Reclamă

Horoscopul săptămânii 12 februarie – 18 februarie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele

Interpretările nativilor asupra evenimentelor din această perioadă vor fi cu adevărat diferite. Horoscopul săptămânii 12 februarie – 18 februarie 2024 vine cu surprize pentru toate zodiile. Viața de cuplu, sănătatea, dar și sfera financiară vor fi acum afectate.

Cristiana Coman
Cristiana Coman
Publicat: 12 februarie 2024, 7:23

Schimbările astrale se produc chiar de luni, 12 februarie. Cu Marte în Vărsător care va rămâne până în data de 22 martie, obiectivele vor fi acum mult mai bine stabilite. Marte se unește cu Pluto în zodia Vărsător în data de 13 februarie 2024.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Horoscopul săptămânii 12 februarie – 18 februarie 2024

Vor fi întâlnite atât energii pozitive cât și negative, însă astrele vor fi întotdeauna alături de zodii pentru a le oferi o perspectivă mult mai relaxată asupra vieții. Emoțiile pe care acestea le vor simți în perioada imediat următoare nu se vor compara cu nimic din ce au simțit până acum.

Descoperă ce îți rezervă astrele în funcție de zodia în care te-ai născut.

Berbec: 21 martie – 19 aprilie

Nativii Berbec se simt îndreptățiți să lucreze pe cont propriu indiferent de activitate. Cu toate acestea sunt îndemnați să colaboreze cu colegii de muncă pentru a obține ajutor. Vor să câștige încrederea oamenilor cu sinceritate, însă de cele mai multe ori se simt depășiți de situație. Se îndreaptă în direcția corectă, asta pentru că astrele le sunt alături. În viața personală sunt pregătiți să dea un test pentru a depăși un obstacol major.

Reclamă

Taur: 20 aprilie – 20 mai

Nativii Taur se concentrează în această perioadă pe carieră. Vor să ofere tot ce au mai bun în această direcție.

Vor să-și extindă afacerile sau să aibă parte de o promovare mult dorită. Este doar o chestiune de timp până când se va întâmpla acest lucru, însă nu trebuie să cedeze. Lasă planurile personale pe locul doi și acest lucru le poate crea probleme alături de partener. Dacă descoperă însă că și-au întâlnit sufletul pereche, acest lucru nu va reprezenta o problemă.

Reclamă

Gemeni: 21 mai – 21 iunie

Nativii Gemeni sunt în armonie cu fiecare energie pe care o transmit astrele în această perioadă. Marte îi ajută să se echilibreze pe toate planurile, însă acest lucru rămâne valabil pentru o perioadă de timp în sfera dragostei.

Finalizează proiecte importante și se simt satisfăcuți în acest sens. Sunt sfătuiți să se concentreze pe rezultatul final în detrimentul pașilor mici.

Află totul despre nativii Gemeni, de la trăsături și până la personalitate. Ce spun astrele.

Rac: 22 iunie – 22 iulie

Nativii Rac creează legături indestructibile în această săptămână. Reușesc să întâmpine oportunități în carieră și să se bucure de relații noi. Primesc ceea ce dăruiesc și acest lucru îi ajută în viitor. În momentul în care vor renunța la situații și idei care îi țin pe loc își dau seama că se simt mai încrezători în forțele proprii. În plan personal reușesc să-și construiască o modalitate inedită de a comunica cu partenerul de viață.

Leu: 23 iulie – 22 august

Nativii Leu sunt îndemnați să creeze conexiuni important în această perioadă. Chiar dacă se simt mânați de complexe, trebuie să le depășească. Au șansa de a-și proba noua atitudine în mai multe situații de viață. Atunci când vor găsi oamenii potriviți își vor da seama și se vor manifesta fără niciun fel de obstacol care să îi oprească. În plan financiar au șansa de a-și mări veniturile cu ajutorul unui proiect de suflet. Pe plan amoros se lasă purtați de val așa cum nu au mai făcut-o de multă vreme.

Fecioară: 23 august – 22 septembrie

Nativii Fecioară au parte de câștiguri financiare. Nu se mai blochează în lucruri mărunte și reușesc să-și ducă la bun sfârșit toate planurile. Sunt stimulați de apropiați să înceapă orice fel de proiecte cu pași mici. Schimbările care apar în viața personală îi va face să aibă o atitudine defensivă, arată Yourtango.com. Vor căuta să-și înțeleagă partenerul de viață cu toate că la început acest lucru le va fi cam dificil. Sunt în măsură să ofere suport celor din jur însă nu trebuie să-și uite propria persoană.

Balanță: 23 septembrie – 23 octombrie

Nativii Balanță sunt pregătiți să-și asume riscuri, atât pe plan personal cât și pe plan financiar. Se vor implica într-un proiect creativ. Poate fi vorba despre o surpriză alături de prieteni sau chiar ceva mai important la locul de muncă. Momentele incitante vor fi trăite împreună cu partenerul de viață. Vor avea câteva obstacole pe plan financiar, însă le vor depăși într-o manieră extrem de liniștită.

Scorpion: 24 octombrie – 21 noiembrie

Nativii Scorpion sunt determinați să își finalizeze anumite situații rămase nerezolvate de ceva vreme. Universul le va fi alături în orice privință, mai ales în ceea ce privește economisirea banilor. Tot ceea ce se va întâmpla acum va fi un test, spune Astrology.com. Pentru unii nu va mai trece multă vreme până când își vor cumpăra proprietatea mult visată. De asemenea, poate fi vorba despre un obiect pe care și l-au dorit cu multă vreme în urmă. Lucrurile stau bine și în plan amoros.

Săgetător: 22 noiembrie – 21 decembrie

În săptămâna iubirii, nativii Săgetător vor fi loviți de săgeata lui Cupidon. Nu se vor lăsa intimidați și vor reuși să facă primul pas către o relație pe care și-o doresc cu adevărat. Este un moment prielnic pentru a-și mărturisi toate fricile. Dacă vor lăsa timpul să treacă, ceea ce este important va fi trecut cu vederea. Sunt sfătuiți să se concentreze pe metode creative pentru a rezolva problemele la locul de muncă.

Capricorn: 22 decembrie – 19 ianuarie

Nativii Capricorn sunt pregătiți să-și cheltuiască resursele financiare în scop personal. Se bucură de tot ceea ce au strâns în ultimii ani și se concentrează asupra obiectivelor de viitor. Poate fi un moment extrem de benefic asupra relațiilor amoroase. Cei singuri își vor da seama ceea ce își doresc cu adevărat și nu le va fi deloc dificil să se îndrepte în direcția respectivă.

Vărsător: 20 ianuarie – 18 februarie

Nativii Vărsător caută răspunsurile mult așteptate. Este foarte simplu să facă anumite conexiuni în acest moment. Vor să înceapă o nouă călătorie pe plan personal, însă acest lucru semnifică faptul că trebuie să renunțe la anumite beneficii din trecut. Este ocazia perfectă de a-și da seama cine le este cu adevărat aproape.

Pești: 19 februarie – 20 martie

Nativii Pești au încredere în propriile instincte și se îndreaptă cu încredere către planuri mărețe. Pe plan personal știu cum să-și spună cu adevărat sentimentele. Vor ajunge la o concluzie firească în ceea ce privește traseul lor profesional, imediat ce își vor regla concurile în relații. Astrele le vor fi întotdeauna alături și nu îi vor lăsa în cele mai dificile momente.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Două mâini de femeie care curăță un ou fiert de o coajă
Timp liber
Ce să faci cu ouăle fierte ca să se curețe foarte ușor. Trucuri utile pentru orice gospodină
Se apropie Paștele, iar de pe masă nu trebuie să lipsească ouăle frumos încondeiate. Ciocnirea ouălor de Paște este o tradiție care se păstrează în continuare. Descoperă și tu ce să faci cu ouăle...
2
Două tăvi cu cozonaci proaspăt scoși din cuptor
Timp liber
Când se scot cozonacii din tavă. Trucuri de la gospodine pentru un cozonac reușit
Cozonacii sunt nelipsiți de pe masa de sărbătoarea r românilor. Gospodinele se pregătesc din timp pentru a avea pe masă cele mai bune preparate. Dacă îți dorești să ai parte de cozonaci apetisanți și...
3
O femeie frumoasă care poartă o rochie albă și stă într-un lac pentru a ilustra una dintre acele zodii nefericite a lunii mai 2024
Horoscop
Zodia nefericită a lunii mai 2024. Ea are cele mai multe probleme din cauza stresului
Astrologii au dezvăluit care este zodia nefericită a lunii mai 2024. Acest nativ se va confrunta cu cele mai multe probleme din cauza stresului de la locul de muncă. Astrele arată o perioadă destul...
4
O femeie frumoasă care poartă o rochie albă și stă într-un lac pentru a ilustra una dintre acele zodii nefericite a lunii mai 2024
Horoscop
Zodia nefericită a lunii mai 2024. Ea are cele mai multe probleme din cauza stresului
Astrologii au dezvăluit care este zodia nefericită a lunii mai 2024. Acest nativ se va confrunta cu cele mai multe probleme din cauza stresului de la locul de muncă. Astrele arată o perioadă destul...
5
O femeie frumoasă care poartă o rochie neagră și o pereche de mănuși în timp ce ține un deget la gură pentru a ascunde un secret
Horoscop
Zodii care nu pot păstra un secret. Nativii în care nu e recomandat să-ți pui încrederea
Există unele zodii care nu pot păstra un secret. Acești nativi nu pot fi de încredere și este recomandat să eviți discuțiile importante în preajma lor. Dacă ai anumite probleme care îți dorești să...
PARTENERI
×