciuda acestui fapt, astrele îi sfătuiesc să nu renunțe și să adopte în continuare o figură la fel de înțelegătoare ca și până acum.

Ești o zodie de apă dornică de afecțiune, însă ți-e greu să exprimi întotdeauna ceea ce îți dorești cu adevărat. Astrele îți arată pașii, tu trebuie doar să înveți să dansezi. Dacă până acum ai adoptat o atitudine analitică, lasă-ți de data aceasta sufletul să zboare. Mai vreme sau mai târziu îți vei da seama unde te afli în orice punct al vieții.

Leu: 23 iulie – 22 august

În ciuda sentimentelor de învingători, Leii se vor simți compleșiți la locul de muncă în această perioadă. Deși au fost instruiți să reziste, săptămâna aceasta îi va găsi mai vulnerabili ca oricând. Evenimentele recente va scoate din această zodie de foc toată dragostea de care aceasta este capabilă. Astfel, rudele și prietenii vor descoperi o altă față a nativului Leu.

Pe plan personal, partenerul va rămâne surprins de naivitatea cu care privești anumite aspecte ale vieții. Surpriza vine din faptul că nu va dori să fugă din calea ta. Tot ceea ce trebuie să faci este să te lași dusă de val pentru ca persoanele din jur să îți vadă adevărata natură, spune Purewow.com.

Fecioară: 23 august – 22 septembrie

Horoscopul săptămânii 07 martie – 13 martie 2022 îi găsește pe nativii Fecioară într-un punct de cotitură. Astrele îți vor arăta drumul, însă tu trebuie să găsești singură răspunsul la toate întrebările. Sfârșitul acestei perioade nu va fi unul tocmai favorabil din punct de vedere profesional. Cu toate acestea, vei vedea că ulterior te vei simți mai relaxată

Dacă până acum nu ți-ai acordat niciun răgaz pentru plăcerile personale, această perioadă vine cu planuri inedite doar pentru tine. Ești muncitoare, însă pauzele sunt la fel de importante precum dăruirea de care dai dovadă.

Balanță: 23 septembrie – 23 octombrie

Nativii din zodia Balanță pot răsufla ușurați în relația cu partenerul. Horoscopul săptămânii le aduce o surpriză de proporții. În ciuda situației, nu se vor simți împliniți. Spre finalul perioadei se vor simți constrânși și vor lua o decizie neașteptată.

Pe plan profesional vei realiza că ești omul de cuvânt pe care toată lumea se poate baza. Nu trebuie să dezamăgești pe nimeni, iar acest lucru îți va aduce ușoare anxietăți. Încearcă să îți împarți sarcinile, astfel încât la finalul perioadei de probă să nu te simți copleșită de situație.

Scorpion: 24 octombrie – 21 noiembrie

Nativii din zodia Scorpionului vor relua în această săptămâna relația cu o veche cunoștință. Cu toate că așteptările acestor nativi se vor îndrepta către un parteneriat amoros, astrele îi sfătuiesc să nu se pripească. Tristețea pe care ai simțit-o în ultimul timp nu poate să dispară dacă nu îți recunoști singură greșelile.

Cei din familie te vor sprijini la orice pas, însă de cele mai multe ori vei evita discuțiile în contradictoriu. Astrele vin totuși cu câteva recomandări pe care ar fi bine să le urmezi. Nu te lăsa ghidată de aparențe, în ciuda faptului că sufletul tău se îndreaptă în acea direcție.

Săgetător: 22 noiembrie – 21 decembrie

Nativii Săgetător nu își vor găsi locul în societate în această săptămână. Astrele spun că nu este o perioadă tocmai bună pentru planurile de viitor. Nu stai tocmai bine la capitolul energie, astfel că tot ceea ce ai de făcut este să te odihnești. Te vei găsi într-o stare psihică scăzută, iar partenerul va încerca să te consoleze.

Ai încredere în forțele tale și lasă-te ghidată de tot ceea ce te înconjoară. Perioada de tristețe nu va dura mult, însă trebuie să accepți sfaturile celor din jur pentru a reușit să ieși la capăt.

Află totul despre zodiile de foc, de la trăsături și până la personalitate.

Capricorn: 22 decembrie – 19 ianuarie

Horoscopul săptămânii 07 martie – 13 martie 2022 spune că acești nativi vor avea o energie molipsitoare. Vor fi sfătuitori de bază ai celor dragi, iar oamenii din jur vor simți nevoia să își sprijine umărul pe ei. Dacă pentru cei din jur vor reuși să fie maturi, iată că deciziile personale vor fi înconjurate de incertitudini.

Partenerul de viață nu va fi tocmai încântat de vestea pe care acești nativi o vor oferi în acest sfârșit de săptămână. Optimismul este totul cheia succesului.

Vărsător: 20 ianuarie  – 18 februarie

Vărsătorii vor rămâne dezamăgiți de partenerului de cuplu în această săptămână. Astrele îi sfătuiesc să nu se dea niciodată bătuți, în ciuda veștilor pe care le vor primi din partea acestora. În orice situație s-ar afla, acești nativi vor reuși să scoată întotdeauna capul la suprafață.

Dacă astrele te-au ghidat până acum, de aici este momentul să te descurci de una singură. Ai puterea să mergi mai departe, asta pentru că întotdeauna ai dat dovadă de maturitate. La locul de muncă apar schimbări neașteptate.

Pești: 19 februarie – 20 martie

Peștii nu se găsesc în cea mai bună formă fizică în această săptămână, asta pentru că la locul de muncă au încercat să dea mai mult decât au putut până acum. Deși ești plină de energie, trebuie să conștientizezi că este important să accepți ajutorul colegilor atunci când te simți depășită de situație. Îți vei recunoaște greșelile, spun astrele și nu te vei mai simți vinovată. Pe plan personal, partenerul te va susține în orice fel de situație, astfel că din acest punct de vedere te găsești mult mai liniștită. La finalul acestei perioade vei reuși să culegi roadele, indiferent de rezultate.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 15 aprilie – 21 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
În această perioadă, mulți dintre nativi se vor reîntoarce la credințele din trecut. Există o singură zodie care va descoperi că suferă de oboseală cronică, iar aceasta va trebui să ia o pauză prelungită....
2
O femeie frumoasă care poartă o rochie roz și simbolizează una dintre acele zodii energice
Horoscop
Cele mai energice zodii. Ei sunt nativii cu o forță interioară de invidiat
Te-ai întrebat vreodată care sunt cele mai energice zodii? Acești nativi au o forță interioară de invidiat. Reușesc să facă față tuturor provocărilor și aduc zâmbetul pe buzele oamenilor din viața lor. Ei sunt...
3
fată îmbrăcată în culori deschise pe un fundal bleu
Horoscop
Culoarea zodiei Gemeni. Nuanțele care îți poartă noroc dacă ești în această zodie
Fiecare nativ în parte are trăsături specifice, dar și lucruri care îi plac în mod deosebit și i se potrivesc mănușă. Află care este culoarea zodiei Gemeni și vezi cum poți să o porți...
4
Jennifer Lopez într-un crop top verde în timp ce își ascunde abdomenul cu ajutorul unei poșete
Divertisment
Abdomenul ei nu mai are niciun secret. Cum și-a pus timpul amprenta asupra corpului lui Jennifer Lopez
Abdomenul ei nu mai are niciun secret. Timpul pare că și-a pus amprenta asupra corpului lui Jennifer Lopez. Vedeta latino a făcut spectacol atunci când a apărut pe străzile din New York. Totul s-a...
5
O femeie frumoasă care poartă o rochie neagră și ține într-un cerc armonios mai multe frunze aurii
Horoscop
Zodii care iubesc liniștea. Ei sunt nativii care evită situațiile dramatice
Există unele zodii care iubesc liniștea și evită pe cât se poate situațiile dramatice. Acești nativi se feresc de persoanele care tind să fie vampiri energetici. Ei au nevoie de oameni sinceri în viața...
PARTENERI
×