Reclamă

Horoscopul săptămânii 1 august – 7 august 2022. Descoperă ce îți rezervă astrele, în funcție de zodie

Horoscopul săptămânii 1 august – 7 august 2022 vine cu vești neașteptate pentru cei mai mulți dintre nativi. Aceștia vor avea probleme în zona financiară, însă vor compensa pe plan personal. Pentru cei care se află deja într-o relație, va fi vorba despre o perioadă dificilă. Astrele recomandă exprimarea sentimentelor sincere. În caz contrar, la sfârșitul perioadei pot avea loc despărțiri iremediabile.

Publicat: 1 august 2022, 8:26 / Actualizat: 1 august 2022, 10:14

Nativii încearcă să vadă partea plină a paharului, însă de cele mai multe ori se simt prinși în vâltoarea sentimentelor. Dacă până acum totul a mers ca pe roate, vor exista momente de insecuritate în aceste zile. Este recomandată o vacanță departe de aglomerația orașelor. Conversațiile în relații devin anoste. Nu trebuie să funcționezi după același tip de comportement ca partenerul de viață, încearcă să-ți dezvălui adevăratele planuri.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Horoscopul săptămânii 1 august – 7 august 2022 vine cu vești neașteptate pentru nativii din zodiac

Horoscopul săptămânii 1 august – 7 august 2022 îi ia prin surprindere pe nativii zodiacului. Poate fi vorba despre o veste neașteptată la locul de muncă sau chiar pe plan personal. Partenerul de viață te poate surprinde cu o vacanță exotică. De asemenea, poate fi vorba despre noi oportunități financiare. Oricare ar fi situația, lasă-te purtată de val atunci când simți că este momentul. Cel mai bun tratament contra anxietății este conversația cu cel mai bun prieten

Descoperă ce îți rezervă astrele în funcție de zodia în care te-ai născut.

Berbec: 21 martie – 19 aprilie

Pentru nativii Berbec, horoscopul săptămânii 1 august – 7 august adduce întâlniri de gradul 0. Este vorba despre revederea unui coleg de școală sau facultate. Încearcă să te organizezi astfel încât să nu fii nevoită să amâni această întâlnire. De asemenea, o veste venită din partea părinților te pune pe gânduri. Îți imaginezi cum ar fi să ai propria afacere la care ai visat întotdeauna și îți faci un plan de început pe hârtie.

Reclamă

Taur: 20 aprilie – 20 mai

Horoscopul săptămânii 1 august – 7 august vine cu bucurie pentru acest nativ. Este vorba despre o perioadă a vacanțelor, arată Yourtango.com. În cazul în care nu ești prea timidă să pleci singură în țări străine, apelează la prieteni. Nu trebuie să-ți fie teamă să petreci câteva ore în propria-ți companie. Vei afla lucruri interesante pe care le-ai uitat cu siguranță e multă vreme.

O persoană nouă apare în viața ta și începi să-i dai târcoale.

Reclamă

Gemeni: 21 mai – 21 iunie

Dacă te credeai o persoană matură, află că în aceste zile vor exista momente cruciale în care îți vei demonstra contrariul. Îți dorești în continuare să îmbraci rochia de mireasă și nu ți-e rușine să mărturisești. Oricât de dificil ți-ar fi să-ți găsești partenerul de viață, gândul că poți deveni soție la un moment dat te bucură peste măsură. E posibil să trăiești într-un ideal. Alcătuiește o retrospectivă a ceea ce ai trăit până acum și vezi unde te încadrezi din punct de vedere organizatoric.

Rac: 22 iunie – 22 iulie

Dacă până acum nu erai destul de curajoasă pentru a pleca într-o astfel de vacanță, acum e momentul. Ai mult timp la dispoziție pentru a-ți organiza bagajele. Nu lăsa gândurile negative să-ți acopere imaginea unei vacanțe de vis. Familia este gata să te sprijine cu orice ai avea nevoie. De altfel, prietenii au fost cei care ți-au sugerat acest concediu. La sfârșitul perioade vei avea parte de reflecții pe plan personal.

Leu: 23 iulie – 22 august

Nu te înhăma la proiecte pe care nu ești sigură că le vei duce la bun sfârșit. Astrele te pot ajuta la nevoie, însă tu trebuie să fii persoana care realizează întru totul fiecare părticică a planului. Către sfârșitul săptămânii realizezi că vara ta s-a împărțit între muncă și vizitele la părinți. Nu te impacienta și fă din găsirea unui loc de vacanță o prioritate în aceste clipe. Găsește oamenii cu care să împărtășești acest lucru.

Fecioară: 23 august – 22 septembrie

Dacă ai șansa să-ți demonstrezi talentul nu arunca acest lucru la gunoi. Toată lumea trage să-ți proiectezi visele pe viitor. Pentru o mai bună vedere de ansamblu vezi cum ai fost anul trecut. În ciuda anumitor obstacole, ești gata să dai tot ce ai nevoie pentru a fi fericită. Orice situație nouă te găsește mai puternică ca oricând și îți poate aduce satisfacții peste măsură. Ești una dintre cele mai optimiste persoane din zodiac.

Află totul despre zodia Fecioară, de la trăsături și până la personalitate.

Balanță: 23 septembrie – 23 octombrie

Horoscopul săptămânii 1 august – 7 august 2022 îți aduce momente de liniște în familie. S-ar putea să călătorești alături de copii într-un loc mult așeptat până acum. De asemenea, o mică vacanță departe de lucrurile care te agită este cel mai bun remediu. Oricum ar fi, realizezi că nu te-ai mai simțit atât de bine de foarte multă vreme. Este momentul să-ți suni cel mai bun prieten din liceu și să programați o întâlnire. Acest lucru îți poate aduce comfort sufletesc.

Scorpion: 24 octombrie – 21 noiembrie

Dacă te-ai simțit aglomerată de proiecte în ultima perioadă, acum este momentul să renunți la câteva dintre ele. Sănătatea mintală trebuie să primeze. O discuție la un pahar de vin cu cea mai bună prietenă îți arată calea către succes. Nu este cazul să apelezi la tertipuri care să-ți dăuneze. Alege variantă cea mai bună pentru tine și pune-o în aplicare.

Săgetător: 22 noiembrie – 21 decembrie

Această perioadă va fi dedicată familiei. Dacă până acum ai muncit pentru a le aduce tuturor lucrurile materiale mult dorite, acum este cazul să te odihnești, spune Astrology.com. Relația cu partenerul de viață se îmbunătățește, iar tu trebuie să te bucuri. Un membru al familiei îți dă un sfat pe care ai să-l porți cu tine toată viața. Astrele sunt cele care îți îndrumă cei mai timizi pași. O carte bună te poate ajuta să te reapuci de unul dintre hobby-urile preferate.

Capricorn: 22 decembrie – 19 ianuarie

Săptămâna aceasta vei încerca să-ți clarifici sentimentele. Nu te înhăma spre situații din care nu vei mai avea nicio șansă de ieșire. Îți poți oferi un mic moment de pauză. Dacă până acum aveai o părere negativă despre ceea ce se va întâmpla în viitor, acum totul se schimbă, spune Astrology.com. Familia îți sprijină ideile și pare a fi alături de tine indiferent de situație. Caută să le mulțumești, chiar dacă ați avut mici divergențe în trecut.

Vărsător: 20 ianuarie  – 18 februarie

Această perioadă îți servește drept introspecție. Orice plan ai pus în aplicare, încearcă să-l duci până la capăt. În rest, e vorba doar despre alegerile tale în materie de relații amoroase. Horoscopul săptămânii 1 august – 7 august 2022 te va ajuta să-ți stabilizezi anumite credințe, să încerci noi trucuri de moment și să-ți vizualizezi defectele pentru a putea lucra cu ele așa cum se cuvinte.

Pești: 19 februarie – 20 martie

Această săptămână este dedicată jocului. Prietenii te cheamă în parc la un meci de ping-ping. Altă ofertă vine din partea familiei care vrea să petreceți un weekend la mare. De asemenea, vești din partea unei persoane de mult uitate apar în peisaj. Dacă nu știi cum să te descurci cu tot mai multe cerințe în viața ta, încearcă să apelezi la ajutorul unui consilier.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
fete care se îmbrățișează și zâmbesc pe un fundal alb
Horoscop
Zodii care știu să mențină prietenii de durată. De la cel mai fidel la cel mai absent nativ
Pentru cei mai mulți, relațiile care trec testul timpului sunt cele mai importante pentru fericire. Citește despre acele zodii care știu să mențină prietenii de durată și care este valoarea acestora. Există nativi care...
2
O femeie care poartă o rochie frumoasă și aleargă pentru a ilustra modul în care lasă trecutul în spate
Horoscop
Zodii care lasă trecutul în spate în săptămâna 11 martie – 17 martie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Astrologii au dezvăluit care sunt cele trei zodii care lasă trecutul în spate în săptămâna 11 martie – 17 martie 2024. Acești nativi sunt pregătiți să deschidă un nou capitol în viața lor. Astrele...
3
Brânzoaice trandafir, cu brânză de vaci și stafide
Rețete
Brânzoaice trandafir, cu brânză de vaci și stafide
Pentru momentele în care ai mai mult timp de petrecut în bucătărie și dorești să prepari plăcinte cu brânză, îți recomandăm rețeta de brânzoaice trandafir, cu brânză de vaci și stafide. Chiar dacă petreci...
4
fată frumoasă îmbrăcată cu o pelerină pe un cal într-o pădure
Horoscop
3 zodii care își propun să câștige orice luptă în perioada următoare. Vezi dacă te numeri printre ele
Mulți nativi își doresc să aibă noroc și să fie veghiați de astre, indiferent de situație. Cu toate acestea, 3 zodii care își propun să câștige orice luptă în perioada următoare chiar vor reuși....
5
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 11 martie – 17 martie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Astrologii au pregătit surprize inedite pentru toții nativii din zodiac. Fiecare zi a săptămânii va avea un punct intens pe care zodiile îl vor simți din plin. Horoscopul săptămânii 11 martie – 17 martie...
PARTENERI
×