Reclamă

Horoscopul săptămânii 12 august – 18 august 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele

Nativii vor realiza foarte multe planuri în această perioadă, asta dacă vor oferi atenție și odihnei. Citește horoscopul săptămânii 12 august – 18 august 2024 și vezi despre ce este vorba pentru fiecare zodie în parte. Schimbările vin odată cu planetele mutabile.

Cristiana Coman
Cristiana Coman
Publicat: 12 august 2024, 9:44

Mercur continuă să retrogradeze în Fecioară, iar săptămâna începe cu Luna care se află în Scorpion pe 12 august 2024. Astfel, cei mai mulți vor simți optimism și bună-dispoziție. Luna se va afla în Capricorn la finalul perioadei, mai precis pe 15 august 2024.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Horoscopul săptămânii 12 august – 18 august 2024

Luna ajunge în zodia Vărsător pe data de 18 august 2024, duminică. Acum este momentul oportun pentru reflecție și odihnă. Vor exista și momente de energie creativă, dar și de haos. Astrele îi sfătuiesc pe nativi să se gândească de două ori înainte de a lua o decizie.

Descoperă ce îți rezervă astrele în funcție de zodia în care te-ai născut.

Berbec: 21 martie – 19 aprilie

Nativii Berbec vor căpăta mai multă încredere în forțele proprii. Reușesc să-și pună pe hârtie planurile de viitor și se țin de ele. Vor avea mai multă răbdare atât în comunicare cât și în gesturi. Din data de 15 se vor concentra mai mult asupra treburilor la locul de muncă. Vor petrece timp cu oameni dragi și asta le încarcă bateriile.

Reclamă

Taur: 20 aprilie – 20 mai

Nativii Taur se recalibrează emoțional și cunosc momentele în care să fie mai vocali. Lasă în urmă trecutul și se bucură de ceea ce le oferă prezentul. Au mai multe idei noi din 15 august, atunci când Luna este în zodia Capricorn.

Își pot exprima mult mai ușor gândurile și ideile, astfel că la locul de muncă vor fi chiar recompensați. Caută să aibă cât mai mulți prieteni.

Reclamă

Gemeni: 21 mai – 21 iunie

Nativii Gemeni depășesc provocările puse în cale de către astre. Acest lucru le oferă o mai mare încredere de sine. Își înțeleg mai bine relațiile cu cei din jur. Își transformă gândurile în realitate și au noi viziuni în ceea ce privește relațiile amoroase. Cei singuri se bucură de o surpriză neașteptată.

Reclamă

Rac: 22 iunie – 22 iulie

Nativii Rac caută să se bucure cât mai mult de momentele petrecute alături de cei dragi. Alegerile lor sunt făcute după săptămâni de dezbateri. În grupul de prieteni par mult mai flexibili și își permit să spună punctul de vedere atunci când este cazul. Oferă sprijin celor în nevoie, astfel că văd viața într-o altă lumină, spune Astrology.com.

Leu: 23 iulie – 22 august

Nativii Leu vor să-și exprime sentimentele față de persoana iubită. Ating noi orizonturi și se simt de neoprit. Sunt dispuși să petreacă cele mai frumoase momente în luna august. La locul de muncă știu cum să creeze o atmoferă mai relaxată, astfel că împreună cu colegii se pot bucura de zilele călduroase fără prea multă presiune.

Fecioară: 23 august – 22 septembrie

Nativii Fecioară sunt foarte concentrați pe carieră în această perioadă. Vor să iasă în evidență prin cât mai multe proiecte duse la bun sfârșit. Șefii vor observa evoluția lor și vor încerca să le acorde suportul cuvenit. Cu Luna în Capricorn se simt îndrăgostiți și pregătiți să-și exprime sentimentele așa cum se cuvine.

Află tot ce trebuie să știi despre nativii Fecioară, de la trăsături și până la personalitate. Ce spun astrele

Balanță: 23 septembrie – 23 octombrie

La începutul săptămânii, nativii Balanță se simt pregătiți să acorde mai mult timp propriei persoane. Reușesc să facă față cu brio provocărilor și să depășească zile mai puțin plăcute. Pentru a finaliza câteva dintre proiecte au nevoie de multă energie. Sunt împinși să se conecteze cu oamenii care se află pe aceeași lungime de undă.

Scorpion: 24 octombrie – 21 noiembrie

Este o săptămână în care nativii Scorpion știu să pună piciorul în prag atunci când trebuie. Luna în Săgetător îi ajută să-și exprime mai ușor sentimentele și să se bucure de proces. Se conectează cu oameni noi și află detalii interesante. În sânul familiei știu cum să comunice cu cei dragi, astfel că armonia nu lipsește.

Săgetător: 22 noiembrie – 21 decembrie

Nativii Săgetător sunt pregătiți să-și îmbunătățească relațiile cu cei din jur. Fac compromisuri și se gândesc la viitor. Sunt pregătiți pentru săptămânile ce vor urma, astfel că nu au niciun fel de teamă. La locul de muncă au încredere în potențialul lor. Sănătatea le face probleme, însă un mic control de rutină nu le va dăuna, arată Yourtango.com.

Capricorn: 22 decembrie – 19 ianuarie

Nativii Capricorn caută să fie mult mai eficienți în această perioadă. Aduc schimbări în propria viață, asta pentru că o pauză de la prea multe activități este bine-venită. Își deschid inima către noi relații, iar pentru cei singuri poate apărea o surpriză reală. Cei care se află deja într-un parteneriat amoros știu cum să-și facă apropiați să fie fericiți.

Vărsător: 20 ianuarie – 18 februarie

Nativii Vărsător caută să aibă încredere în propria persoană. Cei mai mulți au trecut prin perioade mai puțin plăcute, astfel că este necesar să muncească pentru a ieși dintr-un cerc vicios. Sunt pregătiți să aibă și discuții în contradictoriu cu anumiți prieteni, iar asta îi poate supăra. Spre finalul perioadei se vor afla în luminile reflectoarelor.

Pești: 19 februarie – 20 martie

Nativii Pești caută o perioadă de acomodare. Se simt epuizați dat fiind responsabilitățile pe care le au la locul de muncă. Deși au răbdare, anumite discuții cu cei din jur îi poate face să-și piardă cumpătul. Astrele le sugerează să aibă răbdare și să se bucure de un proces în care se vor transforma cu adevărat.

RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Cercul zodiacal cu toate cele 12 zodii pe un fundal închis la culoare
Horoscop
Ce poate manifesta fiecare zodie în parte la începutul lunii septembrie. Explicațiile astrologilor
Nativii se află tot mai aproape de dorințele lor, iar iubirea și prietenia îi salvează și de această dată. Află ce poate manifesta fiecare zodie în parte la începutul lunii septembrie și cum prietenia...
2
O femeie care se plimbă pe plajă
Sănătate
Cum să folosești mersul pe jos pentru a slăbi după vârsta de 50 de ani. Care e secretul scăderii în greutate cu minimum de efort
Descoperă secretul scăderii în greutate după 50 de ani cu sfatul unui kinetoterapeut. Află cum să folosești mersul pe jos pentru a slăbi, după o vârstă când metabolismul a încetinit deja destul de mult....
3
Georgina Rodriguez în costum de baie alături de Cristiano Ronaldo pe un iaht
Divertisment
Cristiano Ronaldo a făcut dezvăluiri neașteptate despre relația sa cu Georgina Rodriguez. Jucătorul de fotbal a fost mai sincer ca niciodată
Cristiano Ronaldo a făcut dezvăluiri neașteptate despre relația sa cu Georgina Rodriguez. Jucătorul de fotbal a fost mai sincer ca niciodată. Presa susține că acesta ar fi dat de înțeles că s-a căsătorit în...
4
Ben Affleck în timp ce pleacă de la birou după ce s-a întâlnit cu Jennifer Lopez
Divertisment
Jennifer Lopez și Ben Affleck s-au întâlnit pentru prima dată după divorț. Momentul tensionat a fost surprins de fotografi
Jennifer Lopez și Ben Affleck s-au întâlnit pentru prima dată după divorț. Momentul tensionat a fost surprins imediat de fotografi. Reuniunea lor ține primele pagini ale presei internaționale. Cei doi foști soți nu reușesc...
5
Jennifer Lopez a mers la mall cu copiii ei după divorțul de Ben Affleck
Divertisment
Cum a sărbătorit Jennifer Lopez divorțul de Ben Affleck. Fanii au fost surprinși să o vadă pe divă în astfel de ipostaze
Fotografii au surprins cum a sărbătorit Jennifer Lopez divorțul de Ben Affleck. Vedeta latino a fost însoțită de copiii săi și un grup de prieteni. Cântăreața pare că a trecut peste dezamăgirile în dragoste...
PARTENERI
×