Reclamă

Horoscopul zilei de 1 ianuarie 2024. Gemenii trebuie să-și restabilească prioritățile. Află ce se întâmplă cu zodia ta

Horoscopul zilei de 1 ianuarie 2024 spune că Gemenii trebuie să-și restabilească prioritățile. Nativii acestei zodii trebuie să scape de umbra trecutului și să încheie lucruri care le pun piedici în construirea viitorului.

Andrada Marinică
Andrada Marinică
Publicat: 31 decembrie 2023, 1:00

Fecioarele se vor confrunta cu o perioadă dificilă din viața lor. Nativii acestei zodii vor încheia o prietenie în care erau implicați 100%. Cu toate acestea, faptul că vor renunța la ea le oferă oportunitatea de a învăța ceva nou.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Horoscopul zilei de 1 ianuarie 2024

Horoscopul zilei de 1 ianuarie 2024 spune că nativii zodiacului vor lăsa în urmă faptele din trecut și se vor deschide mai mult pentru anul care urmează. Zodiile sunt sfătuite să pășească cu încredere în noul an și să facă lucrurile așa cum cred că e mai bine.

Descoperă ce îți rezervă astrele în funcție de zodia în care te-ai născut.

Berbec: 21 martie – 19 aprilie

Este timpul să resetezi valorile personale. Odată cu tranzitul Lună sextil Uranus, ești gata să eliberezi lucruri de care nu mai ai nevoie pentru a îmbrățișa noul. Acest lucru necesită timp și există câteva modificări pe care trebuie să le faci, în special în casa ta, scrie Astrology.com.

Reclamă

Taur: 20 aprilie – 20 mai

Ești într-o dispoziție liniștită, reflexivă. În timpul tranzitului Uranus în sextil pe Lună, înveți să navighezi prin schimbările personale. Pe măsură ce noul an se apropie, ești gata să îmbrățișezi schimbarea.

Dorești să devii mai bună, mai puternică și chiar mai rezistentă.

Reclamă

Gemeni: 21 mai – 21 iunie

Este timpul să pui lucrurile în perspectivă, inclusiv să stabilești prioritățile în ordinea corectă. Stabilirea priorităților poate include sfârșitul lucrurilor pe care le prețuiai cândva în viața ta, dar umbresc altele care sunt mai importante acum. Această perioadă a anului poate marca un sezon al schimbărilor în care te angajezi radical pentru o nouă versiune a ta și un nou viitor.

Rac: 22 iunie – 22 iulie

Un lucru pe care îl pot face astrele pentru tine este să-ți dea un sentiment de perspectivă, iar când se armonizează cu Uranus, vezi lucrurile într-o lumină nouă. Poți decide să pui capăt unui obiectiv personal din cauza incompatibilității cu întreaga ta rutină. Sau s-ar putea să descoperi că partenerul pe care l-ai ales pentru a îndeplini acest obiectiv cu tine nu este capabil să-și îndeplinească sfârșitul promisiunii.

Leu: 23 iulie – 22 august

Unele relații cu colegii nu sunt atât de sănătoase pe cât ai vrea să fie. S-ar putea să te străduiești din răsputeri să pui lucrurile pe făgașul normal și totuși să descoperi că situația rămâne aceeași. Tranzitul Lună sextil Uranus aduce schimbări în statutul tău social la locul de muncă, unde poți crea spațiul de care ai nevoie pentru a evita conflictele.

Fecioară: 23 august – 22 septembrie

Încheierea unei prietenii în care aveai mari speranțe poate fi o provocare, dar aceasta este doar o piatră de temelie către o nouă călătorie în viața ta. Lasă acest moment să îți dea permisiunea de a învăța ceva nou. S-ar putea să descoperi că îți plac drumețiile sau pictura. Un hobby poate fi biletul către fericirea ta viitoare.

Balanță: 23 septembrie – 23 octombrie

Ai luat mai mult decât te-ai așteptat? S-ar putea să descoperi că jobul sau sarcina pentru care te-ai oferit să le faci înseamnă mai mult decât știai. Acesta ar putea fi începutul unui lucru greu pentru viitor. S-ar putea să simți un uriaș sentiment de ușurare odată ce permiți ca sarcina să fie transmisă altcuiva.

Scorpion: 24 octombrie – 21 noiembrie

Relațiile pot veni cu propriul set de nevoi și, uneori, acele nevoi sunt în conflict direct cu alte cerințe profesionale pe care vrei să le urmezi. Dacă trebuie să amâni întoarcerea la facultate pentru a te ocupa de o problemă personală de familie, acesta este momentul potrivit pentru a trimite o scrisoare prin care să informezi consilierul că ai nevoie de un concediu.

Săgetător: 22 noiembrie – 21 decembrie

Uneori, nevoia de a dezvălui o parte din tine se simte importantă pentru sănătatea unei relații. Și, astăzi, s-ar putea să fii gata să le expui pe toate de dragul transparenței. Pot fi atât de multe straturi de afișat, încât celălalt nu știe cum să le proceseze pe toate. Ia în considerare cu atenție decizia.

Capricorn: 22 decembrie – 19 ianuarie

Nu știai că te vei simți într-un anumit fel până când o persoană nouă nu a intrat în viața ta. S-ar putea să descoperi că inima ta devine agitată și că nu poți rămâne acolo unde ești. Un nou interes poate stârni tot felul de îndoieli și poate fi un moment în care trebuie să te răzgândești.

Vărsător: 20 ianuarie  – 18 februarie

Ochii tăi sunt ațintiți pe sănătate și bunăstare, mai ales acum că noul an se apropie. Tranzitul Lună sextil Uranus te poate deschide pentru a încerca lucruri noi dintr-un unghi profesional. Poate vei găsi un antrenor de fitness sau vei alege să te antrenezi într-o sală de sport în loc de acasă. Oportunitățile pot fi nesfârșite.

Pești: 19 februarie – 20 martie

Nu cunoști niciodată pe cineva, până când nu cunoști cu adevărat pe cineva, iar uneori te ajută să te cunoști pe tine însuți. În timpul tranzitului Lună sextil Uranus, poți decide că este timpul să lași cu respect o persoană să plece. Acest lucru ar putea fi rezultatul descoperirii unei noi informații. Astăzi vei discuta toate lucrurile. Poate că este timpul să vă acordați reciproc spațiu pentru a lucra la nevoile individuale.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Planeta mercur înconjurată de semnele zodiacale pentru a lustra că mercur iese din retrograd pe 25 aprilie 2024
Horoscop
Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie. Ce urmează pentru zodii
Universul va deschide o poartă către un nou început pentru nativii din zodiac. Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie și lucrurile se vor schimba. Planeta își reia cursul direct, ceea ce înseamnă că...
2
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
3
O femeie superbă, blondă, care poartă o rochie roșie și ilustrează una dintre acele zodii care se folosesc de gelozie în relații
Horoscop
Zodii care se folosesc de gelozie în relații. Nativii care transformă acest sentiment într-o armă
Astrologii spun că există anumite zodii care se folosesc de gelozie în relații. Acești nativi reușesc să transforme acest sentiment într-o armă. Multe trăsături de personalitate sunt influențate de zodia în care ne naștem,...
4
O femeie frumoasă care poartă o rochie albastră și stă pe un pat de flori pentru a ilustra una dintre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024
Horoscop
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
Astrologii vorbesc despre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Acești nativi au parte de momente de neuitat. Jupiter, planeta norocului și a abundenței, este pregătit să-i sprijine pe nativi să-și...
5
Prieteni care râd și se distrează într-o zi însorită
Horoscop
Lună Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024. Cum te influențează, în funcție de zodie
Un eveniment astrologic de o intensitate uriașă va acapara toate zodiile. Luna Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024 vine să ne aducă tot timpul la extreme. Nativii se vor simți prinși într-o mare...
PARTENERI
×