Reclamă

Horoscopul săptămânii 1 ianuarie – 7 ianuarie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele

Începutul de an vine cu mesaje importante pentru nativii din zodiac. Se anunță schimbări majore, iar horoscopul săptămânii 1 ianuarie – 7 ianuarie 2024 oferă toate detaliile în acest sens.

Cristiana Coman
Cristiana Coman
Publicat: 1 ianuarie 2024, 9:46

Chiar de pe 2 ianuarie, Mercur iese din retrogradare și Marte își începe tranzitul în Capricorn până pe 4 ianuarie. Mișcările astrologice afectează nativii, atât pe plan personal cât și profesional. Unele zodii vor cheltui fără să se gândească prea mult la viitor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Horoscopul săptămânii 1 ianuarie – 7 ianuarie 2024

Cu toate că va fi o perioadă a schimbărilor, cei mai mulți nativi vor trece peste acestea cu brio. Se anunță întâlniri amoroase de proporții, însă alegeri destul de greu de făcut. Astrele îndeamnă zodiile să fie prudenți atunci când vine vorba despre cheltuieli majore. Din acest punct de vedere va fi o perioadă greu de gestionat.

Descoperă ce îți rezervă astrele în funcție de zodia în care te-ai născut.

Berbec: 21 martie – 19 aprilie

La început de an, energia Berbecilor este inepuizabilă. Vor reuși să realizeze tot ce și-au propus pentru primele zilei ale lui 2024. Schimbările majore vor avea loc în viitor. Astrele spun că odihna este prioritară acum. Activitățile de la locul de muncă se suprapun uneori cu planurile personale. Din 2 ianuarie se activează sectorul călătoriilor.

Reclamă

Taur: 20 aprilie – 20 mai

Nativii Taur se vor focusa acum pe relațiile interpersonale. Vor avea discuții intense și cu sinele pentru a vedea ceea ce își doresc de la viață pe plan amoros. Rezultatele pozitive se vor vedea cât de curând. La locul de muncă nimic nu pare să le deranjeze pacea. Se implică în tot mai multe proiecte și reușesc să-și arate adevărata natură. Planurile în această direcție nu se opresc aici. Astrele spun că ar trebui pus accentul pe sănătate.

Gemeni: 21 mai – 21 iunie

Reclamă

Nativii Gemeni intră în noul an cu dorința de a realiza lucruri noi și productive. Nu ezită să plece în călătorii scurte pentru a se regăsi. Planurile aranjate le conferă stabilitate și strictețe. Astrele spun că echilibrul interior este cel mai important acum. Nevoia de a-și transforma visele în realitate este tot mai intensă.

Rac: 22 iunie – 22 iulie

Nativii Rac sunt pregătiți să se lase conduși de emoții. Primul sfârșit de săptămână din 2024 aduce timp de calitate petrecut alături de cei dragi. Se vor împărtăși secrete și se vor afla lucruri emoționante. Astrele spun că în acest moment starea psihică este cea mai importantă. La locul de muncă continuă să-și demonstreze priceperea și perseverența.

Leu: 23 iulie – 22 august

Nativii Leu sunt pregătiți să-și dezvolte latura creativă. Carisma este la purtător, iar proiectele profesionale sunt gata de a fi rezolvate. Fiecare colaborare va fi mai aproape de planul final. În ceea ce privește relațiile amoroase, aceștia sunt pregătiți să dea totul. Energia de care dau dovadă le va fi de ajutor în orice situație. Relațiile cu colegi vor deveni mai intense pe măsură ce trece timpul.

Fecioară: 23 august – 22 septembrie

Nativii Fecioară încep anul 2024 cu preocupări majore pentru sfera financiară. Organizarea este esențială acum. Prioritatea va fi pentru o perioadă viața profesională și sarcinile de familie vor fi lăsate pe locul doi. Astrele spun că la final de săptămână este esențială odihna. Pentru nativii singuri, din 4 ianuarie se va activa sectorul iubirii, spune Yourtango.com.

Balanță: 23 septembrie – 23 octombrie

Nativii Balanță se găsesc la început de an cu preocupări pentru viața de cuplu, dar și sfera financiară. De asemenea, vizitele în cabinetul doctorului vor fi mai dese. Călătoriile în scop profesional vor deveni obositoare, astfel că se vor resimți dureri. Din 2 ianuarie, Balanțele pot relua anumite relații pe care le-au crezut pierdute. Nu trebuie să găsească scuze pentru diferite situații.

Scorpion: 24 octombrie – 21 noiembrie

Nativii Scorpion reușesc să scape de preocupările pentru activitatea profesională. Au petrecut foarte mult timp fără zile de odihnă și acum în sfera sănătății întâmpină probleme. Cu toate acestea, sunt determinați să obțină mărirea de salariu mult dorită. Se pregătesc pentru negocieri și ceea ce presupune această etapă.

Săgetător: 22 noiembrie – 21 decembrie

Nativii Săgetător doresc să renunțe la preocupările din sfera financiară. La început de an lansează o afacere importantă alături de persoane importante. Din 2 ianuarie, cei singuri își reiau activitatea de cuceritori și astfel urmează o perioadă dinamică din punct de vedere al dragostei. Astrele spun că este nevoie de o administrare mai punctuală a veniturilor, arată Astrology.com.

Capricorn: 22 decembrie – 19 ianuarie

Nativii Capricorn încep anul 2024 cu mici divergențe la locul de muncă. Diferite strategii sau abordări nu se leagă cu cele ale șefilor. Pot exista discuții în contradictoriu. Sfârșitul de săptămână reușește să aducă o relaxare în acest sens. Din 2 ianuarie pe plan personal apar dorințe, decizii și trăiri. Cei mai mulți reușesc să-și găsească sufletul pereche.

Vărsător: 20 ianuarie – 18 februarie

Nativii Vărsător intră în posesia mai multor bunuri ce le va aduce câștiguri financiare enorme. Preocupările pentru micile plăceri se întețesc. Sfârșitul de săptămână vine cu ieșiri alături de prieteni și oameni dragi. Din 2 ianuarie îți dorești mai mult să socializezi și să investești timp și suflet în lucrurile care ți se pare importante.

Află totul despre nativii Vărsător, de la trăsături și până la personalitate. Ce spun astrele.

Pești: 19 februarie – 20 martie

Nativii Pești sunt precupați de călătoriile scurte și programul mult prea intens din vacanțe. Își doresc să se bucure de o perioadă relaxantă. Își schimbă astfel filozofia de viață și se întorc la anumite credințe din trecut. Reușesc să-și îmbunătățească relațiile cu șefi. Se vor concentra asupra proiectelor de viitor, atât pe plan personal cât și profesional.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
silueta unei femei care stă în pziție de lotus în fața lunii
Horoscop
4 zodii care își schimbă complet viața în martie 2024. Ce le rezervă astrele
Nu poți ști niciodată ce te așteaptă următoarea zi. Aceste 4 zodii care își schimbă complet viața în martie 2024 vor rămâne la fel de surprinse. Tot ceea ce au construit până acum va...
2
O femeie frumoasă care stă pe o stâncă și ilustrează una dintre zodiile ghinioniste în luna martie 2024
Horoscop
Zodii ghinioniste în luna martie 2024. Trei nativi se confruntă cu probleme
Cele trei zodii ghinioniste în luna martie 2024 sunt reprezentate de Leu, Balanță și Vărsător. Astrele spun că planeta Pluto va avea o influență directă asupra acestor nativi. Este unul dintre motivele pentru care...
3
O femeie frumoasă care poartă o rochie roșie și reprezintă zodia căreia nu îi rezistă nimeni în luna martie 2024
Horoscop
Zodia căreia nu îi rezistă nimeni în luna martie 2024. Află ce spun astrele în dragoste
Astrologii au dezvăluit zodia căreia nu îi rezistă nimeni în luna martie 2024. Acest nativ este puternic, misterios și un adevărat cuceritor. Este vorba despre o femeie care știe cum să se pună în...
4
Mai mulți ghiocei albi care se află sub un șnur de mărțișor
Timp liber
Pe ce parte se poartă mărțișorul. Tradiții mai puțin cunoscute
Prima zi din luna martie are o însemnătate aparte. Este și momentul în care multe persoane primesc în dar un mărțișor. În timp ce în ultimii ani au devenit tot mai populare brățările de...
5
O vază plină cu lalele colorate
Timp liber
Ce poți pune în apa lalelelor ca să reziste mai mult timp. Trucuri pe care orice persoană ar trebui să le știe
Martie este luna culorii, a frumuseții, a femeilor și a florilor. În această perioadă minunată dorim să surprindem persoanele dragi cu buchete superbe de flori. Vedetele lunii sunt lalele. Cunoscute pentru frumusețea lor aparte,...
PARTENERI
×