Reclamă

Horoscopul săptămânii 12 septembrie – 18 septembrie 2022. Descoperă ce îți rezervă astrele, în funcție de zodie

Horoscopul săptămânii 12 septembrie – 18 septembrie 2022 aduce mult curaj în viața nativilor din zodiac. Mulți dintre aceștia vor putea să-și exprime sentimentele pe care le-au ținut ascunse multă vreme. Vor fi ca o carte deschisă și vor relua astfel prietenii mai vechi. Astrele anunță o săptămână excelentă pe plan profesional.

Cristiana Coman
Cristiana Coman
Publicat: 12 septembrie 2022, 9:21

Indiferent că vorbim despre secrete culinare, cele legate de diete stricte sau relații surprinzătoare, toate vor fi expuse în această săptămână. De asemenea, este o idee bună ca nativii să renunțe la orgolii și să-i surprindă pe cei dragi cu vizite neanunțate. Vor fi cu siguranță eroii unor zile mai puțin plăcute. Poți crea astfel noi legături ce vor fi desfăcute cu greu de acum înainte.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Horoscopul săptămânii 12 septembrie – 18 septembrie 2022

Horoscopul săptămânii 12 septembrie – 18 septembrie 2022 vine cu vești excelente pe plan sentimental pentru cei mai mulți dintre nativi. Aceștia își pot îndrepta furia către noi orizonturi. Astrele spun că nu este o idee rea în a o folosi în scopuri beneficii. Dacă îți cunoști calitățile, lasă-le descoperite și pentru alții. În ceea ce privește sfera profesională, aceasta poate înflori de la o zi la alta. Nativii pot avea noi câștiguri financiare din mici afaceri secundare.

Descoperă ce îți rezervă astrele în funcție de zodia în care te-ai născut.

Berbec: 21 martie – 19 aprilie

Horoscopul săptămânii 12 – 18 septembrie 2022 spune că în această perioadă ești gata să explorezi. Indiferent că vorbim despre locul de muncă, prietenii, relații sau diete, această etapă vine în viața ta ca o surpriză. Autocunoașterea te va ajuta să-ți vizualizezi mai bine viitorul. De asemenea, trecutul poate fi foarte ușor uitat, în special părțile care ți-au adus suferință. Soarele în Fecioară te ajută să-ți verbalizezi dorințele ținute ascunse de multă vreme.

Reclamă

Casa prieteniei va fi deschisă și vei face tot posibilul pentru a te identifica cu noi grupuri. Ești gata să dai o petrecere și să fii o gazdă bună. Nu te impacienta dacă ai impresia că nu ai totul bine pus la punct. Astrele îți vor fi alături și te vor îndruma.

Taur: 20 aprilie – 20 mai

Pentru nativii Taur, această săptămână vine cu idei mărețe. Pe plan profesional ești sigură că iei cele mai bune decizii. Ești gata să te implici în activități pe care până acum le evitai. Fii curajoasă și vezi care dintre acestea ți se potrivește cu adevărat. Propunerile pe care le vei primi din partea prietenilor te vor încânta, însă la început vei fi reticentă, spune Astrology.com. Ești gata pentru ceva diferit și asta va atrage cu siguranță noi parteneri.

Reclamă

Dacă te afli deja într-o relație, acum este momentul să spui ceea ce vrei cu adevărat de la partenerul de viață. Nu te lăsa pradă emoțiilor. Casa carierei va fi influențată de proiectele pe care le vei primi din partea conducerii. Este posibil ca spre finalul perioadei să te simți suprasolicitată.

Gemeni: 21 mai – 21 iunie

Horoscopul săptămânii 12 septembrie – 18 septembrie 2022 spune că în această perioadă îți iei în considerare opțiunile. Schimbările încep în casa familiei și a prieteniei. Ești nemulțumită și plictisită de rutina din fiecare zi și îți dorești o schimbare majoră. Dacă dorești să începi cu ceva mai puțin obositor, reamenajează-ți interiorul casei. La sfârșitul perioadei te gândești tot mai mult să călătorești în jurul lumii. Nu este totuși o perioadă propice din cauza problemelor de sănătate din ultima vreme.

Ești gata să le oferi copiilor sfaturi de viață, însă nu uiți nici de plăcerile pe care le-ai amânat atâția ani. Învață o limbă străină sau citește cărți pe care până acum le-ai evitat. Te vei simți mult mai bine, spun astrele.

Rac: 22 iunie – 22 iulie

Această săptămână vine cu pace și relaxare pentru acești nativi. Nu este momentul să intri în discuții în contradictoriu. Fii tu însăți și totul se va rezolva de la sine. Îți dorești ca toată lumea să afle ce gândești, însă nu vrei să faci acest lucru într-un mod tradițional. Îți dorești ca măcar o persoană din viața ta să fie acolo, indiferent de situație. Găsește cea mai sufletistă persoană din cercul tău de prieteni și spune-ți povestea adevărată.

Dacă îți doreai un moment oportun pentru a face economii, acesta este. Nu este cazul să cheltui bani pe lucruri ce își pierd valoarea într-un timp scurt. Astrele îți recomandă un curs de finanțe.

Leu: 23 iulie – 22 august

Această perioadă vine pentru nativii Leu cu o atitudine extrem de schimbătoare. Nu poți stabili cu exactitate ceea ce îți dorești pe plan personal, iar partenerul de viață pare că este debusolat. Nici tu nu te afli prea departe. Dacă îți dorești o relație, această întârzie să apară și te simți frustrată. Nu lăsa micile griji să-ți strice ziua cu adevărat. Pe plan financiar îți dorești să schimbi modul în care îți administrezi resursele, arată Yourtango.com. Ești mult mai meticuloasă și strângi fiecare bănuț.

Deși te afli printre prieteni, te poți simți stresată și iritată. Nu este cazul să participi la reuniuni sau petreceri dacă tot ce îți dorești e să petreci mai mult timp singură. Este o perioadă propice introspecțiilor.

Fecioară: 23 august – 22 septembrie

Această săptămână vine să-ți redea energia și speranța că planurile pe care ți le-ai creionat vor lua amploare. Vrei să faci lucrurile diferite și simți că acum este momentul. Nu trebuie să accepți nimic din ceea ce îți aduce nefericire. Ești în total control asupra vieții tale. În ceea ce privește partea finaciară, se pare că resursele tale sunt la loc sigur.

Știi cum să-ți administrezi bunurile și te simți mândră pentru asta. Cu toate acestea, ori de câte ori un prieten are nevoie, ești gata să ajuți cât de mult poți. Fiecare acțiune pe care o întreprinzi acum te poate duce pe culmile succesului.

Află totul despre zodia Fecioară, de la trăsături și până la personalitate.

Balanță: 23 septembrie – 23 octombrie

Pentru nativii Balanță acum este momentul să bată la ușile potrivite. Indiferent că vorbim despre relații amoroase sau locuri de muncă mult dorite, acestea au un altfel de început acum. Vrei să-ți schimbi complet viața și ideea de a fugi în lume te tentează cu adevărat. Vrei să iei o pauză de la rutina zilnică. Vrei să încerci lucruri noi și să-ți demonstrezi că ai capacitățile necesare pentru a face acest lucru. Nu te lăsa intimidată. Chiar dacă pare dificil, astrele te sfătuiesc să iei fiecare zi ca și cum ar fi ultima și să-ți realizezi astfel planurile mărețe. Găsește această perioadă potrivită pentru exercițiu de orice tip. Astrele îți vor fi alături pentru a te ghida la orice pas.

Scorpion: 24 octombrie – 21 noiembrie

Horoscopul săptămânii 12 septembrie – 18 septembrie 2022 vine să-ți aducă echilibru în viață. Casa prieteniei anunță noi legături. Este posibil ca sentimentele tale să fie expuse, însă într-un mod pozitiv. Dacă de obicei reușești să citești ceea ce-și doresc ceilalți de la tine, de data aceasta ești luată prin surprindere.

Acasă sunt multe lucruri de rezolvat, însă le lași ca de obicei pe ultima sută de metri. Dacă ai impresia că cele mai mici trebuie nu te vor încurca, sfârșitul perioadei îți aduce bătăi de cap din cauza acestora. E timpul să-ți creezi liste.

Săgetător: 22 noiembrie – 21 decembrie

Săptămâna aceasta vine cu inspirație pentru nativii Săgetător. Casa carierei vine să-ți schimbe puțin gândurile și să te facă să te gândești la o reconversie profesională. Ești plictisită de toate task-urile pe care le primești la job și nu mai ști încotro să te îndrepți. Chiar dacă nu poți schimba nimic în prezent, îți poți pregăti CV-ul pentru noi oportunități de viitor. Schimbarea vine odată cu prima acțiune diferită pe care o realizezi.

Astrele te sfătuiesc să nu te pripești și să-ți pui întotdeauna întrebările corecte în ceea ce privește viitorul. Toate indiciile sunt la îndemâna ta, dacă privești îndeajuns de bine.

Capricorn: 22 decembrie – 19 ianuarie

Nativii Capricorn își caută scăparea în această săptămână. Indiferent că vorbim despre relații sau job-uri, aceștia simt nevoia de o vacanță. Ideea unei aventuri îți surâde și vrei cu adevărat să îți dai frâu liber sentimentelor. Nu te lăsa totuși păcălită de iluzia momentului. Chiar dacă prietenii tăi încearcă să te convingă de contrariul, tu trebuie să rămâi fermă până la ultima idee.

Vărsător: 20 ianuarie  – 18 februarie

Dacă nu ai crezut până acum, această săptămână vine să-ți clarifice sentimentele pe care le ai pentru partenerul de viață. Este momentul să îi spui tot adevărul. O aventură pe care acum o regreți îți bântuie visele. Indiferent care va fi deznodământul, tu trebuie să alegi întotdeauna calea sinceră de exprimare. Chiar dacă nu te simți încrezătoare, astrele vin să-ți ofere puterea necesară.

Pești: 19 februarie – 20 martie

Pentru nativii Pești vine o perioadă propice pentru introspecții. Atât pe plan sentimental cât și financiar, acestea ajută pe termen lung. Privește spre viitor și vezi ce poți realiza în prezent pentru bunăstarea ta interioară. Simți nevoia să te odihnești. Astrele te sfătuiesc să iei în serios semnele pe care ți le oferă trupul, dar mai ales sufletul.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 15 aprilie – 21 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
În această perioadă, mulți dintre nativi se vor reîntoarce la credințele din trecut. Există o singură zodie care va descoperi că suferă de oboseală cronică, iar aceasta va trebui să ia o pauză prelungită....
2
O femeie frumoasă care poartă o rochie roz și simbolizează una dintre acele zodii energice
Horoscop
Cele mai energice zodii. Ei sunt nativii cu o forță interioară de invidiat
Te-ai întrebat vreodată care sunt cele mai energice zodii? Acești nativi au o forță interioară de invidiat. Reușesc să facă față tuturor provocărilor și aduc zâmbetul pe buzele oamenilor din viața lor. Ei sunt...
3
fată îmbrăcată în culori deschise pe un fundal bleu
Horoscop
Culoarea zodiei Gemeni. Nuanțele care îți poartă noroc dacă ești în această zodie
Fiecare nativ în parte are trăsături specifice, dar și lucruri care îi plac în mod deosebit și i se potrivesc mănușă. Află care este culoarea zodiei Gemeni și vezi cum poți să o porți...
4
Jennifer Lopez într-un crop top verde în timp ce își ascunde abdomenul cu ajutorul unei poșete
Divertisment
Abdomenul ei nu mai are niciun secret. Cum și-a pus timpul amprenta asupra corpului lui Jennifer Lopez
Abdomenul ei nu mai are niciun secret. Timpul pare că și-a pus amprenta asupra corpului lui Jennifer Lopez. Vedeta latino a făcut spectacol atunci când a apărut pe străzile din New York. Totul s-a...
5
O femeie frumoasă care poartă o rochie neagră și ține într-un cerc armonios mai multe frunze aurii
Horoscop
Zodii care iubesc liniștea. Ei sunt nativii care evită situațiile dramatice
Există unele zodii care iubesc liniștea și evită pe cât se poate situațiile dramatice. Acești nativi se feresc de persoanele care tind să fie vampiri energetici. Ei au nevoie de oameni sinceri în viața...
PARTENERI
×