Reclamă

Horoscopul săptămânii 12 decembrie – 18 decembrie 2022. Descoperă ce îți rezervă astrele, în funcție de zodie

Horoscopul săptămânii 12 decembrie – 18 decembrie 2022 vine cu liniște pe plan sentimental pentru cei mai mulți dintre nativi. Cei care se află deja într-o relație ar putea să treacă la nivelul următor. Poate fi vorba despre cereri în căsătorie sau decizia de a locui împreună alături de partener. Cele mai multe dintre soluții ce vor fi întrevăzute acum vor aduce profituri serioase pe viitor.

Cristiana Coman
Cristiana Coman
Publicat: 12 decembrie 2022, 6:23

Pe plan profesional vor exista serioase colaborări. O alegere inspirată poate însemna mai mult decât milioane de cuvinte la un loc. În ceea ce privește sănătatea, anumiți nativi vor trebui să recurgă la schimbări serioase dacă vor dori rezultate vizibile. Nu există muncă de calitate fără efort, spun specialiștii. Se anunță câteva zile cu încărcături energetice serioase.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Horoscopul săptămânii 12 decembrie – 18 decembrie 2022 vine cu emoții intense pentru anumiți nativi

Horoscopul săptămânii 12 decembrie – 18 decembrie 2022 îi anunță pe cei mai mulți că în această perioadă nu trebuie să fie vorba despre cât anume se cheltuie, ci cum se face acest lucru.

Un cadou oferit din inimă, poate însemna mai mult decât toate obiectele scumpe.

Odihna este necesară și nativii uită să o prețuiască. Astrele vin să reamintească acest lucru la intervale regulate.

Descoperă ce îți rezervă astrele în funcție de zodia în care te-ai născut.

Reclamă

Berbec: 21 martie – 19 aprilie

Nativii Berbec au săptămâna aceasta o atenție asupra detaliilor pe care de obicei o trec cu vederea. Săptămâna începe cu Soarele în Săgetător, iar casa călătoriilor și aventurilor vine să-ți arate că este cazul să mai iei o pauză și să te concentrezi asupra lucrurilor ce contează cu adevărat.

Dacă vrei să-ți rezervi un bilet de avion, acum ai ocazia. Nu aștepta sfârșitul perioadei. Ești extrem de eficientă cu timpul și resursele tale financiare. Acum este momentul tău să demonstrezi anumite lucruri pe care le-ai ținut ascunse.

Reclamă

Taur: 20 aprilie – 20 mai

Săptămâna aceasta simți nevoia să dai o mână de ajutor oricui ți-ar cere asta. Nu aștepți nimic în schimb, însă inima ta este plină de satisfacție. Pe plan sentimental simți nevoia să-ți exprimi toate nevoile. Dacă te afli deja într-o relație află că acest lucru poate fi uneori foarte dificil.

Dacă îți dorești un partener, acum va fi ultima oară când te găsești singură. Poți găsi avantajele acestei perioade. Este posibil să primești musafiri, iar acest lucru te poate aduce pe un piedestal. Te simți mai importantă ca oricând.

Gemeni: 21 mai – 21 iunie

Pentru nativii Gemeni această perioadă vine cu un anunț important în familie. Poate fi vorba despre căsătorie, copii sau orice alt context în acest sens. Mergi cu relația la nivelul următor, însă cauți de fiecare dată aprobare din partea celor dragi.

Chiar dacă ești sigură că totul merge ca pe roate, ai nevoie de încă o confirmare pentru marele pas. În ceea ce privește comunicarea, simți că ești maestră pe acest palier. Dezvolți o pasiunea pentru social media și simți nevoia să aduci o contribuție serioasă în acest domeniu.

Rac: 22 iunie – 22 iulie

Această perioadă vine să te asigure că totul funcționează așa cum ți-ai dorit. Ești extrem de eficientă, iar acest lucru se observă în rezultate. Poți trece peste orice obstacol fără să simți ceva în acest sens. Poți observa răspunsurile acolo unde alții văd doar probleme.

Dacă este necesar, poți delega anumite task-uri către colegi. Nu te gândești deloc la vacanță, asta pentru că ai șansa de câștiguri substanțiale. Un supervizor te poate lăuda.

Leu: 23 iulie – 22 august

În această săptămână reușești să creezi cele mai solide conexiuni. Casa creativității vine să-ți demonstreze că expresia pe care o afișezi în văzul lumii este cea reală. Poți traversa obstacole fără să-ți dai seama, însă acest lucru te eliberează fără doar și poate, spune Yourtango.com. Creezi legături pe care mai târziu le vei vedea cu alți ochi. Ajuți un prieten și simți că nu îți dorești nicio răsplată, dar o primești cu inima grea. Spre finalul perioadei răspunsurile zboară spre tine, iar tu vrei să nu le dai drumul.

Citește despre personalitatea bărbatului Leu și femeia perfectă pentru acesta. Ce spun astrele

Fecioară: 23 august – 22 septembrie

Acum ai șansa de a-ți recâștiga legăturile familiale pierdute. Este posibil ca în această perioadă o rudă mai în vârstă să-ți ceară ajutorul. Este șansa ta de a te conecta cu tot ce-ai evitat de multă vreme. Acest lucru poate însemna și reluarea gândurilor pierdute legate de copilărie.

Pe plan sentimental este posibil să observi în fața ta o persoană pe care ai încercat să o eviți. Încearcă totuși să-ți impui limitele și să vezi până unde poți merge. Astrele îți sugerează să descoperi ce aveți în comun.

Balanță: 23 septembrie – 23 octombrie

Dacă până acum nu știai cum să faci asta, acum privești doar partea bună a lucrurilor ce ți se întâmplă. Ai fost blocată în gânduri negative, dar simți că te desprinzi de tot ceea ce ți-a făcut rău. Deodată, soarele strălucește pe strada ta fără să fi cerut acest lucru.

Gândirea pozitivă a câștigat teren. Inima ta spune că poți găsi iubirea pe care o dorești. De asemenea, pentru anumiți nativi poate fi vorba despre găsirea unei noi locuințe, arată Astrology.com. Ai șansa de a vedea viața dintr-un alt unghi și nu este cazul să ratezi această șansă.

Scorpion: 24 octombrie – 21 noiembrie

Pentru nativii Scorpion săptămâna aceasta vine cu oportunități financiare de nerefuzat. Stai foarte bine la capitolul bani, însă a venit momentul să iei decizii importante în această privință.

Regulile tale de a cheltui mai mult decât trebuie se pot schimba fără doar și poate. Poți privi din mai multe perspective această idee. Poți face o investiție de viitor ce îți va aduce mai multe beneficii, pe planuri diferite.

Săgetător: 22 noiembrie – 21 decembrie

Este o perioadă în care cei din jur îți caută ajutorul. Depinde de problemă, însă simți că poți ajuta pe oricine ți-ar ieși în cale. Poți primi laude pentru munca pe care o întreprinzi, atât la locul de muncă dar și în viața privată.

Dacă totul îți pare neobișnuit la început, va deveni obișnuință pe parcurs. Acum este șansa de a-ți maximiza câștigurile pe măsura efoturilor. Ajungi să ai parte de conștientizări pe care până acum nu le-ai văzut posibile.

Capricorn: 22 decembrie – 19 ianuarie

Te conectezi spiritual cu forțe superioare. Ai încredere în astre și simți că tot ceea ce se întâmplă este datorită unei puteri nevăzute. Dacă te-ai decis să te apuci de meditație și yoga, trebuie să cunoști anumite tehnici înainte. Poate poți să recurgi și la scrierile în jurnal.

Ești capabilă să înțelegi iubirea pe care poți s-o oferi celor din jur, dar îți este foarte dificil să te deschizi cu totul. Este o zi perfectă pentru puțină magie în viața ta. Cel mai bine este să apelezi la comunicare. Atunci când îți deschizi sufletul, știi cu exactitate ceea ce îți dorești.

Vărsător: 20 ianuarie  – 18 februarie

În această săptămână ești mai generoasă ca niciodată. Casa prieteniei se vede mai proeminentă acum. Atunci când cineva îți cere ajutorul, ești gata să îl oferi fără nicio răsplată. Astrele spun că uneori este bine să te așezi și să privești, înainte de a oferi ceva.

Chiar dacă cerințele pe care le primești sunt destul de simple pentru tine, îți pot consuma foarte multă energie. Este posibil să fii mai entuziasmată decât este cazul atunci când vine vorba despre o anumită vacanță pe care ți-ai programat-o de multă vreme.

Pești: 19 februarie – 20 martie

Săptămâna aceasta reputația ta ajunge la cote maxime. Ești recunoscută pentru un optimist debordant, însă acum este posibil să rămâi fără conbustibil. La finalul perioadei poate fi vorba despre noi oportunități financiare ceea ce te aduc din nou pe un ritm normal al vieții. Nu te lăsa copleșită de poverile sufletești.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
2
O femeie care își aplică ulei pe păr
Frumusețe
Cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului, recomandate de experții în frumusețe
Podoaba capilară este unul din atuurile frumuseții feminine. Deși nu există o rețetă magică, cercetările arată că cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului pot accelera procesul. În plus, extractele puternice din plante ajută...
3
Un bărbat care stă pe o canapea, cu telecomanda în mână, care cască
Horoscop
Zodii care pot fi parteneri leneși. Cum să abordezi situația în relația de cuplu
Te-ai săturat să-ți cicăliști constant partenerul să-și facă sarcinile din casă? Te trezești că faci toate sarcinile grele din relație? Dacă da, nu ești singura. Astrologii lămuresc și această situație. Există zodii care pot...
4
O femeie care privește cu zâmbetul pe buze la o vitamină
Sănătate
Deficitul de vitamine care te-ar putea face să pari mai în vârstă. La ce recomandă specialiștii să fii atentă
Te-ai simțit mai fragilă, irascibilă și fără energie în ultima perioadă? Ar fi bine să verifici dacă ai deficit de vitamine. Acesta poate provoca o serie de simptome, cum ar fi oboseală și iritabilitate....
5
O femeie îmbrăcată în rochie albă, cu aripi de înger
Horoscop
Zodii care regretă că s-au deschis prietenilor. Nativii care se pot confrunta cu momente tensionate
Cât de multă încredere poți avea în oamenii pe care îi consideri apropiați de sufletul tău? Ai mai jos lista cu zodii care regretă că s-au deschis prietenilor și care au șanse mari să...
PARTENERI
×