Reclamă

Horoscopul zilei de 1 ianuarie 2024. Gemenii trebuie să-și restabilească prioritățile. Află ce se întâmplă cu zodia ta

Horoscopul zilei de 1 ianuarie 2024 spune că Gemenii trebuie să-și restabilească prioritățile. Nativii acestei zodii trebuie să scape de umbra trecutului și să încheie lucruri care le pun piedici în construirea viitorului.

Andrada Marinică
Andrada Marinică
Publicat: 31 decembrie 2023, 1:00

Fecioarele se vor confrunta cu o perioadă dificilă din viața lor. Nativii acestei zodii vor încheia o prietenie în care erau implicați 100%. Cu toate acestea, faptul că vor renunța la ea le oferă oportunitatea de a învăța ceva nou.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Horoscopul zilei de 1 ianuarie 2024

Horoscopul zilei de 1 ianuarie 2024 spune că nativii zodiacului vor lăsa în urmă faptele din trecut și se vor deschide mai mult pentru anul care urmează. Zodiile sunt sfătuite să pășească cu încredere în noul an și să facă lucrurile așa cum cred că e mai bine.

Descoperă ce îți rezervă astrele în funcție de zodia în care te-ai născut.

Berbec: 21 martie – 19 aprilie

Este timpul să resetezi valorile personale. Odată cu tranzitul Lună sextil Uranus, ești gata să eliberezi lucruri de care nu mai ai nevoie pentru a îmbrățișa noul. Acest lucru necesită timp și există câteva modificări pe care trebuie să le faci, în special în casa ta, scrie Astrology.com.

Reclamă

Taur: 20 aprilie – 20 mai

Ești într-o dispoziție liniștită, reflexivă. În timpul tranzitului Uranus în sextil pe Lună, înveți să navighezi prin schimbările personale. Pe măsură ce noul an se apropie, ești gata să îmbrățișezi schimbarea.

Dorești să devii mai bună, mai puternică și chiar mai rezistentă.

Reclamă

Gemeni: 21 mai – 21 iunie

Este timpul să pui lucrurile în perspectivă, inclusiv să stabilești prioritățile în ordinea corectă. Stabilirea priorităților poate include sfârșitul lucrurilor pe care le prețuiai cândva în viața ta, dar umbresc altele care sunt mai importante acum. Această perioadă a anului poate marca un sezon al schimbărilor în care te angajezi radical pentru o nouă versiune a ta și un nou viitor.

Rac: 22 iunie – 22 iulie

Un lucru pe care îl pot face astrele pentru tine este să-ți dea un sentiment de perspectivă, iar când se armonizează cu Uranus, vezi lucrurile într-o lumină nouă. Poți decide să pui capăt unui obiectiv personal din cauza incompatibilității cu întreaga ta rutină. Sau s-ar putea să descoperi că partenerul pe care l-ai ales pentru a îndeplini acest obiectiv cu tine nu este capabil să-și îndeplinească sfârșitul promisiunii.

Leu: 23 iulie – 22 august

Unele relații cu colegii nu sunt atât de sănătoase pe cât ai vrea să fie. S-ar putea să te străduiești din răsputeri să pui lucrurile pe făgașul normal și totuși să descoperi că situația rămâne aceeași. Tranzitul Lună sextil Uranus aduce schimbări în statutul tău social la locul de muncă, unde poți crea spațiul de care ai nevoie pentru a evita conflictele.

Fecioară: 23 august – 22 septembrie

Încheierea unei prietenii în care aveai mari speranțe poate fi o provocare, dar aceasta este doar o piatră de temelie către o nouă călătorie în viața ta. Lasă acest moment să îți dea permisiunea de a învăța ceva nou. S-ar putea să descoperi că îți plac drumețiile sau pictura. Un hobby poate fi biletul către fericirea ta viitoare.

Balanță: 23 septembrie – 23 octombrie

Ai luat mai mult decât te-ai așteptat? S-ar putea să descoperi că jobul sau sarcina pentru care te-ai oferit să le faci înseamnă mai mult decât știai. Acesta ar putea fi începutul unui lucru greu pentru viitor. S-ar putea să simți un uriaș sentiment de ușurare odată ce permiți ca sarcina să fie transmisă altcuiva.

Scorpion: 24 octombrie – 21 noiembrie

Relațiile pot veni cu propriul set de nevoi și, uneori, acele nevoi sunt în conflict direct cu alte cerințe profesionale pe care vrei să le urmezi. Dacă trebuie să amâni întoarcerea la facultate pentru a te ocupa de o problemă personală de familie, acesta este momentul potrivit pentru a trimite o scrisoare prin care să informezi consilierul că ai nevoie de un concediu.

Săgetător: 22 noiembrie – 21 decembrie

Uneori, nevoia de a dezvălui o parte din tine se simte importantă pentru sănătatea unei relații. Și, astăzi, s-ar putea să fii gata să le expui pe toate de dragul transparenței. Pot fi atât de multe straturi de afișat, încât celălalt nu știe cum să le proceseze pe toate. Ia în considerare cu atenție decizia.

Capricorn: 22 decembrie – 19 ianuarie

Nu știai că te vei simți într-un anumit fel până când o persoană nouă nu a intrat în viața ta. S-ar putea să descoperi că inima ta devine agitată și că nu poți rămâne acolo unde ești. Un nou interes poate stârni tot felul de îndoieli și poate fi un moment în care trebuie să te răzgândești.

Vărsător: 20 ianuarie  – 18 februarie

Ochii tăi sunt ațintiți pe sănătate și bunăstare, mai ales acum că noul an se apropie. Tranzitul Lună sextil Uranus te poate deschide pentru a încerca lucruri noi dintr-un unghi profesional. Poate vei găsi un antrenor de fitness sau vei alege să te antrenezi într-o sală de sport în loc de acasă. Oportunitățile pot fi nesfârșite.

Pești: 19 februarie – 20 martie

Nu cunoști niciodată pe cineva, până când nu cunoști cu adevărat pe cineva, iar uneori te ajută să te cunoști pe tine însuți. În timpul tranzitului Lună sextil Uranus, poți decide că este timpul să lași cu respect o persoană să plece. Acest lucru ar putea fi rezultatul descoperirii unei noi informații. Astăzi vei discuta toate lucrurile. Poate că este timpul să vă acordați reciproc spațiu pentru a lucra la nevoile individuale.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O femeie într-o rochie neagră, cu trenă
Horoscop
Zodii care au probleme cu gestionarea furiei. Nativii care își pierd repede controlul
Te-ai întrebat vreodată de ce unii oameni par să aibă probleme cu încrederea în sine? Ei bine, se pare că astrologia ar putea avea câteva răspunsuri. Ai mai jos o listă cu zodii care...
2
Îndrăgostiți care zâmbesc și se țin în brațe pe un fundal gri
Horoscop
Compatibilitatea astrologică. Ce zodii se potrivesc cel mai bine împreună
Atunci când te întrebi dacă te potrivești cu o zodie anume este important să cunoști anumite trăsături de personalitate. Compatibilitatea astrologică este mult mai complicată decât să întrebi pe cineva în ce dată s-a...
3
Ghiocei plantați în pământ, înfloriți
Horoscop
Spune-mi ce floare ești ca să-ți spun cine ești. Limbajul simbolic al zodiacului floral
Ești ghiocel sau trandafir? Ziua de naștere este asociată cu diferite simboluri, inclusiv florile, care vorbesc despre personalitatea ta și poate chiar despre viitorul tău. Florile asociate cu luna ta de naștere ne spun...
4
O femeie și un bărbat, acoperiți de un balon inimă
Horoscop
Zodii care înșală în orice relație. De ce nu pot fi fidele partenerului de cuplu
Este ceva ce doare, adevărul trist, dar oamenii născuți sub aceste semne zodiacale înșală în fiecare zi persoana pe care o iubesc. Și în timp ce unora le place să se concentreze asupra celor...
5
prieteni care stau îmbrățișați și zâmbesc în timpul zilei însorite
Horoscop
Ce cred ceilalți despre tine, în funcție de zodie. Află cum ești percepută în general
Oamenii își formează opinii și păreri despre cei din jur cu mult înainte de a-i cunoaște. Află ce cred ceilalți despre tine, în funcție de zodie și vezi cum poți să treci peste judecățile...
PARTENERI
×