Reclamă

Horoscopul săptămânii 10 iulie – 16 iulie 2023. Descoperă ce îți rezervă astrele

Nativii din zodiac sunt plini de energie și horoscopul săptămânii 10 – 16 iulie 2023 vine cu vești excelente pentru cei care doresc să se implice în relații. Diverse discuții și acțiuni îi va face pe cei mai mulți să viseze la povești perfecte cu prinți și prințese. Cei mai mulți știu să se facă ascultați, fără însă a deveni agasanți. Modul în care ridică probleme de interes general îi face să fie întotdeauna conectați la ceea ce se întâmplă în jurul lor.

Cristiana Coman
Cristiana Coman
Publicat: 10 iulie 2023, 9:01

Pe parcursul săptămânii, eforturile de a intra în grațiile celor din jur se vor vedea mai intens ca oricând. Pentru unii nativi vor exista certuri ireversibile. Ideile pe plan profesional vor deveni acum mult mai intens urmărite. Creativitatea atinge cote maxime, chiar dacă uneori va fi ascunsă de bariere impuse de anxietate.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Horoscopul săptămânii 10 iulie – 16 iulie 2023

Au loc schimbări majore în viața nativilor din zodiac, iar specialiștii vin cu lista completă a previziunilor pentru săptămâna în curs. Pentru cei care se găsesc într-o stare de spirit mai puțin plăcută, soluțiile vor exista întotdeauna la îndemâna lor. Trebuie doar să găsească momentul oportun pentru a pune în aplicare toate cerințele.

Descoperă ce îți rezervă astrele în funcție de zodia în care te-ai născut.

Berbec: 21 martie – 19 aprilie

Nativii Berbec sunt foarte activi în ceea ce privește construirea relațiilor. Vor să depășească barierele unei prietenii și să treacă la nivelul următor. Ajung să comunice diferit cu persoana pe care o plac, fără ca măcar să-și dea seama.

Reclamă

Chiar dacă se împart zilnic între viața personală și profesională, nu se tem să-și arate adevăratele sentimente atunci când este cazul. Au o energie debordantă și sunt mereu în acțiune. Vor să-și dovedească faptul că nimic nu îi poate opri.

Taur: 20 aprilie – 20 mai

Nativii Taur sunt adevărați experți ai relațiilor. Cu toate că nu vorbesc concret despre ceea ce îi apasă, au pretenția ca cei din jur să își dea seama. Schimbările care au loc în această perioadă îi poate da peste cap complet. La locul de muncă lucrurile par să meargă într-un ritm normal.

Reclamă

Reușesc să preia inițiativa acolo unde nimeni nu ar accepta, spune Yourtango.com. Atitudinea lor radicală îi ajută întotdeauna în astfel de momente. Contextele pentru a reușit vor fi întotdeauna în continuă schimbare.

Gemeni: 21 mai – 21 iunie

Nativii Gemeni reușesc să se organizeze temeinic în această săptămână. Orice își propun, reușesc să ducă la bun sfârșit. Chiar dacă anumite situații au fost amânate din lipsă de timp, acum nu mai există scuze. Lucrurile mai ușor de dus până la capăt le vor da un imbold. În viața personală vor avea mai multă claritate față de ceea ce au arătat până acum.

Rac: 22 iunie – 22 iulie

Nativii Rac sunt înconjurați de haos în această săptămână. Fiecare plan pe care îl vor avea, nu se va concretiza. Chiar spre finalul perioadei vor avea un moment de răbufnire, ceea ce nu îi caracterizează în totalitate. Familia le va fi alături necondiționat și nu se va întoarce împotriva lor, indiferent de situație.

O situație aparte îi va dezamăgi până la modul în care nu vor mai avea nimic de spus. Capacitatea de a folosi iubirea și empatia nu îi va mai ajuta acum.

Leu: 23 iulie – 22 august

Nativii Leu trăiesc o adevărată schimbare la nivel personal. Va fi ca o experiență ce le va schimba modul de a gândi și de a acționa. Cu toate că au așteptat multă vreme această situație la început vor avea momente de anxietate.

Provocările la care vor fi supuși le va arăta cum anume să procedeze în varii situații, arată Astrology.com. Transformarea va deveni completă spre finalul perioadei, fără însă a fi necesare explicații în prealabil.

Fecioară: 23 august – 22 septembrie

Nativii Fecioară mai au de lucrat în ceea ce privește comunicarea cu cei dragi. Anumite cuvinte pot răni, însă fără să-și dea seama. Poate că anumite exerciții în oglindă îi va ajuta să se destindă și să vadă altfel situațiile expuse.

Este o săptămână plină de teste pe plan personal. Tot ceea ce pot face este să rămână la fel de sinceri, indiferent de problemele întâmpinate.

Balanță: 23 septembrie – 23 octombrie

Nativii Balanță se regăsesc într-o stare de disconfort apăsat din cauza unor relații pe care nu le-au încheiat.

Cu toate că este dificil să se rupă de trecut, aceștia trebuie să lase în urmă ceea ce a fost și să se concentreze asupra lucrurilor trăite în prezent. Este foarte clar că nu mai trebuie realizat niciun fel de compromis, fiind o situație care durează deja de ceva vreme.

Află tot ce trebuie să știi despre nativii Balanță, de la trăsături și până la personalitate.

Scorpion: 24 octombrie – 21 noiembrie

Nativii Scorpion reușesc să-și dea viața peste cap în această perioadă. La locul de muncă lucrurile nu stau așa cum s-ar fi așteptat.

Pe plan personal partenerii nu fac atâtea eforturi pe cât și-ar dori. De altfel, sunt mai mult indiferenți. În această situație, acțiunea este cea care primează. Cel mai important este să se aibă în vedere iubirea de sine. Acceptarea a ceea ce nu mai funcționează și construirea altor oportunități.

Săgetător: 22 noiembrie – 21 decembrie

Nativii Săgetător sunt întotdeauna pregătiți pentru situații neprevăzute. Cu toate acestea, discuțiile din această săptămână îi vor lua prin surprindere. Reușesc să găsească inspirația chiar și în cele mai agitate momente. Când își creează un vis, știu să îl urmeze, chiar dacă pe alocuri pare foarte dificil. Încălcarea propriilor limite nu este ceva ce îi caracterizează.

Capricorn: 22 decembrie – 19 ianuarie

Nativii Capricorn aleg să petreacă mai mult timp cu familia în această perioadă. Cei dragi trec prin momente grele.

Nivelul de energie pe care îl au acum spune foarte multe despre caracterul lor. Astrele recomandă și momente de relaxare. Poate că o vacanță scurtă va fi ceea ce trebuie pentru o resetare completă. Pe plan financiar lucrurile nu se îndreaptă în direcția dorită.

Vărsător: 20 ianuarie  – 18 februarie

Nativii Vărsător își expun firea explozivă în toate activitățile din această săptămână. La locul de muncă vor exista certuri pe această situație.

Nu va exista totuși o soluție de moment, asta pentru că acțiunile lor vor fi conduse de către Saturn. Nivelul de energie va fi la fel de ridicat în ciuda situațiilor dificile.

Pești: 19 februarie – 20 martie

Nativii Pești ajung să se plângă de cele mai multe neajunsuri emoționale. Relațiile de cuplu nu funcționează așa cum ar trebui. Pentru cei singuri, eforturile de a cunoaște pe cineva nou par a fi în zadar. Furtunile emoționale par să nu mai treacă și se transformă în ceea ce putem numi “război intern”.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Două mâini de femeie care curăță un ou fiert de o coajă
Timp liber
Ce să faci cu ouăle fierte ca să se curețe foarte ușor. Trucuri utile pentru orice gospodină
Se apropie Paștele, iar de pe masă nu trebuie să lipsească ouăle frumos încondeiate. Ciocnirea ouălor de Paște este o tradiție care se păstrează în continuare. Descoperă și tu ce să faci cu ouăle...
2
Două tăvi cu cozonaci proaspăt scoși din cuptor
Timp liber
Când se scot cozonacii din tavă. Trucuri de la gospodine pentru un cozonac reușit
Cozonacii sunt nelipsiți de pe masa de sărbătoarea r românilor. Gospodinele se pregătesc din timp pentru a avea pe masă cele mai bune preparate. Dacă îți dorești să ai parte de cozonaci apetisanți și...
3
O femeie frumoasă care poartă o rochie albă și stă într-un lac pentru a ilustra una dintre acele zodii nefericite a lunii mai 2024
Horoscop
Zodia nefericită a lunii mai 2024. Ea are cele mai multe probleme din cauza stresului
Astrologii au dezvăluit care este zodia nefericită a lunii mai 2024. Acest nativ se va confrunta cu cele mai multe probleme din cauza stresului de la locul de muncă. Astrele arată o perioadă destul...
4
O femeie frumoasă care poartă o rochie albă și stă într-un lac pentru a ilustra una dintre acele zodii nefericite a lunii mai 2024
Horoscop
Zodia nefericită a lunii mai 2024. Ea are cele mai multe probleme din cauza stresului
Astrologii au dezvăluit care este zodia nefericită a lunii mai 2024. Acest nativ se va confrunta cu cele mai multe probleme din cauza stresului de la locul de muncă. Astrele arată o perioadă destul...
5
O femeie frumoasă care poartă o rochie neagră și o pereche de mănuși în timp ce ține un deget la gură pentru a ascunde un secret
Horoscop
Zodii care nu pot păstra un secret. Nativii în care nu e recomandat să-ți pui încrederea
Există unele zodii care nu pot păstra un secret. Acești nativi nu pot fi de încredere și este recomandat să eviți discuțiile importante în preajma lor. Dacă ai anumite probleme care îți dorești să...
PARTENERI
×