Reclamă

Zodiile pentru care intimitatea se află pe primul loc. Nativii care au nevoie de atracția fizică

Zodiile pentru care intimitatea se află pe primul loc sunt patru la număr și pentru ele atracția fizică este cea mai importantă. Chiar dacă se simt bine în prezența persoanei cu care au interacționat, nu pot trece mai departe dacă conexiunea fizică nu este pe placul lor.

Andrada Marinică
Andrada Marinică
Publicat: 11 februarie 2024, 7:10

Unele zodii au o dorință intensă de intimitate, căutând conexiuni profunde care să treacă mai departe de emoții, sentimente și comunicare. Plăcerea face parte din lista lor de dorințe atunci când se implică într-o relație.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Zodiile pentru care intimitatea se află pe primul loc

Într-o relație, oricare ar fi stadiul ei, specialiștii susțin că inimitatea joacă un rol crucial. Ea poate apropia partenerii, dar poate avea și efecte adverse. Compatibilitatea între doi parteneri și conexiunea care se formeaza între ei au o mare legătură și cu zodiile lor.

Fiecare partener are propriile așteptări de la o relație, iar acesta este încă un factor care poate determina durata conexiunii. Cu toate acestea, sunt zodii care nu pot trece mai departe dacă inimitatea nu este așa cum și-o doresc.

Rac: 22 iunie – 22 iulie

În fruntea listei se află Racul, semnul de apă plin de compasiune guvernat de Lună. Cunoscuți pentru profunzimea lor emoțională, Racii tânjesc la intimitate, așa cum o plantă tânjește la lumina soarelui. Natura lor hrănitoare prosperă prin crearea unui spațiu sigur în care vulnerabilitatea emoțională poate înflori. Dacă ești într-o relație cu un Rac, așteaptă-te la o conexiune profundă care depășește sentimentele.

Reclamă

Racii sunt printre zodiile pentru care inimitatea se află pe primul loc. Ei nu se pot angaja în ceva de durată dacă principiile lor despre conexiunea fizică nu sunt îndeplinite.

Scorpion: 24 octombrie – 21 noiembrie

Scorpionul, semnul de apă intens condus de Pluto, sunt următorii la rând care pun inimitatea pe primul loc. Pasiunea definește abordarea lor față de relații, iar intimitatea este cheia pentru a-și debloca cele mai profunde dorințe. Scorpionii caută o conexiune emoționantă, în care încrederea și transparența deschid calea către o apropiere de neegalat. Dacă ești gata să te scufunzi în profunzimile emoțiilor, un partener Scorpion este perechea ta perfectă.

Reclamă

Pești: 19 februarie – 20 martie

Peștii, conduși de Neptun, aduc romantismul și inimitatea pe același loc. Aceste semne de apă sunt romantici fără speranță, tânjind după o conexiune care să depășească lumea. Intimitatea pentru un Pești nu este doar un act fizic. Este un dans poetic al emoțiilor și al dorințelor împărtășite.

Dacă ești în căutarea unui partener care să te poată duce într-o lume a fanteziei, un nativ Pești este partenerul tău ideal.

Taur: 20 aprilie – 20 mai

Taurul este un semn de pământ condus de Venus. Nativii Taur abordează intimitatea cu un amestec de senzualitate și stabilitate. Pentru ei, conexiunea fizică este împletită cu securitatea emoțională. Taurul acordă prioritate aspectelor tangibile ale iubirii, favorizând o legătură armonioasă și de durată. Dacă îți dorești o conexiune solidă și senzuală, caută un partener Taur.

Taurii au o intuiție remarcabilă și o determinare care poate muta munții din loc. Mintea lor este complexă, capabilă să găsească răspunsuri pentru orice situație.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O femeie frumoasă care poartă o rochie verde și ilustrează una dintre zodiile care au de suferit din cauza temperamentului său
Horoscop
Zodii care au de suferit din cauza temperamentului lor. Nativii care se enervează cu ușurință
Astrologii au dezvăluit care sunt cele patru zodii care au de suferit din cauza temperamentului lor. Acești nativi se enervează cu ușurință și ajung de multe ori în situații dificile și nefavorabile. Ele trebuie...
2
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 4 martie – 10 martie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Astrele îți dezvăluie ce te așteaptă în cadrul fiecărui aspect din viață. Horoscopul săptămânii 4 martie – 10 martie 2024 aduce schimbări pe plan personal și profesional. Se pare că două dintre zodii vor...
3
silueta unei femei care stă în pziție de lotus în fața lunii
Horoscop
4 zodii care își schimbă complet viața în martie 2024. Ce le rezervă astrele
Nu poți ști niciodată ce te așteaptă următoarea zi. Aceste 4 zodii care își schimbă complet viața în martie 2024 vor rămâne la fel de surprinse. Tot ceea ce au construit până acum va...
4
Mai mulți ghiocei albi care se află sub un șnur de mărțișor
Timp liber
Pe ce parte se poartă mărțișorul. Tradiții mai puțin cunoscute
Prima zi din luna martie are o însemnătate aparte. Este și momentul în care multe persoane primesc în dar un mărțișor. În timp ce în ultimii ani au devenit tot mai populare brățările de...
5
O vază plină cu lalele colorate
Timp liber
Ce poți pune în apa lalelelor ca să reziste mai mult timp. Trucuri pe care orice persoană ar trebui să le știe
Martie este luna culorii, a frumuseții, a femeilor și a florilor. În această perioadă minunată dorim să surprindem persoanele dragi cu buchete superbe de flori. Vedetele lunii sunt lalele. Cunoscute pentru frumusețea lor aparte,...
PARTENERI
×